Komentari na vest

Doni van de Bek otpao, Holanđani neće zamenu

M

Mrcau

pre gotovo 3 godine

Od povezivanja sa Realom,Juventusom,PSZ-om i svih tih prica decko propao za manje od godinu dana!Ne znam koja je poenta da dodje u Junajted kada ne dobija sansu ni na kasicicu, jedino da ga Ole nije zeleo ali zasto bi ga uopste i doveli na kraju?Nije on ni tako mlad da moze da ceka sansu sa klupe, sa 24 godine treba da igra standardno i da bude nosioc igre a on ne dobija sansu ni u liga kupu!Da je pametan da pobegne iz Junajteda dok jos moze da ode u neki solidan klub na ime igara iz Ajaksa!Kao sto sam i pisao nema on sta da trazi u Junajtedu, sa Pogbom na veznom i Brunom na mestu 10 on nema mesta gde da igra a ako ga upari sa Pogbom na sredini tek ima da im duva promaja u odbrani!
P

Portista

pre gotovo 3 godine

Nikad mi nece biti jasno ovo nepozivanje zamjena. Pa jbt, onaj El Gazi bi vjerovatno ubio da dobije sansu da putuje na EP, a ovaj ga ne zove kad moze(De Bur je rekao da je on prvi ispod crte bio). Sta, da nije preskupa ta jos jedna avio-karta? Krevet?
P

Pizarro

pre gotovo 3 godine

Ni meni. Ako već imaš tu opciju, zašto ne iskoristiti? Pa bolje i trećeligaškog igrača povzvati nego nikog. Anije da Holanđani nemaju opcija, eto taj El Gazi npr.
E

E!

pre gotovo 3 godine

Mata, Matic ili Vander Bek ne zna se ko je veci propalitet u Junajtedu.