Komentari na vest

Dragan Stojković: Voleo bih četvrtfinale EP! Bili smo kilavi, ali će u Nemačkoj biti drugačije

C

CH

pre 3 meseca

Mi od one reprecentacija pod Anticem nismo vise imali dobar tim. Tada smo imali makar taktiku sa brzim pantelicem u velikim zigicem i brzim krilima poput krasica i jovanovica. A pogotovom jakom odbrqnom sa vidicem i suboticem. Mi sad nemamo nijednog brzog napadaca kao sto je bi pantelic. Mitrovic je spor i jovic isto. Vlahovic je dobar al ni on nema brzinu. Krila su nam sa kosticem i zivkovicem toliko limitirana njih dvojca nemaju kvalitet za velika takmicenja. Za odbranu da nepricam 10 puta losija od one. A Engelzi i danci su od godine do godine sve jaci. Znaci lose nam se pise da bi nakraju mogli da nas izblamiraju.
Д

Дрлаче

pre 3 meseca

Волео би да изађете на терен и да играте,а не после Енглеске да вам се распадне екипа у свлачионици,да ти играчи шетају у шопингу са девојкама ,и мисле о крају шампионата да би могли на море да иду ,и коју прељуби би направили..
Г

Горан Гоги

pre 3 meseca

Срећно нервирање свима који буду гледали....и да лако поднесемо бруку.... мада већ смо се навикли...
Z

Zaza Paculia

pre 3 meseca

Ako uzmemo jedan bod protiv Engleske i Danske, tri neradna dana! Nasa odbrana je najslabija na turniru.
L

Lalegale

pre 3 meseca

Turisticki opusteno
M

Mozart je Gorostas

pre 3 meseca

ovom nesrecnom gorostasu svaki komentar objavite a kad se upute pozitivne kritike selektoru, savezu, terzicu, covicu, ostoji ili zocoglu to ne objavljujete. Sakrivate. Ako vam je taj gorostas ciljna grupa citalaca odosmo mi ns SK. Pozz.
G

Gorostase

pre 3 meseca

Za tebe sam spoj Karadjordja i Dostojevskog
G

Gosrostase

pre 3 meseca

Alfa muzijak! 🤪
S

Stranac1

pre 3 meseca

Mislio je cetvrti u grupi a ne cetvrtfinale hahahaha.
Š

Šteta je

pre 3 meseca

Što ćemo sve izgubiti jer jednostavno nemamo tim.
d

dupli pas

pre 3 meseca

Dupli pas ne znamo da odigramo ljudi! Da li je neko vidio uspjesnog duplog pasa protiv Brazila? Rusije? jedina taktika za nas je 1-9-0-1
R

RADE RADULEEEE

pre 3 meseca

NAŠI BEKOVI IMAJU RADIJUS KRETANJA DO PRVE KOFE S VODOM 🤣🤣🤣🤣ĆE POCRKAJU
m

molim?

pre 3 meseca

Voleo bih da odigramo muški, da nam ekipa liči na nešto, da budemo kompaktni. Rezultat kakav bude, nemam očekivanja, ali daj bre da odigramo smisleno, da to na nešto liči.
G

Goxt

pre 3 meseca

Dobro je...za Katar je bilo polufinale a sad je ipak malo realnije samo 1/4 finale😁
Г

Гост

pre 3 meseca

Спор, спорији, најспорији,Србија. Крај дискусије. Нема проласка групе!!! Зашто? Зато што се фудбал не игра ко претрчи више километара, него ко је бржи да искористи простор који се отвори. Исто тако да затвори што брже простор или рупу која се направила. Крај. Џаба километри у темпу Сергеја и компаније!!?
G

Gandalf.treci

pre 3 meseca

Ma šta bre četvrtfinale, finale barem...i kreće loženje..a znamo kako se tazvrsilo prošli put
P

Preža

pre 3 meseca

Ajde ne ložite više ovaj narod kada je svima jasno da smo prosek selekcija.
9

919191

pre 3 meseca

Ja bih voleo da osvojimo ha ha ha
y

y16161

pre 3 meseca

Prvi put sam usao u vest vezano za nase na Euru. Samo da ostavim ovaj komentar,nisam ni spisak procitao.. Toliko mi je ovaj covek zgadio fudbal da pitanje hocu li finale LS gledati. A takva legenda a tako se ponizio. Dok si ti na klupi ne gledam vas
b

busna lopta

pre 3 meseca

ove moze da vodi ko hoce. smenili bi te da nisi u partije i postavili radovana curcica onog sto vodi javor. e bivsi trener reprezentacije vodi javor.
M

Mislim ne mislim

pre 3 meseca

Naravno da bi kao svaki Srbin voleo da naši naprave iskorak i da se nađemo među 8 reprezentacija ali zdrav razum mi ne dozvoljava da tako razmišljam.Ne ulazim u to kakav je konačan spisak,ko je ostao,ko ispao,već sistem igre i postava koja apsolutno ne može da odradi sve zahteve te formacije koje selektor forsira.Dovoljno je reći da u prvoj postavi imamo Tadića,SMS-a i Mitrovića koji imaju radijus kretanja tokom utakmice kao Foden na zagrevanju i sve je jasno!Sredina nam je užasno spora u odnosu na ostale reprezentacije a kroz tu sporost oslikava se i limitiranost naših napadača i naše odbrane!Ne vidim šta će sada biti bolje u odnosu na Katar sem da je prošlo dve godine u kojoj nešto i nismo napredovali.
P

Prcko33

pre 3 meseca

Legendo da je neznalica nasao dva beka , samo prosjecna nista vau , uigrao dva bocna brza igraca da se zna koja su i dvojicu koja su alternativa , dva stopera takodje dvojac koji je uigran i jos dvojica koja mogu da odrade posao , i da nije glup kao dto jeste i forsira Sergeja i tadica dva spora igraca ova ekipa bi "ubijala" ... Pricam zato sto to Srbija sve ima , a ovako je ista stvar kao i svjetsko smijesno , jad o i ne uigrano!
S

Slaba odbrana

pre 3 meseca

Za početak bi bilo dobro da barem jednom prodjemo grupu na EP ili SP,posle toga svašta je moguće.Jbg koliko god smo loši moramo verovati u dobar rezultat,realno gore od Katara ne može.Jedna pobeda i remi vode dalje,uz pristojan poraz od Engleza,treba stvarno čudo da se desi da odigramo nerešeno ili da pobedimo Englesku,mada sa tim Englezima se nikad ne zna.Selektoru ništa ne verujem,prodana duša...
d

d.g.

pre 3 meseca

U novinarskim natpisima je podgrejana atmoosfera. Ja i mislim većina navijača nema nikakva očekivanja.
P

Prcko33

pre 3 meseca

Legendo sama pomisao da nisi pronasao dva beka da ti mogu odigrati mec sve govori o tebi da si vucibatina i neznalica , jedan obicat trut koji uzima pare nizasta sram te i stid bilo!
G

Goust

pre 3 meseca

Biće epska bruka.
C

Chiske1

pre 3 meseca

Bice bice, bicemo jos kilaviji... Pazite kad vam kazem da zauzimamo 4 mesto... Jedno -10 ce biti gol razlika...
N

Nemanja8989

pre 3 meseca

Ja kada vidim samo naslov proseravanja ovog lika meni se povraca…Sve dok je ovaj trener nasa reprezentacija ce da se raspada…Na EP ZADNJI U GRUPI SIGURNO.
M

Matador sa Vrsacke planine

pre 3 meseca

Ne moze zadnji u grupi. Prvi-poslednji, a prednji-zadnji. Znaci poslednji u grupi.
K

Komparacija

pre 3 meseca

Saša Lukić ima više utalmica za nacionalni tim nego zajedno Rambo Petković, legenda At. Madrid Milnko Pantić, Predrag Đorđević najbolji igrač Olimpijakosa u istoriji uz Brazilca Đovanija, Miroslav Stević impresivne brojke u Bundesligi, Jovan stanković jedan od najboljih igrača najbolje generacije Majorke u kojoj su igrali sjajni Lauren koji je ostavio veliki trag u Arsenalu, Egonga, Ibagaza, Ivan Kampo itd., Risto Vidaković, aajde legendu Šturgarta Slobodana Dubajića su zahvatile sankcije i bio je u godinama, a on činio jedan od najboljih štoperskih tandema u istoriji Bundeslige sa Tomasom Bertoldom... Samo ova činjenica da jedan alibi igrač ima više utakmica od Ramba, Stevića, J. Stankovića i P. Đorđevića, Rista Vidakovića je jeziva, a Milinka Pantića, Dubajića, Vladu Stošića su uhvatile sankcije i mnoge druge... Jadna ona reprezentacija kojoj su četri godine standardni igrači kao Lukić, Starhinja Pavlović i slični...
D

Džukela klasična

pre 3 meseca

Jadna ona reprezentacija koja vodi Mijailovića na Euro
K

Kup Ere Ojdanica

pre 3 meseca

Bravo mili sve tacno.
P

Prdoje

pre 3 meseca

Komparacija, najbolji si, kao da sam ja napisao. Ili Ilija Ivić i Anto drobnjak , a danas u timu mićko, potpuni raspad. Ili Goran Bogdanović, nije igrao za reprezentaciju
B

Babaroga

pre 3 meseca

Hoćemo titulu!!!
K

Kao i uvek....

pre 3 meseca

obrukaćemo se!!!

bez_EU4ije

pre 3 meseca

Kiksi najavljuje četvrtfinale, ali nije hteo potpisati klauzulu po kojoj bez obeštećenja može dobiti otkaz ako ne prođe grupu 🤡 Ko više veruje ovom dunsteru?
Z

Zvornik

pre 3 meseca

Pre Lisabona Portugalci su odigrali očajno u Dablinu. Sve nastavili u Kataru. Naša solidna igra oni nikad lošiji poslednjih 10 g.
1

1912

pre 3 meseca

Portugal nikad lošiji, samo su u Kataru dali Švajcarcima šest golova u 1/8 finala.
M

Monteroo

pre 3 meseca

To su obicni prosečni igrači,pa mi nista nismo napravili kad su igrali ozbiljni igrači...iz junajteda,celsija,intera,liverpula..citya..osvajači LS...a ne sad kad stižu iz Arabije, torina,fulama, fiorentine,austrije...
S

Svašta

pre 3 meseca

Ti iz Junajteda, Sitija, Čelsija su se blamirali više od ovih sadašnjih
K

KlasičanVersaći

pre 3 meseca

Čovek ne znam ko je igrao polufinale Lige Šampiona.
D

Dule Vujosevic Salalalala

pre 3 meseca

Lepo je imati harizmu, zelju, volju, nadu, ali za to morate imati i jasne argumente na osnovu kojih sve ovo mozete graditi i na kraju krajeva nadati se necemu uopste... Realna slika je da cemo zavrsiti ili treci ili cetvrti u grupi i to je to.... Selektor i reprezentacija u utakmicama sa realno slabijim reprezentacijama nista nije postigao u smislu neke igre... Ocajni smo sa stoperima, vezni red tu i tamo, napad solidan, bokove imamo slabije za formaciju 3-5-2, koju Piksi forsira.... Samo da ne dozivimo blamazu sa Englezima i Dancima... Sportski Pozdrav...
P

Pupko

pre 3 meseca

Kako nema polemike na spisak? Raspravlja se nasiroko zasto su pozvani Mijailovic i Stojic.. Zasto nema Lazovica.. Za izostanak Erakovica, ajd i nekako.. Lazovic nas odveo na EP..
u

unpamozzart

pre 3 meseca

Opet kreće loženje. A realnost je da smo kilavi kao ekipa zadnje dve godine. Nismo pokazali ništa posebno ni i kvalifikacijama ni u Kataru. O selektoru ne vredi ni govoriti. On je totalno van realnosti. Njega narod ne podržava više ali on i dalje tera svoju tanku priču. Mislim da narod ne veruje u ovu reprezentaciju jer ima puno politike i guranja menadžerskih igrača. Ostaje samo da se nadamo čudu pa da prođemo grupu.
Љ

Љубиша

pre 3 meseca

Изјаве и конференције за штампу не коментаришем. То је представа за јавност. Коментаришем само терен. А на терену смо прочитани. Ако се формацијски нешто не промени,нећемо проћи групу.
S

Sherlocked

pre 3 meseca

Molim vas blokirajte ovog "Gorostasa" nema smisla
L

LazsNeandretslus

pre 3 meseca

Sto ? Zato što ti sinčić pljuje deset godina na internetu sve srpsko i svakog zvezdinog igrača, plus u Briselu prodaje Srbiju da bi letovao u Makarskoj i Albaniji?
L

LazsNeandretslus

pre 3 meseca

Sto ? Zato što ti sinčić pljuje deset godina na internetu sve srpsko i svakog zvezdinog igrača, plus u Briselu prodaje Srbiju da bi letovao u Makarskoj i Albaniji?
U

UbedljivoNajgori

pre 3 meseca

Ako budu igrali Saso Lukica Kalaba Žila po 90 minuta nemamo sanse da pobedimo ni jednu utakmicu.
P

Paulo

pre 3 meseca

Auuu i ovaj poceo da masti kao i nas lider
P

Pa da

pre 3 meseca

Nije problem sta se uradilo u Kataru.Problem je što se nista neće uraditi ni u Njemačkoj.Što pojedinci igrači nemaju odnos prema grbu kakav treba.I zato ništa se neće desiti posle tri utakmice idemo kući
m

miki234

pre 3 meseca

Al kolko nemamo srece na zrebu ,na sp u grupi sa Brazilom,Svajcarskom i Kamerunom koji je bas nezgodan(Cupo Motan ,Angisa ....).A sad na euro Engleska koja je prejaka i Danska koja je u top 10 i igraju godinama zajedno i isto puna dobrih igraca (Eriksen ,Poulsen,Kjer,Kristensen).Piksi nije zasluzio pljuvacinu ,mi smo se plasirali na dva takmicenja i otisli u A diviziju lige nacija.Tacno je da je smo ranjivi zbog formacije , ali donjela nam je ta igra dva plasmana vec.Problem je sto nemamo te ful bekove koji ce da spartaju po boku "sto na sat" i jednog Kantea ili Matica da drze sredinu i zato odbrana pati.Ipak se nadam da ce sve bolje izgledat nego u Kataru ,ipak je sve moguce kad je fudbal u pitanju , sigurno se Portugal nije slucajno desio.
d

dkcz

pre 3 meseca

da ali smo u kvalifikacijama za EP imali ludu sreću
B

Batistuta1

pre 3 meseca

Sa ovakvom igrom,nemamo se cemu nadati na EP.O njegovoj postavki igre je iluzorno pricati,odbrana nam je jako tanka,sredina spora,mozda bod uzmemo protiv Slovenaca.To je sve.Cekamo bolja vremena,mozda ovi klinci koji su na Ep,mogu napraviti pomak.Uzivanje ih je gledati.
s

sta zna 442

pre 3 meseca

cudo se nije ovde pojavila ta lista menadzera. sve euro vesti uglavnom pratite. ksipi zadnji? 24/24?
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

"Čim nema velike polemike znači da je to – to." ... Druže Potemkine, ovaj druže Piksi, vreme je za buđenje!
S

Sherlocked

pre 3 meseca

Evo Jun , a ja i dalje ne znam ko je na ciju zenu skakao po reprezentaciji. Zna li ko da kaze konkretno svi sve znaju , a kad pitam muk.
b

baneeee

pre 3 meseca

Ovaj isti kao nas vodja...dobro ga naucio sta i kako da komentarise....ne znas vise da li da se smejes ili places
G

GorostasPovelikoglavataner

pre 3 meseca

Ja sam bot iz lafica. Prodajem Srbiju za letovanje u Albaniji. Hohohohohohihi
G

Gorostsse

pre 3 meseca

Jel ti tata ponosan na botovanje? Jel si starog ubacio da i on zaradi neki dinar, grdnik nekrsteni?
G

Gorostas

pre 3 meseca

Baš na Božić sam bio u Briselu da uzmem neke pare da imam za letovanje u Albaniji. Preveljiki si Partizsne.
@

@Gorostas

pre 3 meseca

Dzabe si ostavio 20 komentara,dobices samo jedan sendvic.. Celofan nije jestiv.
G

GorostasNekrsteni

pre 3 meseca

Ti jedes briselski sendvič na Božić.
G

Gorostase

pre 3 meseca

Ne hranim se ja od botovskih sendvica kao ti i tvoj tata.
G

Gorostasw

pre 3 meseca

IQ ti je kao broj cipela, klosari hahahahahah
S

Sherlocked

pre 3 meseca

Casopis 442 je rekao sve lepo sto nasi novinari i javnost ne sme. Apsolutno zasluzeno na poslednjem mestu , a jos veca tragedija koliko ispada nesposoban i nestrucan je kad pogledas kakvih "strucnjaka" ima sve tu. Bruka.
k

katastrofa na pomolu

pre 3 meseca

Slizao se "strucnjak" sa menadzerima,cuj Spajic,Mijailovic,invalid Gudelj,Kostic koji je van forme,Gacinovic ko i Kostic....
G

Gorostas

pre 3 meseca

Najbitnije da su Nasi drugari grobari zadovoljni sa činjenicom da Sašo Lukić Žila Kalaba i Bleki igraju svaku po 90 minuta i to sto su bas oni najzaslužniji za ove vanvremenske rezultate i igru.
G

Gorostas

pre 3 meseca

Najbitnije da su Nasi drugari grobari zadovoljni sa činjenicom da Sašo Lukić Žila Kalaba i Bleki igraju svaku po 90 minuta i to sto su bas oni najzaslužniji za ove vanvremenske rezultate i igru.
G

GorostasIzKafica

pre 3 meseca

Najbitnije da su Nasi drugari grobari zadovoljni sa činjenicom da Sašo Lukić Žila Kalaba i Bleki igraju svaku po 90 minuta i to sto su bas oni najzaslužniji za ove vanvremenske rezultate i igru.
G

Gorostas

pre 3 meseca

Najbitnije da su Nasi drugari grobari zadovoljni sa činjenicom da Sašo Lukić Žila Kalaba i Bleki igraju svaku po 90 minuta i to sto su bas oni najzaslužniji za ove vanvremenske rezultate i igru.
g

gunnersi

pre 3 meseca

Piksi Vucicev bot. Nikakav selektor sto su lepo i predstavili u tom magazinu gde su ga stavili na poslednje mesto na listi trenera.
E

Englez

pre 3 meseca

zato kv na engleze odlična
A

Aleksejko

pre 3 meseca

I na Dance
A

Aleksejko

pre 3 meseca

Ali ipak nije u redu kladiti se protiv nas, svako od nas bi voleo jedno iznenadjenje iako 99.9% nece da se desi, mogu da se kladim da od predsednika saveza pa nadole svi stavljaju pare protiv Srbije, nemojte da smo kao oni, pljuvacemo se na klupskom nivou, ne treba da se spustamo na njihov. Muka mi je da ih gledam, al bre brate ne mogu da se kladim protiv.
2

22334455

pre 3 meseca

Ispaces ti sa tvojim manekenima vec posle grupne faze, sa eventualno osvojenim jednim bodom. Nemas ti petlju za trenerski posao, mnogo muvas sa menadzerima
G

GorostasOsteašćeni

pre 3 meseca

Kalabić - Krstaja, Sašo Lukić-Raća Petrović , Andrija Žilo - Bambi Tošić. Uzivaj grobarijo!
G

Gorostas

pre 3 meseca

Svaku utakmicu na kojoj nije igrao Sašo Lukić igrali smo lepo.
g

gost001

pre 3 meseca

Imamo VIC dana
s

sto je babi milo

pre 3 meseca

I ja bih voleo Salmu Hajek
Т

Тузор

pre 3 meseca

Да, нама као фудбалској велесили смета селектор који нас је одвео на светско и европско првенство (после толико година). Пикси је заиста био наша најбоља десетка у последњих 50 година, не може да буде лош као селектор све и да хоће. И главна ствар: У модерном фудбалу селектор је више симбол, и неко спреман да му због погрешне одлуке или лошђег резултата "скину" главу. Ствар углавном воде "помоћни" тренери, они који раде главни посао са голманима, одређеним играчима у одбрани, средини и у нападу. Такви махом остају невидљиви за ширу јавност, али се у струци и те како гледа њихов допринос. Охрабрује што Пикси велику пажњу посвећује посебним дефанзивним задацима свих играча у тиму. Ако ту буду спремни макар мало боље него раније, имамо чему да се надамо.
K

KlasičanVersaći

pre 3 meseca

Hoće u četvrtfinale a ne razmišlja u opste o Engleskoj...
Y

Yunior

pre 3 meseca

Pomalo luzerska izjava. Ko udje u cetvrtfinale taj ima kvalitet i da igra finale. Zasto ne bi i osvojio EP ako vec cilja na cetvrtfinale.
D

Deksoni

pre 3 meseca

Svi koji pišete da smo luzeri. Imate 1,5 kvotu na Engleze. 3,00 na Sloveniju i 2,5 na Dansku. Pa sad biraš da li si jak ovako preko tastature ili si pametan pa unovčiš znanje.
N

Ne brini se ti za nas

pre 3 meseca

Unovci i ti pobede Srbije protiv Engleske, Danske i Slovenije. Ne smes? Tako sam i mislio
D

Daj mail da ti posaljem

pre 3 meseca

Tiket. Ne umisljaj da si neka faca jer nisi.
G

GorostasSiromahIzBrisela

pre 3 meseca

Odigracw na Srbiju protiv Engleske za 20 dinara.
G

Gostinjo

pre 3 meseca

Ja igram +5 na Engleze, Sa dancima X, gubimo od Slovenije.
K

Koje četvrtfinale

pre 3 meseca

Pitanje je ko će od igrača prvi napraviti neki skandal i da li će se međusobno potući na prvom ili drugom treningu.
P

Piksi bre

pre 3 meseca

Samo bacas glupe izjave i blamiras se kakav si igrac bio i jedna od najvecih fudbalskih legendi na ovim prostorima i sad si pljunuo na sve to sramota! Ti se covece ne razumes u taktiku i verovatno nista i ne radis, pobedio si taj Portugal na motivaciju a onda kad su te svi provalili ne mozes da opepelis nigde.. Zavrsicemo EP sa 0 bodova i gol razlikom 0:9 bice bruka veca nego 2006. u Nemackoj. Toliko
M

Mazinho

pre 3 meseca

Idemo u Švabiju u četvrtfinale, pa ako neko ostane na privremenom radu, super
g

gost001

pre 3 meseca

muci
R

Ruben Sosa

pre 3 meseca

Nadam se da selektor i puleni gledaju utakmice U-17 reprezentacije. Možda nešto i nauče
M

Mirnoc

pre 3 meseca

Selektore samo vi nsđite dobru bszu za noćne izlaske i provode a boli vas ona stvar za srbiju i reprezentaciju. Šteta sto je splav potonuo da nije mogli su ga dunavom odslepat do nemacke da imaju prevsre gde da izađu.
M

MI JESMO IZGUBILI

pre 3 meseca

ALI NISMO PORAZENI.
G

Grobar32

pre 3 meseca

Hahahahahahahhahahahahahah
R

Razocarani

pre 3 meseca

Pratim redovno nastupe u javnosti sportista i sportskih radnika. Nikad da znam neko nije izazvao ovoliko negativnih komentara kao ovaj tzv strucnjak.
k

kidalicaa

pre 3 meseca

Najgore od svega je sto imam neki osecaj da ce u inat svima nama koji znamo da je los selektor, da je ocajna reprezentacija, nekom SULUDOM srecom kao protiv portugala proci grupu i onda ovde na sva zvona zvoniti kako je on neki cudotvorac koji je repku posle 20 godina ne samo odveo na prvenstvo vec i prosao grupe... necemo moci da zivimo od njega.
3

3737 tu te gledam

pre 3 meseca

Toooooooooo Draganeeeeeeee
3

3737 tu te gledam

pre 3 meseca

I krećemo, što bi negujmo reko loželje može da počne!!!! 🤣 Da nema ovog cirkusa sa izjavama nebi to bilo to ovako će da bude još smešnije hahahahahah
R

Razocarani.

pre 3 meseca

pitam se ima li iko da ovoga....o kome mislim sve najgore u svakom smislu da upita koliki mu je procenat od prodaje Stojica. Je li ovo tim po mjeri Ranka Stojica. Zamislite selektora koji poziva Stojica a ne Erakovica. Ovo je posao za tuzilastvo.
r

rsczz

pre 3 meseca

Da je igra nesto atraktivna i dobra i nije. A da li su tu u konacnici neki rezultati pa i jesu. Odveo nas je na Svjetsko a sada na Euro i u A grupu Lige Nacija. Sjetite se prije Piksija gdje smo bili... igrali C Ligu Nacija,SP smo nekako srecom znali da izborimo a Euro nismo 24 godine igrali. Kiksali protiv Moldavije i nekih znj reprezentacija, a sada sudite i pljujete covjeka kojem je ovo drugo takmicenje tek? Hocete rezultate preko noci e pa tako to ne ide. Od mene ima punu podrsku sve dok ima i rezultata a bogami ih ima. Mada bih najvise volio da nikada vise ni ne odemo ni na jedno takmicenje jer ocigledno da to i ne zasluzujemo. Najgori smo narod na svijetu odgovorno tvrdim!
U

U konacnici

pre 3 meseca

Veze nemas sa zivotom
r

rsczz

pre 3 meseca

Prijatelju aj se ti presaberi pa razmisli malo koliko mi igraca imamo u ligi petice i koji igraju najveci nivo fudbala? Za vrhunski fudbal trebaju vrhunski igraci a Srbija ih nema i tu je kraj svake diskusije. Hrvati pred svako prvenstvo izbacuju pjesme, podrska reprezentaciji i kada su u kanalu bili i zato mi je drago sto su osvojili ove dvije medalje i dabogda ih osvojili jos 10 jer i zasluzuju. A zbog takvih kao ti sto ne znaju potrcati a kamoli loptu sutnuti ne zasluzujemo ni otici na prvenstvo.
G

Gorpstas

pre 3 meseca

Neprijatelji nisu neprijatelji, vec surovi prijatelji.
D

DidierDrogba11

pre 3 meseca

Gledao sam cijelu konferenciju, čovjek sve vrijeme pokušava stati na loptu, održati mir, hijene samo pokušavaju izvući nešto što je lafo senzacionalistički. Ništa od ovog napisanog nije bilo toliko naglašeno.
N

Napisi jos koji

pre 3 meseca

Komentar, lafo, podrske. Javi se posle grupne faze, lafo, da vidimo da li ti pertle jos uvek vire iz ljube od piksle
D

DidierDrogba11

pre 3 meseca

Re napisi.....Nemaš ti druže poštovanja ni prema kome, Piksi je među 3 najbolja naša fudbalera ikada. Samo pljujete po svakom, zato vam i ne ide u životu.
@

@Drogba

pre 3 meseca

Covece, Piksi jeste medju 3 najbolja srpska fudbalera, ikada. Ko je rekao da nije? Ovde nije rec o Stojkovicu fudbaleru nego o Stojkovicu selektoru. Sad si me jos vise ubedio da pojma nemas o cemu pricas. Niko ne osporava Piksijevu fudbalsku karijeru, amateru. Javi se posle grupne faze da hvalis fudbalera Piksija
M

Mladic

pre 3 meseca

Nemoj bre Pikseta da si neozbiljan. Voleo bi ti!! Voleo bih i ja u Real,ali imaju Luku.(oppp oppp Kros završava,napravilo mi se mesto :) ) Dovoljno je da ste uopšte tamo i osetite to što ne doživi svako kroz karijeru.
S

Saguenay

pre 3 meseca

Koju to utakmicu igra Juve pa nema Vlahovića? Mbape je već u kampu Francuske a gde je naša vedeta na treningu?
D

Ducii

pre 3 meseca

Vlahovic je do juce bio u Monte Karlu na onim trkama formula. Kacio je slike po instagramu. Boli njega uvo, Pikseto mu dao slobodno da moze i na noc pred Engleze da se priključi. Cirkus od repke..
L

LeonidaPatrakis

pre 3 meseca

Vlahovića sam video u Beogradu pre dva dana, vozio se u Mercedesu sa nekim starijim čovekom sa naočarama kod Rajićeve i umirao od smeha, ne znam šta će još par dana u Beogradu, a ne u Staroj Pazovi.
d

dtdfttg

pre 3 meseca

dao bog pa bili poslednji u grupi
q

qwrttyyy

pre 3 meseca

31.maj u njemackoj ce biti drugacije. da vidimo izjavu posle prve faze.
u

uf

pre 3 meseca

Jak je taj vinjak a Piksi :)
M

Mile Gvozdeni

pre 3 meseca

Ne znam samo kako misli kada nema klasičnog, kada mu je odbrana bušna kao sir!Ubedljivo najgora odbrana na celom evropskom prvenstvu! Ispod 6 golova od strane Engleske će biti uspeh! Tadić mator, ne može da trči, Samardžić i Ilić neće dobiti šansu!
M

Mi smo kilavi

pre 3 meseca

Ali daj ugovor do 2030. godine i 2 miliona godisnje. Ako primimo 10 golova u grupi dajte mi otkaz 1. Jula i otpremninu od 6mil, a ja cu da vratim 30% tamo gde treba. Sto bi rekla narodna poslovica: nije kome je receno nego kome sudjeno je. Daj sad rakiju, cvrc
b

bauahahahahaha

pre 3 meseca

14 jula na olimpijskom stadionu u Berlinu ce ici "Boze Pravde". Piksi drma 2 sljivovice pre izlaska na teren radi treme, Vlahovic dize nogavice, Mitar se ceska po bradi, Sergej namesta brkove i pravac na teren. Na suprotnoj strani nas cekaju Mbape, Kante, Ziru i ekipa. 3-0 za Srbiju.
G

Gost83

pre 3 meseca

Covece kako te nije sramota da pod gasom vodis treninge i dolazis na konferencije za medije takav....
D

Delija NBGD

pre 3 meseca

Ma bre finale pikseto finale 🤣🤣🤣🤣
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Ali moram da prokomentatisem.Kiksi,ako se dokopas treceg mesta u grupnoj fazi,racunaj to kao cetvrtfinale😂😂😂😂
Г

Гоуст

pre 3 meseca

Драганеееееееееее
M

Mujagic

pre 3 meseca

Iz cele konferencije, kao i svake prethodne, potvrdjuje se samo njegov dilentantizam, neprofesionalnost i nedoraslost ulozi koju ima. Jednostavno, nema ni gospodske (menadzerske), ni profesionalne manire za ulogu selektor…uporedite samo velikog Antaru sa ovim covekom i sve ce vam se samo kazati.
з

земунчанин

pre 3 meseca

радио нерадио свира ти радио, укатко пиксијев посо?!?
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Ne znam da li vise da komentarisem smesne izjave ovog selektora u pokusaju.😂😂😂😂
3

3C

pre 3 meseca

Izvini Murinjo nismo te prepoznali
n

nikovise

pre 3 meseca

Plasman na SP, plasman na EP, plasman u Prvu grupu lige nacija......kakav god da je ima najbolje rezultate u istoriji naše reprezentacije. Ako je i selektor u pokušaju, dobri su mu pokušaji.