Liverpul prodaje Grujića i traži 30.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.02.20. | 09:13

Na Enfildu očekuju lepu zaradu

Bio je Marko Grujić prvo pojačanje Jirgena Klopa kada je Nemac seo za komande Liverpula, ali kako stvari stoje, neće srpski fudbaler dočekati i da zaigra u sastavu Crvenih.

Prolaze godina za godinom, a Grujić ide na pozajmicu za pozajmicom i stiče se utisak da i pored toga što igra odlično u Herti u poslednje dve sezone, na Enfild roudu ga ne vide u timu u skorijoj budućnosti. Zbog toga su čelnici kluba rešili da na leto prodaju srpskog fudbalera, koji ima ugovor do leta 2023. godine, pišu britanski mediji.

Izabrane vesti

Procenjeno je u Liverpulu da je Grujić značajno napredovao od dana kada je potpisao za Crvene, ali da i dalje ima dosta igrača u Klopovom timu koji su ispred njega. Zanimljivo je da se već zna i cena koju će prvak Evrope tražiti za srpskog fudbalera – 30.000.000 evra. I ukoliko “upali”, klub sa Enfilda će višestruko zaraditi od transfera, jer je Marka doveo iz Crvene zvezde pre četiri godine za 6.000.000 evra.

Od tog dana Grujić je odigrao samo 14 mečeva za Liverpul, uglavnom u pripremnom periodu, a išao je na pozajmice prvo u Kardif, potom u Hertu, za koju nastupa od leta 2018. godine i u kojoj se etablirao kao jedan od vodećih igrača.

Bivši trener berlinskog kluba Pal Dardai rekao je jednom prilikom za Grujića da je “daleko najbolji vezista kojeg je ikada video u klubu”, a u Herti je bio 20 godina. Upravo će nemački klub biti prvi u redu za kupovinu srpskog fudbalera, mada nema dileme da će biti još zainteresovanih, kao što ih je bilo i letos, kada je Liverpul birao gde će Marka poslati na novu pozajmicu.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara