Dok čeka Simonsa, Bajern poslao zvaničnu ponudu za novo francusko čudo (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.07.24. | 18:15

Prvi pokušaj nije prošao, ali Bavarci neće odustati, jer imaju dogovor sa igračem

Blizu 150.000.000 evra potrošio je Bajern u prvih nekoliko dana prelaznog roka. Ali daleko od toga da je ispunjeno sve što je zacrtano za ovo leto u Zebener štrase.

Doveli su Bavarci nekoliko proverenih imena, poput Majkla Olisa, Žoaa Paljinje, ili Hirokija Ita, pa sada dok čekaju odgovor Ćavija Simonsa ulaze su u ozbiljne pregovore sa Renom oko Dezirea Duea (19), jednog od najboljih mladih igrača francuske Lige 1.

Izabrane vesti

Due je navodno rešio da obuče dres Bajerna, prihvatio uslove koji su mu ponuđeni, međutim pregovori sa Renom očito neće ići tako lako. Kako navodi Parizijen, klub iz Minhena poslao je prvu zvaničnu ponudu, radi se o cifri od čak 35.000.000 evra sa bonusima, no odgovor iz Bretanje bio je negativan: nije dovoljno!

Bajern ima dobre odnose sa Renom, od njega je kupio Matisa Tela (19) pre dve godine, ali sada se radi o značajno većoj cifri, pa bi pregovori mogli da budu nešto komplikovaniji.

Due se najbolje snalazi na levom krilu, baš kao Tel, što celu ovu priču čini pomalo čudnom - posebno jer je najavljeno da će Tel ove sezone imati ozbiljnu minutažu - međutim postoje nagoveštaji da u Minhenu momka poreklom iz Obale Slonovače vide kao univerzalca, koji bi mogao da igra i u veznom redu, kao kreativac. Pa čak i na desnom krilu.

Ono što nije teško zaključiti, radi se igraču vrhunske tehnike, po stilu i načinu igre drukčijem od Matisa Tela. Mada je tek napunio 19 godina. Due već ima preko 50 utakmica u Ligi 11, odnosno ozbiljno evropko iskustvo - 13 mečeva u Ligi Evrope.

Dogovorom sa igračem, Bajern je napravio veliku stvar, jer Dezire Due je već nekoliko godina praćen od strane Mančester Sitija i još nekoliko premijerligaških klubova.

Podsetimo, nije isključeno da ovog leta Minhen napuste i Kingsli Koman i Serž Gnabri, tako da će Bavarcima biti potrebno podosta sveže krvi na bokovima.


tagovi

Dezire DueLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara