Deklan Rajs (©Reuters)
Deklan Rajs (©Reuters)

Drogba i Maunt na radnom zadatku? Deklan Rajs čeka poziv iz Čelsija

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.08.20. | 18:05

Klub sa Stamford Bridža razmišlja i o akviziciji engleskog reprezentativca

Deklan Rajs se poslednjih dana pohvalio sa više fotografija na kojima su “operativci u plavom“. Tačnije, po jedan bivši i sadašnji fudbaler Čelsija. Rajs se pratiocima na društvenim mrežama pohvalio fotografijama sa Didijeom Drogbom i najboljim prijateljem Mejsonom Mauntom, što je momentalno zapalilo ostrvsku javnost i pokrenulo spekulacije da se sprema nova velika akcija na Stamford Bridžu.

Istina je da se Rajs i Maunt trenutno nalaze na Mikonosu gde odmaraju posle duge i naporne sezone, a zanimljivo je da su dvojica mladih vezista na poznatom grčkom ostrvu posetili i restoran čuvenog kuvara Salt Bae, gde su zatekli upravo legendarnog Plavca Drogbu.

Izabrane vesti

Zanimljivo, gotovo istovremeno na nekim drugim profilima moglo se videti da su na istom mestu, u istom restoranu i drugi fudbaleri Čelsija, poput Tamija Abrahama, Kristijana Pulišića i Fikaja Tomorija.

Dok širom Ostrva raste temperatura i nižu se spekulacije o mogućem prelasku Deklana Rajsa u Čelsi, izgleda da Frenk Lampard sa svojim saradnicima zaista priprema plan za ofanzivu na novopečenog reprezentativca Engleske, za koga Vest Hem traži 70.000.000 evra.

Didije Drogba je svojevremeno već imao ulogu posrednika u jednom velikom transferu, odnosno prelasku Edena Azara iz Lila u Čelsi pre sedam godina. Drogba je tada imao nekoliko važnih razgovora sa Belgijancem koga je ubrzo nagovorio da dođe na Stamford Bridž. Veruje se da bi Drogba i sada mogao da ima važnu ulogu, mada je sasvim dovoljno znati da se Rajs najviše druži sa Čelsijevim fudbalerima, pre svim Mauntom, pa praktično nije ni potrebno mnogo ga nagovarati da dođe.

Sada sve zavisi od Čelsija. Frenk Lampard od povratka na Stamford Bridž ima ideju da napravi tvrdo jezgro ekipe sa domaćim fudbalerima, a Deklan Rajs je na radaru još od prošlog leta. Rajs je uz Majkla Antonija imao možda i ključnu ulogu u spasavanju Vest Hema od ispadanja iz Premijer lige pošto je sezona nastavljena, pa je samim tim na ceni.

Međutim, Čelsi od ranije vreba i Kaija Haverca za koga se pretpostavlja da će biti plaćen oko 100.000.000 evra, pa bi još jedna velika investicija u vidu Rajsa mogla da predstavlja veliko opterećenje za klupsku kasu, mada se od ranije pominje da je Lampard dao dozvolu da se na transfer listu stavi trećina ekipe, pa se ćeka zarada od oko 300.000.000 evra.

Čelsi je već potrošio oko 100.000.000 evropskih novčanica samo na Hakima Zijeha i Tima Vernera, a traže se još golman, dva štopera, levi bek, centralni vezni, krilo...



tagovi

Deklan RajsLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara