Komentari na vest

Duljaj o Partizanovoj upravi: Pregovaraju sa petoricom trenera, a meni pričaju da imam podršku!

G

Gde je novi predsednik?

pre 10 meseci

vazura, Kralj i Skupština kluba - napolje.
L

Like a boss

pre 10 meseci

Navijam za Zvezdu ali imam postovanje za Duljaja. Preuzeo je Partizan kada niko nije hteo i podigao klub na noge.
.

.....

pre 10 meseci

Da nije bio pobedio Zvezdu verovatno bi Avram Grant već bio promovisan u šefa stručnog štaba Partizana.
T

Tarzanko

pre 10 meseci

Objektivno gledano teško možemo uzeti šampionsku titulu, pogotovo Duljaj to nije u stanju. Stanojević ili Nikolić bi možda mogli da je uzmu jer kod njih je Partizan rano postizao gol, a u odbrani se čvrsto igra...
T

Toliko

pre 10 meseci

Pricaju sa drugim trenerima zato sto se sve zna sta radis i sta si radio u prelaznom roku i sa kim si dogovarao koji ce igraci da dodju i koliki je tvoj deo a pritom ni jedan zaposleni u klubu ne moze ocima da ti vidi jer znaju koliko si los covek.
J

Jelenko P

pre 10 meseci

Bio bi to JEDINI dobar potez koji je ova uprava uradila u svome mandatu.Ti si poslednji koji moze pricati o otvorenim kartama nakon desavanja u predposlednja cetiri kola( osam izgubljenih bodova pred izbore).Ali kada covjek nema obraza i karaktera onda je to normalno.
m

metalika moj dobar

pre 10 meseci

ovaj razgovor je trebao da obavi u kancelarijama kluba sa doticnim koji unistava klub odavno a ne po medijima da iznose prljavstine i srozavaju klub jos vise . Al ajmo od pocetka ...Duljaj dolazi u klub a vrlo dobro zna ko i kako vodi klub medjutim njemu to ne smeta lize se sa njima jer zna da je Partizan dobra odskocna daska za dalju prodaju . Sad verovatno to ima u dzepu pa poceo da okrece pricu i da hrabro nastupa po medijima protiv te iste odvratne uprave
D

Djinobili

pre 10 meseci

Eee, uvek si drugi i to nam ne smeta i ćao zdravo aj:))
b

batabane

pre 10 meseci

Sve dok ne ode Vazura,nema ništa A ne ce da ode, dok je tu onaj ,ko ga je postavio.Pored Vazure u Partizanu,postavio je Terzu u Zvezdu,i cirkus traje.A što se tiče duljaja,kad on misli da su Nikolic i Šcekic igraci za Partizan,daleko mu lepa kuca.
R

Raffa

pre 10 meseci

Imas brate na google da pogledas nas pravopis.Sve sto ti je nejasno tu mozes da saznas lagano.Mislim da se ne blamiras ovde da u 21 veku ne znas osnove pravopisa.
Z

Zack LeNight

pre 10 meseci

@Raffa I ti bi Raffo, Raffo druze moj mogao da poradis na pravopisu, posle znaka interpunkcije (tacka, zapeta, uzvicnik, upitnik, tri tacke, dvotacka...) uvek, ali uvek ide razmak, pa tek onda prvo slovo naredne reci. Jedan besplatan savet za tebe, podji od sebe, pa tek onda ispravljaj druge. Batabane je napisao odlican i realan komentar, mada svi znamo da Vazura nece otici do 2027. godine, potvrdu toga dobili smo pre nekih 8. dana. Vazura je krivac sto je klub dosao na ovako niske grane, i ako je istina da postoji 5 kandidata da zameni Duljaja, to nista nece promeniti, nije Duljaj doveo klub u ovu situaciju.
h

hahahahahaha

pre 10 meseci

@Raffa Isto vazi i za tebe!
Z

Zato

pre 10 meseci

i pregovaraju sa pravim trenerima. Ovaj misli da je Gvardiola ili Murinjo pa ce ostati dok mu je volja
S

Soko

pre 10 meseci

Ja mislim da ti nisi navijac za Partizan pa?
b

batabane

pre 10 meseci

Eee moj raffa.Sad i ja vidim greške u prvopisu.Ali nešto neznanje, nešto oči, a najviše situacija, brzina u kojoj je kucan komentar, i otkucan je kako je otkucan.Ali životna mudrost je odvojiti bitno od nebitnog.Ovde se radi i komentariše o nasem Partizanu,a nije pismeni zadatak iz srpskog jezika.Tako da neka si ti živ i zdrav, ali toliko je nepotrebno i nebitno za ovaj komentar, to što si pisao, da je za ispitivanje psihologa.
L

Lektor

pre 10 meseci

@Zack LeNight Pravopis srpskog jezika ne poznaje i ne propisuje pravila kucanja na tastaturi. Sportski pozdrav!
L

Logitech

pre 10 meseci

Samo da ne dodje Burek Behar, bolji je i Dejan Djurdjevic. Nego me zanima zasto nema kandidata za predsednika i direktora kluba.
m

metalika moj dobar

pre 10 meseci

od ozbiljnih trenerskih imena spominje se Limeni mada kaze da mu je daleko da putuje do Bg svaki dan a sto se tice klupskih funkcija ...Sojic se penzionisao . To su bile jedina prave opcije za zamenu postojecih klovnova
Z

Ziki33

pre 10 meseci

Ruku na srce ti jesi dobar covek ali Partizanu je potreban trener za vece domete ne samo za nasu us.anu ligu a ti to nisi.
B

Bane1989Ns

pre 10 meseci

on je za Savu i Petrica Murinho
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Šta je sa drugim nepočinstvima uprave? Šta je sa omladinskom školom? Računi, pare, nepotizam, amaterizam, voluntarizam ...? Ko od koga beži, ko koga ogovara i vređa iza leđa? Gde su plate, premije? Gde je predsednik, zašto je klub u premanentnom prekršaju? Gde je fantomski UO? Ako se već odvažilo da se progovori i "ako to ceo grad zna", onda se ide do kraja!
G

Gost332211

pre 10 meseci

I neka pregovaraju. Mogu da se opkladim da je svaki od tih pet kandidata dva puta bolji trener od tebe. Ti si trener koji je uspeo Partizan prošle sezone sa drugog mesta da ga srozaš na četvrto, umalo peti da budemo. Uz to nas obrukao u evropi od Danske ekipe. Sada si uspeo od +6 da dođeš na +1. Imali smo utakmice gde nas je spasavao individualni kvalitet igrača, recimo pobede protiv Čukaričkog ,IMT-a, Novog Pazara. Igrač koji je kod Petrića prošle sezone igrao po 15 utakmica za redom po 90 min a to je Natko ti ga izbacuješ svaki put u 60tom min utakmice gde redovno posle toga primimo gol zato što izgubimo sredinu tima i iskustvo nekoga da stane na loptu. Počeo kao Stanojević da priča da Natko nije spreman 90 min a onda dodje Petric pa mu Natko igra svaku utakmicu po 90 min i onda sada dodje ovaj sa istom pričom. Opet kažem ima uprava pravo zašto traži trenera jer su to trebali da urade još pre 2 meseca, da smo imali normalnu upravu ti bi druže meni leteo u roku od odma kada si izjavio da igrači nemaju za hleb i mleko i da ce nekoga da izbacuju iz stana. Što se ispostavilo kao apsolutna laž. Prva stvar to i da jeste istina ne priča se direktno u kameru televizije odmah nakon utakmice već se to priča rukovodstvu kluba prvo. Druga stvar je ta što je to laž jer nijedan profesionalni fudbaler ne pita trenera kada će plata, zna se ko se za to pita, sportski direktor ili generalni direktor i ne idu oni kod njega da traže platu već svaki fudbaler ima menadzera koji onda zove ljude iz uprave i pita kakav je problem. Dakle to da su mu se igrači žalili je bila laž. To bi se prvo prepoznalo po igri na terenu, da ne primaju plate mesecima ne bi ginuli na terenu u svakoj utakmici. Svi dobro znamo kakvi su stranci kada ne primaju platu ili glume povredu ili se ne zalažu na terenu ili pobegnu na avion. Još jedan razlog zbog kojeg treba da dobije otkaz je taj što se ovih dana on bavi transfer politikom, on pravi kombinacije kojeg će fudbalera prodati svom drugu iz Šahtjora Dariju Srni. Verovatno da bi se ugradio u transfer. Priča kako če teško zadržati Saldanju kao i to da će Saldanja sam tražiti da ide ako bude dobra ponuda Šahtjora, što je opet laž. Saldanja očigledno želi da ostane zato što je pre dva dana na instagramu ostavio poruku na srpskom da očekuje još veću podršku navijača u drugom delu sezone. Što govori da Duljaj ne govori istinu i da uprava ne želi da ga prodaje i da očigledno ima dogovor sa njim da ostane. I pametan momak, šta će da ide u Ukrajinu u kojoj besni rat. Pobegli svi strani fudbaleri iz Moldavije koja se graniči sa Ukrajinom a ne ovi iz Ukrajine. Čim dođe nova uprava, ako su pametni i malo odmah da daju otkaz ovom cirkuzantu dvoličnom i dovedu normalnog trenera.
r

raw

pre 10 meseci

alo crveno beli smanji dozivljaj i misli o svom treneru,,,,,ili o svojim trenerima posto ih je trenutno dvoje🤣🤣
K

Komedija

pre 10 meseci

Vazura, ti si?
M

Momora

pre 10 meseci

Retko kvalitetan covek u nasem fudbalu.Igore legendo.
m

metalika moj dobar

pre 10 meseci

on da je kvalitetan ne bi seo sa vazurom za isti sto NIKAD !!!!
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Ma ne daj se, prijatelju. Najjači si. 💪
N

Nig

pre 10 meseci

Bravo, sve si lepo objasnio.
I

Idemoo

pre 10 meseci

Otimaj Duljalje hahahahaha

Sakur

pre 10 meseci

Tacno se vidi da drzava nece da dozvoli novu upravu u Partizanu vec drzi ove amatere u klubu.Ovaj kvazi trener naravno da treba da ide ali sta reci za upravu koju drzava toliko stiti.
b

banence

pre 10 meseci

ZA DRZAVU SI U PRAVU..ZA NJEGA NE..NIJE VRHUNSKI TEK JE POCEO ALI NIJE NI KVAZI TRENER..ONO STO JE DOBRO NJEGOVIM VEZAMA JE DOSLO ...I ONO STO CE SE ZARADITI NJEGOVIM VEZAMA CE SE ZARADITI...PREMA TOME I PLASMAN PONESTO KAZE KAD SE POSTENIJE IGRA..
V

Voždovac

pre 10 meseci

Možda Anćeloti da dođe ? Zizu ? Svi jedva čekaju da odaberu uništen klub , sigurna odskočna daska... ili ćeš ti možda pošto si igrao menadžer i osvojio ligu šampiona ???

markossss

pre 10 meseci

Duljaj, clan si skupstine, zasto si podrzao ovu upravu svojim glasanjem na skupstini, kada se izjasnjavalo o Vucelicu, jer znamo da je jednoglasnom odlukom skupstine podrzan. Zasto dajes alibi ovim bitangama tipa Vazure, da opstaju na racun tvoga imena. Izadji i javo ih prozovi i razgovaraj sa ostalim clanovima skupstine da im uskrate podrsku. Ovo sto se sada desava je samo puko zivotarenje kluba, a dugovi sve veci i veci. Vidis da sa njima niko od ozbiljnih sponzora nece da radi, jer nece da posluju sa lopovima i unistiteljima kluba. Koriste tvoje ime da sebi produze boravak, a kad vide da im vise ne koristis samo ce te sutnuti. Digni glavu i preseci jednom, jer samo tako ces stvarno pomoci klubu, da se ova bagra iz uprave sto pre otera i da dodju oni koji ce dovesti sponzore i pokrenuti klub kao npr. u KK. Znas da se toga plase, toga da se Fk ne uzdigne kao Kk, zato i ne daju da dodju ljudi koji su uspesni. Jer ce onda morati da kradu i namestaju prvensto, ociglednim kradjama, tipa penal 20 metara od gola, golovi iz gol auta, penali (tipa Boaci-smejem se sta mi sude).. Da im se smeje ceo svet... Bilo bi im mnogo teze, a ovako, samo ce cekati da nekvalitet ekipe (cast izuzecima) i lopovska uprava Partizana kad tad za njih odradi posao...
T

TD

pre 10 meseci

Jovanovic- Stojkovic, Markovic/Ilic, Nastasic, stranac-Radoja/stranac, Belic- Severina, Zahid, ???- Saldanja.
M

MileBre

pre 10 meseci

Njenu je najbolji trenutak da ode, i naplati svo ovo mucenje, ali i veliku srecu da je zvezda promasila sa baharom. Da je bio iole ozbiljniji trener, fkcz bi sada imala 10 razlike na tabeli. Napusti lepo sad, i moze da kaze ostavio sam vas na prvom mestu sa jesenjom titulom...
S

SB

pre 10 meseci

Ja se samo pribojavam ove njegove recenice " videce se u januaru , kad krene pijaca", ja nislim da smo vec ostali bez Saldanje a mozda i Zahida
b

banence

pre 10 meseci

OSTACEMO PRVO BEZ VAZURE HER NESTO STO MORA MORA..UEFA PRETI BRAZILCIMA DA CE IH IZBACITI ZBOG MESANJA POLITIKE U FUDBAL..MI SMO TU NEGDE. ..PRE VERUJEM DA CE DOBAR DEO NJIH OTICI ..MISLIM NA BAZDARA PANTICA...FILIPOVICA. ..PRICA SE O DOLASKU LJAJICA..STO SE DULJAJA TICE NEVERUJEM JIS UVEK...OVAJ UORAVNI ODBOR SA VAZUROM MORA PRVI DA ODE..JER ON JE KOCNICA SVIH PROBLEMA....
@

@ban

pre 10 meseci

Daj boze da bude tako
K

Kemp

pre 10 meseci

IGore, koliko te gotivim kao Zvezdaš, volio bih da budeš pomoćnik Vladanu Milojeviću, vjeruj da mi to ne bi smetalo. Nemaš ti zle krvi u sebi, ti si laf u srcu i veliko poštovanje od mene kao Zvezdaša. pozdrav
N

NR

pre 10 meseci

Vazura out!!!
p

peki30

pre 10 meseci

Šta vazura još radi u partizanu? Ostavke svih, nova skupština, novo rukovodstvo. Momentalno! Duljaju i igračima svaka čast
N

NR

pre 10 meseci

To mu je dedovina. Ne moze da ide iz Partizana.
Z

Zaim

pre 10 meseci

Ovi sto pisu da smo mi porazom u derbiju dobili,kao dobili smo dobrog trenera.Dobili smo jedno veliko nista,za njega je Duljaj izmislio fudbal,a tek Bahar.
L

Lokki

pre 10 meseci

Ne lupaj gluposti. Nije daleko maj.
T

Trike

pre 10 meseci

Gospodine DULJAJ dobar si TRENER ,POSTEN si COVEK ali nazalost si usao u ZMIJARNIK zlih ljudi koji kad su PARE u pitanju nemaju milosti.Meni kad sam se vratio iz inostranstva uvk napomenuli KAD JE INTERES U PITANJU NEMA EMOCIJA.
S

Slazem se tobom

pre 10 meseci

Isto su tako najurili i Coknu iz Zvezde i videlo se koliko zna i koliko moze a i to ne sa budzwtom od 30 mil ko sto je imao ovaj najureni iz Zvezde sto ga Igor dobio uz duzno postovanje prema igracima partizana sa duplo manjim a mozda vise budzetom za igracki fond
V

VLADO PG

pre 10 meseci

Samo Duljaj!💪💪💪
I

IVAN 82

pre 10 meseci

Licno smatram da nisi za trenera Partizana. Na stranu ljubav i emocije koje su ocigledne. Kad si preuzeo Partizan bio si na 2 mestu,mesto da se boris za LS i sigurnu Evropu,ti si pao na 4 mesto. U Evropi nas obrukao od osrednjeg danskog tima, pa porazi u prvenstvu posebno od Mladosti 0:4. Mnogo veca imena bi se vec smenila. Hvala ti i zbogom. Jokanovic,Paunivic slobodni. Dati im budzet od 3,4 M da se tim jos pojaca. Na zalost uprava je takva kalva je,ocigledno je ne mozemo smeniti. Bar se nadam da ce obezbediti novog trenera,Jokanovica ili Paunovica,mada ni Miroslav Djukic ne bi bio lose resenje!!!
D

Deyan X

pre 10 meseci

Oklen 3-4mil?? Vidis li kakve su svlacionice??? A treba malo glet mase i kreca da se okreci... Ko ce bre da dodje i radi u ovim uslovima.
M

Mighty King

pre 10 meseci

Slažem se u potpunosti, osim oko visine nekog boljeg budžeta. Takvi treneri se ne dovode i da im se da 3 - 4 mil., to je jako malo. Potrebno je 10+ mil. minimalno, i onda ih pustiti da rade. E, tu dolazi do problema. Treba imati pravog biznis menadžera koji bi animirao prijatelje Partizana, a ima ih ultra bogatih, da se napravi održiva finansijska konstrukcija itd. Opet nailazimo na problem, Vazuri i ovoj upravi niko neće dati lovu, a da je Vazura i ekipa arči po svom nahođenju. Bez totalnog reseta nema nam sreće, samo kako to izvesti kad je Vazura praktično nesmenjiv, a radi posao za gospodara. Nijedan od navedenih trenera neće preuzeti ovaj i ovakav Partizan, poprilično sam siguran.
b

banence

pre 10 meseci

A ZASTO MISLIS DA UPRAVU NE MOZEMO SMENITI...A SVE OSTALE RAKO LAKO MOZEMO ZAMENITI....ZVEZDINI NAVIJACI BI OVOJ UORAVI I DIR. VEC ODAVNO ZAPALILI SSTADION...ZASTO MISLIS DA CE PARTIZANOVCI JOS DUGO CEKATI DA SE NEKO IGRA NJIHOVIM ZIVCIMA...NA KRAJU DA VIDIMO KO TO STOJI IZA VAZURE I NEDA PARTIZANU DA OSVAJA TITULE REDOM....
D

Dragan Z.

pre 10 meseci

Ko sa djavolom tikve sadi о glavu mu se razbijaju... kada si dolazio pisao sam da je dosao Duljaj a neka se sledeci spremi Nadj ili S. Ilic. Nije kriv Vazura koji menja tri trenera po sezoni, krivi ste ti, Petric i da ne nabrajam dalje... i krivi ce biti sutra Nadj, Ilic i svako ko se prihvati da trenira Partizan a da mu je Vazura direktor pri tome navijaci nisu ni na derbi dosli. Svi pricate istu pricu - Partizan vam je iznad svega kada vas Vazura dovede (umesto da ga svi odbijete) a kukate kada vas, ko na traci, smenjuje i dovodi nove trenere... Vi Partizanove legende, kojima je bitnija neka platica kod Vazure i promocija u trenera od bojkota navijaca i totalnog srozavanjа kluba који ni u petparacku LK ne moze da udje a titulu moze samo da sanja, ste najveci krivci za sadasnje stanje. Niste dovoljno zaradili pa nemate para da prehranite decu, zato morate da prihvatate Vazurine ponude?

Zeljko Vucen

pre 10 meseci

Treba ostaviti Duljaja na klupi Partizana, do kraja sezone, samo pojačati odbranu.
G

Gvardiola

pre 10 meseci

Tesko je proceniti ko ce bit dobar trener a ko ne,pogotovo na pocetku karijere,zato manje price a vise rada. Kad osvojis trofej onda mozes da pocnes da pricas. Pozdrav

Proficap

pre 10 meseci

E sada, gubitkom u derbiju, mi smo dobili, dobili smo vrhunskog trenera a Bahar je otisao. Partizan je pobedio u derbiju, ali je izgubio, jer ce Duljaj ostati trener. Na kraju sezone, ipak mi prvi prolazimo kroz cilj, a Partizan ce tek tada shvatiti neke stvari.
D

Dragan Z.

pre 10 meseci

Vrhunski trener oteran iz 4 kluba a u petom je podneo ostavku? Kakvi li su obicni treneri kada je ovaj vrhunski?
S

Salamander

pre 10 meseci

Dragan Z. Marko Nikolić? Jel i on beše oteran iz svakog kluba posle Partizana? Jel za njega možemo da kažemo da nije dobar trener? Mislim da je dobar trener, baš kao i Milojević.
E

E moj ti

pre 10 meseci

Ako je to vrhunski trener onda stvarno… 😂😂
x

xyzet

pre 10 meseci

Prijatelju, imamo mi većih problema od toga da li ćemo uzeti titulu, mada bih voleo, naravno. Da budemo makar drugi i da imamo osiguranu grupnu fazu nekog od evropskih takmičenja, to mi je prvi i najvažniji cilj, da igramo u Evropi bar do novembra. Ne trebaju nama vaše zezalice da vidimo gde smo i kakvu bruku su nam nanela deca iz Nordsjelanda. Tu ne treba ni komentar. SRAMOTA. Ništa manje strašni su i porazi od TSC-a i dva Radnička, davljenika i nemoć u odnosu na iste. TSC nas je ponizio kući, ovi opet davljenici, ne znaš šta je gore. Voleo bih da imamo stabilan tim i da znamo šta možemo, bez velikih oscilacija. Ne bih tražio nemoguce, da u grupi dobijemo Totenhem, recimo, već da dobijamo davljenike u domacoj ligi. Valjda će se to stabilizovati. Verujte, ne bih imao gorak ukus u ustima da smo i drugi, izgubili derbi, ali da smo ušli u LK, možda prošli grupu, da znaš šta možeš očekivati. Ovako, od sunovrata do pobede u derbiju, protiv Zvezde koja ima nekoliko puta skuplji tim, šta reći.
D

Dragan Z.

pre 10 meseci

Salamander Ne znam kako je moguce porediti karijere Nikolica i Milojevica po odlasku iz Zvezde i Partizana. Milojevic je doziveo 4 otkaza i 1 je sam otisao i 0 puta je uspesno vodio bilo koji klub. Nikolic je napravio ozbiljne rezultate u Rusiji i moze da bira gde ce nastaviti karijeru.

Zvezda ispred svih!

pre 10 meseci

Nasem fudbalu i generalno drustvu treba vise ovakvih ljudi, ovakvih karaktera. Veoma pozitivna osoba. Vredan i posten, a najvaznije je da se ne libi javno da ukaze na probleme. Rezultat koji je Partizan ostvario je iskljucivo njegova zasluga. Kapa dole.
M

Mikac678

pre 10 meseci

Dobro, svima je jasno da ovo što je Partizan prvi "ekces" i da se uprava pita, Partizan bi se borio za drugo mesto a završio četvrti kao i prošle godine. Neće biti pojačanja i ako ih kojim slučajem bude bilo tu će biti da sede na klupi i ništa više. Računica je jasna Partizan šampion, Zvezda u dubiozi od preko 100 miliona evra i tim im se raspada a to neće niko dozvoliti.
?

??

pre 10 meseci

Ovaj duljaj mi je antipatican jer nekad laprda i previse. Uvek kad izgubi ima neko opravdanje, a da za to nije kriv njegov tim. Jedino sto ne mislim da je los covek, al ne mislim ni da je dobar trener. Ima energiju i zelju, nema znanje. Bahara nisam gotivio, al on nikad posle izgubljenih bodova nije imao neke vadilice na teren, na prljavu igru protivnika, na sudije, na tome mu svaka cast. Redak je bio trener da nije kukao
M

Markoniiii jf

pre 10 meseci

IGOR DULJAJ JEDAN JE OD NAS....UPRAVA NAPOLJEEE
U

U prevodu

pre 10 meseci

Ja imam spisak igraca od mog drugara Srne, i njih hocu da mi pojacaju tim. A ako mi to ne ucinite da mogu da se ugradim, onda cu da dam otkaz, a vi trenera necete moci da nadjete, jer ste i mene jedva namolili.
в

видео је

pre 10 meseci

Срна пре неки дан ко ваља и без списка....
U

U prevodu

pre 10 meseci

Ovde je prica koje Srnine igrace da dovede, a ne koje bi on da potpise a da su vec tu. Ti igraci vec imaju agente.
O

OFK Beograd

pre 10 meseci

Duljaje brate, osvojite titulu da malo odmorimo od Zvezde, ali kakav bre Gvozdeni puk sa 7 straca u prvih 11?
C

Ccc…

pre 10 meseci

Kojih 7 stranaca u prvih 11? Molim te, nabroji ih i dokazi da znas da brojis do 11.
I

Iz sljivika

pre 10 meseci

Retko dobrodušan čovek. Svaka reč odmerena čak i kada su u pitanju kritike i svaka na mestu. Ne ulazim u to kakve trenerske kvalitete poseduje ali polusezonu je završio na prvom mestu i pored silnih problema tako da i tu čovek ništa ne može da mu zameri.
b

bljuc

pre 10 meseci

Naravno dezurni lazni zvezdas se javlja koji pljuje po Stankovicu,Vladanu Milojevicu a brani Bahara i uvlaci se Duljaju, da povratis
C

Cjepka123

pre 10 meseci

Lažan, ili pravi, čovek je rekao kako jeste.
i

iz sljivika

pre 10 meseci

Pa to ovo derište i boli, što uvek govorim istinu, a istina takve najviše i žulja. Stanković jedino što ima je energija, a znanje NULA. Doveli ga da se uči na Zvezdi dok ruši i zida po Beogradu, pa usput da nas neplasira tri puta za redom u LŠ pored onakvih pajsera. Milojević je ziheraš, dobar za kvalifikacije. Za grupu nije. Videli smo dva puta to na delu. Da ne spominjem da su obojica ljubitelji starih, sporih, ispodprosečnih igrača ali igrača koji slepo slušaju. Mladi kod njih nisu igrali, sem Erakovića kog je morao da istrpi jer mu je tako Terzić tako rekao. Bahar je sa timom mnoooogo puta jeftinijim od Sitija i Lajpciga igrao za poštovanje, a protiv Bojsa nije mogao on da uđe i ugura loptu u mrežu. Samleli smo ih u šansama ali jbg. Za derbi isto. Pri tom Bahar je dobio potpuno nov tim, forsirao po 5-6 igrača U21 na svakoj utakmici, i takvi kao dotični nije zadovoljan Baharom? Njega je verovatno opijala fudbalska rapsodija koju su prosipali Gobeljić, Srnić i ostali. I on nekog da nazove lažnim navijačem, a on em lažan em se razume u sport ko Marica u...
B

Baxter88

pre 10 meseci

Eno i Djirona kida u Spaniji, Leverkuzen u Nemackoj ali to je sve od danas do sutra, sampion ispliva kvalitetom na kraju, tako ce biti i kod nas jer je Zvezda za 2 klase jaca od svih hteo to neko da prizna ili ne to je tako....
G

Gost nedragi

pre 10 meseci

Naravno da ste jaci za 2 klase od svih,moguce cak i za 5,6,7... klasa. A,sta drugo i ocekivati od kluba koji je prosle sezone igrao polufinale Lige Evrope,a ove sezone se vec plasirao u cetvrtfinale Lige Sampiona? Jednostavno,poezija od igre,gomila igraca za koje se otimaju najveci,sjajni strucni stab i sve ono sto ide uz tako "velicanstven" projekat. Ma,15 klasa!!!
S

Smesan si

pre 10 meseci

Jao lazni delijo , koliko ste smesni i jadni sa tom patetikom da bi dobili lajk grobarski cuj sam, DOvedeno mu je toliko stranaca ....
R

RN

pre 10 meseci

Meni je Duljaj delovao kao korektan, pošten i normalan čovek i bio sam za to da mu se pruži šansa da bude trener Partizana. Baš sam pogrešio u proceni! Kakav je trener, najbolje govore igra i rezultati Partizana. Kakav je čovek može se zaključiti kroz njegove izjave. Nije sporno, ova uprava (Vazura)je katastrofa i treba da leti ali ne treba zbog toga veličati Duljaja koji očigledno igra na tu kartu (priča protiv uprave kako bi se dodvorio navijačima). Od kako je postao trener Partizana, vileni, stalno je u paranoji kako hoće da ga smene, pravi paralele sa Šahtjorom...svi živi mu se smeju. I ono što je najgore, pokušava da se ugradi u transfere igrača. Predložio je da se dovede Medina i rekao koliko traži za platu, kada je klub kontaktirao Medinininog menadžera, ispostavilo se da Medina i njegov menadžer traže pola od onoga što je Duljaj rekao (tražio). Ako već hoće da otvara karte, neka nešto kaže i o tome. Ne sumnjam da će oni navijači kojima je "prvi trener Stanoje" dobiti novog ljubimca u Igoru Duljaju ali...IGORE ODLAZI!!!
F

Filinu

pre 10 meseci

Delija sam i cigan u dusi, ali cenim ovu glavu Duljaja... nijad ruznu rec o Zvezdi, uvek sa postovanjem o Zvezdi. Sa nikad gorom ekipom Partizana izuzev nekih pojedinaca prezimece na prvom mestu... sam na vetrometini, bez podrske onih lopova , koji istina je zele da ga smene jos od onih reci da igraci nemaju za kirije.. mogao bi onaj Penaltko , zvezdomrzac najveci ikada da uci malo od svog trenera
7

79

pre 10 meseci

Sve je tako pričao dok su bili prvi a zadnja 3 kola pred derbi ista retorika kao predhodnici