Komentari na vest

Dosije Embape: Mukijele organizovao VIP provod, seksa je bilo, a da li i nameštaljke?

M

Marko Stojke

pre 13 minuta

Nije slusao Miroljuba Petrovica, nema sta da se druzi sa zenama. Kad resi da se zeni, nadje provodadziju da mu nadje dobru zenu iz dobre kuce. Ovako, pukla mu crna pogibija... :)
Г

Геџа - Србијанац

pre 22 minute

Мирише ми да се Марко Д. презива на -вић :)
B

BokiUSA

pre oko 1 sat

Za ove zvezde je bolje da imaju telefone I da snimaju. Ionako su to klasicne profuknjace koje jedva cekaju priliku. Znaci telefonom snimis prvo kako se smeje skida ljubi pa ugasi tel. Dovoljno... tako da. Jedini problem sto je mala memorija. Ko ce sve te droce da snima. U NBA pojedini igraci spavaju sa po 3000 do 5000 zena u toku karijere.
t

tenkista

pre oko 1 sat

Bogami Marko D. sigurno ima dobre veze i kontakte
e

erikdrejven

pre oko 1 sat

Čuj 55 miliona € za vernost... Arijana ako čitaš ovo da mi uplatiš na račun 4 posto od pomenute sume, bio sam veran kao pseto ha ha ha. Tužiću te!
K

Kalabasas

pre oko 1 sat

Pa u nba to odavno rade, kad treba nekome uzeti pare nameste mu silovanje,a on radi ono što radi od kada je uzeo prvi milion.... Samo sad je trenutak.... Novi dobar ugovor,na vrhu....seci... Tako su namestili i mendija i grinvuda...iako on sad priča da je celi city dolazio na žurke...nikoga to ne zanima a on je u drugoj ligi francuske...
@

@kalabas

pre oko 1 sat

Grinvuda nisu namestili, imas snimak, cujes sta je rekao i vidis da nije normalan.
Č

Čudilo

pre oko 2 sata

Da be da, još će da ispadne da je devojka sa kojom je proveo noć tajni agent PSŽ-a. Bolje da nije zloupotrebio odmor, ne bi se ovo desilo

Vladica Filipovic

pre oko 2 sata

Ali dečko se malo provodi...bree
L

Lfc

pre oko 3 sata

Bogami karvahala i sebaljosa mislim ne prepoznase lutkice iz rusije kad je kurtoa organizovao zuraju na svetsko u rusiju. Mozda je tako bolje. )))))))
B

Baggio

pre oko 4 sata

Tužio je Psg jer mu nije isplaćeno 55 miliona eura kao bonus za vernost?! Podsetiću sve ljude na planeti zemlji da je taj klub koji je Embape tužio, klub koji je platio njegov transfer 180 miliona iz Monaka, da je imao najveću platu, da je oterao i Mesija i Nejmara, da je svake godine dobijao upravo taj bonus od 55 miliona samo što ostaje još jednu sezonu, da su mu otac i majka dobijali bonuse svake godine, da mu je rođeni brat dobio profesionalni ugovor, itd itd itd… a njegova vernost se ogleda u tome da je za džabe, znači 0 eura, potpisao za Real Madrid, sa kojim je inače imao već dogovoreno sve iza leđa Psg-u. U današnje vreme, gd eje sve poremećeno, to se zove “vernost”.
A

Antonioo

pre oko 3 sata

Aa kako sad to da imao sve dogovoreno sa Realom kad ste svi pisali kako ce da izradi Madrid i potpise novi superbogati ugovor u Psg-u ili kako ce da ode u Liverpul...
F

Francuz13/84

pre oko 3 sata

Sve je to skoro istina . Kazem skoro , jer je PSG to potpisao znajuci krajni ishod . Ne volim Mbapea Ali jos manje PSG .
B

Baggio

pre 11 minuta

Brate pa normalno da su podnosili žrtvu i gurali dalje jer su smatrali da čovek imali trunku ljudskosti i znaće da ceni sve to. Isto bih i ja uradio. On je bio projekat velikog Psg-a, planiran da ostane tu do kraja karijere. Ja sam gotivio Psg pre ere milijardera koji su ga preuzeli, gotivio sam Weu pa Rai-ja, pa Okoču i Ronaldinja i na kraju Pauletu i mislim da je to jedini klub koji smo svi gotivili više ranije nego sada. U Sitiju i ostalim sličnim klubovima uglavnom je suprotno. Uglavnom treba biti pravedan i kazati da je Psg-u načinjena velika nepravda, gotivili mi njih ili ne.
h

hahhahhahahahah

pre oko 4 sata

Ma kakva namestaljka nego ga PSZ i Makron vise ne pokrivaju i ne stite njegov brend jer je otisao iz Francuske