Duljaj o prvim danima u Partizanu: Vidim sebe u ovim super klincima!

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.01.20. | 13:05

„Zasluga stručnog štaba je što igrači imaju takvu cenu na tržištu“, poručio je legendarni vezista

Partizan još čeka prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, ali Savo Milošević je već apostrofirao da očekuje veliku pomoć od Igora Duljaja. Legenda crno-belih i ukrajinskog Šahtjora ove zime je kooptiran u stručni štab srpskog osvajača kupa. Vratio se u Humsku sa solidnim iskustvom, jer je u Ukrajini radio kao pomoćnik Paola Fonseke.

Njegov zadatak će biti jasan. Trebalo bi da pomogne Miloševićevom stručnom štabu da nastavi putem ofanzivne igre i afirmacije mladih igrača.
Partizan na pripremama ima supertalentovanih tinejdžera, a upravo tim putem išao je i Duljaj kroz svoju karijeru.
„Kada vidim njih, setim se sebe. Mnogo im je lakše nego kada smo mi ulazili u prvi tim. Tada je bilo dosta starijih igrača koji su bili strah i trepet. Ima dosta mladih igrača, važno je da osete kakav je osećaj raditi sa prvim timom. Radi se o velikim talentima i vreme radi za njih“, poručio je Duljaj u razgovoru za Partizanovu televiziju.

Izabrane vesti

Partizan je već prodao Strahinju Pavlovića za 10.000.000 evra, stigla je i zvanična ponuda Nice od 12.000.000 za Filipa Stevanovića.
„Svaki igrač vredi onoliko koliko neko želi da ga plati. Partizan ima fantastične ponude, imate primer Pavlovića koji je prodat za veliku sumu, radi se o mladom štoperu. To su zasluge Partizana i trenerskog štaba koji je vodio Partizan proteklih meseci. Partizan je igrao lepo uz dosta postignutih golova i odlično se pokazao u Ligi Evrope“.  

Godinama je bio nekadašnji reprezentativac Srbije član Šahtjora i logično je što mu je potrebno da se privikne na zahteve Partizana.
„Potrebno mi je vreme da se priviknem. Dolazim iz kluba gde se zna koliki je budžet i koji ne živi od prodaje igrača, ovde je situacija drugačija gde klub živi od prodaje igrača, teško je napraviti paralelu između dva kluba“, dodao je Duljaj.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara