©Starsport
©Starsport

Duljaj: Uvek ću stati uz igrače, ne znam da li ćemo igrati u sredu

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.04.24. | 16:03

Strateg Partizana podržao izabranike

Strasti se ne smiruju posle subotnjeg večitog derbija, makar na crno-beloj strani Topčiderskog brda odakle su stigli nezvanični nagoveštaji da se razmatra eventualni izostanak sa susreta polufinala Kupa Srbije. Nezadovoljni dešavanjima u nedavnoj utakmici sa Crvenom zvezdom, fudbaleri Partizana su doveli u pitanje izlazak na megdan istom rivalu u sredu, a tim povodom za Informer se oglasio Igor Duljaj.

Izabrane vesti

"Jedino što se u ovom trenutku zna jeste da se ništa ne zna. Verujte mi da je to jedina istina. Trebalo je juče da imamo trening, ali sam igračima dao slobodno. Bili su iscrpljeni, bili su pod utiskom i nisam želeo da ih dodatno opterećujem. Važno mi je bilo da se odmore. Danas smo imali trening, normalno smo ga odradili i to je to. O temi hoćemo li igrati Kup ili nećeno nisam hteo da pričam. Videću igrače i večeras i sutra ćemo imati trening, pa ću tada znati nešto više", rekao je strateg Partizana i dodao:

"Uvek ću stati iza svojih igrača! Odnosno, staću ispred njih i biću uz njih. Oni krvare na terenu, njima lome noseve, oni se povređuju, oni igraju i apsolutno zaslužuju da budem uz njih. Neću pokušati da utičem na njihovo mišljenje, samo ću stati uz njih. To su pravi, fantastični momci, nisu deca".

Na pitanje da li lično on želi da utakmica bude odigrana, Duljaj nije napravio jasan izbor.

"Moj stav je da... Treba biti pošten u svemu što radite".

Iako je rukovodstvo kluba još u subotu uveče izdalo saopštenje u kojem navode da razmišljaju o neizlasku na teren, konačni stav čelnika Partizana još nije poznat.

"Ne znam kakav je stav uprave, to ćete morati njih da pitate, a vi ste sedma sila, vama će morati i da odgovore. Kad je reč o puštanju karata u prodaju, koliko znam u Kupu to sve određuje Fudbaslki savez Srbije i nema veze ni sa Crvenom zvezdom ni sa Partizanom, ali nemojte me držati za reč. Pošto se još ništa ne zna, konferencije neće biti. To je za sada jedino sigurno", zaključio je Duljaj.


tagovi

FK PartizanIgor DuljajKup Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara