Drkušićev agent: Rano je da govorimo o pozajmici u Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.08.24. | 09:54

Potvrđen dogovor sa Zenitom, ali ne i naredni korak igrača

Slovenački defanzivac Vanja Drkušić uskoro će zadužiti dres Zenita, ali deluje da još uvek nije izvesno da će potom otići u Crvenu zvezdu na jednogodišnju pozajmicu.

Zenit će Sočuju na ime obeštećenja platiti 3.000.000 evra i bonuse, a Vanja će staviti paraf na četvorogodišnji ugovor.

Izabrane vesti

Da je sve završeno sa šampionom Rusije, potvrdio je agent igrača Mladen Ratkovica, koji nije siguran kakvi će biti dalji planovi igrači.

"Dogovor je postignut. Drkušić će postati novi igrač Zenita. Ali je još rano govori o mogućoj pozajmici u Crvenu zvezdu", rekao je Ratkovica za Čempionat.

Deluje da srpskom šampionu nedostaje štoper baš ovog profila kao što je Vanja Drkušić. Zvezda je za njegove usluge bila zainteresovana i prošlog leta, kada su u Sočiju tražili 2.000.000 evra obeštećenja, ali je to bila previsoka cena za klub sa stadiona Rajko Mitić. Ipak, odlične partije Slovenca podigle su mu cenu za još 1.000.000 evra, a porasli su i apetiti samog igrača.

Bivšem fudbaleru Zenita, Aleksandru Gorškovu, nije baš najjasniji potez Zenita, s obzirom da smatra da ima kvalitetnijih igraća u defanzivi od Vanje. Ali se na ovaj transfer može gledati i kao na opciju za budućnost.

"Verovatno, ako dođe do transfera Vanje Drkušića, to znači da Zenit ima neku viziju. Fudbaler ima neku perspektivu, ali trenutno Zenit ima dosta dobrih centralnih defanzivaca i ova linija je kompletna. Zbog toga se ovaj transfer razmatra kao opcija za budućnost", rekao je Gorškov.

Crvena zvezda u ovom trenutku ima četvoricu štopera, Uroša Spajića, Nemanju Stojića, Nasera Đigu i Stefana Lekovića. Činjenica je da Milojevićevom timu nedostaje jedan pokretljiviji igrač u poslednjoj liniji, koji je vrlo uspešan u otvaranju akcija svoje ekipe.


tagovi

Vanja DrkušićLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara