Dragan Rosić prešao u Seltu

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.01.20. | 20:09

Pozajmica do kraja sezone

Srpska kolonija u Ameriji „kraća“ je za jedno ime. Golman Dragan Rosić napustio je Andalužane i potpisao pristupnicu Selti, međutim, neće braniti u Primeri, već dogovor podrazumeva da bude član B tima kluba iz Galicije.

Samim tim, Rosić menja i rang, umesto Segunde, braniće u Trećoj ligi Španije, gde se takmiči Selta B, ali će za razliku od prvog dela sezone imati bolji status i više minuta. Primera radi, jedini je fudbaler iz kadra Almerije kome ni prethodni trener Pedro Emanuel, ni aktuelni Hoze Marija Gujterez Guti, nisu dali šansu da pokaže šta zna. Ni u prvenstvu, ni u Kupu kralja, pa je zato opcija da redovno bude među stativama u ovom trenutku najbolja za 23-godišnjeg Užičanina.

Izabrane vesti

Dogovor između Almerije i Selte predviđa da se Dragan Rosić na leto vrati u klub s kojim je u junu prošle godine potpisao ugovor na pet godina.
Ljudi iz Almerije rekli su mi da je moja budućnost vezana za ovaj klub. Da budem strpljiv, jer će moje vreme doći i da sam budućnost Almerije. Kad budem dobio šansu, dokazaću da vredim“, rekao je pred kraj 2019. nekadšanji čuvar mreže lučanske Mladosti, koji će narednih meseci imati priliku da pokaže šta zna.

Preostala dvojica Srba ostaju u Almeriji. Štoper Nikola Maraš, koji je došao na pozajmicu iz portugalskog Čavesa, izabran je u idealni tim prvog dela sezone Segunde, dok je vezista Radosav Petrović odigrao 15 utakmica i postigao jedan gol.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara