Komentari na vest

Dve Mitrovićeve poruke: Grizlo se, nije se davalo!

A

Advokat

pre 9 dana

@Opa Kakva entropija mozga. Inače mislilac Piksi je bio vizionar sto u prvi tim stavlja Tadića kapitena Ajaksa koji se u ligi sampiona sprdao sa Realom i Mitrovića koji daje gol na svakoj utakmici. Bas je imao dileme, puče mu glava. Kakva zasluga - stavio je u tim dva najbolja igraca koji odlicno funkcionišu kao tandem godinama.
B

Batistuta1

pre 10 dana

Ne treba ga osudjivati ljudi.Ne treba ga vise zvati.Ni njega ni sms.Nek prica šta hoće.Hvala mu za igranje u rep.Gudbaj.
Л

Лаик

pre 10 dana

Па што ниси дошао и објаснио Шпанцима како се игра фудбал кад си већ фаца? Него си ко нека цава изабрао да откажеш. И сад као е, знаш, никад исподпросечан. Срећно ти било у репрезентативној пензији
M

Marko Srbija

pre 10 dana

Zato sto sam se uplasio da ce nas nakantati a mi smo i onako postali rekreativci, Sergej i ja. Pa sad malo trolujem i bacam im žišku preko Twitter-a.
V

Vgost

pre 10 dana

Mitre brate nadam se da si zajedno sa bratom Sergejom gledao utakmicu iz arabijske palate. Videli ste i sami da je vase vreme proslo. Da ste odsvirali svoje. Ove dvosmislene poruke cemo shvatiti kao tvoj a i Sergejev oprostaj od reprezentacije. Hvala vam na svemu i navratite ponekad u Pazovu na sok. Za brata Dusana, ako smanji malo ego, mozda udje u konkurenciju. Za sad mu je mesto popunjeno. Ali je dobrodosao uvek. Sve najbolje.
M

Marko Srbija

pre 10 dana

Mozes i ti brate da svratis na sok kada skupis lovu za gorivo...ili svrati sluzbenim kombi vozilom dok razvozis hleb ako se ne plasis sefa ali cisto sumnjam...
A

Advokat

pre 10 dana

Najveći problem Aleksandra Mitrovića je što je najbolji strelac u istoriji, a nije igrao za Zvezdu. Zbog toga će većinski zvezdaška javnosti da ga osporava na svakom koraku, dok ce da olako predje preko nestrucnosti zvezdaša Stojkovica i loseg vođenja saveza amnestiranog Džajke.
M

Merko Srbija

pre 10 dana

A sta fali razvozenju hleba? Ti mora da si neki doktor nauka. Kao i sef ti terzic?
@

@Cmarko Srbija

pre 10 dana

E slepce jedan, ti mora da si naucnik neki? Stidi se. Zar je razvozenje hleba nesto lose i mozda ispod tvoje casti? Smrade
T

Twix

pre 10 dana

Cuj nikad prosecan. Ae, lice, setaj vise. Pola zivota se vukao po cempionsip levl klubovima dok se nisi dokopao Arabije. Ovde mora neko da kaze iznadprosecni su Mesi, Maradona, Ronaldo, Di Maria, Dibala i slicni. Ostali su svi prosek i ispod proseka. Tako kaze matematika.
A

Advokat

pre 10 dana

@dzordzi Mitar nas ukanalio na svetskom/evropskom... Ja ne mogu da verujem da neko može da izjavi nešto ovako besramno i glupo. Prvo Mitrović i Tadić su nas odveli na dva svetska i jedno evropsko prvenstvo, njih dvojica dominantno. U Kataru nas je ukanalio selektor koji nema pojma o svom poslu. Sama činjenica da smo tada primili bezbroj golova a ne evropskom relativno malo uz iste igrače pokazuje koliko ne zna ništa.Piksi je svojim neznanjem uništio sjajan tandem. Nijedna reprezentacija se ne odriče dokazanih igrača, ali vrlo lako tera nedokazane selektore u pokušaju. Neozbiljno je da jedan dosta srećan remi protiv Španije stavljamo ispred ogromnih zasluga Tadića i Mitrovića kao i činjenice da su i dalje naši najbolji igrači.
O

Opa!

pre 10 dana

Znaci selektor koji stavlja ta 2 igraca da igraju nije zasluzan za plasman SP i EURO, ali je zato kriv za neuspeh na SPi EURO zbog ta 2 igraca? Svaka cast, ovakvo nesto debilno zaistra treba konstruisati u glavi.
1

150 komentara

pre 10 dana

Ova Španija ni kednog sem karvahala sa iskustvom i snagom nije imala sve picopevci sa 30 kg avimovi nasi petlići sem možda Milenkovića Pavlovića i Erakovića ce se odbijati id svakog ozbiljnog igrača živi bili pa videli
P

Perociklopedija

pre 10 dana

Mitre sedi kec. Po storyima i lajkovima se vidi tacno koji reprezentativac je navijao sinoc za Spaniju. Zato smo i imali takve rezultate kakve smo imali i licila na cirkus kolorado, dok su takvi (mada ne zelim da svrstam u to Mitra u takve) igrali i pravili sigurno fantasticnu atmosferu u svlacionici. Samo dalje mlade forsirati!
P

Pamtilo

pre 10 dana

A ne, Mitra ne uzimati u usta. Znate li gdje bi bili da vam nije bilo Mitra? igrali bi C ligu nacija a SP i Euro ne bi ni vidjeli.
@

@pamtilo

pre 10 dana

Tako je, jedan Euro nas i nije video zbog njega..
V

Vladano79

pre 10 dana

Zato su Jokic,Bogdan i ostali dve svetlosne godine ispred . Dodju,izdominiraju i cao.
g

gostić

pre 10 dana

Kari Pešić, sinak.
Z

ZIacM11

pre 10 dana

Ono ju e je bilo solidno do 40minuta, a kad je Furija pocela da igra sa 30% svojih mogucnosti onda mi nismo izasli iz naseg sesnaesterca. Na nasem stadionu smo odigrali kao poslednja beda i branili se kao nikad do sada i citav dan citam lovorike, formacija zadnjih 25 minuta 7-2-1, pukom srecom i dobrim intervencijama Rajkovica smo odbranili bod, vec Danska i Svajcaraka ce nas resetovati na fabricke... od jucerasnjih 15-16 igraca koji su igrali 5-6 su profesionalni fudbaleri ovo ostalo ispod proseka.... Lako se odricemo Mitrovica, SMS-a, pa cak i Vlahovica i Tadica, a zbog njih smo igrali ove zavrsne turnire poslednih godina. Selektor JA PA JA, svi su drugi krivi sem njega... Opet ponavljam ono je juce bilo bedno, pred svojom publikom , Spanija sa B-C timom igrala, i nije da je toliko bolja bila, nego smo mi bili bedni i selektorov izbor SVE SAMO DA NE IZGUBIMO, PA MAKAE I NA GOL LINIJI SEDELI... I izlazi pred medije pun elana i zanosa kako je on strucnjak i kako je to njegova zasluga.... I onda tastatura strucnjaci, kao i novinari ga dizu u nebesa kao da je pobedio Portugal u sred Lisabona... kratku memoriju imamo, sto je i dobro, jer (ne)daj boze da nas Danci resetuju u nedelju vraticemo se i citacemo tekstove i komentare kao pre cetvrtka :) Jbg, oduzih... ne zamerajte :)
Ц

ЦезлаУкинСмоње

pre 10 dana

Којим Б Ц тимом шта лупеташ ти, јеси гледао утакмицу уопште? Ко неће да игра нек се носи, има ко оће...
B

Boners

pre 10 dana

Preteruje se sa hvalospevima ali ovo tvoje je cist idiotizam. Po tebi Spanija uzela titulu sa b, c timom?
M

Moje misljenje

pre 10 dana

Mitar da je ledjenda , jeste .. borio se ko lav mnooogo puta i ostavljao dusu na terenu. Ali ovo sad je bilo bas ruzno.. ne samo sto je ostavio na cedilu srbiju i njen narod, ostavio je na cedilu i drugare iz reprezentacije. A sto je najgore , namerno je to uradio vrv i sms samo zato da srbija dozivi debakl pa da zbog toga oteraju kiksija. Nisam ni kiksijev fan ali to sto au uradili je podlo i ruzno. Jos u najtezoj utakmici posle debakla protiv prvaka evrope to urade.... Hvala za sve ali ovo je dno -dna... Svi su ego manijaci i srbija im nista ne znaci sto su pokazali sad....
R

Rakitovo

pre 10 dana

Svaka ti je na mestu buraz, bravo za komentar!
A

Antonio Pastilja

pre 10 dana

Zaista ne razumem sta je ovime hteo da kaze i na sta aludira. Nije se odazvao dok u klubu uredno trenira tako da je sam sebi napravio oprostaj od drzavnog tima. Realno i vreme je. Svako dobro i uvek ces biti rado vidjen gost na tribinama i ti brat Sergej a i Vlahovic isto. Moze doci ali ako smanji ego pa nek' nekad i udj sa klupe eko je potrebno. Za sad nije. Veliki pozdrav. Usput da napomenem da i Viskiju treba uruciti istu zahvalnicu sa sve celokupnim savezom. Srdacan pozdrav i zivela Srbija.
N

Nemanja8989

pre 10 dana

Citam ove komentare i ne verujem… Pljujete jednog Mitrovica? Kako vas nije sramota?!? Momak koji je ostavio zadnji atom snage na terenu i ginuo za reprezentaciju,vi njega pljujete da bi branili ovog nesretnog samoprozvanog trenera?!? SRAM VAS BILO SVE! Jesmo pogan narod,zaslzujemo da nestanemo koliko smo loši,SRAMNO.
d

dzordzi

pre 10 dana

sine shvati taj fudbal i ovaj sad su dva sveta Mitar nas je ukanalio na Evru i Katru i to je cinjenica njegovo je proslo nije Mesi nije ni Ronalfo ( pa ni oni nisu neki faktor u repki) jednostavno covek nije vise taj tip igraca , igra je provaljena sve na njega , on drugo ne zna da igra , sta je sporno ? nema taj kvalitet mozes d aga volis 5x to nije igrac za repku
N

Nemanja8989

pre 10 dana

“Mitar nas je ukanalio”? Toliko smo igrali lepesavo i dobro,ali Mitar nas ukanali…Sta ces,onaj brilijantni trenerski um na nasoj klupi je strava fudbal igrao,taktika prstala,ali Mitar sve uprskao…Pih,sram ga bilo sta uradi Kiksiju-ovaj Piksiju pardon😂 Sta ti pricas lice,sta vi pricate,kakvi su to mozgovi,neki cudan oblik sizofrenije… Ne znam sta bih rekao za psihicko stanje ovog naroda,osim,neka vam je Bog u pomoci. …
G

Gosti

pre 10 dana

Jel se ti to mačuješ sa Mitrovićem šta si zažvalo,jeste ginuo za reprezentaciju odveo nas u Katar alnšta bi pre toga jel nas j... Za penal protiv Škota i nisam bio ni tada za pljuvanje istog,ali dosta je viša čovjek se kotrlja po terenu hvala živio
Š

Škrabotina

pre 10 dana

Kao okoreli zvezdaš, nije mi žao da napišem: Aleksandar Mitrović je najveći Srpski centarfor svih vremena, kad su u pitanju i Srpski i Jugoslovenski dres. Na žalost, tandem Mitrović-Tadić je rak rana reprezentacije već 3 godine, ako ne i više. Tadić, bogu hvala, je otišao sam. Mitre, budi šmeker i uradi isto. Nema hleba od stare slave. Tvoje vreme je prošlo. Nek ti se pridruži Luka Jović, čije vreme, na žalost, nikad nije ni došlo.
Д

Деда Жија

pre 10 dana

Допринос Александра Митровића пласманима Србије на три завршна турнира је огроман. На два од та три турнира је био врло добар. На последњем ЕП је играо због старих засуга. Угоје, тром, спор није дао ни један гол, а три случајне шансе није дао. Због овога што је урадио ни њега ни друге више нико не сме да позове. Ја сматрам да је селектор требало да оде после ЕП, био је сјајан играч и само добар и таличан тренер али ако га је савез изабрао онда мора да се поштује. Ако причамо о култу ево прилике да се прави. Репрезентација је светиња.
P

Princip

pre 10 dana

Mladji neka igraju. Debeli itd napolje.. rekorder u davanju nebitnih golova
A

Advokat

pre 10 dana

Nebitnih golova kao sto je onaj sto vodi na svetsko. Ne pišite budalastine ako Boga znate.
N

NemaNistaKatastrifica

pre 10 dana

Sinoć nismo imali igru. Najsrsmnija partija Srbije u istoriji reprezentacije. I Andora je uspela da Engleskom jednom nereseno. Ova bunker igra mi se uopste je svidja.
O

Ojo

pre 10 dana

Ko je ova individua ?

emirkahrovic39@gmail.com

pre 10 dana

Kratka smo pamçenja gospodo , zar je moguce da je 90.min okrenulo plocu i veruje ovoj pijanoj trenerskoj akviziciji, fudbaler je top ali trener 0.Pa draga gospodo zbog ovog i treba da leti iz repke ,znao je a nije umeo ,"hteo" da momke koristi.Španija je igrala kakonje igrala a mi smo posle dugo vremena bili Tim,sto je svrha fudbala.Svi vi koji ste ispratili ove u penziju povedite i mr. Vinjaka s njima..
4

4 leta

pre 10 dana

Muslina ste smenili lako, Pixija ste vi doveli i ukoliko ovaj tim iz po odradi i sledeću utakmicu u Danskoj osta Piksi još 4 godine.
@

@emir

pre 10 dana

Uvek cu biti na strani igraca u odnosu na Piksija...i ne delim ih da li su Zvezdini ili Partizanovi... Ako vec nece da igraju zbog selektora, izadjes kao Radonjic i javno kazes! I tu ne bi niko ulazio u razloge, zasto i kako. Ali ovaj nacin je nekorektan, nepromisljen i odvratan... Hvala pre svega Mitrovicu, ali svu trohicu bih izostavio sa svih buducih okupljanja...
M

Mauro Tasoti

pre 10 dana

Uvek kad pljuju Mitrovića napisaću samo da je dao za reptezentaciju više golova nego sve zvezdine zvezde zajedno a pljuju ga oni što veličaju Jovića koji je sinoć iz one šanse tako pocepao mrežu Španaca da će se to pamtiti još dugo,dugo.
M

Mikac678

pre 10 dana

Ma ovo je neki skup botova koji od sinoć zarađuju dnevnicu napadajući Mitrovića, svaki komentar pisan na isti način!
d

d. g.

pre 10 dana

Ti stvari gledaš grobarski. Jeste Mitar mnogo dao Srbiji, a ako dalje neće iz nekog razloga nemoj da izmišlja povredu.
1

12345ss

pre 10 dana

Pa vi grobari ste neverovatni. Zato ste tu i gde ste.
A

Au, lele

pre 10 dana

Kako vas, ljudi, izradio piksi, vrhunski manipulator, okrenuo vas protiv mitra, alo mitra. Gde je mozak, gde je savest i cast. Pa tek ce sad da radi sta pozeli, a sami ste trazili.
M

Mozga bez

pre 10 dana

Rekao je samo da je sinocna utakmica dogovorena,da je poklonjena.Ovom narodu treba sve nacrtati.
N

Nema dž kod njih

pre 10 dana

Ma jeste,kako da nije!Džamal je namjerno driblao do šesnaest i onda poklanjao loptu.Oni ti ne bi dali na terenu nešto taman da ti je to zadnje u životu.U pozitivnom sportskom i fudbalskom smislu oni su krvožedne aždaje.
s

slepče

pre 10 dana

Da, da, namestili Španci dali remi i 30 minuta napadali do zadnjeg šuta.
A

ASMSA

pre 10 dana

Prokleta je Arabija i zlato što sja ...
G

Ghost123

pre 10 dana

Ako je ovo napisao i ako je istina da je prijavio povredi a u isto vreme trenirao u klubu on i SMS, ne treba im se ni zajvaliti. Jednostavno niko, ali niko od selektora ih vise ne treba zvati u reprezentaciju. Ko su oni da jednog Piksija ponizavaju, kakav god da je tener covek je ime u fudbalu sto oni nikada nece biti. Nisu mu dostojni ni kopacke nositi i cistiti. Jadni su i bedni, sto dalje od reprezentacije, ono sinoc je delovalo mnogo zdravije bez njih
S

Slaba odbrana

pre 10 dana

Ghost123-Znači delije kao tribinu treba ukinuti zbog transparenta o Piksiju.
G

Ghost122

pre 10 dana

Slaba odbrana, nije ovde poenta ni o Zvezdi ni o Partizanu. Poenta je bila o Piksiju kao igracu, a bio je top igrac. Ne znam koje si godiste i da li se secas utakmice protiv Spanije na SP u Italiji. Ako ne znas, nadji je na YT i pogledaj kakav je majstor bio i dta je radio. Zato sam rekao da ova dva igravmca mu ne mogu ni kopacke brisati. A to sta Zvezdin sever ima protiv njega me ne zanima jer oni su nebitni, ako oni odredjuju ko je podo an a ko nije onda treba da se stavi katanac na klub
M

MerakNiš

pre 10 dana

Inače zbog njegovih golova i uloge u reprezentaciji mi nemamo igru zadnjih 10 godina. To je tako, hteli da priznamo ili ne.
G

Guess

pre 10 dana

Bez obzira na sve njegove golove u reprezentaciji, ljudi moraju da shvate da on nije više igrač za istu. Pretpostavljam da su masne i priklete pare u pitanju. Ko bi se od nas ponašao drugačije?
D

Darth Vader89

pre 10 dana

Ne nego su Ratkov i Jovic za reprezentaciju. Onu sinocnu sansu Jovica, Mitrovic bi zmureci dao.
V

Vejderu

pre 10 dana

A onaj zicer protiv Engleske? A ona tri protiv Kameruna? Jović je za penziju. Mitar je već penzos.
B

Bog Kocke

pre 10 dana

Sjecam se kad je RAUL počeo da se busa po Realu ja ovo ja ono kako ga je TATA perez šut ćao...niko..NIKO NIJE IZNAD TIMA..da vas mister nije ISPOSTOVAO U KATARU a kako ste mu vvratili PIX..znate li sta je najbolje od svega a NAJGORE ZA VAS..PIKSI može da napreduje kao trener jer se uci na greškama ipak je on SLOMIO ŠPANCE 90 EVO I SAD a ti SMS i ostale manekenke samo za kamilje lige...piksi je javno sve priznao aj budite vi mangupi pa ofirajte karte zasto nijeste došli....PA TO JE NAJBOLJA ODLUKA ZA SRBIJU U ISTORIJI...ZAMAJAC I LEKCIJA DA NIKAD VIŠE NIJEDAN IGRAČ NESMIJE BITI VECI OD TIMA..NIKAD
p

paceri

pre 10 dana

Pacer bio i ostao. Ako. Jednostavno ne zvati ga više u reprezentaju ni njega ni sms. I sada se dokazalo da je Muslin bio u pravu. Mnogo boljih i kreativnih igrača na sredini ima Srbija.
G

Goatgost

pre 10 dana

Slazem se, mogao je da vidi puno. Na primer, kako izgleda kad trcis, kad se boris za svoj tim, a ne da mu budes balast. Mozda se sam izborio za sve, ali je ovim potezom pao mnogo u ocima vecine navijaca. Jako kukavicki i nisko, kako sa njegove strane, tako i sa strane SMSa, Vlahovica. Mislili su da ce Spanci da nas urnisu, da se bez njih ne moze, kad ono... Nadam se samo da cemo se i iz Danske vratiti bar sa bodom ako ne i sa sva tri, da se jos jednom potvrdi da se bez njih moze.
E

El lloco

pre 10 dana

Mnogo si dao reprezentaciji,to niko ne moze da ospori.Ali ovo je bio vrlo nizak udarac,ne mozes da igras za klub a da za zemlju neces.Ok,mi mozda ne znamo istinu,ali ti znas,a slozices se da je malo cudno.Pa opet,da si napisao poruku bravo momci,svi bi ovo zaboravili i rekli kako si veliki.Umesto toga pises neke gluposti.To su tvoji saigraci,a ti si najbolji strelac ekipe.TVOJE JE BILO DA DAS PODRSKU I OHRABRENJE.
P

Pjer Karden

pre 10 dana

Rani kuče da te bolje ujede,ako je iko imao protekcije kod Džonija Vokera to je Mitrović,vodio ga je u Nemačku kljakavog sa 20 kg viđka da se bruka tamo,uvek mu je bio prvi napadač,šta treba Darko Lazović tek da kaže.Mitrović je završio sa reprezentacijom i nema više tu šta da traži,ne zbog piksija već zbog činjenice da je trio fantastiko namerno bojkotovao reprezentaciju i po cenu debakla samo da nisteraju svoje do kraja.Što nije bio čovek i izašao pred novinare i rekao ja iz tih i tih razloga ne želim da igram i tačka.
C

Crni arapin

pre 10 dana

sta je sporno za repku treba nam 110% klinci koji zele u veci klub godine 17-25 zeljni igre , slusaju direkcije , ne urlicu ne pene kad treba da se ostane nanklupi da se izadje posle 45 min . koj moj vise na stare zasluge koje ? pa igralo se na tebe 100% ceo tim dobijao si svaku loptu , trcali za tebe , taj fudbal je druskane prevaxidjen , cuti tamo gde si uzeo si lovu na foru ne blamiraj se vise Beograd te ne zeli . Hvala za sve sad nam treba bolji brzi jaci - neko ko igra u Liga petice tipa Juve , Milan , Inter , Bajern , Barsa …. to su treninzi to su igraci koji se nadmudruju sa najboljim odbranama.
N

Nenad1246

pre 10 dana

Bolje da je ćutao.
M

Mladic

pre 10 dana

Mitar je bio ozbiljan igrač i punooo je zadužio igrama u reprezentaciji dok nije otišao u SA. Onaj drugi nikad i nije trebao da igra za reprezentaciju.

Jlubisa Urosevic

pre 10 dana

Ne pljuj te Mitrovica, sram vas bilo!
D

Dachazvezda

pre 10 dana

Evo "NEĆE mo" samo da nam ti tako nepismen "bu deš" sretan! Ok? Srce na mestu? Aj' sad uzmi čitanku u ruke i batali Mitrovića, imaš ti većih problema!
d

dzordzi

pre 10 dana

Svima u Arabiji i Turskoj se zahvaliti . sta je sporno breee igrali ste 10godina dosta je sad malo klinci koji su zeljni dokazivanja vi ste brale uhlebljeni vama repka dodje kao poseta stbiji i po koja mala sa strane da zena ne skapira samo lud covek moze da vas zove opet !!!!! mi obicni ljudi 9/5 koji nemamo drugu zemlju sem ove volimo sport volimo Djokovica , VATERPOLISTE , Kosarkase , volimomi fudbal al kad vidimo ovo ovu borbu i zrtvu. zato ne ulizujte se sad narodu ne komentarisite shvatite vase je proslo hvala vam i ne silite ne mozete da igrate vise niste Mesi niste Ronaldo a i niste igrali u nekom evropskom velikanu tako da brale uzivajte u lovi
v

vladano79

pre 10 dana

Sa tom kilazom i tim trcanjem mozes samo u Dubocici da teras loptu.
M

Marko Srbija

pre 10 dana

Ne bojkotuju ljudi ni piksija ni reprezentaciju...svi smo jasno izrazili svoj stav da nikada nisu ni trebali da igraju za istu.Nezgodno je kada te javnost napada onako kako smo mi napadali njih...treba sagledati i njihovu stranu...ovde se radi o odlicnim fudbalerima,o ljudima koji su u najboljim godinama,isto tako verujem i o odlicnim ljudima...samo ja mogu znati kako se osecam u svojoj kozi!
Г

Гостињски

pre 10 dana

Бежи бре клипане! Када је играо другу енглеску лигу па и тада седео на клупи, Јовић играо у Ајнтрахту врхунски и прешао у Реал, тада је Митровић био први центарфор без обзира на све а Јовић седео на клупи. Доста је бре било! Енде! Крај!
D

Dobar napadač

pre 10 dana

Ovaj jović, nema šta, maši 7 sa 7, bolje da ćutiš...
x

xyz

pre 10 dana

Kakve je tek zicere masio Mitrovic
d

dzordzi

pre 10 dana

tako je lik je kao seljace za lizalicu place i ne da … da di ti brale bio od koristi ekipi uzeo bi te Juventus . Real . Barsa . Inter . Milan . Bajern … ti forsiras ekipu da igra za tebe trci centrira i svaka lopta na tebe . rezultat toga je 10 sansi 0 golova - slovenija , danska , engleska . da su igrali ovi igraci protiv spanije +Vlahovic mi bi usli u 4finale realnost je otisao si u arabiju i imas zgoljave arape koji te cuvaju i top igrace koji ti prave sanse . Sine ne kaki vise , nisi za ozbiljan fudbal , reakcije su ti spore , ne radis za ekipu , nemas tu snagu vise . Nije sporno igralo se na tebe taj fudbal je sad prevazidjen provaljen i nema logike svi su te provalili i zatvaraju prolaz ka tebi , a ti nisi tip igraca da preseva tresne gol sa 30metara pretrci. Sad i ono sto si davao ne ulazi jer si sporiji. pomiri se sa tim i ne gusi nas molim te , stvaras jaz u svlavionic trazis respekt za stare zasluge , shvati ovaj Fudbal sad i Tad nije Isti .
m

molim te ne vracaj se iz arabije

pre 10 dana

Ne neee neee neee …: zahvaliti se mitrovicu , sms , i nikad vise samo nam treba Vlahovic mesto jovica i to je to …. kostic dobrodosao …. ostalo je samo gomilanje i opet teret koji prave “zvezdice “ jer zbog njih ne mogu mladi da dodju do izrazaja . kao Boga te Molim pixi odjeb od Arabije
G

Goskskaj282

pre 10 dana

Kostic dobrodosao? Da je sinoc on igrao umesto Birmancevica Jamal bi zmureci u provm poluvremenu dao dva gola. Da ne pominjem ostale njegove greske protiv Engleske,Bugarske ,Skotske, Ukrajine... A ofanzivno jos od Muslina nista nije pokazao. Birma juce za jedno poluvreme pruzio vise nego Kostic za zadnje tri godine. I Mladenovic je mnogo vise dao I pokazao nego Kostic. Zasto nije podrzao svog najboljeg druga kragujevcanina Luku Milivojevica nego sad kad juve hoce da ga sutne nece da igra za Srbiju zbog solidarisanja sa Tadicem
Z

Zmi Zmi

pre 10 dana

Mitro postao filozof. Ukakio malo svoju reputaciju odbijajuci da igra za Srbiju zbog ko zna cega. Nije povredjen, to je valjda svima jasno. Nego sad cuti i gledaj, ne filozofiraj.
C

Ciao

pre 10 dana

Piksi jeste nestručan nadobudan.Ali se sinoć sve otkrilo da Tadić Mitrović i ostala svita više nisu za reprezentaciju. Pa i ova izjava jasno pokazuje da ponekad moraš pokazati na delu nešto a ne na rečima samo. Pokazalo su sinoć oni koji žele hoće mogu i kome je reprezentacija iznad svakog pojedinca.Ko neće i želi biti iznad svih njemu mesta nema.

Gradinaboys

pre 10 dana

Je li moguće da ovako nešto može izvaliti i poslije ovoga očekivati da ga neko opet zove u reprezentaciju. Svi mi koji smo Srbi a to važi i za fudbalere bivše ili sadašnje trebalo bi da budu navijači naše reprezentacije. Ovom izjavom on je pokazao da nije navijač i da mu je žao što Srbija nije sinoć doživjela katastrofalan poraz. Bolje da je ćutao i da je u sebi navijao za Španiju, ali mudrost je ćutati a njemu to očigledno nije jača strana.
B

Bnm

pre 10 dana

AKO MITAR I VLAHOVIC NE DODJU U OKTOBRU, A NECE TESKO NAMA SA LUKOM JOVICEM U SPICU!!! MA STA MISLILI O OVOJ DVOJICI ZA JOVICA SU IGRACINE, JER ONO STO JE ON SINOC PROMASIO VIDELA JE CELA EVROPA A TO JE BLAM I SRAMOTA!!! PA MI SMO KAO KLINCI NA TRENINZIMA MASILI ONAKO PA NAS TRENER OSRAMOTI SA KOMENTARIMA, DOSOLI PA TE BUDE SRAMOTA DA DODJES NA SLEDECI TRENING. ALI LUKA SRAMOTE NEMA, A NI FUDBALSKE PAMETI!!!!!!
m

mrk12345

pre 10 dana

Kakva hajka nad Mitrovicem i Vlahovicem.. Sinoc smo videli rasnog golgetera, onu sansu i Vlahovic i Mitrovic resavaju zatvorenih ociju.
A

AMF

pre 10 dana

Jović je došao i igrao povredjen za razliku od Mitra koji je btw na velikim takmičenjima promašio 7-8;velikih šansi. Ako izuzmemo promašaj kao plod teškog perioda koji je nadam se iza njega, Luka je juče odigrao veoma dobar meč. Ona lopta ka Samardžiću i peta za kontru Pavlovića i plus je malo falilo da ukrade loptu kada je oboren u 16. Navlačio je na sebe, ulazio u duele, odlično se kretao... Kako li bi tek odigrao da je zdrav i u formi. Na EP je bio jedna od retkih svetlih tačaka a ne zaboravimo ni golove protiv Slovenije, Škotske i protiv Švedjana u gostima za pobedu. Podrška i poverenje nema šta i da nadje klub gde će biti standardan. On i Vlahović ima da kidaju u sledećih 7-8 godina.
S

Samo realan

pre 10 dana

Mitrovic, pre svega, ne bi usao u onakvu sansu sinoc, ni jednom. Njemu je potrebno da ga lopta pogodi u sesnaestercu, da bi to bila sansa. Vlahovic se krece vise, ali bi u tom trenutku verovatno vec mahao rukama i nervirao se zasto ta lopta jos ranije nije poslata njemu, ili bi se valjao negde i sirio ruke ka sudiji kako to i zasto nije faul. Karvahal, iako nije spic, igrac je svetske klase, vrhunski, pa je sinoc 2 puta sa udaljenosti blize od penala loptu poslao u 3 lepe, tako da to sto je Jovic promasio, desava se. Kolo Muani je promasio zicer u finalu SP za pobedu, u nadoknadi, izgubili su to finale i opet nista, desava se. Bice jos promasaja, ali bar je covek dao sve od sebe, nije dosao na izlet i da odmori od klupskih obaveza.
b

brutal

pre 10 dana

Sta sere ovaj mitar.. Na ep bilo mi ga loše gledati.. Umišljene, debeo, spor nula.. Sad odbije poziv i nešto on tripa.. Ostani tamo gde jesi!
K

KIMI 85

pre 10 dana

Samo cu proslediti jedan vrlo dobar komentar koji sam procitao i koji sve govori.. Možeš mnogo toga da naučiš kad si tih i gledaš. Izgrađeno, a ne kupljeno. Zarađeno, a ne dato. Grizlo se, nije se davalo. Drugačiji, a ne prosečan", BAŠ!!! Samo ti nemaš nijedno od pomenutog!! Sinoć su... Neka nova deca GRADILA! ZARADJIVALI su da igraju za SVOJU ZEMLJU, a ne kmečala što IM NIJE DATO MESTO, kao "najspremniji i najbolji kapiten"..koji je prvi razbio tim takvim stavom! GRIZLI SVI TRČANJEM (Birmancevic više pokrio sinoć nego ti i SMS celo EP!) DRUGAČIJI - došli da igraju ZA ZEMLJU ( ne selektora!) a neki ostali "povredjeni" u klubu za petro dolare.... SVI SU ONI TO IMALI SINOĆ, TI NE! Piksi je prolazan, nebitan... Zemlja i reprezentacija ostaju!! Dodaj na taj spisak i NEKAD SE RAČUNA KAKAV SI ČOVEK...
M

MilojeC

pre 10 dana

Pixi pokazao kolika je dzukela, pred utakmicu sve fino bajno nemam kome sta da zamerim, sad posle ne toliko loseg rezultata, hteo je da iskoci iz koze zbog nekih igraca na evropskom. E sad je pokazao kalav je i da ovi sto ga bojktuju imaju pravo
F

FIAT

pre 10 dana

Od Piksija želim samo jedno, a to je: da više nikada ne zove u reprezentaciju ni Mitrovića, ni tandem Milinković Savić, ni Tadića, ni Gudelja i ostalu ekipu koja je šatro povređena. Ovoj ekipi treba eventualno dodati Vlahovića koji je ubedljivo naš najbolji napadač, ali samo ako drastično promeni svoj stav. Ovakav kakav je do sada bio, nikome nije potreban. Ako jedan Jokić može da dodje i bude ravnopravan sa svim ostalim svojim drugarima iz reprezentacije, može i Vlahović. Ako ne, arrivederci i srećno.
M

Muško

pre 10 dana

Ako je Piksi i dalje lud valjda ih više neće zvati.
G

Gost13

pre 10 dana

Dodjes na zadnja okupljanja debeo kao trut, nista ne uradis na EP, trcanje ti ne postoji u igri i ti kenjas nesto filozofiras. Ne zivi se od stare slave, a oni svi uvredjeni ko primadone jer zamisli nadolaze mladji, gladni igre, pa im vise nije garantovano mesto. Tako on, tako Tadic, tako SMS a i mnogi pre njih. Piksi je ocaj, ali to sto ove trojice nema plus Kostica, Gudelja i onog celavog rabadzije na golu to je samo plus jer ne pokazuju ic zelje kada dodju da igraju.
K

Koan

pre 10 dana

Sinoć su momci, pored borbenosti, pokazali i neku brzinu u istrčavanju par kontri. Ovi "uvređeni" su u brzini otprilike kao kornjače.
M

Mahnimo čovjeku

pre 10 dana

A šta mislite da mi podržimo Blekija i Kalabu umjesto što se smaramo sa ovima Bogom danima i zaslužnima.Ta dva momka baš ginu za taj dres,sumnjam da su morali plaćati da bi ga obukli.Ako je bitno,napomenuću da sam zvezdaš ali imam oči,trudim se da realno razmišljam i ovdje laprdam kad mi je već omogućeno.
L

Lznxb

pre 10 dana

Bas laprdas, dobro si rekao. Ako je neko ginuo za dres, onda je Mitar. I to godinama. Bolje cuti.
D

Dovindženja

pre 10 dana

Jeste i to sve dobro naplatio zahvaljujući dobrim dijelom zbog tog dresa.Nije svejedno jesi li reprezentativac svoje zemlje ili nisi.Sada kada se dobro potkožio,sad bi selektora po izboru i da igra kad mu se ćefne.Hvala im na svemu!

KoRn

pre 10 dana

Aleksandar Dostojevski Mitrovic
P

Pixi dunster

pre 10 dana

Zahvaliti se na svemu,tebi SMSu,vlahovicu kosticu gudeljutadicu maksimovicu zivkovicu bjelicu mladenovicu vanji i naravno PIXETU
S

Sedorf10

pre 10 dana

Ma Mitrova igra za reprezentaciju je katastrofa vec vise od godinu dana. On ne moze kontru da istrci. O cemu mi pricamo? Jedino kada ima smisla ga uvoditi je kada jurimo rezultat pri kraju utakmice kada bunarimo u sesnaest pa sta bude. E tada ima smisla ubaciti Mitrovica, ali to je otprilike svaka treca utakmica u poslednjih 15 minuta. Sve ostalo je glupost. Sta ce nam spor igrac koji igra amatersku ligu Arabije?
N

Na jako lep nacin

pre 10 dana

si Mitrovicu cestitao mladjim kolegama na odlicnoj utakmici i lavovskoj borbi juce. Svaka cast za podrsku koju si pruzio ljudima od kojih si nekima verovatno bio i uzor. Ego do zla Boga ogroman.
C

CaleB pravi

pre 10 dana

E moj Mitre....da si malo inteligentniji, kao sto nisi, shvatio bi da ne dolazis zbog Piksija, vec zbog Srbije...Doduse, ne bih da te ponovo gledam kako se razvlacis po terenu kao slina. Skupljaj tamo petro dolare, i ne oglasavaj se, nema potrebe.
s

soko

pre 10 dana

Reprezentacija bez Mitrovica bila bi 50% losija Mitrovic bez reprezentacije ne bih bio nista losiji.Kad nikad ne odigra ni minuta vise za reprezentaciju zaduzio je i to ogromno. Mi smo narod koji voli da se zaduzi a ne vraca kolko je tudjih dugova vraceno. Alo takvi smo.
D

Džoka

pre 10 dana

Samo ti filozofiraj. U zadnje vreme ti mnogo bolje ide nego u reprezentaciji . I tebi i loknici Vlahoviću. Hvala za sve ali sam si izabrao kako ne treba . I ti i SMS-ovi i svi vi koji u dresu reprezentacije za 10 god pretrčali koliko ova deca sinoć.
Z

Zvlat BG

pre 10 dana

Pozdrav za momke koji su pronašli kičmu! Respekt!
Z

Zauvek zvezdaš

pre 10 dana

Cenim Mitrovića za sve što je dao reprezentaciji Srbije i mislim da je duplo bolji čovek od selektora Stojakovića ali ova objava ako je objavljena posle sinoćne utakmice baš me je razočarala.Od SMSa, VMSa i Vlahovića nikakve objave nisam ni očekivao ali od Mitrovića sam očekivao da se javi i čestita svojim kolegama iz reprezentacije na bornenoj i požrtvovanoj igri i osvojenom bodu. Umesto toga on stavlja objavu gde okrivljuje selektora da uzima pare od igrača da bi igrali u reprezentaciju i da je on do svega došao radom, trudom i pošteno jer nije prosek kao ovi sinoć koji su plaćanjem i preko menadžera postali reprezentativac i a ne svojim trudom, znanjem i kvalitetom. Kao da mu je želja da više nikad ne igra za reprezentaciju jer da li bi se iko od nas posle ovakve objave bez ikakvog srama i stida sutra pojavio da trenira i igra sa ovim momcima koji su po njemu preko veze ušli u reprezentaciju. Onda budi frajer i ti i ostali pa izađite i recite koje davao i kome je davao i zašto je davao a ne ovako. Ili izađi pošteno i reci, dugo sam igrao za Srbiju i dao sam joj celog sebe ali mislim da je dosta, ne mogu više to da isporučim sada mi je prioritet porodica bez puno fizičkog i emotivnog trošenja, to bi bilo pošteno. Ovako ti bi igrao ali da nije ovaj selektor i da ne poziva neke igrače već one koje ti misliš da treba. Radonjić koliko god bio problematičan i neinteligentan ispao je najpošteniji i rekao:Neću da igram za Srbiju dok je Piksi selektor jer mi je rekao da promenim klub i nađem gde ću da imam određenu minutažu i biću na spisku za EP. Ja sam ti uradio igrao u Majorci 14 utakmica u prolećno delu sezone i selektor nije održao svoju reć i nije me odveo na EP, prevario me. Tako i vi svi ostali uradite, ili je ipak do vas da vi niste ispoštovali dogovore sa selektorom pa nemate više obraza da mu se pojavite na okupljanju isto važi i za odnos prema vašim reprezentativnim kolegama.
Г

Геца

pre 10 dana

Шта је слагао. Пикси није менаџерски селектор? Шта те боли, Истина коју Митар јавно каже. Заслуге се брзо забораве.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 10 dana

Ne boli mene ništa i ništa ja ne zaboravljam i šta je dao i šta nije reprezentaciji. Ako si dobro čitao moj komentar lepo sam napisao da ako je tako neka izađe i kaže ko je kome i šta dao i da jednom za svagda padnu maske. Lepo sam napisao da mislim da je Mitrović duplo bolji čovek od Stojakovića ali reći ću ti i ovo Mitrovića je neko naviko da ovo radi kako bi smenili Stojakovića i zadržali svoje pozicije u reprezentaciji a s obzirom na klan u kojem se nalazi, znači braća, Tadić, Kostić, Gudelj ne bi me čudilo da je to bila ova vojvođanska ekipa Nedimović, Tanjga plus Šurbatović i Kežman a kumovao je i neko cecin iz SPS a ali izgleda da je ovaj Piksi zeznut igrač pa ih sve poskido i Mitrović sada ne može da oprosti što se prevario u proceni. A nije ni on tako čist, gde je bio da zaštiti Muslina ili Luku Milivojevića svog kućnog prijatelja kada je Krstajiću u lice u svlačionici sasuo u lice zbog menadžerski igrača Milenkovića, SMSa i Radonjića i šikaniranje Baneta Ivanovića Na SP u Rusiji. Ipak mi se čini da je i on od onih koji se uvek prikloni većini zarad sebe ali sad nije dobro procenio ko će pobediti jer se očigledno prikloni ovim poraženima.
T

Ttzzz

pre 10 dana

Stvarno ne znam sta pokusava sa ovim nekim porukama ako imas nesto da kazes kazi to javno a ne ovakve poruke a plus je odjavio reprezentaciju zbog navodne povrede a svi smo videli da nema nikakve povrede. Stvarno postujem ono sto je Mitrovic uradio za reprezentaciju ali se vidi da je on vec bukvalno sada penzioner pa na evropskom prvenstvu je bio igrac manje bukvalno a plus je poceo da izigrava neku zvezdu non stop je nesto mlatarao rukama kao da su mu drugi krivi.
M

Milojko Arsenić

pre 10 dana

Svi grobari treba da slede Mitra i Dušana i napuste reprezentaciju dok traje okupacija nad Srbijom i Partizanom! Do konačnog oslobođenja!
K

Koan

pre 10 dana

Srećom, Pavlović i Milenković,svojim izjavama da atmosfera u reprezentaciji nije bila nikad bolja, prozvaše sve ove što nisu došli.
M

MileSrbin90

pre 10 dana

Kakva crna okupacija , ocemu pricsas majke ti??? 😁😂😂
T

Tačno tako

pre 10 dana

Uuu..jbt..sav sam se naježio...šta .ako se ipak odazovu i igraju, bićemo prvaci Evrope jel ?!
b

brutal

pre 10 dana

Aj bezi klosaru.
G

Gekku

pre 10 dana

Kad nisi intelektualac a hoces da glumis istog, samo ispadnes jos gluplji nego sto jesi. Setim se uvek Cece i cuvenog "Tolstojevskog" kojeg voli da cita....
M

Maxom

pre 10 dana

Treba dati sansu momcima koji hoce i zele da igraju za reprezentaciju,a to su momci sinoc pokazali,uz svo postovanje mitrovicu dao je mnogo repki,a sto se sergeja tice on je trebao davno biti izbacen iz drzavnog tima.
N

Nebitan10

pre 10 dana

Zasto Morzeova azbuka? Dajte sve karte na sto da vidimo u cemu je problem, sta se ko tetkice prepirete sa izjavama
K

Keej

pre 10 dana

Los smo narod i kraj samo cekamo sansu da pljujemo nazalost
Š

Šiljokuran

pre 10 dana

Igrace Mitar jos dugo ta Srbiju, ne brinite....
M

M111

pre 10 dana

Hvala mu na svemu ali nadamo se da vise nece jer on vise nije ozbiljan igrac videli smo na evropskom kako su ga stoperi jeli bezopasan je potpuno.
D

DusanSRB

pre 10 dana

Neko je Strahinja Pavlovic a neko Mitrovic, Vlahovic i SMS. Ako njima smeta Piksi kako ne smeta njemu? Jos na beku ima saigrace koji su inace krila?!!?!
H

Heroooj

pre 10 dana

Srbijo nezahvalna si zemlja i tacka. Vi jednog Djokovica cim izgubi pljujete sto je jedan od najboljih sportista a kamoli tenisera svih vremena, sto bi se neko cudio da pljujete ostale kao ovog decka ovde koji vam je najbolji strelac u istoriji? A ako neko kaze kako daje golove protiv Litvanije i nekih kvazi ekipa sto ne daju onda i drugi pa neka ga stignu
K

Koan

pre 10 dana

Ali Đoković nikad nije izvaljivao i pisao ove budalaštine.
c

cccc

pre 10 dana

najbolji stelac u istoriji.protiv san marina,malte i slicnih.tamo gde je trebalo nigde ga nije bilo.nesto tipa mijatovic za reprezentaciju.a onda imas jednog savu milosevica najboljeg strelca evropskog prvenstva.i pitas se dal mogu on i ovaj u istu recenicu
P

PeroKojot

pre 10 dana

To ne umanjuje cinjenicu da smo nezahvalan narod i da samo cekamo razlog da pljujemo
P

PARE, PARE, PARE

pre 10 dana

Na polusezoni dolazi u Crvenu zvezdu uz reči - Želim da budem na oku selektoru.
I

Insta Fudbalercici

pre 10 dana

Boli sujeta ozbiljno.Mislila su gospoda da su nezamenljivi,pa kad nisu uspeli smeniti selektora posle prvenstva da se pokaze u prvoj seledecoj kako bez njih nema ni reprezentacije.Pa kad nije proslo kako su se nadali (a nadali su se nekoj petardi) sada neke zamotane ala DaVincijev kod poruke preko Instagrama.
V

Veljko9

pre 10 dana

Ja bi licno zvao svu trojicu opet jer su potrebni, ali da Arapi ulaze sa klupe, znaci Vlahovic bude br1 spic i to je to, ali SPIC a ne krilo zbog Mitrovica. SMS da bude zamena Samardzicu zbog iskustva i tjt. Ako ne mogu podneti da budu zamena neka urade kao Tadic.
а

арамата

pre 10 dana

Пробао је то Писки на еуру, па не иде. Сујета кључа.
V

Veljko9

pre 10 dana

Upravo zboga toga i kazem, ako ne mogu podneti da budu igraci sa klupe cao zdravo, Vlahovic mora biti prvi spic, ogromno iskustvo vec sa 24god, igrace LS i imati visoke ciljeve logicno da mora biti prvi spic. Ali SPIC ne krilo.
J

Jadno

pre 10 dana

Jović jeste juče promašio šansu. 99% da bi je Mitrović dao. Ali Jović je juče grizao na terenu, trčao, borio se, igrao odbranu, motivisao saigrače (aplaudirao im i kada nisu bili najbolji pokušaji dodavanja). Ovaj je EP od prve minute mlatio rukama a nije mogao ni jedan šprint da istrči, uz svo poštovanje svih golova koje je dao za reprezentaciju. Samo ti Al Hilališi i dalje. Nadam se da će poziv dobiti i Joveljić, a priliku da pokaže šta zna, da dobije i Jovanović recimo.
A

Aleksakg

pre 10 dana

Evo ja ću da aplaudiram saigračima još jače, jel mogu i ja u reprezentaciju? E ko sve komentariše...Čovek je bezopasan totalno ako lopta ide više od pola metra od njega, toliko mu je radijus kretanja.

Mr 007

pre 10 dana

Sramota je sta je uradjeno Tadicu,kao g.... su ga pljunuli i naterali da ode iz reprezentacije,a vukao je sa Mitrovicem citavu deceniju sam reprezentaciju. Nazalost,cini mi se da ce isto proci i Mitrovic,sto je velika sramota.
P

Prijatan mu Istanbul

pre 10 dana

Bas zato treba znati kada otici. Ili si tu 100% ili idi radi nesto drugo. A ne da sad ima kredit 10 godina narednih da seta po terenu i unistava reprezentaciju jer je tamo pre 15 godina odigrao jednu pristojnu utakmicu. Nije ga bilo juce, jel falio? Nije.
r

rsczz

pre 10 dana

Tadic je bivsi igrac koji glumi nekog ''dasu" i misli da je on taj kojeg se sve pita a nema ni priblizan kvalitet kao ranije i zalaganje mu je 0. Ne prihvata cinjenicu da nije za startnih 11 i samim tim kvari atmosferu ekipe. Mitar ide njegovim putem i mislim da je svoje odsvirao sto se tice reprezentacije sve dok je Piksi tu. Juce najstariji igrac u timu Grujic sa 28 godina (ne racunajuci Jovanovica golmana), po meni dodati jos Vlahovica koji mora biti prvi napadac i eventualno naci zajednicki jezik sa Mitrovicem ali iskljucivo mu dati do znanja da je rezerva i da se miri sa tim.
n

novosađanka

pre 10 dana

Za razliku od ostalih, koji se sada nisu odazvali koristeći jeftine izgovore, Dušan Tadić se povukao sam, jer je bio i ostao gospodin! Nije dozvolio da ga pijani Piksi ponižava, posle 111 nastupa za reprezentaciju, dosta golova i bezbroj asistencija. Respekt za Tadića!!! I još nešto, zar neko zaista misli da je uplašeni Samardžić igrač koji će ikada moći da zameni Tadića?
k

kkp barsa.

pre 10 dana

iz pouzdanog izvora bivsi igraci Partizana ce bojkotovati reprezentaciju zbog unistenja kluba
@

@barsa

pre 10 dana

Konacno da ova reprezentacija prodise
G

Gost13

pre 10 dana

Pa sto se ne vrate da pomognu nego je zbrisao u Arabiju? ahahaha smesni ste kao zvaka.
G

Gost 1302

pre 10 dana

Pa sto nisu ostali igraci bojkotovali. Ne on je bojkotovao iz samo njemu znanih razloga a brate juce je trebalo da se trci a on moze da pretrci oko 100m za celu utakmicu. A pod trcanjem se podrazumeva sprint a ne tapkanje u mestu i cekanj e. da te neko pogodi u glavu
C

Crna strana Belog grada

pre 10 dana

Mogu da ti ga sisaju ljubomorne duše samo, ne treba da igraju ni on ni Vlahović, nek im igra dunster Jović koji daje gol svake prestupne godine
@

@crna strana

pre 10 dana

kome njima? da necete i svoju reprezentaciju da pravite? koliko ste bolesni…
S

Sisaj crna strano

pre 10 dana

Samo jako...
Q

QB

pre 10 dana

Koliko god prozivali ove klince rodjene 00s mislim da ce Srbiji krenuti sa njima, u fudbalu je uvek bio problem taj splavaraki mentalitet zakacio ove generavije rodjene 70s,80s,90s ova generacija zed je tu drugacija mozda sa njima nesto i uradimo u toj igri.
P

Psihozza6

pre 10 dana

Hoće krenu ce ih, al tek kad ode Piksi. Za ono juče svaka cast. Al d igramo još 10 puta kolko puta bi odigrali tako. Mada i videćemo u narednim mečevima. I velika je razlika između utakmica na velikim prvenstvima i ovakvih prijateljskih utakmica.
L

Lata

pre 10 dana

Netreba sada voditi glupe polemike s onima koji su pokazali pravo lice naciji.Njih samo interesira lova pa neka zarađuju kod Arapa.Podrška ovim mladićima i okrenuti stranicu,zahvaliti prijašnjima i idemo dalje.
Б

Белграно

pre 10 dana

Митровићу хвала за све голове, али си показао да си ипак тешка слина. Хвала ти и довиђења, није требало овако али сам си бирао - немој само за пар година нека паметовања и кајања, ћао.
N

Nebitan10

pre 10 dana

I ovako je cirkus u savezu, ovo samo jos vise daje na znacaju da ce se nastaviti...Isuse kakav smo mi narod
a

armija

pre 10 dana

U prevodu, s..e... Ne zvati ga vise jer igra poluamatetsku ligu za pare...
T

Takozvani ''Piksi"

pre 10 dana

Svi su mu krivi, svako dete, žena, čovek, samo nije on za sve neuspehe, kao i njegov idol. Ko ti kroji tim, ko se pita za prvih 11?! Nema ni autoritet, nema ni trenerskog znanja, najveći uspeh u trenerskoj karijeri je tapšanje po ramenu onog AV bolesnika,i to mu je najveća dika. Mitrović kao rekorder ima pravo da digne glas i da kaže da nešto ne štima, njega podržavam, trulo je nešto kod nas a to nešto su napredni poslušnici kao takozvani '' Mister". Siguran sam da mi je veća verovatnoća da pogodim loto nego prvih 11 u našoj reprezentaciji. Niti znanja niti autoriteta, zadnji koji je bio to je bio Muslin, pre njega Antić i to je to unazad deceniju i jače. Nemamo TRENERA, nemamo VOĐU. Ne očekujte previše, truo je naš fudbal nažalost odavno.
G

Gullingham

pre 10 dana

Pa cekaj Muslina je smenio SMS uz Tadica. Antica Vidic. U cemu je onda bio problem ako su imali znanje i autoritet? A da malo stanemo na kraj tom bahatom ponasanju pojedinih igraca koji misle da su Bogom dani i da na prvu konfliktnu situaciju sa selektorom imaju pravo da ga smenjuju? Da se malo uspostavi neki red, hijerarhija, i autoritet u tom sportu? Ovim momcima sto su juce izgarali na 110% protiv Spanije nije smetao Piksi, a primadonicama koje nista uradile nisu na ep smeta, kako to?!
H

Hahahahaha

pre 10 dana

Pa mislim da se Mitrovic jede sto nismo popili 6 komada od Spanije i sto je publika odusevljena igrom mladih igraca
L

Ljuba Aličić iz Smedereva

pre 10 dana

Majstore, hvala tebi za sve što si dao za Srbiju, ali da ni tebe, ni braću s dva prezimena, ni kvazimoda kojeg ne podnose ni navijači njegovog kluba - ne vidimo više ni blizu reprezentacije. Romale-romali, adio!
D

Dachazvezda

pre 10 dana

Uf,uf, uf.. Mitre... Ovo nešto od Bukovskog!? "Možeš mnogo toga da naučiš kad si tih i gledaš. Izgrađeno, a ne kupljeno. Zarađeno, a ne dato. Grizlo se, nije se davalo. Drugačiji, a ne prosečan", BAŠ!!! Samo sad ispade da TI NEMAŠ nijedno od pomenutog! Sinoć su... Neka nova deca GRADILA! Vi ste, ono malo napravljeno, RAZGRADILI STAVOM! KLINCI ZARADJIVALI da igraju za SVOJU ZEMLJU, a ne kmečala što IM NIJE DATO MESTO, kao "najspremniji i najbolji kapiten"..koji je prvi razbio tim takvim stavom! GRIZLI SVI TRČANJEM (Birmancevic više pokrio sinoć nego ti i SMS celo EP!) DRUGAČIJI - došli da igraju ZA ZEMLJU ( ne selektora, slagali se sa njim ili ne) a neki ostali "povredjeni" u klubu za petro dolare.... SVI SU ONI TO IMALI SINOĆ, TI NE! Piksi je prolazan, nebitan lik... Zemlja i reprezentacija ostaju! Već si zaboravio reklamu "majko, SRBIJA ZOVE"?? Srbija - ne Piksi! Dodaj na taj spisak i NEKAD SE RAČUNA KAKAV SI ČOVEK... (eto i Montevideo na IG, možda to razumeš)
а

армата

pre 10 dana

Свака част Митровићу, за голове итд... Али да те питам пошто си нарочито ријечит и начитан када дајеш изјаве уживо и сл. Јеси ли ово сам написао или ти је неко саставио? Брзо си заборавио и пенал против Шкота, да може се десити сваком, не треба главу скидати али немојте од фудбала правити науку. Сједи доле у Арабији зарађуј милионе кад ти је Бог дао али немојте овом народу или било коме ви слати неке поруке скривене после Катара и Њемачке, тамо сте све показали и физичку спрему и хтјење. Шта ће ти селектор да побједиш Словенију... или бар да истричите и испратите играча. Мурињо вам не би помогао.
п

пикси

pre 10 dana

што нису дали изјаве после Катара и Њемачке већ пожурили на јахте и дестинације које просјечан Србин може да сања и није спорно али немој да нам солите памет.
A

Ahaa

pre 10 dana

Znači upravo je priznao da nije povređen već da je izdao svoju zemlju.
g

gost22

pre 10 dana

Sve mudrac do mudraca....daj bre igrajte fudbal i ne filozofirajte vise...
F

Fakat

pre 10 dana

Ako je neko trebao da izostane sinoc to je Rajkovic rodjenjem deteta ali nije...Naprotiv bio je mozda najbolji u nasem timu...Pokazao cevek da igra za Srbiju a ne za Stojkovica, Surbatovica, Tanjgu, Dzajica, Bjekovica, Vucica.....
S

Svaka cast na komentaru!!!

pre 10 dana

Bio covek man of the match na flash scoru!!!Flashscore Man of the Match: Predrag Rajković
M

Minhen

pre 10 dana

Ovako i još gore je narod pljuvao i Jokića, kao sada Mitra. Srpska posla

Diego Milito

pre 10 dana

Bravo. Ovaj narod jako brzo zaboravlja sve
С

СРБИН007

pre 10 dana

Ми смо с тобом,смс-ом,костићем, гудељем,вељковићем завршили!
P

Pera genije

pre 10 dana

Šta god ti pisao i mislio da sam na mestu selektora završio bi mi sa reprzentacijom. I ti i svi ovi ostali koji ste kao p... e izbegli sinoć Špance da se kao ne bi obrukali ili šta već? Svaka čas momcima koji su bili na terenu i pokazali da ima i onih koji su spremni da ostave srce na terenu za ovu zemlju.
P

PRSO

pre 10 dana

Ovaj prso totalno izgleda
I

IskoAlarkon

pre 10 dana

Greota sto ljudi stavljaju njega u isti kos sa bracom Milinkovic Savic. Pa i Tadica, toliko su dali repci da se porede da ona dva krimija u pokusaju a ne fudbalerima. Vlahovic takodje ima vremena da se ispravi ali Duca i Mitar su dali mnogo vise od gore navedenih samo mi slabo pamtimo
d

d. g.

pre 10 dana

Slažem se, ali im to ne daje za pravo da se baharo ponašaju.
S

Saguenay

pre 10 dana

Kukavički. Ko da je neka starleta-influenserka! Ako si lider reprezentacije odazovi se pozivu države, izađi pred novinare reci imam nesuglasice sa trenerom i istrči na trening da pomogneš mlađima. Ove "misteriozne " objave su na nivou starleta! Sramota!
Z

Znik

pre 10 dana

Ovo mu zena pisala, a nju savetovala drugarica zenica copavog Tosica.

Diego Milito

pre 10 dana

Idi njemu u lice pa reci da je starletan a ne ovako kukavicki prego nekog sajta nekog da vredjas e to je tvoja logika. Mitar to nije zasluzio zbog doprinosa godinama reprezentaciji i ja kao zvezdas to kazem. Da nije njega bilo ovih godina , pa mi bi bili u rangu Papue nove Gvineje
Z

Zelen

pre 10 dana

Samo cu reci da sam neki igrac u fudbalu nikada me ne bi zanimalo ko je selektor pa i da je najgori i da li grejem klupu jer se ne odazivam selektoru nego svojoj zemlji ma kakva ona bila,,,,zakljucak od sinoc da je pametan nas selektor samo da ozbiljno razgovara sa Vlahovicem jer nemamo spica a ostali more mrs,,,,
P

Pera genije

pre 10 dana

Čime je Vlahović zaslužio da selektor priča s njim? Šta on krucijalno donosi reprzentaciji? Odbio da dođe a igrao za klub, ma zdravo!
T

Tako je

pre 10 dana

I ja to govorim godinama! 4C
K

KAKVI

pre 10 dana

tripovi
g

gonpi

pre 10 dana

Slobodno kazi mitre da su u pitanju Lukic i Ilic, Erakovica necemo da pominjemo...
Z

ZV

pre 10 dana

Lova a ne sportski uspeh. Al Hilal ne Srbija. Spasiba za družbu,vidimo se nikad,čujemo još manje. Bolje da si ćutao.
V

Vijeri

pre 10 dana

Sve je to tacno sto ti i komapanija kazete,ali zasto da se ne pruzi podrska mladim momcima?Cemu ove objave sad