©Reuters
©Reuters

Drkušić dogovorio platu sa Seviljom, čekaju se klubovi

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.07.24. | 15:30

Slovenački štoper blizu prelaska u Primeru

Borba za potpis Vanje Drkušića posle odličnih izdanja na Evropskom prvenstvu deluje da će uskoro dobiti epilog. Prema najavama iz Rusije, odnosno saznanjima portala Čempionat, štoper Sočija je dogovorio lične uslove sa Seviljom, te je do realizacije transfera preostalo još da klubovi nađu zajednički jezik.

Prepreku koja ne deluje nepremostivo trenutno predstavlja visina obeštećenja. Kako ističe isti izvor Sevilja je inicijalno ponudila 3.500.000 evra i bonuse, ali se u ruskom klubu nadaju da će inkasirati barem još milion i po , odnosno 5.000.000 i bonuse.

Izabrane vesti

Podsetimo, Drkušić je već godinu dana na radaru brojnih klubova među kojima je i Crvena zvezda koja je želela da ga dovede prošlog leta. Tada je konkurent šampionu Srbije u borbi za dovođenje Slovanca bio Nant, ali do transfera nije došlo jer su klubovi procenili zahtevano obeštećenje kao previsoko.

Šansa za angažman štopera delovao je kraj minule sezone usled ispadanja Sočija u niži rang, ali su planove interesentima pokvarile sjajne Drkušićeve partije na Evropskom prvenstvu.

Posle fenomenalnih igara brojni evroski klubovi su stali u red za slovenačkog štopera, a interesovanje su pokazali i najbolji ruski klubovi na čelu sa Zenitom.

Među najkonkretnijima su bili Englezi, odnosno Lester i Sautempton, saznaje Mundo Deportivo, ali je igrač izabrao Sevilju.


tagovi

Vanja DrkušićSočiSevilja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara