Komentari na vest

Dosta više o Tadiću, Mitru i SMS-u: Daj da vidimo šta je sa naslednicima, ako ih ima

1

1234 avian

pre 6 dana

Kako da pripadamo visokom drustvu a u savezu nam sede Dzajden abol, Bjeko, Diko, Surbo & Nedim? Viski selektor?? Struka nam je Bata Djorina skola u svim selekcijama? Igracima spomenik da podignu umesto sto ih omalovazavaju. Oni se kolju za prevlast i moć a igrači da im čuvaju fotelje? Da se goje i bogate paraziti? Zar ne vidite da ne ide? Zar ne vidi ni jedan novinar gde je problem? Ili ne sme da vidi?
k

ko-ometator

pre 7 dana

Tadic i Mitar su mnogo dobrih utakmica odigrali za reprezentaciju, a nisu jedini koji su pruzali dobre individualne partije a da mi to nismo iskoristili ni blizu koliko smo trebali. Ja imam blizu 40 godina i mnogo volim i pratim fudbal. U celom mom veku nebi rekao da se sasvim slazem sa bilo kim ko kaze da smo imali selektora koji je od reprezentacije napravio tim. Antic je bio najblizi tome ali je posle Juzne Afrike i on oteran pod opravdanjem da je suspendovan. Tim se stvara kontinuitetom utakmica gde svi svaku utakmicu pruzaju maksimum a ne samo kada igramo protiv spanije, portugala, francuske, italije itd. Poenta ovoga sto pricam jeste da kod nas u fudbalu nedostaje sistem koji odgovara profesionalnom sportu i razvoju igraca u kojem se zna ko za sta preuzima odgovornost a ne da, kada stvari idu lose svi gledaju u selektora i vredjaju igrace a kada se desi uspeh onda su svi zasluzni od saveza do ministara i politicara. Takav sistem mozemo da uspostavimo jedino uredjenjem zakona u sportu gde ce biti omogucena privatizacija jer onaj ko bude ulagao licni novac njega ce svaka losa odluka da kosta iz sopstvenog dzepa a nece samo da ode iz kluba i dobije preko stranke neko drugo mesto gde ce da glumi eksperta a za tu bransu nije ni skolovan. Ona vlada koja bude sposobna da uredi zakon o privatizaciji u sportu jedina moze da se nazove dobronamernom za nas sport i mlade narastaje. Ovo sto je svacije nije nicije.
F

Fleks

pre 7 dana

Lako je pricati evo napravili smo odbranu iz terzica treba nam brza sredina da bi luka mitar vlahovic davali
A

Asa

pre 7 dana

i kad je vec sve tako, u cemu je tu Piksijeva krivica?
K

KIMI 85

pre 8 dana

Greska je napravljena kad Paunovic nije postavljen za selektora, a vecina igraca koje je on vodio u omladincima, su sad u A timu. I to je prava strategija, tako se pravi i smena generacija i nov tim. Igraci znaju sta on covek trazi, kako se igra, atmosfera u timu je bila fantasticna kad je on vodio. Medjutim, covek nije hteo da mu se iko mesa u posao, da mu drugi odredjuju spisak. Dostojanstven. Muslina smene jer covek jednostavno nije hteo jednog igraca i to je njegovo pravo! Ne vidi ga u timu, kraj price. Nekome to nije odgovaralo. I sad se ovde pravi diskusija ko ce da nasledi koga, a vrlo dobro znate gde su prvenstveno potrebnije promene. Nama sad i onaj Pavlovic da zaigra, da dobijemo ne znam kakvog veznog, stopera, napadaca, sve ce isto biti dok se ne rese problemi.
D

Darko11193

pre 8 dana

Jedino se mi odričemo igraca u 29 i 30 godini, sad svi igraju do 35 minimum a dosta njih i blizu 40 al zvezda srbija ima toliko talenata da se moze odricati igraca u 30 godini. I sto je jos zanimljivije svaka vest vezana za reprezentaciju mora biti sa slikom smR ada birmancevic a on je sigurno projektovan kao novi kapiten pokazao je zavidan nivo tako sto deli i ovako podeljen narod svojim zvezdasrbija izjavama sisica jedna
B

Blade123

pre 8 dana

Ometlani pući ćeš od mržnje...
z

zdSSS

pre 8 dana

[ ] Posteno bi bilo i da ostali bivsi partizanovci, istupe, Milenkovic, Pavlovic, Lukic, Zivkovic, Belic i jos ako ih ima, posto je Partizan ugasen, a neka se odazovu srpski igraci iz crvene zvezde koju su izborili plasman sa norveskim velikanom i ostali igraci sa kojima je osvajala titule svih ovih godina. Posteno bi bilo, jer je apartizan ugasen, a ne sumnjamo da ce i iz zvezdine skole, naci buduci najbolji strelci reprezenzacije poput Mitrovica i super starovi poput Vlahovica i igraci evroskog kalibra lige petice kakvi su Milenkovic, Pavlovic, Lukic itd..
r

rrrr

pre 8 dana

Kako se pored toliko superstarova ugasiste a reprezentacija nam je u rangu Gibraltara.
Z

Zeko

pre 8 dana

Ako rukovodstvo FSS želi promjene koje od njih očekuju navijači onda ih čeka rudarski težak rad i sam očekujem promjene jer ova ako kako se radi to je rad iz osamdesetih godina prošlog veka. Danas je fudbalu spoj biznisa i nauke, ko nije spreman učiti i raditi taj u fudbalu nema šta tražiri.Kada vidim igrače Slovenije, Bih, Albanije kako ginu za svoj grb i dres divim im se.
N

Navijači

pre 7 dana

su spremni za rudarski posao,jedva čekaju da krenu da kopaju ,kranovi i bageri su spremni čeka se samo da onaj ubedi narod,da je glup što već uveliko ne kopamo,nego tupimo o nekoj bezveznoj ekologiji i zagađenju.
P

Peraoiu

pre 8 dana

Stavite Lalatovića za selektora, bar da budu zanimljive konferencije za novinare, kad ništa drugo ne znamo😂
С

Сале2323

pre 8 dana

Отерајте Пиксија већ једном и оваква питања се неће постављати неко време, јер имамо таквих, али не желе да играју више док је он на клупи репрезентације.
Г

Гост

pre 7 dana

Који су то,живота ти?.Наведи имена
I

Imamo ali greje klupu u u19

pre 8 dana

Da bi kombinacije igrale. JOVAN MILOSEVIC
Z

ZeljkoC

pre 8 dana

Bez Tadica su male sanse za Mundijal u Americi,desetke se retko radjaju i stvaraju,naslednici deluju pogubljeno kad imamo loptu i krenemo ka protivnickom golu. Modric je stariji od Tadica ali ga Hrvati ne menjaju,mozda znaju sta rade. Ukratko,sva cetvorica od ovih sto nisu bili prisutni su igraci iz prvih 11,bez njih smo ekstremno slabiji u svakom smislu i pogledu. Sta ce biti-bice.
T

Taj Tadić

pre 8 dana

je čovek za izbegavanje zato što je on dao do znanja da je najbolji jednostavno da je iznad svih. Ostali su suvi prosek pa zato je bolje ne pozivati ga.
K

KIMI 85

pre 8 dana

Nemoj porediti Tadica i Modrica. Tadic je mogao u Milan da ode, bude prva postava i napravi samo takvu karijeru. Izabrao je Ajaks, jer nema toliki pritisak niti je neka konkurencija tamo. Posle je otisao u Tursku radi para i batalio ozbiljniji fudbal. Modric je mogao da uzme samo takve pare pre nekoliko godina, a covek je ostao u Realu, i igra sa istom strascu i energijom, iako nisam njegov fan, to je za postovanje. Grize kao da je klinac. Problem je u klubovima, problem je i u klincima. Cim osete da su prozvani talentom ili dobiju neku lovu, odmah polete, odmah ego u visinu. Drugacije vreme, sad je prioritet da se zabode dobra lova, a treninzi, posvecenost, odricanje, disciplina, to vise nije u modi.
G

Gorostas

pre 8 dana

Sad ćemo malo o Sasi Lukiću 10.
G

Gost1818

pre 8 dana

Nema ih, nazalost.
Q

Qwerty][

pre 8 dana

Meni su smešni komentari koji stavljaju Mitrovića i SMS zajedno u rečenicu kako ne bi trebalo da igraju, Mitrović koji je dao dobar deo golova uopšte koji su dati za reprezentaciju i bez kojeg bi bili na nivou Albanije i Makedonije neko kaže spor, treba neko mlađi koji može da trči🤡Mitrović je samo star po fudbalskom stažu i može još 4 godine komotno da igra na visokom nivou, dati 50 i kusur golova a na drugim na kojim nije bilo gola opet biti jedan od najboljih to u srpskoj reprezentaciju može samo Mitrović i to je tako!
B

Blade123

pre 8 dana

Niko, ali NIKO ko igra arapsku rekreativo balon ligu više ne treba da bude pozvan u reprezentaciju, pa da je dao 500 a ne 50 golova!!!KRAJ SVAKE RASPRAVE O TOME!!!
e

esteghlas

pre 8 dana

Najveca glupost je gledati gde ko igra, Bruno Petkovic igra u Dinamu godinama i u svakom uspehu Hrvata bio je jedan od glavnih igraca, kod nas se samo gleda ko u kojoj ligi igra, totalna glupost
I

I kad smo imali ..

pre 8 dana

Te nazovi zvezde, nismo bili dobra repra..secam se Stankovica masu puta da je pravio faul za žuti karton bez razloga ( da bi preskocio neke Farane ili San Marino ) te Vidića koii je igrao odbojku u šesnestercu, pa kolarova i Baneta kako se ku*če bex razloga..sve to ide iz kuće ( čitsk FSS ) nevaspitanje, nezalaganje i bahatost. Riba vazda smrdi od glave i treba je saseći u korenu. Ave rasterati ne samo u Pazovi nego i po regionima sve do najnižeg ranga. Dovesti ljude od imena i prezimena ne nužno iz fuzbala privrednike skolovane ljude posle 8 razreda i to redovno ne vanredno i koji se svojim zaposlenima obraćaju sa Vi pa im dati im da RADE ne samo da putuju i slikaju se sa klopovima pa kace na instagram kao vidi kolko sam ja vazan sliko' se klop samnom. Zabraniti reprezentativcima tetovaže, starlete i drustvene mreze, nisu oni rasli u Hondurasu po prenatrpanim zatvorima pa da su iscrtani ko mikijev zabavnik. Trebaju nam LJUDI KAO NOVAK PRE SVEGA.. btw..vide li ko tetovaze na vaterpolistima? Momci OLIMPIJSKI ŠAMPIONI, kapa dole ljudine!
r

rrrr

pre 8 dana

Hahahaha,kazi mi da se salis.Treba li da se svi isto šišaju?
S

Selektor Buducnosti

pre 8 dana

Budimo Realni, Tadic treba da igra dok bude mogao i hteo. Kreativnost i iskustvo koj on ima, mi nemamo luksus da njega ignorisemo. Druga vazna stvar, mi nemamo niti jednog igraca u U19 i U21 spremnog da igra u A tim. To je nedopustlivo. Treca stvar, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, su unistene generacije u Srbiji. Ako 5 igraca budi igrali u inostrastvu treba da budemo sretni. Piksi nije problem. Problem su omladisnke skole i klubovi. Sto znaci problem je nestrucni savez.
Q

QB

pre 8 dana

U fudbalu talenata vise biti nece u Zvezdi i Partizanu igraju uglavnom deca od izrodjene elite u zadnjih 12.god
B

Bg

pre 8 dana

Nema ih, a krivci su kao i u kosarci, rukometu "treneri" klubovi i menadzeri. Imaju jednu zajednicku karakteristiku u 90% slucajeva, ne znaju da rade svoj posao i to je to. Tako da u takvoj "proizvodnji" dobijate ono sto sad gledate. Sistem nula, izbor dece u mladjim kategorijama nula, zadrzavaju se manje talentovani zarad svega nesportskog i tako i prolazimo. Sve sto je iole valjalo mi smo okrenuli naopacke. Postali smo liga, zemlja za menadzersko razigravanje stranaca na stetu domacih igraca. A posle svega toga i ono veoma bitno, rezultata nigde. I da vas na kraju jos jednom podsetim da razmislite i pogledate ko nam vodi klubove i sve ce biti jasno
V

Veljko9

pre 8 dana

Istina je da nemamo igrace svetske klase, uporedite vezni red Danske i nas pa se pitajte zasto smo izgubili. Spic nam je Jovic kog nisu registrovali za LS..
h

hddhdh

pre 8 dana

u ovoj sad situaciji osim malog maksimovica ja ne vidim da bi neko mogao da postane igrac za top 5 liga i standardno da igra,a decko je godiste lamin jamala koji nosi barsu i reprezentaciju spanije.Razumijem ja donekle zvezdu i partizan da je cilj ulazak u evropska takmicenja ali zar nije poenta kad udjes da das evropi u izlog najbolje sto imas a to svakako nisu ni puma,milson,severina,zahid i ostali stranci,sta bi lose bilo da maksa odigra 2 meca zar toliko los moze da bude ?
G

Gost13

pre 8 dana

Dobro sad i mi preterujemo ej godiste je Jamala ovaj nosi Spance. Ali Jamal je izuzetak, nije pravilo.
A

Ambrozini

pre 8 dana

Osim malog maksimovica, hahahahaha, kakav crni maksimovic...
d

dbdb

pre 8 dana

nije samo jamal,tu su i kubarsi,bernal,kasado de liht je sa 16 debitovao za ajax u ligi sampiona,mesi sa 17,zoao felix sa 17
D

Dexaman

pre 8 dana

Pre nego li ste napisali ovaj tekst, trebalo je utvrditi da li će ubuduće Mitrović i Sergej dobijati poziv za nacionalni tim, tj. imaju li nameru igrati za reprezentaciju dok je Piksi selektor. A možda bi se nakon Piksijevog odlaska (što će se desiti uskoro) ponovo odazvali pozivu nekog drugog selektora. A što se naslednika generalno tiče, uvek ih imamo i imaćemo, samo je problem u mafijaškoj organizaciji FSS, kao i u srpskim klubovima, jer tu se talenat pojedinca odredjuje na neki drugi način, svakako ne sportski...
N

Nikola44

pre 8 dana

Iz ove dve utakmice videli smo ko od novih igraca ima kvalitet za A reprezentaciju. Ko moze da doprinese na vrhunskom nivou. To je Kosta Nedeljkovic i Jan Karlo Simic. To je jedino pozitivno iz ove 2 utakmice. Igraci koji nemaju nikakav doprinos su Mitrovic iz Verone i nazalost Ratkov iz Sacburga. NJih stvarno nema smisla vise zvati. Treba vratiti Radonjica i Vlahovica. Mozda i Kostica ako pocne da igra. Nikako ne vracati Mitrovica jer je on spor kao puz.
M

Maestro

pre 8 dana

Velika je greska sto su Piksiju pre Eura dali nov ugovor!Tamo je ponizio Tadica,narusila se atmosfera,nije nista uradjeno...Posle toga si trebao da mu se zahvalis,i njemu i braci Milinkovic Savic,jedan ne zeli da se bori,drugi se bije u kafani..Ali Mitar i Tadic su uvek ginuli za Srbiju i takva dva igraca nismo smeli tek tako da se odreknemo,pa sinoc u Ronaldo i Modric u 39-oj dali golove,a Mitar ih je dao 58 a Tadic namestio 40 i dao 23,pa to je preko 120 golova...Njih dvojca su najzasluzniji za poslednje plasmane na velika takmicenja a i dalje su mogli da pruze dosta sa malo manjom minutazom...
M

MANOL0

pre 8 dana

Nije se tukao u kafani ! Ne veruj placenim novinarima !
H

Hoze

pre 7 dana

Tukao se ispred kafane
A

Aleksejko

pre 8 dana

Vide li neko Jovica ovih dana, ja ga video sinoc kratko izgleda da se ukocio u onoj poziciji gde mu lopta ode iza ledja, covek bukvalno tri sekunde stoji u onoj pozi i gleda kako lopta prolazi iza njega, vidjao sam to kod vrhunskih centarforova u Srbija istok, samo se skameni covek, pikira, desavalo se da tako ostane a ostali pucaju iz sve snage u njega ne bili se lopta kojim slucajem otkotrljala u gol, takvi centarforovi su bili mnogo korisniji tad kad se ukoce i ne mrdaju, a ostali sutaju u njih, jedan iz Sebečevca 7 golova dao za sezonu, doduse on imao skoro dva metra i 130 kila,aki ni ta taktika nije losa
*

*Rade

pre 8 dana

Bogdanović je lepo rekao za SMS-a,uzeo čovek milione od Arapa I zabole ga za sve ostalo. Možeš da budeš čovek i kažeš ne zanima me reprezentacija,a možeš da budeš slina,da dodješ i šetaš po terenu,šiljiš brčiće i glumiš ludilo i umišljaš da si "zvezda" ekipe.
K

Kiksi

pre 8 dana

Jedna šansa u 180 minuta fudbala je neobjašnjivo. Nemamo igrače za ovu formaciju koju Kiksi forsira, kad treba da se prenese lopta i napadne imamo 5 igraca u centru i nikog na krilu. Oteran Radonjić, Darko Lazović, Kostić, igrači koji su probijali i donosili prevagu u napadu. Ovako napadački loš tim nisam gledao odavno....
Q

Qnde

pre 8 dana

Treba se zapitati zbog cega su oterani Lazovic i Radonjic? Lazovic zato sto je javno podrzao Vidica, a Radonjic (mozda jeste malo luda glava) navodno jer nema klub, iako je trenutno nas najbrzi bocni igrac.. Pravice njih dvojicu Viski od blata..
O

Onaj

pre 7 dana

splavar zbog alkohola,a za ovog drugog ne znam,mada ni on nije Bog zna šta igrao.
Č

Čudi me

pre 7 dana

što je kako kažeš Viski oterao Radonjić,pogotovo što I on svira na flajku,ali možda može više da popije,pa je Viski ljubomoran
s

sinatra

pre 8 dana

Liga nam je losa , a u toj ligi Partizan i Zvezda igraju sa devet stranaca , mladje rep.selekcije su katastrofalne , nemamo plod , a nemamo ni buducnost
N

Napoljeee

pre 8 dana

Ljudi objavite mi za Vanju komentar,ja se necu smiriti nikad pisacu po 200 dnevno. Ako su problem Mitrovic,Tadic a nije problem covek Vanja Milinkovic Savic koji je direktno upropastio atmosferu tako sto se tukao u radno vreme izmedju dva treninga u opremi FSS u kafani (gazda dao intervju,istina je!!) i zasto je to svima normalno i prelepo?
S

Sima Arauho

pre 8 dana

Pa evo imamo Luku Ilica kome se kod drugog gola Danske igrač šeta kroz 16 kao da su na golićima ispred zgrade i Lukića koji oblači dečko desetku kao da je Maradona!
M

Mister M

pre 8 dana

Ok, Ilic je odigrao lose, ali nauci najpre ko je Luka a ko Ivan pa mozemo dalje. Pravis se pametan iako ne znas ni kako se igrac zove.
R

Rekohjastalno

pre 8 dana

Setao se Jovic, ako cemo posteno. Samo lud moze da ne vidi da sistem nije dobar.
K

Kikizemun

pre 8 dana

A sta su odigrali Lukic, Samardzic, Birmancevic, Pavlovic.... Svi losi zbog sistema
r

rrrr

pre 8 dana

Jesi li mozda video negde u blizini i pavlovica,i šta je tu radio? Ako nije ništa, zašto nije?
k

kako vas nije sramota

pre 8 dana

Pa zar ne pisaste posle Spanije kako nam ne treba niko, kako smo svetska ekipa i kako mozda nije problem u selektoru nego u igracima? Posle 3 dana pisete totalnu suprotnost. Svi znamo sta je problem, od Dzajica izmisljenog predsednika FS do Nedimovica svi redom da daju ostavke i da proba da se spasi ako ima jos sta. Ima talenta ali se sistematski unistava, ako se nesto brzom brzinom ne promeni, crno nam se pise.
P

Poslao

pre 8 dana

Pa i ne treba nam niko..ovi daju sve od sebe,a drugi su lošiji i odbili puno puta reprezentaciju
G

Grobar32

pre 8 dana

Problem je taj što mi nemamo naslednike njih.
c

cao cao

pre 8 dana

zato sto nisu oni nisu bili nista specijalno
W

WQWQWQWQWWW

pre 8 dana

Samo jedno pitanje, kad pominjete igrace sa bitnim ulogama u velikanima, tipa Vidic, Stankovic, Ivanovic... sta smo sa njima postigli sa gledista reprezentacije? Nista....poenta ne igraju imena treba nam tim, strategija, taktika, da se zna kako se napada, kako se brani, ko markira, ko preuzima...naravno malo tehnike nije na odmet ali kvalitetan igrac se pravi u danasnje vrijeme ne raste u basti
P

Pereaaaa

pre 8 dana

Ja necu da se smirim dok u ove bivse ne uvrstite i Vanju Milinkovic Savica. Ljudi, je l moguce da imate preko 14 godina i da se odusevljavate sto je neko mačo boj i sto u šorcu reprezentacije Srbije ide u kafanu, psuje majku svima i baca stolove u kafani jer nije usluzen? I to sve u pauzi izmedju dva treninga. Da li ste culi da je i jedan profesionalac u istoriji fudbala uradio to? Sramno je da bilo ko to podrzava. Mediji treba da pokazu isto da tome nema mesta, alo bre narusio si atmosferu, bijes se sa gostima kafane u sred EP! Sta je sa svima i zasto je svima to normalno?
m

milo123

pre 8 dana

nakon "debakla" na EP i kuke i motike na Piksija, rekao sam da je Piksi nesto najbolje sto se fudbalskoj Srbiji (u smislu reprezentacije) desilo u zadnjih 20-30 godina. Taj komentar je dobio skoro pa sve minuse, ali mi na moje cinjenice niko nije odgovorio - a rekao sam skoro sve isto sto i vi sada. Dakle, nemamo vrhunske igrace u vrhunskim klubovima, nasi nosioci od kojih ocekujemo da se plasiraju u drugi krug prvenstva, i to sto smo bili na gol od prolaska smatramo "debaklom" igraju za Torino, Fulam, arapske klubove. Cinjenica da je Piksi uspeo da nas odvede na sva ova takmicenja je veliki uspeh za nas, preveliki. Da li je dobro? Nije. Da li je ikada i bilo? Slabo. Da li moze gore? OOOOOO DA! Po meni je glupo sad drvlje i kamanje nakon sto je pre dva dana sve bilo tako lepo. Ajde polako. Novi je tim, igrali su protiv Danaca koje nikada ne mozemo da dobijemo. Moze to i bolje, i bice i bolje. Igramo sa mnogo debitanata, mladih igraca. Polako. Na kraju krajeva, Liga Nacija je takmicenje koje je izmisljeno da zameni prijateljske utakmice, stoga ga tako i treba i tretirati. Kao takmicenje za razigravanje za kvalifikacije za SP/EP. P.S. bojim se da Pixi nece nidje. Ima ogroman ugovor, a svi znamo da Pixi nikada ne potpisuje oprost dugova ;)
D

DechkoT

pre 8 dana

Sve osim kvalifikacija za Svetsko prvenstvo kad smo delovali čak i u nekim trenucima moćno sve ostalo je za zaborav, pa i kvalifikacije za Evropsko gde smo imali najslabiju grupu ikad i da nisu išla prva dva ne bi se ni plasirali i u koju smo jedva bili drugi. Tako da stagnacija ide od Svetskog i ne vidi joj se kraj.
m

milo123

pre 8 dana

@decko: kod nas je sto se tice reprezentacije sve za zaborav od kad ja pamtim za sebe, a cesto su i rezultati bivali takvi. sada makar imamo te rezultate. iskulirajte. kakav crni zaborav. raspadamo se ko bivsa jugoslavija.
M

Mikac678

pre 8 dana

Mi imamo jedan veliki problem da promovišemo mlade igrače preko reprezentacije a ne preko klubova gde bi se igrači svake nedelje dokazivali, to što neko od njih odigra dobro za neku od mlađih kategorija reprezentacije ne znači ništa. Ovo niko osim nas ne radi te se ti isti igrači "gube" u timovima za koje nastupaju!
P

Pjer

pre 8 dana

Ajmo ovako, DOSTA VISE O FUDBALU! Dosta vise o reprezentaciji Srbije, na to mislim, daj da gledamo LS(Barcu, Real, Man City, Liverpool, Bayern...), Svetsko Prvenstvno, Evropsko prvenstvo, zasto da svaki put nadamo se necemu a znamo da nista ne dobijamo sem povecanog pritiska. Fokusirajmo se na kosarku, vaterpolo,pa i tu odbojku..Rukomet i fudbal su dva sporta gde samo mogu da nas nerviraju reprezentativci, bacimo to u vodu i okrenimo se onome gde smo zaista najbolji. Pozdrav!
c

cao cao

pre 8 dana

Kao da su ovi Mesi, Ronaldo i Zidan pa su nezameljivi. Taj jedan srecno dolazak na svetsko vam je pomutio pamet da su neki igrači. taj Mitrovic bi igrao u nekom većem londonskom klubu, a ne u Fulamu da je toliki strelac SMS, samo ću se nasmejati. Tadić je faca, ali kad ima s kim da igra. U nasoj reprezentaciji ocigledno nema. Vlahoviću treba 75 sansi kao Jovicu. S tim da je fizicki spremniji od njega. Ali daje golove samo malim klubovima ili iz penala. Tamo da ne pravite od njih nestp sto nisu. Zato smo tu gde jesmo, jer nisu zvezde
V

Vladimir II

pre 8 dana

Zato Zvezda daje 6m za Milsona a Šljivić sedi ba klupi.
Z

Zato

pre 8 dana

da bi se neki genijalac kao ti pitao
J

Ja sam jaaa

pre 8 dana

Neka ih zamene ovi strucnjaci iz komentara sto ih pljuju svakodnevno. Protiv spanaca su odigrali iznad svojih mogucnosti, tad su ih svi dizali u nebesa, sad su pokazali koliko stvarno mogu i odmah krece pljuvacina. Mozete pljuvati koliko hocete i ove sto su odbili da dodju, govorili da se moze bez njih, ali ocigledno ne moze i nece moci. Godinama unazad nemamo ni omladince, ni kadete, znaci buducnost nemamo.
Z

Zelen

pre 8 dana

Znaci nije problem glavni da li su oni su odbili da dodju nego je problem sto su u godinama za ozbiljni fudbal u reprezentaciji i to je trebalo odavno podmladiti a ne famozna imena nam se setaju u reprezentaciji posle 20 minuta ozbiljne igre na vecim takmicenjima,,,,,
M

Master inženjer IT

pre 8 dana

Kadete imamo, na tri zadnja EP imamo dva polufinala i jedno četvrtfinale. Generacije 2005, 2006 i 2007. A velike talente imamo u klasama 2008 i 2009, samo ih treba izbrusiti.
S

Statler

pre 8 dana

Vreme je za suočavanje sa realnošću.
M

Master inženjer IT

pre 8 dana

Na evropskom prvenstvu za kadete 2023. godine, Srbija je u grupi igrala sa Španijom. Meč je završen rezultatom 1 prema 1, a golove su postigli Andrija Maksimović za Srbiju a Lamin Jamal za Španiju, oba igrača sa brojem deset i obojica na poziciji desnog krila na tom meču. Odbranom Srbije je komandovao kapiten Veljko Milosavljević a odbranom Španije Pau Cubarsi. Sva četiri igrača su 2007. godište. Godinu dana kasnije Jamal je standardan i najbolji igrač Barselone, standardni seniorski reprezentativac Španije. Cubarsi standardan u Barseloni, povremeni eniorski reprezentativac Španije. Maksimović i Milosavljević igraju za Grafičar i omladinsku reprezentaciju Srbije, daleko od prvog tima Zvezde a još dalje od reprezentacije Srbije. Ako poredimo konkurenciju u Španiji kao i njihovo prvenstvo, mnogo su ispred nas. Maksimović je veliki talenat, Zvzeda ima na stolu ponudu Borusije Dortmund od 10 miliona eura. Milosavljević takođe veliki talenat. Tu je osnovna razlika, mladi igrači ili odlaze prerano ili ne dobijaju šansu. Ako štoper od 17 godina može da drži odbranu Barselone u Primeri, zašto ne bi mogao u Zvzedi u našoj ligi. I zašto se ne da prilika Maksimoviću pa da se vidi da li može da postane igrač ili ne. Strategija i sistem su nam potpuno pogrešni. Zvezda će da uništi golmana Miladinovića koji je već mogao da bude prvi golman, uz Glazera. Neverovatan talenat isto 2007. godište. Imate primer Šljivića isto koji nema minutažu, stagnira i propada. Moramo više da verujemo našim m ladim igračima ako želimo bolju budućnost. Najbolji srpski veznjak trenutno igra za Nemačku, to je Pavlović. A Piksiju je bilo rano da ga zove sa 18 godina, dečko sa 19 postao standardan u Bajernu. Istu grešku pravimo i sa Luis Zečević-Džonom, krilni igrač kaklvog nemamo i koji igra za Arsenalov tim do 18 godina, trenira sa prvim timom, a ima samo 16 godina. Strašno brz krilini igrač odlične tehnike, veća za godinu dve prvotimac Arsenala i verovatno reprezentativac Engleske. Ima još dosta primera gde se očigledno greši. Jedini problem je što kod nas niko ne priznaje grešku i zato nam je ovako. Sportski pozdrav
@

@Master Inženjer IT

pre 8 dana

Da su dobili šansu posle prve ponude bi došli roditelji i menadžeri u kancelariju i tražili da im sin bude prodat bilo gde u naravno masnu proviziju za sve uključene. A onda bi otišli u neku Siti grupu gde bi bili poslati na pozajmnicu nzm ni ja gde i posle 2-3 godine ih više fudbal neće ni interesovati ili će vratiti u Zvezdu kao povratnici od 25 godina kao Luka Ilić. Već viđeno 100 puta.
S

SMS

pre 8 dana

nam nije trebao ni pre 5-6godina,kad je bio u top formi,pokazao i dokazao Muslin,a što se tiče Tadića i Mitra (ako izuzmemo Vlahovića) takve nemamo ni na vidiku. Kad na to dodamo trenera u pokušaju,shvatimo da je pikse bio u pravu kad je rekao da je plasman,na SP I EP ogroman uspeh,dodao bih uz veliku dozu sreće i individualni kvalitet pojedinaca. Reprezentacija je vruć krompir,neće pravi stručnjaci da se vuku po blatu,zato zadnjih 25 godina imali smo samo 2 stručnjaka na čelu Srbije. Antić,Muslin. Tačka,gasi svetlo,motaju kablove. Kakav savez,takav selektor,kakav selektor,takva igra. Kraj priče.
P

Pa bas..

pre 8 dana

Ne znam sto svi uzimaju SMSa na zub.. pa lepo je Muslin rekao da nije za formaciju 352, a za celu njegovu reprezentativnu karijeru igramo to jer nemamo bekove. Sad kada je Tadic pred kraj karijere, da je bilo pameti da se SMS postavi kao glavna kreatorska opcija u vezi, jer Samardzic ocigledno jos nije usao u najbolje godine, a napokon smo dobili bekove (znaci sledeci ciklus prvenstava i kvalifikacija do 2026te, igramo sa 4 pozadi).i onda od 2027me stavi Samardzica.. ali ne vredi ovaj ode u Arabiju, posvadjali se sa selektorom sad pak na levoj strani imamo problem sa bekovima, i ceo napredak koji je Piksi napravio ce da se urusi i bez ikakve tranzicije ce sledeci selektor morati da gradi od pocetka. Ovaj clanak nekako ne pije vodu. Da smo pametni da su nam nosioci igre uvek od 26 do 32 godine i da smo imali lepu tranziciju sa Kostic-Mitrovic-Tadic(352) na Ilic-SMS-Vlahovic(433) i onda od 2027me da nam kreacija budu neki od ovih novih klinaca tipa Aleksic-Romanic-Stamenkovic + Samardzic u najboljim godinama. Al cim se svadjaju, tu nema nista od najboljih na terenu..
K

Kakav bre

pre 7 dana

SMS umesto Tadića? Čovek je pokazao da ga zabole baš za reprezentaciju,uzeo milione od Arapa i boli ga uvo. Onda bar budi čovek a ne slina, kaži neću da igram,nemoj da me zoveš,a ne dodješ I šetaš se po terenu,šiljiš brčiće. Onaj Modrić,koji je tata fudbala i za Tadića,a kamoli za slinu nabedjenu, "zvezdu u pokušaju" SMS-a više pretrči,uklizava,gine za svoju reprezentaciju,a stariji je 10 godina od njega.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 8 dana

Ili ne znate ili ste zaboravili da i Aston Vila igra ligu šampiona a u Salcburgu pored Ratkova igra i Aleksa Terzić koji je takođe reprezentativac, tako da imamo sedmoricu igrača u evropskim klubovima prijavljenih za LŠ a to su Pavlović, Vlahović, Samardžić, Terzić, Ratkov, Nedeljković i Birmančević, plus Jović u Milanu koji nije licenciran. A u Zvezdi su Radonjić kojeg nikako ne treba otpisati i Luka Ilić i Mimović koji imaju reprezativni potencijal ali videćemo kako će i koliko igrati. Slažem se da nemamo kvalitet za A konferenciju lige nacija ali mislim da smo tu negde na granici i da imamo kvalitet da budemo u 15 najboljih reprezentacije u Evropi uz jedan jedini uslov da svaki igrač u reprezentaciji igra na poziciji koju igra u klubu u istom ili približno istim sistemima kao u klubovima. Daću vam jedan primer od devet pozvani odbrambenih igrača njih osmorica igraju u klubovima sa četvoricom pozadi i samo Veljković igra u klubu koji igra sa tri štopera. Nedeljković i Terzić igraju klasične bekove sa četvoricom pozadi a u reprezentaciji moraju da igraju ving bekove. Najveći problem je što pojedinci moraju da igraju a njih dvojca ili trojica pokrivaju iste pozicije pa im se onda izmišljaju pozicije samo da bi svi igrali. Za nedelju dana koliko su na okupu to ne može da se uigra. Dajem primer ako igramo sa četiri pozadi i najbolji bekovi su nam Nedeljković, Mimović, Terzić i Bogosavac ili Urošević zovi njih i ne guraj Erakovića i Pavlovića na bočne pozicije a ako igramo sq ving bekovi a onda zovi ove koji to igraju u svojim klubovima a ti igra Gajić u CSKA i Ristić u Selti i verovatno ih ima još i ne guraj Živkovića i Birmančevića na ta mesta jer oni su krila. Jednostavno ljudi koji vide reprezentaciju nisu posvećeni svom poslu. Preko cele nedelje na Tvu ima pregršt fudbalskih utakmica klubova u kojima igraju srpski igrači u različitim formacijama pa gospodo sedite, gledajte, zapisuje i pozovite najbolje za ono što želite da igrate umesto što pravite spiskove po imenima i zaslugama. Više ja znam ko gde i kako igra, na kojim pozicijama, u kakvim sistemima i sa kakvom minutažom nego što zna stručni štab reprezentacije
M

Master inženjer IT

pre 8 dana

Vanja Vlahović u Atalanti licenciran za LŠ
Z

Zauvek zvezdaš

pre 8 dana

Za njega nisam znao, znam da je bio rezerva u utakmici Inter Atalanta i svaka čast, samo napred pa da ga jednog dana gledamo u prvoj postavi Atalante.
d

d. g.

pre 8 dana

Nama su igrači evropska osrednjost, a treneri dno. Posebno u mlađim kategorijama.
C

Che t

pre 8 dana

Ljudi nemamo kvalitet!Makedonija,Gruzija,Rumunija,BiH..,imaju bolje fudbalere od nas.O Austriji,Mađarskoj,Danskoj,Švedskoj,Norveskoj..,da ne govorimo...Mi smo nivo Finske,Jermenije,Bugarske ,Islanda,Velsa,Irske....Zvuči tužno ali to nam je sto je.Što je najgore-bićemo sve lošiji!Ukoliko se ne suočimo sa ovom uzasnom situacijom,ukoliko ne napravimo reset i ne budemo napravili ozbiljnu,dugoročnu strategiju sa ozbiljnim i stručnim ljudima,sledi nam potop i nivo Malte i San Marina!
G

Gost1992

pre 8 dana

Kako vas nije sramota da sad napadate,sto niste stali iza vidica kad je podneo kandidaturu nego ste cutali..pa vi ste novinari vi imate olovku u rukama i moc da pisete u ime naroda kako mislite da dodje do promena? Sto ne pisete da od Miljanica nije moguce smeniti predsednika fss da je predsednik fss zasticen kao beli medved..svi prethodni nisu smenjivani nego su samoinicijativno odlazili i Kokeza i Terzic i Karadzic..i onda mi ocekujemo nesto da se promeni a ljudi nemaju nikakvu odgovornost,znaci jedini koji mogu nesto da uticu su novinari da pokrenu pritisak da se nesto promeni jer ne postoje izbori gde ce narod da izadje da glasa za vidica ili dzajica(nedimovica) jer se zna da bi vidic dobio 99 ppstp podrske,nego postoji skupstina sa delegatima koje postavlja predsednik znaci njegovi ljudi i to je to...i mi sad pricamo o sistemu igre i ne znam cemu..pa nismo nista uradili ni sa vidicem kolarovim ivanovicem stankovicem pa necemo ni sa ovima jer nije do igraca
d

ditatore

pre 8 dana

tadic poceo dobro da igra za reprezentaciju 2016. znaci u 28. godini sto je 6 godina vise no sto samardzic ima sad i trebao je da se penzionise 2019. jer je sve posle toga bilo sacuvaj boze.dalje, tadic u samardzicevim godinama igrao u srbiji a naredne 4 godine u raspaloj holandiji,lazar u 22. u prvoj postavi atalante,aktuelnom osvajacu el.
k

klog

pre 8 dana

* Kao nacija, kao narod, kao ljudi, svakako kao navijači, pokvareni smo do srži, iskompleksirani, isfrustrirani, nerealni, sve što ne možemo da mi imamo (jak karakter, bezgrešnost, doslednost) nasilno i agresivno očekujemo od drugog, u ovom slučaju od Mitrovića, Vlahovića, Kostića, Tadića. Svi smo se brže bolje usku*čili na njih, zaboravljajući u sekundi godine prolivenog znoja i krvi od strane Mitrovića, i ne samo borbe veći najkonkretnijeg mogućeg učinka- bezbroj golova. Zaboravili smo u sekundi da ni od blata ne možemo da napravimo plejmejkera kao Tadića. Smeta nam Vlahović što nije krezub i nema zaliske, nego je lep, markantan, mlad, moderan, pa umesto da primetimo da u reprezentaciji NIKAD nije dobio šansu koju svojim KVALITETOM zaslužuje (uvek ulazi kao zamena Mitroviću ili od starta sa njim ali na krilu), nas ovako uboge i sirote žulja njegova luj viton torba. Nije nam kriv samo ovaj što nas vodi i ko ga je tu postavio i tu ga drži, ni onaj koji gura svoje menadžerske igrače, KRIVI SMO PODJEDNAKO I MI koji se krvavo ovde trujemo i mrzimo Lukića, Pavlovića, čak i Mitrovića jer su iz Partizana, i na drugoj strani Jovića, Erakovića, Ilića... jer su iz Zvezde. *Pre svega 70 sati - 98% komentatora ovde je pljuvalo disidente, kako nam ne trebaju više i kako smo sila nebeska, danas isti pljuju pixeta kako nemamo ni jedan jedini napad i samo se branimo!? A ko da da gol ako ne Vlahović (i Mitrović)? Pljujemo Arabijsku ligu sa onakvim svetskim imenima i čoveka koji je tamo dao 30 golova u sezoni, a u našoj bedi od lige kad neko pogodi 11 puta odmah je klasa za reprezentaciju? *Nemam želudac da poentiram, muka mi je od svega... I NE SEČITE MI KOMENTAR OPET PUSTITE MI KOMENTAR
r

realni lik

pre 8 dana

Tako je! Inace ja samo za Vlahovica da dodam. Prozivajte ga da je maneken decko nema ni jednu tetovazu, mindjusu, ne farba kosu itd. Dakle jedan normalan izgled ima. Sve od reci do reci si upravu druze.
K

Kolja klajn

pre 8 dana

Nekad su naši igrači bili na ceni i stvarno su pravili razliku gde god da odu. 90tih se direktno iz Zvezde i Partizana prelazilo čak i u Real i generalno u jake klubove liga petice. Ali su ti igrači zaista pravili razliku dok danas svaki deseti koji ode preko uspe. Pogledajte samo poslednje Zvezdine prodaje, Jovan Mijatović, Veljko Nikolić, Gavrić, Marko Lazetić. .. sve mediokriteti, ni Partizan ništa bolji sa Filipom Stevanovićem, Jovićem i slično. Došli su migranti koji više grizu od naših klinaca koji su mahom izgurani tatini sinovi, takođe skandinavski klubovi rade odličan skauting po africi i sami imaju bolje škole za njihove igrače tipa Haland i polako na istiskaju na dno našu ligu. Naši igrači će uskoro biti prodavani samo u Rusiju, Tursku možda poneko baš jako talentovan na zapad ali u klubove nižeg ranga.
6

66

pre 8 dana

Ако ћемо реално и са тим великанима нисмо нешто претјерано били бољи, осим СП '10, које смо исто упрскали. Нисмо за фудбала џабе све.
G

Gostiona

pre 8 dana

Pa ima talenata puno ali nema sanse da prodju ni do prvog tima a kamoli u FSS!Za sve postoji cenovnik i po tome se radi!Zato smo i tu u mulju!Zasto niko ne izadje u javnost iz FSS PREDSEDNIK i kaze nesto na tu temu!?Reci ce da svi danas igraju fudbal i to je to!A pare?To je kao vrh drzave ne pitaj samo motaj!!!
M

Mitrandir

pre 8 dana

Mi nemamo ni igrače ni trenera, Engleska je recimo imala potpunu neznalicu za trenera ali su imali igrače da dođu do finala evropskog prvenstva. Mi uvek mislimo da imamo igrači"e ali suštinski kad se pogleda ko je bio zadnji srpski igrač koji je osvojio ligu šampiona? Ja se i ne sećam iskreno više, možda Stanković pre 15 godina i ne znam više. Imamo dosta igrača po nekim srednjim evropskim klubovima gde oni igraju bez pritiska, tako je Sergej godinama bio u Laciju, Mitar u Fulamu, Gudelj u Sevilji i slično. A baš malo igrača imamo u top klubovima, jedino Vlahović koji pruža toplo hladno partije i to je sve.
L

Lepi mica1

pre 8 dana

Engleska ima neznalicu za trenera😆😆😆prvi u istoriji koji ima 2 finala na velikim takmicenjima😆😆😆
+

+

pre 8 dana

Poslednji srpski igrac koji je osvojio LS je Luka Jovic
N

Ničim izazvan

pre 7 dana

Luka Jović osvojio titulu LS sa Realom,zato sad Milan gleda kako da ga se reši,nije ni licenciran za LS,nadaju se da će se petokraka polakomiti i uključiti bankomat da i njega vrati,kad su već bacili pare na malog Rado(n)jicu.
B

BokiUSA

pre 8 dana

Nema tu sta da se raspreda. Moze da dodje ko god pozeli na klupu mi necemo biti bolji. Iskreno mislim da treba podmladiti ekipu I nastaviti bez Mitrovica,SMS I slicnih. Hvala na svemu ali treba ubaciti svezu krv. Uspeh je igrati velika takmicenja I to treba da nam bude cilj. A tamo kako nam bog da... I to je to. Ako nemamo velika ocekivanja nece biti ni razocarenja. Drzava od 7mil stanovnika I ide na EP I SP je ogroman uspeh...
G

GostLazar

pre 8 dana

Sta pricas covece, pa Hrvatska ima 4 miliona, pa u 20 godina 2 puta bili 3. jednom bili 2. na svetu. Igraju svako EP i SP koje mogu. Mi imamo 7 miliona, pa kukamo. Sto SAD, Kina ili Indija nemaju najboljeg igraca u tenisu, kad su najmnogoljudniji, nego jedan Nole iz Srbije od 7 miliona stanovnika im rusi rekorde. Dakle, poenta je do sistema u reprezentaciji i do zalaganja igraca. Ne moze mi niko reci da ne mozemo biti stalni ucesnik EP i SP uz poneko iznenadjenje. Pa jedna Zvezda uspela da dobije Liverpul i napravi iznenadjenje, a Srbija ne moze Dansku iz 100 pokusaja.
B

BokiUSA

pre 8 dana

Hrvatskoj se poklopilo sjajne generacije I ludacki nacionalni naboj. Kod nas niti jednog niti drugog. Jednostavno se pomiri da mi nemamo to nesto. Iskreno treba da budemo zadovoljni samim ucestvovanjem na takmicenjima. I to je to. A tebi ako se sanja samo napred to ti niko ne moze uskratiti...
R

Realista1389

pre 8 dana

O čemu vi pričate? Vlaha ima 24 godine, Jovic 26 a Mitar 30. Mirni smo još najmanje 8 godina. Pišite zašto nema mladih uspešnih srpskih trenera, koliko se ulaže u edukaciju njih i infrastrukturu u Srbiju. To su glavne stvari a naslednici fudbalera.
@

@Realista1389

pre 8 dana

Jović i Mitrović su bivši igrači
B

Boogy

pre 8 dana

Loš naslov ali odličan tekst. Bravo Konačno neko da napiše da mi nemamo više igrače top klase. Da se ne zavaravamo više. Da je sam plasman na Svetsko ili EP uspeh. Samo treba da pokažu igrači želju. Ništa više. Borbenost, pa šta nam bog da. Mislim da bi većina bila zadovoljna dobrim zalaganjem.
Y

Yaya Sanogo

pre 8 dana

Dzabe zalaganje jer onog trenutka kad krene po zlu igracima se gleda gde su igrali i za koji od 2 odvratna blizanca navija. I onda dolazi do "eto vam ga taj vas menadzerski igrac" i "ovaj nas 100 puta bolji". Srbi ne vole sport, vole rezultat. Srbi pod zalaganjem smatraju niz od 10 utakmica bez poraza i to protiv najboljih. Sve ostalo ne valja.
N

Nanas

pre 8 dana

Nema naslednika i nece ih biti za duzi period !!! Sto pre to shvatimo,bice nam lakse,preskromna smo ekipa,donji deo Evropskog fudbala, na naplatu je dosla sva ona struka koja godinama forsira destruktivan fudbal, iz nasih skola fudbala se izbacuju samo stoperi i defanzivni vezisti, ne dao Bog da neko iskoluje nekog kreativca,znalca, dovoljno je otici na trening mladjih kategorija bilo kog tima,ti samozvani treneri se ubise vristeci,urlajuci na decu da igraju na prvu, prvom do sebe,siguran pas i te gluposti sto im je neko usadio, ne dozvoljavaju deci dribling,vic, mastu,prodore,sve ono po cemu smo bili poznati, takve izbacuju s treninga odmah, tuzno,ali istinito, i nema razloga da se cudimo sada sto smo ovoliko bezopasni u svim kategorijama !!!
B

Boogy

pre 8 dana

Bravo. Ko zna koliko talenata su upropastili ti takvi "treneri".
G

Gostgost

pre 8 dana

A da oladite sa dramom? Ovi momci su odigrali tek dve utakmice, i to sa jakim protivnicima zajedno. Treba malo vremena da se uigraju, da nauce jedni druge, da sve to legne. Barem koliko moze s obzirom da je Piksi trener. Da podsetim da sa Mitrovicem, Vlahovicem, Tadicem i SMSom nismo ninkrstenu sansu imali protiv danaca na evropskom, i da smo sa njima izgubili 3:0 pre dve godine u Danskoj. Tako da je ovo zapravo napredak u odnosu na te kojima trazite naslednike.
K

Kaličanin82

pre 8 dana

Ni u igri se Jović nije baš „nudio“. Nekako je delovao lenjo, ali takav je, ne može sad da se menja. To je deo teksta o ocenama igrača, konkretno o našem jučerašnjem “nazovi” napadaču. Nema više nikakvog smisla niti jednog jedinog razloga da on dobija poziv za reprezentaciju, kao i Marko Grujić i jednostavno bilo koji igrač koji je marginalac u svom klubu. Poziv treba da dobiju oni koji imaju minute, koji igraju, koji su u ritmu. Isto tako mi je jako diskutabilno već godinu dana nasilno forsiranje Ratkova da uvek ulazi u završnici mečeva. Kad god je bio na terenu, bio je samo da popunjava broj, nikad nijedna smislenija akcija u kojoj je učestvovao, nijedan ozbiljan pas koji je uputio, nijedan pokušaj da zapreti rivalu, ama baš ništa. Žao mi je iskreno što se uvek Nekako Joveljić zaobilazi sa pozivom, poslednji put je to bilo valjda gostovanje u Bugarskoj, ali dečko je zaista kvalitetniji i od Jovića i od Ratkova zajedno. Još jedan momak, koji je pogotovo na ovom “oslabljenom” spisku trebao da ima mesta je Baždar, sada je bila situacija da mu se pruži šansa, umesto što je igrao za mladu reprezentaciju, ako se to reprezentacijom može i nazvati, mislim da je su njih dvojica bili odlične opcije za ove dve utakmice i da će svakako biti za naredne, nadamo se samo da umesto njega poziv neće dobiti još jedan trut sličan Joviću, a to je Mijatović, i možda on nije toliko loš kao Luka, ali svakako takvi igrači, ispod 180, pa i 182 visine, jednostavno ne mogu da igraju u napadu ove ekipe koja svoju igru forsira sa jednim napadačem, tu svakako treba neko, spretniji i okretniji, bolji na skoku, što Jović i Mijatović, svakako nisu.
N

Nanas

pre 8 dana

Druze, hajde pokusaj objasniti kako to ako se igra sa jednim spic igracem ne moze igrati neko ispod 180 cm ??? Pa po meni je logicno ako igras na kontre,na brzinu,da ti treba nizi,prodorniji,brzi igrac,nego neko od 190 cm + ?!?!? Ili je tebi za kontre potrebna neka bandera od 2 metra u spicu ?!?!?? Ja nikada do sada nisam cuo za tu logiku koju si ti ovde napisao...
&

&

pre 8 dana

Tvoje znanje si objasnio time da ti je Joveljic bolji od Jovica i Ratkova

KoRn

pre 8 dana

Gore sam vec napisao ali da ponovim. Kompletan sistem ne valja. Mamina i tatina deca prolaze a deca roditelja koji žive od racuna do racuna ne prolaze. Mi imamo u svakom mestu od 500 stanovnika fudbalski klub gde treniraju deca i da tamo negde ne postoji neki klinac koji je veliki talenat,pa nema šanse. Mi smo došli do toga da nemamo bekove,pa to je sramota. Brazilski,Argentinski itd fudbaleri se pronalaze u sirotinjskim favelama,tamo nastaju i tamo su nastali najveci fudbalski majstori . Najbolji Americki košarkaši se pronalaze po sirotinjskim getoima. Gde ih pronadju,vode u neki od Univerziteta i sve im to država placa. A ne kod nas ti moraš da placas menadžerima i klubovima.
K

Kaba

pre 8 dana

Drug sve je to ziva istina, ali da je to samo u sportu čak bi bilo i dobro, sta ces kad je u svim sferama života tako, čitav balkanski mentalitet i sistem je nakaradan.
S

Srbue

pre 8 dana

Mi o tim igracima pricamo kao da smo igrali svaki put neka polufinala pa nesrecno ispadali. Smesno doslovno receno, njihove karijere kroz reprezentaciju mogu da se ogledaju kroz dva dobra meca, Mitrovu zelju i punjenje nebitnih ekipa poput Letonije i ostalih nesrecnika koji su gori od nas. Nista oni za sobom nisu ostavili sto nas tice, ako je dobar rezultat otici na EP na kom je bila Albanija i Gruzija onda jbg...
D

Džukela klasična

pre 8 dana

Mi imamo odličnu ekipu ali totalnu neznalicu za trenera. Slovačka je sa slabijom ekipom pobedila Belgiju i vodila ceo meč do poslednje sekunde protiv Engleske, Slovenija takođe ima slabiju ekipu dosta al igraju odlično i svako zna šta treba da radi, Gruzija takođe, Rumunija takođe, vrlo verovatno će i Grčka. Mi moramo da menjamo i trenera i ceo savez da bismo uradili nešto