Komentari na vest

Duljaj se pojavio u Areni: Nisam hteo da odem iz Partizana, neko je to naredio

P

PratiSamoKosarku

pre 20 dana

I bata Muljaj kao i svi crni dečki od sada prati samo košarku:))))U fudbalu bez trofeja i kada se približava novo punjenje od moćnih Danaca crni dečki nemaju šta da traže:)))))
J

Jelenko P

pre 21 dana

Koliki necovjek i gnjida trebas biti pa ovako nesto izjaviti. U NORMALNOM KLUBU bio bi smijenjen jos na kraju prethodne sezone. NJEGOV SEF je procijenio da je vec obavio zadati posao i da vise nema potrebe da ga stiti pa ga je pustio niz vodu kao i svaki otpad sto se pusta.
D

Duljaje odlazi

pre 20 dana

Objasnio si. Sve tačno od A do Š.
Č

Čičak traka

pre 21 dana

A jel ima taj ime i prezime? Nadimak? Ako si stvarno pravi Partizanovac, kaži nam ko je taj. Za dobro Partizana, jer Partizan je iznad svih nas.
Š

Šarovi

pre 21 dana

Sada će Nadj da vas opravi. Svaka mu čast. On je golem stručnjak.
D

Dajte Gaćinovića u Fk

pre 21 dana

Da nas malo regeneriše..
H

Holivud

pre 21 dana

Veliki glumac resio da odrzi i predstavu u Areni...ccc...pa da je imao obraza sam je trebao da ode.
S

Sf

pre 21 dana

Još veći glumac ga je pozvao da dodje i Arenu ali njega ne pljujete. Limar ga je zvao, noje sam otišao. Da limar nstrlja os koš jednom rukovodstvau fudbalskog kluba sa kojima je i sukobu.
G

Gajta Aco Marsel

pre 21 dana

Nisam bio ali mi ortak Baća prica da je toliko grmelo Arenom "Ti si prvi trener Duljaje" da su delegati razmatrali prekid meca. Takodje posle i u korteu da je, iz izvora bliskom upravi, Vazura sazvao ponocni zoom sastanak o opozivu sut karte.
G

Goust

pre 21 dana

Cuj neko odlucio a covek u minusu 11 bodova.. Jel on stvarno misli da bi trebao ostati i sledece sezone? Proslu bio treci, ovu ako ovako nastavi isto ce biti treci i jos kao besan sto je smenjen.. Sta li je njemu u glavi?
5

5.000.000,00 €

pre 20 dana

Мартиновић му у глави, и брашно ТИП 500...😉
G

Gost007

pre 21 dana

Odlete Kondir..dolete Pelikan😂😂😂
L

Licemeri

pre 21 dana

A ko si ti Igore Duljaje pa da onako odučiš najbolji tim u istoriji univerzuma, toliko da oni moraju da izmišljaju penale u stotoj minuti utakmice? Ko si ti da njima pre mesec dana bežiš par bodova kad samo nebeske sile mogu da spreče njih da pobede redom Mančester Siti, Real Madrid i ostale?
N

Nenad1246

pre 21 dana

Verujete li vi u vaše budalaštine?
a

arroyo

pre 21 dana

jel lepo kad si toliko drogiran da nemaš pojma gde si
J

Ja sam grobar, a ti si bolestan.

pre 21 dana

Duljaje odlazi.
M

Mighty King

pre 21 dana

Mene je sramota ovakvog našeg trenera u pokušaju. Pa on priča nebuloze. Newko ga je oterao, pazi to sad. Jedino što mi pada na pamet je da ga je oterao Oskar ili neko do njega, valjda na to insinuira, ne znam na šta bi drugo. To je bez razuma rečeno. Zašto bi njega neko iz vlasti menjao kada je on bio najjači njihov šovek. Nikad veće rasulo, nikad više primljenih golova, 5 - 6 ekipa se poigrava sa nama na utakmicama. Spustio nas na 4 mesto na kraju prošlog pšrvenstva i zakinuo budžet kluba za 10 mil. Od te iste vlasti je nagrađen ostankom na klupi obećavajući kule i gradove, kupujući vreme. Ovde je mantra kako nemamo dostojne igrače, ma nemojte, molim vas. U odnosu na Zvezdu smo slabiji, ali ni tu nije nebo i zemlja, od svih ostalih imamo znatno jači roster. Ne stridim se da to kažem. Uz dobrog trenera bili bismo blizu Zvezde, a ubedljivo drugi bez problema. Nije ovo nimalo loš tim kako se piše.
D

Duljaj I.

pre 21 dana

Sinoc sam izgoreo, rekoh idem danas u Arenu, par novinara da okupim, valjda ce Grobari da se dignu i skandiraju da pritisak budę toliki da me vrate na posao!?

Mr 007

pre 21 dana

Legenda partizana🤣
S

Start

pre 21 dana

Juče sam branio ovog čoveka i pogrešio. Zamislite taj scenario. Odeš u Arenu, pokupiš par novinara, i kajmak svoje demagogije probudiš kao istinu. Naravno, svoju. Ko je naredio da izgubiš od Napretka, Čuke, TSC - a, Zvezde??? Da obrnemo priču. Da li je neko naredio da pobediš ekipe koje su te potpuno nadigrali ali si dobijao u prelazu? Džaba to odelo. Nije te ono učinilo čovekom gospodinom. Nemaš ti to, a da lane i pljune može svako. Tvog nivoa.
S

Sf

pre 21 dana

Zašto je dobio ovacije u areni onda kada ste sbi protiv njega. Ko mu onda aplaudira. Koja šizofrenija. Dogovorite se sami sa, sobom.
S

Stavi kaiš

pre 21 dana

Nikako ne opravdavam skrivanje uprave smenom trenera, oni su prvi koji treba da lete ali brat Duka je dosao u Arenu jer zna da ima navijaca pa da ih hvata malo na patetiku. Nadao se da ce dici halabuku te da ce ga vratiti na mesto trenera ali to se nije desilo. I obozavam ono njegovo - necu da pricam sta se desavalo u Partizanu pa nastavlja, kaze ima i neke prijatelje tamo (bocnuo sve ostale) nece da se ljuti na njih ali i kaze, tako im je naredjeno. Znaci oni su tamo samo marionete koje glasaju kako im se naredi? Samo napred Duka, samo polivaj. Da izadje na videlo sta vam ostavio profa a Dulo doveo.
S

Sf

pre 21 dana

Zašto mu aplaudirate u areni. Što ga niste izviždali
?

??

pre 21 dana

"Vreme ce pokazati dal sam dobro radio" on sad ceka i navija da nadj bude losije plasiran, kako bi ispalo da je on bio dobar. Dobio si otkaz, sto si pokazao, pokazao si. Mozes da se dokazujes u nekom drugom klubu, a ne da gledas hoce partizan posle tebe biti bolji ili gori.
X

XD

pre 21 dana

Čovek se ponaša kao da je imao igru i rezultate ali eto, zavera, "neko" ga je oterao. Msm, ne interesuje me vaš klub ali stvarno je glupo od njega. Pritom je pluvao ljude koji su ga doveli. Ne kažem da nisu zaslužili ali kako očekuješ podršku od nekoga koga pljuješ. A vi štio mislite da je trebalo da ostane zati što voli klub postavite za trenera onig komentatora sa arene.
Z

Zikab

pre 21 dana

Ma brate dao je sve od sebe, iskooristio kontakte i prijateljstva dovuko ovih par igrača što znaju nešto i zbog toga se i oseća prodanim ali tako to ide u zivotu, Zna se da dok su Vazura i Vučelić i Vučić to mi ćemp biti cirkus i to je to
J

Joksa1986

pre 21 dana

Nisam 100% siguran braco grobari, ne bi da ništa ishitreno pricam ali misljenja sam da je to naredio Direktor FBI, a i da DEA ima tu umijesane svoje prste, CIA 100% nesto je mutila jer bez njih to nije moglo proci ?! Vaše misljenje braćo ?! Sportski pozdrav 😂🤦

FC President

pre 21 dana

Apsolutno sam istog mišljenja, lik je opasno prebacio u glavi!
p

pfk

pre 21 dana

uz duzno postovanje posto si grobar, ali moras da odes kad dozvolis da ti natho i saldanje ne igraju derbi :)
C

Caks grobarcina

pre 21 dana

Protiv vjvodinu nijedan navijac da ne ulazi na stadion da bojkotujemo sve utakmice dok ne odu glavni hostapleri
K

Kmeeek

pre 21 dana

Pa gde ćeš veći bojkot od ovog. Nema vas 500 na tribinama hahahahaha svašta. Dečko tako se ne smenjuje uprava. Već masovnim dolaskom i pritiskom. Naučite nešto. Uvek se javi neki balavac ili neuki čovek da izvali glupost. Čuj bojkot?
E

Evo

pre 21 dana

Ima gaće da im se tresu od tebe i plakaće što nećete doći na utakmicu. Koliko dečko imaš godina kada si tako naivanTi bolje poradi na padežima, kaže se protiv Vojvodine a ne protiv VOJVODINU. Knjigu i šake i ne brini za bojkot. Bojkotujete vi odavno. Gde ćeš praznije tribine od vaših.
D

Duljaje odlazi

pre 21 dana

Tvoja najveća sramota je upravo to što nisi hteo da odeš, nesvestan da si najgori trener u istoriji Partizana. Ubedljivo najgori, bez premca. A bilo je svakakvih Kiza, Rebera, Sava, Tomića, Tumbi, Stanoja, Petrića, čika Crnih, Plavih, itd. E kad si u tako probranom društvu(po nekvalitetu, naravno) ubedljivo najdominantniji, to sve govori.
G

Gostivar

pre 21 dana

Meni nekako ostao Jesic u najgorem secanju, pa Kiza, Reber...itd.
R

Rezultatski spada u losije trenere!

pre 21 dana

Ali realnost je da je od svih tih trenera imao najgori igrački kadar! Sveta Markovic svojim kvalitetom može da igra drugi rang takmicenja plafon, a ne da bude kapiten prvog tima! 90 % tima su igrači sumnjivog kvaliteta, sa par izuzetaka.. vidim partizan u narednih 5-10 godina kako deda Natho i dalje vuče tim na svojim ledjima!
F

Fleks

pre 21 dana

Zao mi duljaja mislim da je dobar trener ali je problem sto partizan treba da preuzmu srbi a ne satro srbi i jugosloveni to vrjeme je proslo
Р

Раде

pre 21 dana

Да имаш образа отишао би сам.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 21 dana

neko?
M

Mozda

pre 21 dana

Rezultati, ali nikad se ne zna
P

Partizani

pre 21 dana

Da promene ime u FK" NEKO". Sami sebe sjebali godinama unazad, a opet NEKO je drugi kriv, NEKO je naredio, NEKO ih namerno oštetio, NEKO ih slučajno pobedio.......
R

Realan skroz

pre 21 dana

Cudan smo mi narod,malo ko daje podrsku ovom veselom Duljaju...izvukao je maksimum maksimuma iz partizana,nije moglo bolje i oni ga smenjuju...mozda nema preveliko znanje,verovatno ce ga steci al vala eto neka Nadj puca od znanja i iskustva....cudan smo narod,jako...
M

Mjv

pre 21 dana

Druze izgubio 4 utakmice za redom, ako kukate kako je zvezdin budzet veci, vas je desetostruko veci od tsc-a i cuke. Tsc vas bije gde vas vidi, cuki isto postajete redovna musterija. Koji crni maksimum, nisu klinci vas tim, to su igraci sa milionskim obestecenjima, uzimali titule po ligama gde su igrali. Budite malo realni i spustite se na zemlju.
R

Realan skroz @Mjv

pre 21 dana

@Mjv a veseo bio nisam ja grobar,daleko bilo,samo se trudim biti objektivan...smeta mi sto za svee al bas sve kod nas se ide u destrukciju...kapirao bih da su doveli nekog boljeg,iskusnijeg al pazi Nadj. Pa sta taj Nadj garantuje? O tome se radi...
H

Haos priče

pre 21 dana

Ovaj izgubio prvo mesto, vezana 4 poraza i ovde loži navijače o naređenju hahahaha kakve priče iz paralelnog univerzuma.

Bojank91

pre 21 dana

Ovo bi imalo smisla da je bio u nekoj pobednickoj seriji
R

Raša P

pre 21 dana

Uvek je u pitanju "NEKO". Taj neko valjda jedini vidi istinu. Partizan ne zaslužuje da bude među prvih 4 koji idu u Evropu. Pokušaj da se kuknjavom prikrijete katastrofalno stanje u JSD a ne samo u fudbalu. Košarka je veštački projekat koji neće dugo trajati. A JSD što nije postao SSD? To bi trebalo neko da objasni!!!
r

raw

pre 21 dana

a sta bi tu trebalo da se objasni? mislim na JSD......nebitno dal si navijac partizana ili zvezde.. Hoces da se udaras u grudi kako si srpski klub...Ok po meni realno...E bato ako ces tako onda ne moze samo da promenis ime ...hoces da se odreknes zemlje koja te stvorila da je izbrises a ovamo hoces sve osvojeno u toj zemlji da prisvojis?? cudam smo mi sloveni narod!... Hoces da kazes da su partizan ili zvezda a i vojvodina titule i izlaze u evropu za vreme juge ostvarivali igrajuci samo utakmice sa klubovima koji su na teritoriji srbije?
R

Ros

pre 21 dana

Zato što je i Jugoslovensko dramsko pozorište i dalje Jugoslovensko dramsko pozorište, zato što je Jugoslovenska kinoteka i dalje Jugoslovenska kinoteka, zato što je sportsko društvo osnovano u jednoj zemlji koja se zvala Jugoslavija i zato što je to društvo deo istorije te zemlje.
d

deki maky

pre 21 dana

Poljuljani u fazonu neka priču ovu čuje svak, o Albertu po imenu kvak,kvak...
g

gostiona

pre 21 dana

Reci Duki ko? NEKO OVO NEKO ONO, DA NAM SE MAKNEŠ VIŠE, AKO NEĆEŠ KONKRETNO DA KAŽEŠ ONDA ĆUTI.
L

Luja

pre 21 dana

Ahaha... opet CIA, BIA, KGB i MOSAD,
Б

Блејк Шилб

pre 21 dana

заборавили сте да напишете "Београдски гигант" 🤣🤣🤣🤣
B

Bas vala...

pre 21 dana

Svi tekstovi o partizanu u poslednja dva dana su imali provuceno kroz tekst rec GIGANT... Neverovatno! 😂
N

Nemanha

pre 21 dana

Jedva su docekali los rezultat,da ga smene.
h

hahahahhahahaha

pre 21 dana

odlican fazon :D
R

Reč je reč

pre 21 dana

Joj kada pročitam ovo Partizan zaslužuje da igra u eliti tačnije ligi prvaka,šampiona ili čega već povraća mi se iste sekunde.Pa čime zasližuje evo nek mi neko od grobara objasni ali objektivno i činjenicama a ne navijački.Kako to Partizan zaslužuje da čujem.
F

Figaro

pre 21 dana

Postavi to pitanje sebi i svom klubu kada budete sledeći put igrali Evroligu
R

Reč je reč

pre 21 dana

Naravno da bi postavio ali mi osvajamo prvenstvo i samim tim stičemo to pravo a vi bi nekako na guzove kao u košarci .Shvati da ovde nema specijalnih pozivnica već postoji sistem kako do tog učešća doći.
@

@Reč je reč

pre 21 dana

Brate moj, zato pročitaj komentar koji sam ostavio na vest za meč Partizana i Budućnosti (ako mi objave naravno), sve sam rekao tu.
N

Nenad1246

pre 21 dana

@figaro Pa po ničemu osim što smo je osvojili.
L

Lago di Como

pre 21 dana

JEDAN OD NAS - IGOR DULJAJ 🖤🤍
B

Burek

pre 21 dana

Grobari, žalićete za Duljajem, videćete - kao što ste za Petrićem upravo nakon što je došao Igor
Г

Групни

pre 21 dana

јесте, виша сила, и то не земаљска, него небеска ...
.

..

pre 21 dana

Kk Partizan nema svoju halu i on ce biti laka meta kada to dodje na red.. Dok FkP ima stadion i zemljiste pod svojim vlasnistvom na koje su pojedinci bacili oko. Sami procenite da li treba tiho bojkovati ovu bagru iz Fkp i pustati ih da bez pritiska dovrse ono zbog cega su tu u stvari.
g

gosttttt

pre 21 dana

Mora da se bude na stadionu. Nema bojkota, nego tribina!

Srpski samuraj

pre 21 dana

FK koristi stadion koji je u vlasnistvu SD. A Fk je zvanično napustio svoje sportsko drustvo. Ili se možda u međuvremenu vratio?!
D

Dejan Savićević

pre 21 dana

Ovaj Duljaj je isti Haris Džinović.
d

dkcz

pre 21 dana

jedva smo Harisa Džinovića preživeli kad ono Duljaj..
J

Jelenko P

pre 21 dana

NEKO NIJE DOZVOLIO da budes smijenjen jos na kraju prethodne sezone i da u ovoj ostanes dok Partizan ne izgubi sve sanse za bilo koji trofej. Covjek bez stida i srama. DNO DNA u svakom pogledu.
M

Miksea

pre 21 dana

Opet su "neke sile, neko je rekao", pa ko vam sada radi o glavi? Lično AV smenio Dukija, sprečio ga da ostvari ciljeve u ključnom trenutku? Vanzemaljci, ljudi gušteri, ko to odlučuje?
@

@ssss

pre 21 dana

Da bi to mogao da razumeš moraš da imaš malo veći IQ od sobne temperature.
G

Grga Cvarak

pre 21 dana

Duljaj, covjece, sta ima vrijeme da pokaze. Prosle godine si zavrsio sezonu kao cetvrti, ove si pred kraj sezone opet krenuo da tones i pitanje je da li bi do kraja izdrzao trku sa TSC-om. Znaci, sta ti jos nije jasno? Sve razumijem, ali da neko ovoliko nije svjestan svoje nesvjesti, to mi je uvijek jedna od najtezih stvari za shvatiti.
b

banence

pre 21 dana

TAJ KOJI JE TO NAREDIO DOBRO JE URADIO..NO I ON CE ZA TOBOM VRLO BRZO..URADIO NISTA NISI I OVO NIJE POSAO ZA TEBE..
M

Mlinar

pre 21 dana

Jednostavno ne umes i to je to, zavrsio kao CETVRTI, izgubio od azerbejdzanaca jednu, drugu nereseno, danci nas razmontirali, u prvenstvu drugi sa tendencijom ds bidemo treci, ispao iz kupa….dosta je bilo, realno. I da je neko naredio, nije pogresio. Hvala i cao, toliko. A, da, u nivinama te je bili kao prethodnih pet trenera zajedno, da si toliko citao o fudbalu mozda bi i ostao kao trener, ovako, jbg
Z

Zvzvv

pre 21 dana

Neka ga ne diraj ga...Dobio i pilotsku dozvolu...
L

Legendo

pre 21 dana

Pa kako je partizan prošao azere legendo ako je jednu izgubio a druga bila nerešeno?
p

pazar

pre 21 dana

brate moj, sto si dosadan🤣🤣🤣
7

7

pre 21 dana

sve nešto u šiframa blebeće

psiho1994

pre 21 dana

CIA snajka CIA 🤣🤣
G

Gost1234

pre 21 dana

Duljaj izgleda kao covek koji je izasao iz zatvora, ili kao covek koji je skinuo veliki teret sa ledja. Vratila mu se boja u lice………
a

alll

pre 21 dana

ga lozeeee jakooo ga lozeee 😂
T

TenderTurskiHeroj

pre 21 dana

Tebi je naređeno da od Partizana napraviš sprdnju, što si uspešno i odradio
D

Duljaje odlazi

pre 21 dana

Duljaj je veliki grobar. Grobar Partizana. Najgori trener u istoriji.
K

Kragujevcanin

pre 21 dana

Sklonili su te zato sto Partizan igra najlepsi fudbal i osvaja duplu krunu ove godine.
M

Miloš 1970

pre 21 dana

Čoveče nisi ta posao trenera ,tebe je nadigrao svaki tim u ovoj jadnoj ligi ,uništio si renome Partizana a ionako je već bio urusen...
Д

Дуљај

pre 21 dana

чини ми се има капацитет и вољу да окупи опозицију и ћера се са фотељашима
s

sta lupetas

pre 21 dana

vi ne zasluzujete ni kup harisa Dzinovica
B

Boban in

pre 21 dana

Dobro dokle više jel ste se oprostili od njega? Hvala ti za sve sto si unakazio i ćao zdravo👋