Komentari na vest

Dušan Tadić se povukao iz reprezentacije: Struka neka proceni da li bih i dalje bio koristan

N

Nemanja8989

pre oko 2 meseca

Umesto ona propalica od trenera da je otisla ode Tadic…Srbijo,ugasi se jer si odvaratna takva kakva si.
P

Politiko

pre oko 2 meseca

"nijedan reprezentativac to ne radi, ni kod jedne reprezentacije to nema… svi vi stavljate svoj ego ispred interesa srpskog kolektiva. Od igraca so trenera do FSS… samo ja. Samo znate se povučete i da odete. Za strance ginete svoje gledate od gore. "
J

Jjovsan

pre oko 2 meseca

Koliko je ovo tuzno...oci suze
D

Dostojanstven

pre oko 2 meseca

I iskren kakav je jedan jedini Dušan Tadić Duća
@

@nikola...

pre oko 2 meseca

Igrao je na Olimpijadi 2008 kad si verovatno imao p godina i nisi ni znao šta je fudbal
D

Duuušan

pre oko 2 meseca

Tadić. Duća je rekao sve kako treba. Treba svi najbolji reprezentativci da kažu da neće igrati dok ovi iz berzandžerskog fss zajedno sa piksijem ne odu
a

abrakadabra

pre oko 2 meseca

Tadic je pokazao da zna svako normalan je video formaciju i koncept bez koncepta . Piksi mitološko biće
N

Nikola Bunj

pre oko 2 meseca

Kad smo igrali olimpijada bre ?!
G

GABI GO

pre oko 2 meseca

PA PROCITAJ PRVO ISTORIJU NASE REPREZETACIJE PRE NEGO STO POCENES. DA BILO STA KOMENTARISES .
3

3421zg

pre oko 2 meseca

Kako su ga samo oterali,majko moja...Jos će morati da odigra i oproštajnu utakmicu hahahahaha. Gde to...sprdaju se sa dojučerašnjim kapitenom.
М

Мачак

pre oko 2 meseca

Хвала ти и срећно.
G

Gost23345

pre oko 2 meseca

Zasto odlazi? Ima bar jos jedne dobre kvalifikacije u nogama. Moze li mi neko reci zasto odlazi, da nije otjeran ili tako nesto? Je li savez stao na stranu Piksija ili kako?
s

strucnjak22

pre oko 2 meseca

Kakve bre kvalifikacije u nogama sa 36 godina?
B

Bane.m

pre oko 2 meseca

Mi nikad nismo znali da cenimo vredne ljude koje imamo ne samo u sportu zato smo tu gde jesmo tek ce da se vidi sta jeTadic znacio za reprezentaciju
X

Xgost

pre oko 2 meseca

Znali smo da cenimo ali mora da se zna kada je kraj!Još je gore kad igrač sam sebe preceni pa dođemo u situaciju kao što je slučaj sa Tadićem.To što on tvrdi da je najbolji mogu nekako da progutam ali tvrditi da je najspremniji a na terenu se jedva vući i samo gestikulirati,e to ne mogu.Prema tome,vreme je da se ide i još jednom hvala za sve "uspehe" koje smo imali sa tobom i srećno!
F

Fakti

pre oko 2 meseca

Uvek je lako po drugima pljuvati i ogovarati ih. Tadic je jedno vreme bio najbolji igrac reprezentacije zajedno sa Mitrom. Medjutim, jednostavno stigle su ga godine, sto je i normalno. Niko nije vecno mlad. Izjava koju je dao na EP bila je egomanijacka. Jer on nije bolji od Vlahovica a ni od Sergeja i Mitra. A i Luka Jovic je danas bolji igrac od Tadica.
i

iz sljivika

pre oko 2 meseca

Kod nas šta god da napišeš neko će te napasti. Srećno u daljoj karijeri i privatnom životu i hvala, ali zaista hvala na svemu! Za bolje rezultate krivimo selektore a ne vas igrače. Srećno!
S

Sb

pre oko 2 meseca

Da ovako otraju kapitena , strasno. Da se on lepo vrati u Ajax, ovde navijaci placu za njim
D

Djurkopiano

pre oko 2 meseca

Adio kapiten.
K

Kragujevac

pre oko 2 meseca

Prava mera je da je Piksi dobio otkaz,ali i Tadijć,Sergej,Maksimović...i centar for...Samo Pavlović da osrane, golman,Živković,Vlahović i mladi - Samardžić,Eraković...
G

Gostivar

pre oko 2 meseca

Top igrac, 16 godina igra za reprezentaciju, a da mu nije Piksija nikad na EP nebi otisao. Eventualno preko turisticke agencije, kao Kolarov ove godine.
L

LazarA

pre oko 2 meseca

piksi licemer folirantski mu traži oproštajni meč. Tadiću skupi muda i kaži neću !!!!
D

Džukela klasična

pre oko 2 meseca

Najbolji igrač na EP ubedljivo uz defanzivce. Stvorio 2 stopostotne šanse Mitru protiv Slovenije, izbacio Jovića 1 na 1 sa golmanom i stavio loptu na tacnu SMS protiv Danske. Doktor ove igrice. Tek će se videti koliko smo bezidejni i jadni bez njega
.

....

pre oko 2 meseca

Alo, alo lakse malo. Bio je ocajan na EP. Ne lupaj gluposti.
S

Srbija 1999

pre oko 2 meseca

Hvala Duco na svemu. Dugo ce trebati vremena za tvojom pravom zamenom.
L

Ljubitelj Eura

pre oko 2 meseca

Jedini igrač u reprezentaciji koji je znao da uputi dobar centaršut, pas u prostor, da spoji igrača sa golmanom, postigao ne mali broj golova za veznjaka i rekorder u istoriji reprezentacije po asistencijama. Srbija teško da će se kvalifikovati na bilo koje naredno SP i EP. Hvala Dušane za sve u reprezentaciji
K

Koja glupost....

pre oko 2 meseca

.....spoji igrača sa golmanom,Bože dragi šta li to znači?
p

prc

pre oko 2 meseca

Ima nas koji to razumemo a ima vas kojim sve treba da se nacrta.l.
s

sjsjsjwkwkdhdjal

pre oko 2 meseca

Hvala puno Dusane! Sa srecom!
B

Bar Kohba

pre oko 2 meseca

Kako god komentarisali i gledali ovog momka, mora da se zna da je on unazad 10 godina nas najkorisniji i uz Mitrovica najbolji fudbaler reprezentacije. Odazivao se za sve, igrao kad je bilo trulo, servirao je asistencije, davao golove, lomio protivnike driblinzima i iskreno je voleo reprezentaciju. U vreme Ćurčića je bio šikaniran i prekrizavan sa spiska i to je istrpio, bio je najbolji u kvalifikacijama za Rusiju, dobro odigrao to prvenstvo i kvalifikacije i prvenstvo u Kataru je bio dobar i konstantan, sad u Nemackoj ovo previranje je jako uticalo na njega, cas ga ima, cas ga nema, cas ga selektor stavi, cas ne. Po meni on je i trebao sam ovo ranije da najavi sto zbog godina, sto zbog rekorda, sto zbog pada forme, odigrao je 2 svetska i 1 evropsko, dao je dosta i neka se posteno povuce. Ovo sikaniranje nije zasluzio, vec oprostajnu utakmicu, a ne da selektoru ova situacija sluzi za alibi neuspeha. Neka se Piksi seti tekme sa Portugalom koja ga je vinula, i neka razmisli ko nas je vratio i prelomio utakmicu. Sve najbolje kapitenu, a mi smo i ranije bili nedostojni nekih dobrih igraca, tipa Baneta Ivanovica, Matica, Vidica, Milivojevica, pa i sad evo Darko Lazovic prolazi kroz slicno. Ono cega se ja plasim jeste da ostanak Piksija znaci i neuspeh sledecih kvalifikacija jer je on skroz pogubio konce i nema tu vise autoriteta, a i pokazao se da ga interesuju iskljucivo pare i da je nikakav patriota.
A

Alex DeLarge

pre oko 2 meseca

I od sve te njegove genijalnosti uradili smo tacno sta? Plasirali se na SP slucajno u nadoknadi (uz cist ponisten gol Portugalu u Srbiji, koji bi sve promenio da je priznat) i na EP kada je pola kontinenta igralo, uz dva poraza od jedne Madjarske... I, kakvu tacno razliku pravi njegova korisnost? Treba da se krene od karaktera i sistema, igra na kraju dolazi. Ovakvi ljudi ne treba da igraju za reprezentaciju, pa makar im na ledjima pisalo i Maradona, a ne Tadic. Ne treba ni Dzajici da je vode, ni Piksiji treniraju...Prvo mora da se otera polusvet i polustrucnjaci koji uradili nikad nista nisu, pa tek onda da se sredjuju stvari na terenu...
@

@Alex

pre oko 2 meseca

A sta je trebalo on jos da uradi? Da se klonira u jos 20ak primeraka?
O

Onako pitam

pre oko 2 meseca

hoćemo li nekad dočekati da se od legendi oprostimo kako dolikuje, a ne svaki put da ti isti najavljuju povlačenje pre vremena zbog nefudbalskih razloga.
L

Laker

pre oko 2 meseca

Mislio sam da je skroman lik ali je pokakazao pravo lice i razočarao. Još kaže da se drži te izjave... Druže ti imaš 35god i vučeš se po terenu, da si naš najkreativniji igrač naravano da jesi ali ako imaš isklesano telo ne znači da si fizički najspremniji. I sad je ovaj odlazak upravo zbog toga jer ne može da podnese da ulazi sa klupe.
M

Ma da bre to

pre oko 2 meseca

Jedini nas igrac koji je bio ocenjen 10 na jednom mecu lige sampiona i jedan od malobrojnih u svetu. Covek je uz mitra bio kljucan za katar i ep...stigle su ga godine, ali je porazavajuce sto je i tàkav bolji od konkurencije! Odlaze dobri, da bi ostali losi...sranota sta se radi.
V

Veljko9

pre oko 2 meseca

Sve im rekao bez dlake na jeziku brat
K

Kuler

pre oko 2 meseca

Verovatno je nateran na ovo. I ja da sam na njegovom mestu koliko dobar ili manje dobar bio ne bih nista ni igrao dok je onaj tip selektor.
p

pixi neznalica

pre oko 2 meseca

Izvini Tadicu. Od danas zvanicno nikada vise ne pratim kriminalnu reprezentaciju.
M

Mile992

pre oko 2 meseca

Putuj Igumane i povedi sa sobom Piksija,Mitra i SMS-a….Ovaj neznalica od trenera, a ti vise nisi onaj stari sto i pokazuje tvoja igra na terenu bez obzira na taktiku i postavu. Ova dvojica sto driblaju kamile po pustinji isto. Mitar na Euro nema snage za 10min dise na skrge,ne moze skoka dobiti i samo mlati rukama i raspravlja nesto-dokaz nemoci. A onaj maneken SMS na njega ni necu trositi rijeci. Sva cetvorica trebate biti realni i reci dosta je od nas dali smo sto smo mogli i to je to. A vi ko uvrijedjene mlade i da mozete sad bi jos 10god jos igrali i uzimali mjesto mladjim igracima. E pa ne ide to tako gospodo. Ima i mladjih i boljih, na kraju krajeva i vama je neko bio ustupio svoje mjesto!
N

Nema boljih

pre oko 2 meseca

Srbija posle odlaska u penziju Tadića, SMS, Mitrovića biće u rangu Moldavije
g

gostiVAR

pre oko 2 meseca

pri kom stavu ostaje, pri onom da je najbolji ili pri onom kada se izvinjavao sto ima stav?
D

Dex911

pre oko 2 meseca

Toliko o zajednistvu kom su se hvalili fudbaleri.Tadic izasao ispred svih i pricao kako ne valja Piksijev rad ostali cutali ko pi....Na kraju politicari sacuvali Piksija a Tadic morao da se povuce,ostali opet cute ko pi....
R

Retro

pre oko 2 meseca

Bas to
Н

НС ДУНАВ

pre oko 2 meseca

Не можеш ти са овим поквареним мућковима,ипак си ти из неког другог миљеа стасао ,а не из овог близаначког муља. Ако икад пожалиш да се вратиш,знаш где ти је место.
d

djukabizon

pre oko 2 meseca

prvo,nije se ok oprostio nego su mi stavili do znanja da nije vise potreban a ova izjava je tu da sacuva obraz,a druga stvar,trebao je 2020. da se povuce.
8

8

pre oko 2 meseca

Ali on misli da je naljbolji , nije bitno šta struka misli .
s

srka

pre oko 2 meseca

Mislim da ne bi bio više koristan. Taj, ajde nazovimo ga tako, verbalni ispad koji je napravio posle utakmice sa Engleskom, sigurno bi mu predstavljao, na neki način, balast, pred predstojeća okupljanja reprezentacije. Nažalost, problem je što mi više takvih majstora i znalaca fudbala nemamo. Ostao je samo Kataji u Zvezdi i Ivanić, ali on nastupa za Crnu Goru, barem je nastupao, pa se onda povukao pred onu utakmicu sa Kosovom. Sad Prosinečki tvrdi da će ga ponovo zvati. To je to što se tiče Tadića, pitanje koliko će ga i Murinjo koristiti u Fenerbahčeu. Videćemo za koji dan, kada budu igrali protiv Lugana.
G

GOST 510

pre oko 2 meseca

Kako možeš da porediš sa Tadićem i Kataiem koji su majstori fudbala Ivanića koji nije mrdnuo dalje od Belorusije i sklanjalica kod nas.
s

srka

pre oko 2 meseca

Druže nije poenta u imenima. Cilj je bio da naznačim koliko mi više nismo fudbalski talentovana nacija. Eto uzmi samo Tadića i Katajia, a obojica će uskoro u penziju. I onda vakum, nema više niko i još dugo se neće pojaviti niko sličan njima dvojici.
P

Psihozza6

pre oko 2 meseca

Kakav bre Katai, taj nije ni M od majstora bar ne na reprezentativnom nivou. Možda jeste u onoj zvezdi i po našim livadama al dalje od toga običan amater u poređenju sa Tadićem i tom ulogom na terenu!!!
B

Boners

pre oko 2 meseca

Pametan potez, pozdravljam. Uskoro 36 godina, najbolje da poslusas fanatike koji bi samo da se klanjaju nekome i do pedesete igras.
N

Narod

pre oko 2 meseca

Piks, FSS OSTAVKE ODMA, narod vas ne zeliiiiiii
P

Pixy

pre oko 2 meseca

Da vidimo koliko su u zadnjih 4 godine od FSS zaradili Piksi, Bjeka, Dika, Šurbatović, a koliko Tadić, Mitrović, Pavlović? Pa da vidimo koliko košta patriotizam kod tih iz FSS.
Z

Zoran 91

pre oko 2 meseca

Vidim neki brane Tadića i pljuju Piksija za neuspeh. Slažem se da je Piksi možda prvi razlog neuspeha ali ako nije prvi onda su Tadić, SMS i kompanija domah iza Piksija. Svaka čast samo Pavloviću i Rajković ostali neka se pokriju ušima i ne pojavljuju u javnosti a pogotovu kaiten.
.

....

pre oko 2 meseca

Ako je otišao ego velik kao svemir a kad je bitno na terenu manji od makovog zrna. On je dobar kad se igraju pripremne utakmice protiv Bahreina Katara, jordana. Od bitnih utakmica je samo protiv portugala dobro odigrao. Čovek ima 9 utakmica na velikim prvenstvima 0 golova i mozda 2 asistencije. Posle one izjave da je najbolji odmah bi ga poslao kući.
S

Svašta

pre oko 2 meseca

Koliko drugi imaju golova i asistencija na prvenstvima?
.

....

pre oko 2 meseca

Gde sam ja spomenuo da drugi valjaju u repci nema 2 solidna igraca o vrhunskim da i ne pričam
K

KOLE NS

pre oko 2 meseca

Tadic i Mitrovic najbolji nasi igraci idu a Piksi i gospoda iz FSS ostaju ... Strasno
B

Boners

pre oko 2 meseca

Mitrovic je treci napadac a ne najbolji igrac, Tadic veteran pun sebe, trebao je da leti posle izjave a Piksi vec pre prvenstva.
P

Paulo

pre oko 2 meseca

Tadic i Mitrovic nasa dva najbolja igraca gde su bili prvo u Kataru pa u Nemackoj bili najgori pojedinci na terenu i da ja sam za to da Piksi ode.
c

coaaaaaaaaaa

pre oko 2 meseca

Matic, Tadic, Ivanovic igraci koji nisu mogli da se oproste pred srpskom publikom i da zavrse sa reprezentacijom nego zavrsavaju preko objava u medijima ili na instagramu. Eto sta su nam napravili od reprezentacije. Jaoo jedva cekam da vidim Mijailovica, Bazdara i Sergeja udarne igle protiv Spanije dok u lozi sedi Dzajadojaja od 100 godina i ministar za kukuruz sto bi neki ovde pisali :D
K

Koan

pre oko 2 meseca

Matića i Tadića ne stavljaj u istu rečenicu sa Ivanovićem. Prva dvojica su imala nekoliko puta napuštanje reprezentacije.zbog svog ega.
h

hdhdh

pre oko 2 meseca

hvala na svemu ali dosta je bilo
G

Gorks

pre oko 2 meseca

Hvala ti covjece, fudbalercino. Ako ovo i citas, zanemari ove frustrirane u komentarima. Uzivao sam u svakom tvom driblingu, pokretu, asistenciji, golovima. Majstor si fudbala, nedostajaces nam!
a

ajmoo

pre oko 2 meseca

idemo dalje, mitar ajde gudelj lukic
O

Obilic do kraja

pre oko 2 meseca

Lako je povuci se kad je tesko. Po ovom se takodje vidi nas gubitnicki stav u reprezentaciju, ta ne muskost koja je zarazila srbiju. Idite malo noge da brijete i da paradirate vase polu gole zene…cast djon…Jedan Ronaldo place sto ne moze dalje da igra za P, a ti si posle poraza pitao….a Slovenija….e moj Srbi, pa mi vise i nismo Srbi jer smo izgubili cast, borbenost i muskost. E moj preci, oni se odma povukli, plakali, zvali mamu, gde mi je brijac, gde tetovaze…pi
n

nema vezee

pre oko 2 meseca

sada lagano mogu ministar za poljsko mleko i Dzaja da obuju kopacke pa da zamene Tadica.
l

lololololo

pre oko 2 meseca

Tadic je posle Danske rekao da ima dosta toga da isprica ali da ne sme u tom momentu. Mogao bi sada slobodno da izadje u javnost i kaze sta ga (i ko ga) muci? 🤔
c

cao cao

pre oko 2 meseca

Zabrljao si i zamerio si se čim daješ ovakvu izjavu.
c

ciki123

pre oko 2 meseca

Hvala za sve kapitenu!!!
F

Football

pre oko 2 meseca

Hvala ti majstore. Nazalost tako je.....kad dodju neka bolja vremena, vrati nam se. Trebas nam
l

linija 465

pre oko 2 meseca

Verovatno je bio izazvan onakvom reakcijom posle utakmice na euru i nešto ga je s ' razlogom isprovociralo.To sve govori kakvi su odnosi u timu. Ali svakako taj komentar koji je dao posle utakmice je u najmanju ruku sramotan i takvo ponašanje iole ozbljan i profesionalan igrač ne sme imati ,pa čak i ako je upravu. Prvim avionom je zaslužio da se vrati u Srbiju posle izjave. Tako se u ozbiljnim državama to radi a pogotovo kada je Reprezenacija u pitanju ! svakako Hvala Dušane za sve!🇷🇸
D

Dòrćoĺ 76

pre oko 2 meseca

Lako je povucì sekodje ñaj teže. Budi bog kao što jè si u naj težim situacìjama. Oterajmo Pixija i rešilì smo problem. Doista nam je Ramadanija i ekipe. Budi uz Srbiju kao što si i bio.
P

Pfc

pre oko 2 meseca

Od skole imas 3 velika odmora, pa si dosao sada pamet da nam solis.
A

Ajdelebati

pre oko 2 meseca

Dorćolac, promeni tastaturu sa španskog Il madjarskog makar na eng latinicu..pa će to što si nepismen delovati manje strasno
P

Pjer Karden

pre oko 2 meseca

Ima tu još kandidata,bar još petorica za penziju,Mitrović na klupu više nema kvalitet za prvog napadača,ako hoće ako neće da mu se kupi sat i kilo kafe organizuje oproštajni ručak i penzija,Tadić je posle katara trebao da se povuče.Što se piksija tiča,smenili bi ga oni da mogu da nađu blesavog čoveka koji će da se deranžira na klupi Srbije a takvih nema.
B

BačkaTopola

pre oko 2 meseca

Tadic gospodski i Djuricic me iznenadio objavom prosli put.Pomeraju fudbaleri

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Realno i Gudelj ne treba više
P

Pee

pre oko 2 meseca

Izjava Tadica na EP je sramotna i odma ga je oh trebalo ozbiljno sankcionisati,oduzrti mu kapitensku traku i vratiti ga kuci!
P

Pobesneli Maks

pre oko 2 meseca

Realno je Tadić najbolji igrac reprezentacije ikada. Koliko god bilo mozda i boljih fudbalera u prošlosti, niko nije imao učinak kao Duća. Ostaće žal što neće još doprinosti , a realno može, ali čini mi se da je on tip koji ne može da se podredi kolekitvu i stoga , mozda je ovo i dobro rešenje. On u ovom trenutku bio bi idealan džoker, nesto kao Modric u Realu, da ulazi 20 minuta i majstorstvom okrene tekmu. Njegova fizicka sprema u ovom momentu podređuje ga da moze da igra samo jednu poziciju i ulogu, a to pravi dosta problema na 5 drugih pozicija, a koliko god ga voleli, on nije Modrić, pa da ekipa trpi, kao što je slucaj kod Hrvata. Sličnu situaciju je imao Humels u Nemačkoj, mozda sezona karijere, bivši kapiten, osvajač Mundijala, ali mu je uslov za igranje bio startna postava, sto selektor nije hteo da dozvoli i stoga nije ni pozvan, a da li je najbolji štoper kojeg imaju, verovatno jeste. Problem je i sto mi nismo Nemačka, pa je fond kvalitetnih igrača dosta manji i tu nastaje novi problem. Bilo kako bilo, Duca, hvala na svemu, nadam se da ces dobiti oproštajnu utakmicu!
p

pamet u glavu

pre oko 2 meseca

Odlaskom Dusana, koji je namesti bar 50 odsto golova koje smo dali zadnjih sedam-osam godina, mora da se menja i sistem igre u stari dobri 4.3:3 ili u ruzniji 4:4:2 ili 4:4:1:1. Mi kreativca iz najboljih Tadicevih dana NEMAMO. Nisu to ni SMS ni jos neafirmisani Samardzic. A sem njih nema ko drugi, Četiri pozada, zadnji vezni, i dve polutke , krila i spic ili četiri pozada, četiri radnika u sredini i dva (različita) spica napred. Igracemo na konre i polukontre i preostaje nam samo udarnciki fudbal kao u doba Petkovica recimo kada smo sa autsjhaderskim timom otisli na SP. Zaboravite utakmice reprezenzacije sa po par golova u mrezi protvnika. Ovi koji kazu da Dusan nije nista posebno dao timu - ili su fudbaslki nepismeni ili bezobrazni.
g

gost529

pre oko 2 meseca

Dokle više, prvo na EP nedisciplina i ruganje time svim saigračima, a sam danima ta jeftina patetika, dosta više. Bio si fantastičan, više nisi što je i normalno , to je sportski život, ovim stalnim izjavama rušiš sebi ugled koji si imao. Hvala i puno uspeha u klupskom fudbalu !
D

Delija NBGD

pre oko 2 meseca

Hvala ti Tadicu za sve ali vreme je za Samardzica konacno. Inace nadam se da Sergej "cek da namestim brkove" Savic razmislja takodje i povlačenju iz reprezentacije, naravno ako ima obraza :)

Nikola Kotur

pre oko 2 meseca

Dusane ostani jos !!!!! potreban si da budes tu sa mladjim igracima, taman i da odigras samo prvih 45min ali da si tu barem jos 2god
D

Don_Domingo

pre oko 2 meseca

Tadicu majstore......sta mislis da si ti? Ko si ti da prozivas svoje drugare u sred prvenstva? Trebali su da te izbace vec prvog sekunda kada si izjavio to sto si izjavio. Hvala ti za sve ali brate......zna se valjda neki red!
t

to je poenta

pre oko 2 meseca

mozes da budes najbolji ikada ali ako izjavom potcenjujes svoje drugove ti ne zasluzujed da budes deo tima, posebno kapiten, ako si u stanju zarad svog statusa da poljuljas atmosferu u timu, o cemu mi pricamo, jeste Tadic bio sjajan i svaka mu cast ali ne ume da se nosi sa odlukama u korist tima. I to je problem kao sto vidimo koji je doveo do ovoga. A moglo je sigurno lepse i drugacije.
S

Slabic sam

pre oko 2 meseca

Sramota, ovo sve ima samo kod nas, nijedab reprezentstivac to ne radi, ni kod jedne reprezentacije to nema… svi vi stavljate svoj ego ispred interesa srpskog kolektiva. Od igraca so trenera do FSS… samo ja. Samo znate se povuete i da odete. Za strance ginete svoje gledate od gore. Bolestno
М

Мито бегејац

pre oko 2 meseca

Е сад ће Сергеј коначно моћи да оправда своју 100+мил вредност 😃 Дућа, успели су да отерају Банета, Матића, Видића ... Што не би и тебе. Али то ипак и боље звучи него да се остане у муљу са овима што остају ( не мислим на играче ). Хвала Дућо за све, свако добро теби и твојој фамилији у даљем животу, што на спортском, што на животном путу. Спортски поздрав,
E

Egomen

pre oko 2 meseca

Ako si bato, očajan si, blistaš samo u izjavama, imamo mlade Maksimovica, Kostova, treba ih samo usmeriti na pravi put dok su mladi.
F

Fkzk

pre oko 2 meseca

Duca kapiten, hvala na svemu!
B

Bačka Topola

pre oko 2 meseca

Hvala ti Dule za sve što si dao reprezentaciji.
m

milivojevicmarko99@gmail.com

pre oko 2 meseca

E sad sa Gudeljima, Ilićima, Mijailovićima pa loptu nazad štoperima....

ROSSONERO97

pre oko 2 meseca

Eo bas sam se potreso
Т

Тульский

pre oko 2 meseca

Шта рећи, него хвала ти за све капитену! Био си прави вођа на терену. Ти и Митровић сте били наше ударне игле, могли сте много више да постигнете али дошло је вријеме да некомпетентни људи вам говоре како да играте. Вјерујем да можеш још много тога да даш али не желиш више да се брћкаш у муљу и ја те подржавам. Уживај мајсторе, дрмни још које милионче и дођи у своју Вошу па онда лагана пензијица. Очекујем и многе друге да се повуку из репрезентације ако имају нешто у глави. Нека играју Кикси, Џаја, Недим и екипа...

Realno123

pre oko 2 meseca

Hvala Dusane za sve a Srpski fudbalu primi moje iskreno saucesce posle Vidica Baneta Milivojevica Matica uspjeli amo i Tadica da otjeramo
R

Rodman93

pre oko 2 meseca

Šta su ga otjerali čovječe ? Ovaj ima 36 godina. Sledeće kvalifikacije već 37. Do kad misliš da igra???
G

Ghost5

pre oko 2 meseca

Jel se to ovaj oprostio od reprezentacije jer nije igrao jedno poluvreme? Druže, pa nisi ti Maradona, već prosečan igrač koji je samo imao malo više sreće u životu. Narod voli reprezentaciju? Ne, narod ne voli fudbalsku reprezentaciju, još manje vas manekenke u pokušaju i vašeg Mistera. Narod voli kosarkasku reprezentaciju, vaterpolo i druge sportiste, vas sigurno ne. Vaša životna misija je da ozenite pevačicu ili starletu i da o tuđem trošku tumarate po belom svetu i jurite za loptom. Jebiga, opet kažem, imali ste malo više sreće u životu. Živ i zdrav bio.
L

Locco

pre oko 2 meseca

Ne lupaj gluposti, kakva sreca. Covek je vrhunski fudbaler. Ubice te zavist. Zasto ti nisi imao srece?
L

LFCC

pre oko 2 meseca

Piksi odlazi! Aposlutno je izgubio je poverenje igraca i nema povratka. Nije ovo klub da moze da se rasporda ceo igracki kadar i dovede novi, ovo je reprezentacija i svako ovakvo povalcenje igraca je veliki udarac. Svakom sa iole zdravog razuma je jasno da sa Piksijem nema daljeg uspeha, sledi nam debakl u Ligi nacija i kvalifikacijama za svetsko. Jel moramo da izgubimo 2 godine i veliko takmicenje da bi to ljudi iz saveza shvatili???
Z

Za budućnost

pre oko 2 meseca

Red je bio. A sada i ostali igrači ove dekade koji su bili deo najgore reprezentacije ikada. Ostali su upamćeni kao gubitnici i egoosti, a karijere im nisu nešto kojima trebaju da se diče. Menjali smo milion selektora, uvek isti igrači i uvek samo razočarenja. Nadam se da će ovog puta da se promene i igrači, a kad bi se promenili i ovi u foteljama, to bi već bila bajka.
B

Brateee

pre oko 2 meseca

To sto ne kapiras da je ovo najbolja reprezentacija koju smo imali od 98 i koju cemo imati narednih 20 godina dovoljno govori o tome koliko se razumes u tematiku
Z

Za budućnost

pre oko 2 meseca

Znači Gudelj, golman Torina, Krilo Paoka ( Zvezda, Partizan rang) , napadač Fulama, bek Mladenović koji živi sportski život ubilo se, Kostić koji kao igra i napred i pozadi a ne igra ništa i tako dalje i tako dalje. Druže, verovatno si ostrašćeni navijač određenog kluba kada tako pričaš, a jadna smo mi onda zemlja po tebi ako imamo najbolju generaciju bez ijedne zvezde u svetskom fudbalu...biće da si samo ostrašćeni navijač, jer posle te generacije koje si naveo imali smo tim lidera jednog Intera, Mančestera, Borusije, Juventusa...oni su osvajali ligu šampionu sa svojim klubovima kao glavni igrači. Pozdrav
G

GrobarRS

pre oko 2 meseca

Zato ostaje majstor na klupi sa sve 1,2 miliona drzavnih para nema bednije reprezentacije od nas
Z

Zoran - Beč

pre oko 2 meseca

Kasno Marko na Kosovo stiže !!!
G

Godt Rajder

pre oko 2 meseca

Šteta što je sa svojih 36 a najspremniji...
g

gostVP

pre oko 2 meseca

hvala majsore!!!
R

Realista1389

pre oko 2 meseca

Kapitenu, hvala ti za sve! Ko misli da je ok za srpski fudbal da se odbacuju ljudi poput Dusana Tadica, Nemanje Vidica i Milorada Mazica taj stvarno ne zeli dobro ovom sportu nego gleda samo svoj dzep.Budi Bog sa nama, ovo vise nema smisla...
O

OgnjenOs

pre oko 2 meseca

kako mozes suca (pa nek je i Kolina) da stavljas u istu recenicu sa ovim veličinama ?
R

Realista1389

pre oko 2 meseca

Lako brate zato sto je bio plan da on preuzme sudijsku organizaciju ako bi Nemanja postao predsednik Saveza. Da li ti vidis boljeg kandidata da kontrolise sudije od nekog ko je sudio finale Lige sampiona?
N

Novalis

pre oko 2 meseca

@Realisra. Mažić da kontroliše? Ahaha, je l' to onaj kome su igrači Partizani naređivali da sudi penale? Svašta se ovde da pročitati. Možda je on bio pošten u Evropi, ovde je bio nepošten.
L

Lalegale

pre oko 2 meseca

Srecno
h

hmmmm

pre oko 2 meseca

Ko ce sad da spoji vezni red i napad to me zanima, jer nemamo ni jednog kreativca?
j

jsd

pre oko 2 meseca

Bravo majstore jedino moguce. Igrati u timu mister procenta je ponizavanje a to nisi zasluzio. Neka mu igraju Mitrovic. Zivkovic i SMS.
J

Junker

pre oko 2 meseca

Ma ne, budi tu brate, mladi si, sta fali. Da sacekamo Samardzica da napuni 30 pa da preuzme odgovornost. Jbt mi smo ostali u komunizmu “ne moze Dzajic da ide pre 27”. Mbape vodi Francusku na krov sveta sa 19, Jamal sa 16/17 Spaniju kontorlise, nama struka mora biti 60+, a igracki prosek 32. Jedini pokojni Miha imao cohones pa podmladio ekipu, svesno sam sebe zrtvovao zarad buducnosti. Tako je i Milanu i Italiji stvorio Donarumu kad ga je gurnuo kao dete za prvog golmana. Al kod nas ne moze, sve neki metuzalemi na svim nivoim.
O

Obi Mikel

pre oko 2 meseca

Hvala za sve Dućo! Takvog asistenta i plejmejkera verovatno više nikada nećemo imati 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
D

DM81

pre oko 2 meseca

2008 počeo a prvo takmičenje Mundijal u Rusiji.Toliko o njemu.
!

!!!

pre oko 2 meseca

Bravo Piksi, cistka je krenula, napokon da se otarasimo nadobudnih igraca u timu, ko zna sta se desavalo na euru podrzava Piksija. Ako Bog da da bude jos par “dobrovoljnih povlacenja” iz reprezentacije .
N

NadžakDeda

pre oko 2 meseca

Zaboravio si i Piksija da dodaš. Namerno, pretpostavljam.
K

Kapitenski

pre oko 2 meseca

Hvala ti za svaku dubinsku loptu majstore, za svaku asistenciju, za 3 prvenstva, samo pravi se povuku kada znaju da ne mogu mnogo više da doprinesu, i kada guše mladje igrače. Živ bio Dušane
S

Srbue

pre oko 2 meseca

Za mene ti i mnogi ste pokazali kakvi ste ljudi kad niste stali uz Bana Ivanovica kad je oteran iz reprezentacije jer je oterao Kokezu sa treninga i podrzali promovisanje Kolarova u kapitena. Svakako Mitar-Tadic su nas najjaci ofanzivni tandem zadnjih 15+ godina i sve najbolje ali retko precenjen igrac kad se sabere i oduzme sve.
N

Nanas

pre oko 2 meseca

Svaka cast druze, od do potpisujem, bas,bas retko precenjen igrac, a o njihovim ljudskim kvalitetima,sve je rekao "slucaj Ivanovic", sad kao neka uvredjena mlada pise saopstenja kada se njemu desilo
K

Katarn

pre oko 2 meseca

Precenjen?Druze on samo moze biti potcenjen,mada i sam je kriv sto nije nakon one legendarne partije protiv Reala usred Madrida i cistke desetke otisao u Barsu ili M. junajted,ionaki su ga ovi iz Ajaksa za kog se bio zalepio sami oterali...
N

No.1

pre oko 2 meseca

Ima li života posle smrti? U njegovom slučaju: Ima li pobede nakon kvalifikacija?