Niko Vilijams i Lionel Mesi (©AFP)
Niko Vilijams i Lionel Mesi (©AFP)

Dva spektakla, Mozzart časti – najveće kvote na svetu na pobede Španije i Argentine

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.07.24. | 10:55

Nigde nećete da nađete veće

Nedelja je dan da ostanete kraj malih ekrana. Malo zbog vreline i temperatura od 40 stepeni, a mnogo više zbog sportskog dana. Krećemo od Londona i finala Vimbldona gde navijamo za Novaka Đokovića protiv Karlosa Alkarasa, a onda slede finale Evropskog prvenstva u Berlinu, obračun Španije i Engleske, a onda malo odmorite, sredite utiske, pa dva sata posle ponoći u Majamiju u borbi za zlato na Kopa Amerika igraće branilac krune Argentina i izazivač Kolumbija.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili promo kvote na pobede Furije i Gaučosa.

Izabrane vesti

Da li će Španci četvrti put da se popnu na krov Evrope ili će Englezi premijerni put da budu vladari kontinenta? Odluka pada večeras na Olimpijskom stadionu u Berlinu. Furija je najviše pokazala na šampionatu, dobila svih pet mečeva, od toga četiri posle 90 minuta, dok je domaćin Nemačka pala posle produžetka. Gordi Albion se mučio u grupnoj fazi, minut ga je delio do eliminacije od Slovačke u osmini finala. Švajcarska je pobeđena na penale, a onda je u najboljem meču Engleske na EP golom napadača Aston Vile Olija Votkinsa u sudjiskoj nadoknadi pali su Holanđani, za slavlje na Ostrvu i korak do toliko željene titule. Na jednoj strani su oči Španaca uprte u čudo od deteta Lamina Jamala, strelca spektakularnog pogotka protiv Francuske u polufinalu. Na drugoj strani, puca od zvezde u timu Gareta Sautgejta. Džud Belingem je ostavio najbolji utisak, a mogao bi da proradi i Hari Kejn i da konačno osvoji premijerni trofej u karijeri.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA DOSTIŽE TAČKU KLJUČANJA - OSTALO JE DANAŠNJE FINALE U BERLINU!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------

ARGENTINA – KOLUMBIJA (PONEDELJAK, 02.00), KEC 2,25

Gaučosi jure treću vezanu krunu na velikim takmičenjima posle osvajanju Kopa Amerike u Brazilu 2021. godine i Mundijala u Kataru 2022. Lionel Mesi uživa, i sa 37 godina je duša tima Lionela Skalonija. Meč se igra u Majamiju, pa je to domaći teren za najboljeg fudbalera u istoriji ove igre koji godinu dana brani boje Intera. Samo jedan gol na pet mečeva su primli Argentinci, i to u četvrtifinalu protiv Ekvadora. Kolumbija je prijatno iznenađenje, eliminisala je Urugvaj u polufinale, a u grupnoj fazi odolela protiv Brazila. Hames Rodrigez doživljava drugu mladost, ima čak šest asistencija u dosadašnjem toku prvenstva, plus je jednom zatresao i mrežu rivala. Povratak u Južnu Ameriku, u Sao Paulo, oživela mu je karijeru, a profitirali su i Kafeterosi. Ove dve selekcije su pre dve i po godine igrali poslednji meč, kada je Argentina golom Lautara Martineza pobedila sa 1:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara