Dugari opet oštro: Tuhel je gotov

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.12.19. | 17:27

Problem je autoritet...

Pari Sen Žermen je pobedi Monpelje zavikend, i ima pet bodova više od Marselja na vrhu Lige 1, ali se tada dogodilo nešto što je sugestija da na Parku prinčeva ove sezone ne ide baš sve kako treba.

Postoji senka nad francuskim sastavom a pravi je ko bi drugi do Nejmar, a sada se na sve natovarila i situacija u kojoj Mbape nije zarezivao trenera posle izmene u poslednjim minutima meča protiv Monpeljea.

Izabrane vesti

Bivši fudbaler Marselja i reprezentacije Francuske Kristof Dugari to gleda vrlo oštro. Kaže, Tuhelovi dani u PSŽ-u su odbrojani.
"Tuhel je gotov", rekao je Dugari u razgovoru za RMC.

Potom je detaljnije objasnio situaciju.
"Nema kontrolu više kada je bilo šta u pitanju. PSŽ nije ujedinjen. Nemoguće je reći kako bi trebalo da igraju. Kada vidim Ikardija, Nejmara i Mbapea, očekujem da vidim orlove, avione i ubrzanje po svim delovima terena. Ja vidim pastuve, igrače koji igraju kada žele i samo su zainteresovani za svoj individualni performans. Nema jedinstva", istakao je Dugari.

Nije Dugariju jasno zašto PSŽ igra ovako kako igra.
"Nisam siguran gde je problem. Ili igrači ne slušaju trenera, ili je problem još dublji od toga. Čak i kada ih pritisne ekipa koja je na papiru slabija, oni nemaju odgovor. Osim što se žale na simuliranje. A kada Tuhel napravi izmenu, sve što uradi je da izvede Mbapea i onda mora da pravda takvu odluku", rekao je Dugari.

Ako se on pita, neće Tuhel dugo još biti trener Svetaca. Dugari je poznat po svojim oštrim kritikama i komentarima. Videćemo da li će ovoga puta biti u pravu.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara