Komentari na vest

Duljaj pred Vojvodinu: Ne želim priče o tituli i pritisak na tim

N

NezgodnoJeTo

pre 6 meseci

Lepo kaže bata Muljaj. Jako je nezgodno kada već na početku uleti golčina iz kornera i štit se pogubi i ne odradi svoje. Onda usledi punjenje mreže do vrha i vidi se realan kvalitet malog kluba koji opstaje zahvaljujući Savezu.
Z

Zvlat BG

pre 6 meseci

Neko se javio na šalter Republike. Iz budžetske rezerve Republike Srbije je na račun Fudbalskog saveza Srbije prebačeno 211.500.000 dinara (oko 1,8 miliona evra) s obrazloženjem da se radi "o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Fudbalskog saveza Srbije".
b

batabane

pre 6 meseci

Duljaj sve čini da ga navijači zamrze.Nije problem pogrešiti,ali praviti ih u kontinuitetu,je idiotizam,a pravdati ih je bezobrazluk.Pa jel Nikolic bio bolestan i protiv Sabaha i Nordejslanda.Sramte bre bilo Igore.Nikolic kad god dodje tim koji može da trči je nevidljiv,0.Bekove voza ko kako hoce.Stojkovic protiv Nordejslanda nije zaustavio ni jedan prodor.To je istina i ništa drugo.Takav je i Filipovic,a Duljaj se pravi lud.Šcekic ,čudo od sporaca i neznalicu,samo uzima prostor Stjepanovicu.Takodje i Menig i Kalulu uzimaju mesto Trifunovicu,a ne znaju gde biju.

Darko Novak

pre 6 meseci

Kakav je to trener, kad mu nije, cilj, šampionat, sad je šansa Vojvodine, da pobjedi, Partizan je u šoku nema obrane, i golman je rupa, kad dobijas gol iz kornera. 😪🖤🤍🖤
R

Ril4

pre 6 meseci

Retko patetičan klub i trener
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Prošle nedelje ni štit nije stigao da reaguje.

Sakur

pre 6 meseci

Ako nesto hocemo da uradimo u evropi naredne godine ovaj lik mora da ide.Samoubistvo bi bilo sa njim da idemo opet u evropu on ove amaterske ekipe jedva na srecu pobedi kakva crna titula
?

??

pre 6 meseci

Ee blago tebi s tvojim mozgom
?

??

pre 6 meseci

Trebali bi svi mi koji komentarisemo na svaku temu vezanu za nas fudbal da vristimo od smeha. Nije bitno koja je tema u pitanju. Svako od nas na svaku temu da pise:"hahahahhahahahhahahaha"
?

??

pre 6 meseci

Nemoo pucass
J

Jamb

pre 6 meseci

Partizan je imao laksi raspored na startu i ne igra Evropu, da ih vidimo sad. I bez pritiska se ne igra profesionalni fudbal ako imas neki takmicarski cilj.
n

nR

pre 6 meseci

Naravno. Titula se nije dovodila u pitanje. Jer se zna da od iste nema nista. Cudi me samo kiks protiv prejakog tsca.
I

IVAN 82

pre 6 meseci

Izgubis li bodove protiv Vojvodine,slobodno Igore Duljaju idi u Pekaru i radi, jer bar mi mnogi znamo da za trenera nisi. I ove blamaze sto si dozivio protiv TSC i Nordielanda, mnogo veca Trenersla imena nisu ostala na klupi i cudi nas kako jos uvek ti si tu.
S

Skauting

pre 6 meseci

Gospodine Duljaj, vi ste neobavesteni kao Kostunica Dusan Jovanovic nije dao jedan gol nego dva i treci namestio-asistirao u stilu slav og Brazilca-Ronaldinja... Pozdrav
О

Остоја легенда

pre 6 meseci

..Недеља,20:30 сатова,Хит Твит...Гробари Мобилизација...

Sakur

pre 6 meseci

Vidis kako zvezdasi sve znaju kada im vodja gostuje,hvala na informaciji grobari nisu zainteresovani za vaseg vodju,na utakmicama se navijaci Partizana izjasne sta misle o doticnom vas nesto ne cujemo ahahahahahahahahahah
@

@Ostoja legenda

pre 6 meseci

Izvini brate jesam Zvezdas, ali providan si.. ono ne pisu cirilicom :)
J

Joe Black

pre 6 meseci

S tobom.smo izgubili 0:4 na pocetku kada si dosao ne secam se tacno od koga, pa te u kvalifikacijama Nordsijeland, petardira, pa evo sad opet izgubis sa 0:4 i to od TSC???Covece pa koliko bi mi primali od ostalih jacih timova kada nas oni lako pokerisu i petardiraju, ja mislim da je najbolje da ti kao covek podneses ostavku jel realno nisi dorastao za ovaj posao, mislim nisi trener za Partizan, ali zato je bitno da krenes sa manjim klubovima, da ides stepenik po stepenik, a ne odma u veliki klub!!! Shvatas...
G

Grga Cvarak

pre 6 meseci

A da dodje ko? Ne branim Duljaja niti mislim da je neki strasan trener, ali ima li objektivno na trzistu trener koji moze da od ovog tima napravi nesto preko noci? A da je istovremeno i spreman da radi u Srbiji plus jos sa jednim Vazurom? S obzirom kako se trenutno radi u Partizanu moze nam doci samo jos gori trener od Duljaja.
D

Dzi

pre 6 meseci

Titulu uzeti necete, tako da uzmi pricu kad ti se nudi...to vam je max i to nerealan...
D

DOKLE?

pre 6 meseci

Gde je nova uprava FK Partizan? Planiraju li Grobari nove proteste?
P

PFC

pre 6 meseci

Ti si režimski trener i tačka. Ako je neko i sumnjao, sve si potvrdio s 4 komada s TSC-om. Pričaš o nekom šamaru, pojeo vuk magarca, kao da je to normalna pojava!?! Ti si trener od zadatka i samo je pitanje šta je sledeća sramota koju treba da realizuješ.
D

DS1989

pre 6 meseci

Znaci tvoja teorija je ovakva. Ulazi u svlacionicu Duljaj i kaze momci danas moramo da izgubimo i da primimo 4 komada da se obrukamo jer je naredila CIA, BIA, Putin i ostali. I kada Duljaj zavrsi monolog onda svi stranci kazu ok sefe i klimnu glavom. I ti verujes u tvoju teoriju? Tj tvoja teorija je, teorija Zeljka Pantica coveka koji ruzno reci ali nije normalan.
m

max alegri

pre 6 meseci

Vise Grobari za Vidica nego Zvezdasi, pametnom dosta. Cast i bruka zive doveka. Partizan titulu videti nece jos dugo
U

Urgija

pre 6 meseci

Pa kako sada to? Malo je pošteno pa malo nije pošteno? Malo je nameštena titula pa malo nije nameštena titula. Odlučite više.

Nikola Matić

pre 6 meseci

Namesteno je kad god Zvezda pobedi, a kada odigra nereseno ili izgubi onda ne moze ni namestenu utakmicu da pobedi. Dok Partizan kada kruzira ligom 13 kola lagano sve je regularno, nema veze sto ih danci napune to moze svakome da se desi. TSC kada ih napuni 4-0 na sred groblja onda je krivi vetar, nikako Duljaj Ili Markovic, Ilic... Partizan cak ima jedinu pobedu u evropi a ni ne igra evrpu, zamislite sta bi bilo tek da je igra... Komedija od kluba i tragedija od navijaca.
D

DS1989

pre 6 meseci

Ko kaze da Zvezdasi nisu za Vidica??? Pa pitaj drugare Zvezdase za Vodica ja hvala bogu imam mnogo drugara Delija i svi do jednog podrzavamo Vidica. A to pametnom dosta ja cu upotrebiti sto je vama Stojke bio kapiten i sto ste mu pevali Stojke grobare, to je tuzno i zalosno ali vasa bruka kako sam kazes pametnom dosta.
Б

БиПо

pre 6 meseci

Да ли ћете да пренесете ријечи великог Немање Видића и зашто нећете?
A

Alex20

pre 6 meseci

Znaci vetar😂
V

Vidi se

pre 6 meseci

Smiljanjic posle 2:4 je rekao uzmite titulu ako vas nije sramota, Posle 0:4 sad se vidi koliko ste vi kao klub svi licemerni
B

BicuSlobodan

pre 6 meseci

Gde vam je Vidićev intervju?
G

Gostgost

pre 6 meseci

Nije vest. Nista novo nije rekao, samo napljuvao Terzica i Dzajica, i zato se vi Grobari i lozite
G

Gostgost

pre 6 meseci

Da si ti meni živ i zdrav ja sam Zvezdaš duže nego što ti imaš godina.
V

VOLIM PARTIZAN

pre 6 meseci

Idi vise iz naseg PARTIZAN-a, sa sve ulizicama iz strucnog staba i ovim zlom iz uprave!!! Povedite i ova vasa "pojacanja" koja su na nivou Srpske lige... i zapamti da te pravi navijaci PARTIZAN-a ne mogu "videti"... i da bez obzira sto ste jos uvek tu, sto nas je sramota od vas samih, sto nas brukate na svim nivoima, volecemo nas PARTIZAN svakim danom jos vise..., SRAM VAS BILO SVE DO JEDNOGA!!! VOLIM PARTIZAN
D

Drndo

pre 6 meseci

Moraju ljudi iz UEFA-e opet da navrate na stadion kako bi utakmica bila regularna kao protiv TSC-a. Tada nema stit i da igraci stoje da vi stvarate sanse
G

GostRadan

pre 6 meseci

Ovaj je jos tu, i prica bajke. Nema sanse sa njim na klupi, sa Ilicem i Markovicem u timu i sa Vazurom na celu Partizana, da do kraja godine dobijemo bilo koga. Evo zapisite negde, pa cete se uveriti. A ako Osvajaci "prezive" sedamnaesti, odosmo na put bez povratka.
J

Jelenko P

pre 6 meseci

I pored izostanka Nikolica vjerovatno mu ne pada na pamet da pruzi sansu mladom Jovanovicu.Naravno da mu smeta prica o tituli jer to nije u planu zbog kojeg je on tu gdje jeste.
B

Bogdan58

pre 6 meseci

Tri ista kornera i tri puta baš tada vetar dunuo... Hahaha...Šta sve priča ovaj ???
z

zaeban

pre 6 meseci

Neki vetar hahaha
G

Gost999

pre 6 meseci

Samo opusteno, kad sad Popovic motivise ekipu da glumi kegle, bice vam lakse
k

komedija

pre 6 meseci

Ovaj i dalje misli da je trener
M

Madabre

pre 6 meseci

Ne nego onaj Barak Obama misli da je trener? Da je Barak trener Partizana, bili bi treći otpozadi

Chiske

pre 6 meseci

I njemu je jasno da od titule nema nista... Inace Duljaj mi je jako gotivan lik postao! I to kazem kao slaninar...
?

??

pre 6 meseci

Pa zato ti je i gotivan. Da je trener vojvodine ne bi bilo tako
m

mrbjaiii

pre 6 meseci

reši ovo i derbi da zavrsimo na potencijalnih +6 i mi grobari ćemo ovu polusezonu iako smo ispali iz evrope smatrati itekako pozitivnom.
1

156

pre 6 meseci

Tako je naravno i vidite gde smo sada kada mi ne igramo evropu
D

Daj faul

pre 6 meseci

Ko vam je branio da se plasirate u Evropu i donesete bodove!?
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Samo napred Partizan!!!!🖤🖤🖤🖤