Komentari na vest

Dok drugi pričaju o vanfudbalskim stvarima Borac zanima samo pobeda u Albaniji

b

borča

pre oko 2 meseca

aj' Borac 🇷🇸🇷🇺
L

Liga sampinjona

pre oko 2 meseca

Kec kao kuca!
s

sasa48

pre oko 2 meseca

idemo borac samo pobeda pobedi te albance
а

а испод кореографије

pre oko 2 meseca

118 људи
И

Источна Република Српска

pre oko 2 meseca

Срећно вечерас момци, ај Борац ❤️💙🤍
A

Aleksandar137

pre oko 2 meseca

Da li neko zna hoce li slucajno neka tv da prenosi ovu utakmicu ?
U

Urgh!

pre oko 2 meseca

Arena 1 premium. Rade prenos u R.Srpskoj, ne znam za Srbiju.
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Odgledao sam drugo poluvreme u BL. Albanci su igrali pregrubo tuklu udarali vukli.... tako da je bukvalno svaki karton zasluzen. Borac ima sansu da prodje dalje. Mislim da su bolja ekipa. Sve zavisi od glava. Ako se fokusiraju na mec prolaze. Ako pocnu da slusaju I gledaju tribine tu je kraj...
B

Brion Hajnc

pre oko 2 meseca

Dobro bi bilo da Borac sačuva prednost 1:0 i da prođe večeras u Albaniji. U drugom pretkolu bi imali žestok dvoboj banjalučkog Borca i solunskog Paoka, izuzetno zanimljiv ponajviše iz ugla navijačkih grupa. Paokovi navijači kao što znamo u strahovito su dobrim odnosima sa navijačima beogradskog Partizana, dok su u istim takvim odnosima i navijači banjalučkog Borca sa navijačima novosadske Vojvodine. Evropske utakmice donose dodatnu energiju i naboj, nije to ni približna tenzija kao u ligi Srbije kad se sastanu Partizan-Vojvodina. Ovo je 3 nivoa više. Tvrdim da je potencijalni dvoboj Paok-Borac meč izrazito visokog rizika i u Solunu i u Banjoj Luci. Službe da zabrane prisustvo gostujućih navijača. Partizanovi verovatno ne bi ni radili haos protiv braće Srba iz Republike Srpske, ali su Paokovi problem. Oni to ne gledaju na taj način, to su ekstremni huligani, to su ludaci bre. U evropskim utakmicama su daleko gori nego po Grčkoj. Znam da će protiv Albanaca ako budu igrali sigurno biti zabrana dolaska Paokovih u Albaniju, ali vrlo moguće da bi ih UEFA pustila da dođu u Banja Luku, pa treba upozoriti na vreme.
н

нс бој

pre oko 2 meseca

Као брат до изнемоглости желим Борцу сву срећу и да прођу даље.Фокус само на терен и лопту,трибине не играју,пролаз у следеће коло је једини успех,политика је за политичаре.