Drugo poluvreme model po kojem Zvezda treba da igra

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.01.20. | 19:32

„U Zvezdi prioritet pobeda, bez obzira da li je utakmica takmičarskog karaktera. Videli smo i dva različita pristupa. U drugom poluvremenu je to bilo onako kako želimo“, poručuje Nebojša Milošević

Prvo poluvreme za zaborav, drugo model po kojem bi Crvena zvezda trebalo da igra. U tome se slažu svi navijači Crvene zvezde, ali i stručni štab srpskog šampiona.

Pomoćnik Dejana Stankovića, Nebojša Milošević, istakao je da je za ovu fazu priprema normalne oscilacije u igri, ali da Crvena zvezda uvek insistira na pobedi.
"Nalazimo se u udarnom delu priremnog perioda, posle 22 odrađena treninga, kako na Kipru tako i ovde u Antaliji, akcenat je na razvoju funkcionalnih sposobnosti i specifične snage, kao i na puno parametara iz okvira fizičke pripreme i integralno sa novim zahtevima šefa stručnog štaba koje se odnose na tehničko-taktičke stvari. Odigrali smo protiv ekipe koja igra dosta agresivno, dobro vođena od srpskog trenera Rogića, ali je u Zvezdi prioritet pobeda, bez obzira da li je utakmica takmičarskog karaktera. Videli smo i dva različita pristupa. U drugom poluvremenu je to bilo onako kako želimo. Nastavljamo rad po ustaljenom planu, imamo još mnogo stvari da usavršimo. Za ovo doba pripremama, kada igrači nisu sveži, sve ide po planu. Svi igrači su dobili podjednaku minutažu, osim četvorice fudbalera koji zbog zdravstvenih razloga nisu bili u protokolu", istakao je Milošević.

Izabrane vesti

Bolje 3-4-3 nego 4-4-2, Gavrić ozbiljno osveženje, Boaći u novoj ulozi, Zvezda posle preokreta slomila Arku

Druga provera, protiv skopskog Vardara, zakazana je za 29. januar od 15.30 po srpskom vremenu.
"Po definisamo planu i programu stručnog štaba svaka utakmica ima određene zahteve. U međuvremenu radimo na individualnim parametrima fizičke spreme, kao i na daljem formiranju modela i stila igre. Imamo još mnogo posla, tako da je svaka utakmica neki novi izazov. Naravno, u Crvenoj zvezdu je imperativ kvalitetan pristup i odnos na terenu od prvog do poslednjeg minuta, kao i želja za što boljim rezultatom", podvukao je Milošević.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara