Đukićev prvi trofej posle 12 godina: Vrhunska sezona, igračima ništa ne zameram

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.05.18. | 21:10

Trener crno-belih imao i gaf u Surdulici

Partizan je pobedom nad Mladosti iz Lučana od 2:1 u Surdulici stigao do svog 15. trofeja u Kupu u klupskoj istoriji. Ovo je ujedno i treći put uzastopno da je Partizan osvajač Kupa što crno-belima nije ranije polazilo za rukom.

Miroslav Đukić je stigao do pehara, imao je uspešnu sezonu u Ligi Evrope, ali nije uspeo da odvede crno-bele do titule u Superligi. Ovaj trofej je Đukiću prvi posle 12 godina bavljenja trenerskim poslom, dakle, od 2006. .

Izabrane vesti

Na konstataciju reporterke TV Arenasport, Dijane Čolović da je sezona bila uspešna, Đukić se saglasio.
"Sigurno. Normalno da je bilo i uspova i padova. Najdraže mi je zbog igrača, koliko su se mučili trudili, želje uložili. Ovo je ekipa kojoj nemam šta da zamerim. Vrhunska sezona je završena kako igrači zaslužuju", rekao je Đukić, uz širok osmeh.

Golove za Partizan na ovoj utakmici dali su Marko Janković i Saša Zdjelar i tako su učinili da Miroslav Đukić ovu sezonu završi sa trofejem u rukama. Možda i mandat na klupi crno-belih, pa je na reči novinarke koja mu je zahvalila na uspešnoj saradnji u tek okončanoj takmičarskoj godini, odgovorio dosetkom:
"Jel' se vi to opraštate od mene?"

FOTO: MN Press


tagovi

Miroslav Đukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara