Dragan Stojković i Jovan Šurbatović (MN Press)
Dragan Stojković i Jovan Šurbatović (MN Press)

Dragan Stojković o promenama u FSS: Srpski fudbal ima problema za izvoz

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.09.24. | 17:50

Selektor Orlova ne želi da se meša u kadrovske probleme u Fudbalskom savezu Srbije

Srbija sutra dočekuje Španiju na startu takmičenja u Ligi nacija, a ambijent oko reprezentacije je imao zanimljivu uvertiru u vidu kadrovskih promena u FSS.

Smenjeni su dugogodišnji generalni sekretar Jovan Šurbatović i direktor Miroslav Tanjga, koji su nakon toga javno kritikovali selektora Stojkovića. Na konferenciji za medije uoči meča, strateg Orlvoa nije poklanjao mnogo pažnje pomenutoj tematici i prozivkama.

Izabrane vesti

“Ne bih želeo bilo kome da repliciram preko medija. Svako ima pravo da kaže šta misli i šta želi. Što se problema tiče, imamo ih za izvoz. Mogli bismo da ih prodajemo. Otkako sam došao, samo su problemi tu. Ništa ne iznenađuje. Ja sam trener, niti se bavim kadrovskim pitanjima i rešenjima, niti vodim politiku FSS-a. Ne volim da se moje ime meša u te stvari. To je tendenciozna stvar koju ne razumem. Bavim se reprezentacijom i trudim se da ekipu pripremim najbolje što možem”, prokomentarisao je Dragan Stojković.

Istakao je da je koncentrsian na pripremu duela sa Španijom.

“Dva puta smo imali sastanke, imali smo analizu protivnika, video analizu. Danas smo utvrđivali gradivo. Davao sam smernice igračima šta treba sutra da rade na terenu. Moja poruka igračima je da budu fokusirani na utakmicu. Nije prijatno. Navikli smo na to, ali sam vrlo fokusiran na sutrašnji meč. Neću dozvoliti da me bilo ko izbaci iz takta”, rekao je selektor Srbije.


tagovi

Fudbalski savez SrbijeJovan Šurbatovićmiroslav tanjgaDragan Stojković Piksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara