Komentari na vest

Dušan Vlahović se seli na klupu zbog Brazilca

U

Urgh

pre preko 2 godine

Pored, sto puta je dokazano, plahovitih inzagija i spaletija, sa atalantom koja je u ozbiljnoj krizi, i posle nekoliko meseci alegrijevog rada, mislim da je Juventus ozbiljan kandidat za titulu. Ovo su vrhunske izjave menadžera. Diže ekipu, rasterećuje je, uigrava je, odstrani je viškove.. Više volim napoli i inter, generalno (mada najviše volim svaki klub gde igra naš igrač), ali realno.. Alegri je doktor za inzagija i spaletija, mlad je još uvek i prošao je već ovo što sad prolazi.. Ako ima negde kladionica da se kladim na prvaka Italije, kladio bi se na juve pre nego na inter. A da milan.. Milan je tu najslabiji karakter realno. Sem starog ibre i žirua koji je tek došao, nema pobednika u ekipi
G

Gost10

pre preko 2 godine

goli... da, ali ovaj danasnji van basten
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Ljudi ne kapiraju da Juventus u nedelju igra mozda utakmicu sezone sa Atalantom, koja je u velikoj krizi, i ta pobeda moze mnogo da odluci ko ce u ligu sampiona. Ne lozite se. Potpuno ispravno od Alergija.
1

101

pre preko 2 godine

Dusan mora biti 100% spreman i za Atalantu, i za Valenciju. To su utakmice koje su izuzetno vazne. Kup je nevezan.
g

gsosths

pre preko 2 godine

E moj alegri neznalice jedna brzo ces ti pedalu da dobijes kad se mnogo pravis pametan
m

msda

pre preko 2 godine

Procitaj vest
g

gsostsbs

pre preko 2 godine

Procitao sam vest,sto ne odmara dibalu ili moratu ?
J

Juventino vero

pre preko 2 godine

Veoma teska utakmica je protiv Atalante na Gewiss stadionu u Bergamu za vikend tako da ce verovatno nekoga iz prvih 11 odmarati na kup utakmici protiv Sasuola. Nista neobicno!!! Ako bude neophodno ti koji budu odmarali uci ce u drugom poluvremenu. Zasto da bezveze forsira igrace pred veoma vazan mec za vikend u Lombardiji?
J

Juven

pre preko 2 godine

@gso... zato sto ce Moratu odmarati u Bergamu. Bolje protiv Atalante da igra Vlahovic nego sakati Morata.
G

Gost istina

pre preko 2 godine

Morata je za Vlahovića,Van Basten.
K

Ksale

pre preko 2 godine

Ma Alegri ne zna ništa, trebalo je tebe da pita da mu sastaviš startnih 11, svakako imaš veće znanje, zato i komentarišeš na Mozzartu. Zašto bi odmarao Moratu, ako ne planira da ga stavi u startnih 11 protiv Atalante? Odmara onog koji će mu sigurno igrati, a to je Vlahović.
1

101

pre preko 2 godine

Pa Morata i Diobala nisu isto vazni kao Vlahovic. Najbitnije je da je Vlahovic odmoran i zdrav za Atalantu i Valenciju. Mada se Alegriju svidelo trio Dibala,Morata,Vlahovic. Normalno, kada Kjeza dodje , Morata ce na klupu.
1

101

pre preko 2 godine

Vlahovic je najbolji napadac sveta vec sada sa 22 godine.