Komentari na vest

Dogovoreno: Rikardo u Partizanu do kraja nedelje!

m

mafijaš

pre gotovo 3 godine

Ova uprava nas ponovo folira Imam samo jedno pitanje kad odlazi posle tri godine neuspeha
G

Grobari Niski

pre gotovo 3 godine

Super je on, ali Partizanu fali jos jedan napadac opet... Ne moze onaj mali Stulic nista trenutno, za sada mi ne deluje da moze da napreduje nesto jos mnogo... Ako dovedu samo Rikarda i jos jednog napadaca, za nijansu smo jaci nego prosle sezone, a to ne vodi do titule ili ove lige Konferencija. I dalje nema igrac koji menja ritam utakmice, sve neki limitirani igraci, a Suma izgleda ne ostaje, mnogo se Partizan srozao...
D

Drmrdr

pre gotovo 3 godine

A sta ti je super kod njega? Igrao ovde pre tri godine. Zaboravio si i kako izgleda a vices super. Lik u zadnje tri sezone nema 25 utakmica. Seljakao se po pozajmicama. Klub mu obecao platu koju nece moci da mu placa i posle ce nam Vucic biti kriv.
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

Ako dodje Jovetic bice belaja. Ako dodje?
s

smrdi na

pre gotovo 3 godine

boaci pricu kad se vratio iz kine verovatno ce biti rikardo sa ali ekspresa u pitanju ili ti lazni
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

najlakse se mulja sa onima sa kojima si vec muljao a vazura to zna vrlo dobro
C

Cigani

pre gotovo 3 godine

gde vam je 150 miliona prihoda,isparilo a? :D ne mozete nikoga prodati za 500.000 a kao igrate Evropu,vi ste neki zajebani sa sve vasim misterom univerzuma,jos malo pa cete plakati kako fali sapuna i tople vode ;)
A

A.. .

pre gotovo 3 godine

...ne možete ni vi, jedino Asana, hohoho
С

Спарта

pre gotovo 3 godine

Пријатељу, ми играмо Европу. Конкурентни смо били прошле сезоне једном Милану. Ви са друге стране нисте освојили ништа. Је ли ти сад јасно у чему је разлика што се финансија тиче?
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

uzo im onaj iz loze sto vredjo Ibru i ne smeju da ga kazne
R

Rikardo Gomes

pre gotovo 3 godine

Sta kaze, Partizan ima skuplju ekipu, Zvezda zaradila isto od transfera kao Partizan. Partizan za godinu prodao Kalabu, Stevanovica, Sadika, Vitasa, Miletica...Skoro 25mil e a Zvezda? Druga stvar, od 20 igraca u Partizanu 7-8 ima veliku platu a u Zvezdi 7-8 nema veliku platu
Č

ČINJENICE

pre gotovo 3 godine

druže i mozart je skoro objavio koliko je ko prodao u zadnjih 5 godina.Zvezda je zaradila nešto više.Uostalom u čemu je poenta ko je više na transverima zaradio???I borusija dortmund je zadnjih 5 godina zaradila više od bajern minhena,i šta onda?
9

951357

pre gotovo 3 godine

Grobarska bajka. Koliko ste dobili od učešća u Evropi a koliko Zvezda?
S

Sumanuti

pre gotovo 3 godine

Skauting sluzba u Partizanu/Zvezdi radi na principu: koga ono još beše znamo!? Stalno se pominje da “dugo” rade na transferu kao da se opravdava njihov (ne)rad. Ne umeju da nadju igraca, da odigraju domacinski u pregovorima, nista. Dovode jedne te iste, pominju Leonarda, Klea, Škuntelara… Poslovanje oba kluba kao iz proslog veka. Što zapravo i ne čudi, obzirom da u upravama sede Vazure, Ilijevi, Mrkele, Terzici… u FSS-u jos gore. Starine od stotinu ljeta, koji jos uvek misle da su rane 80-e.
G

Gost222

pre gotovo 3 godine

Pravo u centar
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

nije nego vec su muljali sa ovima i najlakse da izmuljaju opet. Dovesce ga ,kes tebi kes meni ,procenti hvala lepo dovidjenja, dokaza nema. On bre da valja ne bi dolazio ponovo u Partizan,postali smo klub za reciklazu i skupljanje otpada a vazura puni li puni dzepove
s

sns vucela

pre gotovo 3 godine

Hvala vucicu sto nam je kupio rikarda,bez njegove pomoci mi ne bismo postojali kao jsd klub!
b

budi frajer odvovori

pre gotovo 3 godine

Meni 951 i dalje nije odgovorio zasto visi na nasim vestima i pise po 20 komenrara a mi smo mu smesni i jadni umesto da nadje ribu ili tipa ako vise preferira.Ili ima F dijagnozu pa se leci ovde
j

ju ju i onda nema botova

pre gotovo 3 godine

Za min 209 dislajkova,ala radi sns masinerija
M

Mogu...

pre gotovo 3 godine

...da odgovorim umesto njega. Zato sto si nebitan. Da nisi 24h dnevno na komentarima, ne bi ni znao da on postoji. To da li ce on da nadje muskarca ili zenu, to je njegova stvar. Cinjenica je da vas zuljaju njegovi komentari, a ne mozete mu nista jer sve potkrepi statistikom, pa vam onda jedino preostaje da ga vredjate. Ako me nesto nervira, to je kad neko nekog ovde napada jer pise komentare. Nemoj da citas i gotova stvar. Evo, odgovori ti meni, ako si smeker. Zasto ti nemas devojku ili decka, nego visis ovde?
t

ti ce da nam objasnis

pre gotovo 3 godine

@mogu,ahaha kralju,nebitna ti mama znas. Ljudi ne vole botove,jasno?
O

Odgovori...

pre gotovo 3 godine

... na pitanje. Zašto ne nađeš devojku ili dečka ?
I

I.. .

pre gotovo 3 godine

... dalje si nebitan,hahaha
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

951357 iskljuvico provocira i nista ne potkrepi statistikom jer grobari uglavnom vas pobedjuju u debatama jer vam sve taksativno nabroje koliko ste trosili a koliko mi,koliko ste zaradili a koliko mi,koliko penala vi a koliko mi,koliko zvucnih pojacanja vi a a koliko mi...znaci satrase vas grobari sa cinjenicama
Č

ČINJENICE

pre gotovo 3 godine

nezmam otkuda franjama da prodaju za veće pare od zvezde(mada neznam ni zašto bi to bio pokazatelj bilo čega).Zvezda je zadnjih 5-6 godina prihodovala kao i partizan od transvera(čak i nešto više).Počev od grujića 6.5 mil.€,rajković 3.5 mil.€,ristić 2 mil.€,vukašin jovanović 2.5 mil.€,plavšić 1.3 mil.€,boaći 5.5 mil.€,radonjić 12 mil.€(zvezdi 7),joveljić 4.5 mil.€,kanga 1 mil.€,pešić 4.2 mil.€,degenek 3.6 mil.€,marin 2 mil.€,račić 2.2 mil.€,sigurno sam nekog i zaboravio.Zvezda zadnjih par sezona ima nešto iskusniji tim koji će donositi prihod od grupne faze uefa takmičenja(što se do sada pokazalo ispravno).Uz to gurati po nekog klinca za dopunu budžeta.Sve drugo su spin priče glupih franja.Zvezda je zadnjih 5 godina prihodovala preko 150 mil.€.Od uefe,prodatih igrača,prodaje karata,sponzora.To su vam samo gole ČINJENICE
G

Gosttt

pre gotovo 3 godine

ovoliko dislajkova znaci da ih istina boli..

Srb_7-1

pre gotovo 3 godine

Koliko su ti cinjenice tacne govori to da sam pogledao samo za Boacija i Degeneka odmah nisu tacne. Za ostale zato nije ni potrebno proveravati ako su podaci ko za njih dvojicu.. Zvezda je za Boacija platila 2.5 mil kad ga je vracala, a za Degeneka 1,5 mi. a ti si to sve racunao u prihod....
P

Pa...

pre gotovo 3 godine

...i Partizan je platio Sadika skoro 2 miliona, pa vi racunate 5 miliona transfer. Mogu misliti koliko je para trazio neko da Romu zameni treceplasiranim timom u Srbiji.
R

Rikardo Gomes

pre gotovo 3 godine

Par realnih cinjenica: gosp. Terzic javno izjavio da mu treba 25-30mil e god za f- sanje kluba.Ima sugurnih 4mil od Gasproma i 1.2mil od Telekoma. Zakljucak- ukoliko klub ne udje u Ls klub ide u minus bar 10mil e godisnje. Lutrija!!!
J

Jos...

pre gotovo 3 godine

...neke realne cinjenice. Partizan ima skuplju ekipu, bivse igrace Liverpula, Rome, PSG, CSKA, Celzija, znaci treba jos vise para. Ispada u sezoni kupanja.
@

@jos

pre gotovo 3 godine

Relnije cinjenice da Zvezda ima bivse igrace Zenita, Leverkuzena, Čelzija, Juventusa, Intera, arapskih zemalja gde su plate nerealno visoke, trenera iz Intera...
A

Aha...

pre gotovo 3 godine

...važi, ne znam samo koji je to trener iz Intera?!? Ne znam ni ko je taj iz Celzija? ! ? Borjan Kielce, Roda Krila, Degenek Japan, Pankov Vojvodina, Erakovic Grafičar, Gobelja Napredak, Kanga Sparta, Katai Amerika, IIvanić beloruska fabrika traktora, Pavkov Radnički, Vukanovic Napredak, Njegoš Rad, Ben Olimpijakos, Nikolić Grafičar. Sad uporedi to sa kapitenom CSKA ili krilom iz Liverpula.
@

@aha

pre gotovo 3 godine

Boaci - Juventus Marin - Celzi Bakajoko - Inter Ivanic - Beloruska fabrika (placen 1.2 miliona) Rodic - Zenit Ben - Olimpiakos Dragovic - Leverkuzen Ako cemo tvojom logikom...
J

Joj...

pre gotovo 3 godine

...tek sad vidim da si za Zvezdu naveo da ima arapske igrace gde su plate nerealno visoke, i to bas na vesti gde Partizan dovodi igraca iz Arabije?!? Ahahaa, kakva ispala... P.S. A ko je u Zvezdi iz Juventusa? Mozda mislis na crno bele sa Banovog brda?
V

Vazi...

pre gotovo 3 godine

...kako da ne, Boaci Latina, Marin Olimpijakos, Roda Krila, Ivanic jeftiniji od Sume, jedino sam Bakajoka zaboravio, doduse nije ni igrao. Jedino je Dragovic iz top kluba, sto i nije strasno, da se dovede jedan takav igrac posle 4 godine uspeha. Sad uporedis sa Sadikom iz Rome, Bajbekom iz PSG, Natkom iz CSKA.
P

Pametni Raša

pre gotovo 3 godine

Gde si čoveče.. Bez tebe nema se sta procitati..kako si to samo pameto napisao.. Bas umes da razmisljas.. Ajde jos koji komentar..ako ti zapne pozovi u pomoc crva i brojcanika.
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

HVALA!!!

Aleksandar Jeremijic

pre gotovo 3 godine

Partizan nije Real ili Barselona pa da bira napadace od 10,15 ili 50 miliona eura ! Rikardo je za Partizan sasvim oke igrac ! Momak je dao preko 25 golova u prvom mandatu i bolje da dodje on,nego neka nepoznanica koja tek treba da se privikava na klub,grad i ostalo.Drugo,Rikardo je prvi put dosao iz Portugalske druge lige,a sada nam dolazi iz Turske lige koja je jedno 100X kvalitetnija od nase.Ne dozvolite da padate na price navijaca drage komsinice koji do juce nisu mogli da prodju prvo kolo kfalifikacija za Intertoto kup,da vam govore kako smo mi zavisni od drzave i slicne gluposti ! Mi smo prodali klinca u City za 9 miliona eura,a oni njihove vedete ne mogu ni da poklone nekom za prikolicu bostana ! Da im nije Vucica i dalje bi bili u dubiozi ! Mi smo u poslednje 4 sezone igrali dva puta LE,jednom zajedno sa njima bili u 1/16 finala,a drugi put nas je od toga delilo 5 minuta protiv Alkmara ! Oni u vreme dominacije Partizana nisu mogli i Sevojno u kupu da prodju,a kamo li da odigraju grupnu fazu nekog Evropskog takmicenja.
m

milan_zec

pre gotovo 3 godine

Do juce nismo mogli da udjemo u Intertoto kup? Franjevac, ti izgleda sve mjeris od juce, rekao bih da si i ti od juce mikane.
C

Citat

pre gotovo 3 godine

Partizan postoji iskljucivo zahvaljujuci Vucicu. Nikola Pekovic
G

Gostqw

pre gotovo 3 godine

Sve ja tacno,sto je napisano.A zasto se ne pitas zasto je zvezda u vreme dominacije partizana bila tako slaba?
0

0211

pre gotovo 3 godine

Površno gledanje fudbala, eventualno "gledaš" preko mozzarta, čuj njega "turska liga 100x jača od naše". Finansijski da, u svakom smislu liga kao i njihov fudbal, d e b e l i krš. Ne kažem da je naša bolja, ali njihova je za nijansu bolje samo zbog investiranja.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

@ gostqv...zato sto vas baba dzaja i tetka cvetka pokrale ...isto ce da se pitas i posle odlaska tvorzana
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Ne zna se obestecenje ne zna se plata ne zna se na koliko godina. O Zvezdinim igracima pisete sve do pojedinosti.
R

Radodajka cz

pre gotovo 3 godine

Nema tajni.. Sve se zna.. Koliko i kako..
N

Nolleeeee

pre gotovo 3 godine

E sta ces, nemamo terzu da prodamo za 5 milliona pa vratimo za 500.000 pa da nam onda kinezi kao placaju 100.000 mjesecno platu
s

sd

pre gotovo 3 godine

da ne bude kao vest o Zocu?
n

neshha

pre gotovo 3 godine

Ne znate koji su uslovi ali znate da je pristao na drasticno smanjenje plate?I uvek,kao po pravilu,o Zvezdinim transferima sve u cent,o Partizanovim uvek neka tajna.
g

glok

pre gotovo 3 godine

Kako bi opet zaigrao fudbal u poznatom ambijentu ha ha ha.Da sa 300 ljudi na tribinama.Mahom obezbedjenja.
G

Gost013

pre gotovo 3 godine

Dzaba nama Rikardo kad imamo krtice u klubu.
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Navijači Partizana kao da nisu svesni u kojoj su dubiozi. Aman ljudi da nije države ne bi postojali u svim bitnim sportovima. Partizan je počeo da propada onda kada je trebao da NAPREDUJE, odnosno kada je igrao LŠ i LE. Tada je pokraden od svoje uprave i krenuo u propast iz koje će se teško izvući. Svi klubovi i u Zvezdi i Partizanu se do finansiraju iz FK i kad FK slabo posluje svi su u problemu. Sada kada počne i borba za tribinu Partizan će definitivno propasti jer će se to definitivno preneti i na teren i upravu!
G

GrobarPancevo

pre gotovo 3 godine

Je l se secas kad je premijer sazvao samit u 3 ujutru na marakani , za spas crvene zvezde . Zvezda je 10 puta zavisnija od drzave nego Partizan. Bolje gledaj u svoje dvoriste i misli o tome sta ce ti biti sa klubom kada se vlast promeni.
I

Ivan333

pre gotovo 3 godine

Partizan je poceo da propada kad je krezuba Srbija pocela da NAPREDUJE.2012e
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

@grobar pancevo... 3 godine u nizu vam av placa licrncu, nama njije hteo kada smo bili prvi i vi ste te godine isli u kvalifikacoje z ls..
m

medved2

pre gotovo 3 godine

A kako znate da je pristao na drasticno smanjenje plate, kada se sve desava pod nepoznatim usloviima?
T

To je to

pre gotovo 3 godine

Odlicno pitanje, bravo.
N

NoName1

pre gotovo 3 godine

Pa spinuju, druže. Uporno furaju fazon simboličnih stipendija

commando

pre gotovo 3 godine

I ovaj kao Prijović kada ne može ni u arabiji da uspe vrati se u ping pong iliti linglong savršenu ligu.
D

Dobrodošao kući

pre gotovo 3 godine

Konačno kršteni napadač... Bilo je i vreme. Sada nogirati Bajabeka, na njegovo mesto dovesti neku alternativu Rikardu, da ne mora sam na plećima da iznese celu sezonu u napadu. Poslednji put kad smo uzeli titulu napred smo imali Đurđevića i Tavambu. Pa kad se desi da Urošu ne ide, uđe Tavamba i napravi prostor za njega i Leonarda. Tako smo razbijali protivnike. Ovo je dobar potez, ali jedan klasičan napadač je premalo za napad na titulu u bilo kojoj ligi.
e

ecka siti

pre gotovo 3 godine

Nogiranje Bajebeka ce da vas kosta kao 4 rikarda
A

Allianz

pre gotovo 3 godine

Nogiranje igrača koji nema ugovor, je besplatno
G

Gza

pre gotovo 3 godine

E jado. Ja sasvim normalno lice vidim. Sa svojim stavom. A šta ti tugo vidiš.👍To ti je ceo život
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Ajde da ovaj balvan vec nije igrao u sekti i da nije osetio gazenje ove cetiri godine pa da pije prica Ivici o bombama ne ovo isti onaj gubitnicki dunster koji se klanjao nasoj ekipi koja je igrala dve godine zaredom Ls,a o plati i zasto su Arapi pristali da odustanu od igraca to izgleda necemo nikada saznati posto Udba zna svoj posao da zamaze sve sto se tice drzavnog ceda SPS i Snsa,,,,,
9

951357

pre gotovo 3 godine

Rikardo je iz ljubavi prema Partizanu pristao da smanji platu sa 1,4 miliona na 1,4 kila kikirikija. Važi :D Ovaj je plaćen kao Dragović, a verovatno i više.
G

Gost1111

pre gotovo 3 godine

Pa gde si mi ti botic,esi mi dobro? Nasao ribu,decka? Placen je 5 milki garant,al mi mozemo,prodajemo igrace.Pitanje je odakle vama kad niko iznad milke nije otisao. Narod placa klub lika sa poternice
T

Trololo

pre gotovo 3 godine

Opet brojcanik na vestima o Partizanu, zaista ga dugo nije bilo, cak od proslog clanka. Sta ti je kada si nesvesno zaljubljen u drugi klub, pa moras da komentarises svaki clanak, strasno!
V

Vidi vidi

pre gotovo 3 godine

@gost1111 mozda Zvezda placa od igranja u Evropi poslednje 4god? Od sezone koju smo zavrsili zimovajuci u EL? Sta nisi informisan? Kada ti je ispala grudvica u sezoni kupanja ti si otisao u dubok san i prespavao jesen i zimu? Ooo jadni neinformisani decace, otvori i potrazi na netu koliko je zvezda zaradila ove sezone u evropici a koliko grudvica...
K

Kg

pre gotovo 3 godine

@gost111 decace milke su cokolade. A vidim koliko vi mislite da su vam prodati igraci , toliko da ni za jednog igraca nemate da platite obestecenje. Drugo Zvezda je veliki klub i zaradjuje igrajuci Evropske utakmice i puneci stadion i sve sto ide uz to. Osvaja trofeje u nizu itd......Mi kupujem da bi bili jaci a prodajemo one koji su manje potrebni. I u Nemackoj Borusija Dortmund prodaje trostruko vise nego Bajern ali se zna ko je tata, ko je prvak i najbolji klub. Eto nesto si naucio valjda. Vi ste primorani da na sillu prodajete zato ispadate u sezoni kupanja a trofeja nigde. Razmisli malo.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Tužno, jadno očajno@95......
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gost1111 - opa, danas su ovi frakcijaši iz "internet psihijatara" baš aktivni. Nas sponzoriše Evropa, a vas zna se ko, rekao je on sam. Opet samo vređaš, kao i ovi tvoji gza i trololo, a zapravo ne dajete odgovor - koliko ti misliš da je plaćen Rikardo? Koliko misliš da mu je plata u Partizanu ako je do sad igrao za 1,4 miliona?
G

Gza

pre gotovo 3 godine

@951357 Bedno
G

Gzwx

pre gotovo 3 godine

Milke su cokolade hahahah Dobra fora ...
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gza - jeste bedno, slažem se. Bedno je to što ti i ovi tvoji internet psihijatri pišete.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

@951357 Ti jedan tužan čovek. Možda to ne vidiš, ali jesi. Pusti Partizan, nadji nešto u životu što je lepo. Voli ne moraš da mrziš da bi sebi dao na značaju. Mnogo bre se mržnjom vodiš. Lepše je voleti nego cinično provocirati. Probaj. Ne boli to. Ne valja ti posao čoveče
G

Gostara

pre gotovo 3 godine

Placen 156 miliona, sledeci je na redu CR7 jer Stanoju treba bocni napadac
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gza - ja vas ne mrzim, više ste mi smešni. A svoje savete bi vi prvi morali da poslušate. Jer kakav čovek ide na sportski sajt da vređa nekog drugog kome oči u životu nije video? Poslušaj svoj savet, batali mene.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Bedan si. Možeš šta god da pišeš@951...
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Batali provociranje bedo više. Pa ću te ja ostaviti na miru. Sram te bilo
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gza - pogledaj se u ogledalo
B

B. Grobar

pre gotovo 3 godine

Aaaaaa...stigao sendvic u 11 sati, jel da? Imaces sad "sta" da jedes u sledecih 24 sata. Jedi brojcanik, jedi i neka ti je na zdravlje.
T

Trololo

pre gotovo 3 godine

Cime sam te to uvredio? Nisam napisao ni jednu ruznu rec, stavise, napisao sam da si potajno zaljubljen u Partizan, nema tu nista lose, to je bas lepa stvar. Problem sa tobom, kao i vecinom drugih navijaca, bilo Partizana ili Zvezde, je u tome sto pokusavate nesto da dokazete suparnickim navijacima, a ne gledate u svoje dvoriste. Da li mislis da mi nismo svesni ko nam je u upravi? I ko je u vasoj upravi? Da li vidis mene kako komentarisem na vesti o Prijovicu, Dragovicu itd? A da li zaista mislis da oni igraju za neke male pare? Da li zaista mislis da drzava ne pomaze i Zvezdi, kao i Partizanu? Ti izgleda zivis u svom nekom svetu, gde je jedina Zvezda najcistina, ne namesta, ne krade, ne pomaze joj drzava... Da li ti to zvuci realno? Prvi sam cestitao drugovima koji navijaju za Zvezdu, posle svakog uspeha, i tu nema nista sporno, stvarno svaka cast. Ali je nasa liga i dalje u blatu i nastavice da bude. Za koju godinu ce se stvari promeniti, Partizan ce osvajati titule, igrati u Evropi i sl., ali se sustinski nista nece promeniti, i dalje cemo biti nebitni na fudbalskoj mapi. Stoga, stvarno ne razumem tvoju potrebu da komentarises bas svaku vest o Partizanu, te sam odvojio svoje vreme kako bih pokusao da ti makar malo priblizim kakva je situacija u srpskom fudbalu i da pokusam da te makar malo izlecim od tih tvojih kompleksa, jer sam, jelte, psihijatar. Nadam se da ces nakon ove poruke umanjiti svoje postove na vestima Partizana makar za jedan komentar i tako nas sve makar malo usreciti. Srdacan pozdrav!
I

Ivan333

pre gotovo 3 godine

Mi od prodaje Sadika i Stevanovica mozemo 11 Rikarda da dovedemo
V

Varela

pre gotovo 3 godine

951357 Srbine ti se budis ustajes dnevna rutina i veče sve ti je u znaku Partizana.Samo o Partizanu razmišljaš čuj smešni smo ti pa jedeš se u sebi i prilično si oboleo.Pazi ceo dan ti prodje u znaku Partizana a navijaš za rivalski klub pa ja bih se zapitao čoveče šta sa mnom nije u redu.Ali dobro tako isfrustriranog i obolelog nek ti pomažu tvoji ako ikog imaš
9

951357

pre gotovo 3 godine

@trololo - pa pročitaj svoj prethodni komentar i svhatićeš kako. A šta misliš, da si mi sad otvorio oči? Nisi rekao ništa što već ne znam. Kaži to ovim tvojima koji misle da je Partizan prepošten i da ga država sputava, jer da nije toga, on bi uvek uzimao titule, jer imate najjaču ekipu u univerzumu koja nijednu utakmicu nije namestila. A ova zla Zvezda se gura od strane države, pa zato ima uspehe koje ima i vi imate uspehe koje imate, ili bolje rečeno nemate. E te bajke ja pokušavam ovde da razvejem i da vam otvorim oči. Jer živite u laži i nekom svom paralelnom univerzumu, čast izuzecima. A ja odlično znam kako je kod nas. Ne sumnjam da si psihijatar, kao i ovi ostali iz frakcije internet psihijatara.
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

mislim da je nezadovoljstvo grobara nekom upravom nikad veće ovo je namerno uništavanje partizana pa mi na nekim pozicijama uopšte nemamo igrače
G

Gza

pre gotovo 3 godine

@951357 i to radi sa Zvezdom i Prijovićem. Pa što na vestima o Partizanu stalno javljaš. Si glup

rty

pre gotovo 3 godine

Zna se samo da potpisuje. Kolika je plata, trajanje ugovora, obestecenje to se ne zna i nece se znati sa sigurnoscu nikad. Eto kako se posluje u Partizanu koji se finansira iz budzeta drzave i od poreskih obveznika. Sve tajna da bar izadju pa slazu nego jok tajni ugovori, tajni ugovori izdavanja poslovnih prostora koji posle nestanu itd itd...
g

gunđalo

pre gotovo 3 godine

Pavlović -10.00.000 Sadik - 5.000.000 (+još toliko) Stevanović - 6.500.000 Tomane - 800.000, Vulić 600.000. Pa ko se to finansira iz budžeta dok mu je budžet 30.000.000 godišnje
Z

Zato...

pre gotovo 3 godine

...slažu kad ode igrač, tu su uvek 5± miliona i neke silne klauzule i procenti.
d

dddd

pre gotovo 3 godine

@gundalo: puni ste para a nemoze te da platite asana hahahahah
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gunđalo - bravo, prodali ste igrače za 10 miliona u poslednje 2 godine(verovaću u ove cifre, iako nisu tačne). Koliki su vam rashodi? Mislim da su za 2 godine bar 2x veći rashodi nego to što ste prihodovali. Malo si zaboravio na Radonjića, Boaćija, Iliće, Joveljića, i ostale? Za koliko su oni prodati? Koliko stotina miliona smo mi dobili od Evrope? A koliko vi niste? Malo sizaboravio neke stvari, ali razumem te, to je selektivno grobarsko pamćenje. Mora da si zaboravio i ko vam je licencu platio, opet.
N

NoName1

pre gotovo 3 godine

@gunđalo Sinko, Pavlović je prodat pre dve godine. Sadik pre godinu dana. Stevanović pre 8 meseci. Mogao si i Kežmana da navedeš.

rty

pre gotovo 3 godine

@gundjalo Pa pazi verovatno nemas pojma kao niko ko ovde komentarise koliko se novca da Ramadaniju od svakog transfera. Isto tako mesas babe i zabe. Oba kluba se finansiraju iz budzeta i za oba je potrebno da se zna koliko placaju te igrace, koje su plate itd. Ni u jednom se ne zna sve ali u Partizanu se ne zna nista, dok ovamo se zna koliko je trazio Prijovic, Pesic itd. U Humskoj se potpise i kaze se to je poslovna tajna cao zdravo. Igrac igrao za 1.4m plus stranac i sad krecu nagadjanja igra za 300-400k ili za 1m ili 1m + 500k bonusa itd. Cemu to? Klubovi koji se finansiraju iz budzeta traba svaki mesec da dostave finansijski izvestaj svakome koga to zanima. A ne da se krije kao zmija noge svaki ugovor pa neki nestanu preko noci jer je neki Nevolja deo tog ugovora. Oba kluba treba privatizovati pa onda neka kriju ugovore to je njihova politika kome ce prikazati UEFI kad trazi za monitoring i nikome vise nema izlazaka u javnost i cao. Ali to ako su privatni ako nisu onda itekako me interesuje da li je struja ili benzin poskupeo zbog nekog Rikarda ili nije. I dokle ce to da traje.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

@@951357 vest o Prijoviću i Zvezdi. A tebe nema mučeniče. Baš si paćenik. Ti nisi Zvezdaš. Ti si užasan čovek
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gza - Pa šta da kažem za Prijovića? Nit je naš nit dolazi. Osim ako baš ne voliš da čitaš moje komentare pa da ti napišam tamo neki? Neko je ovde užasan čovek, ali se plašim da bi video ko je to, treba da se pogledaš u ogledalo.
g

gost111

pre gotovo 3 godine

i dragovic nehtede negde za 3miliona € vec dodje u zvezdicu za 300 kg.kikirikija

rty

pre gotovo 3 godine

@gost111 Druze kad deda bude na predstavljanju Rikarda i kad kaze sad mogu da umrem sto mi je unuk ispunio zelju da zaigra za Partizan onda ok ovako ti poredjenje bas bezveze.
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

pavlovic za 2 mil otisao, prodat ramadaniju, stevanovic za 1,5 isto prodat menadzeru, i to su vama bili glavni igraci... nama vulic i tomane nisu bili..
D

Dusmanin

pre gotovo 3 godine

Da li je plata 700000 ili 800000?? Holokaust nad Partizanima!!!
V

Vixtra

pre gotovo 3 godine

Sigurno ce biti placeniji od Dragovica i Prijovica.
D

Dusmanin

pre gotovo 3 godine

Pa Dragovic ima platu kao sto je imao Asano. Ako i Ricardo ima takvu ili manju (a nema sigurno) zasto onda kriju? Dok ne kazu koliku platu ima ja racunam da ima i 200 miliona mesecno... Imaju iste troskove kao Zvezda a 10 puta losiju ekipu, a pokusavaju da predstave javnosti kako je Zvezdin tim skuplji "i to je sustina", sto bi rekao jedan jako bolestan covek...
V

Vixtra

pre gotovo 3 godine

Naravno, sasvim je normalno da jedan od najboljih stopera Austrije u zadnjih 10 godina, prije 4 godine placen 20 miliona evra, igrac na vrhuncu kvaliteta, ima istu platu kao povremeni reprezentativac Japana koji je u Arsenalu cistio kopacke saigracima. Skroz normalno. A da, zaboravih, Dragovicu je deda bio na promociji. To mijenja sve.

rty

pre gotovo 3 godine

@Vixtra Pa menja dosta toga i samo zbog toga i jeste u Zvezdi. Al sta ti znas sta je obraz cast i obecanje kada se da dedi da ispunis najvecu zelju. Tebi je to nesto apstraktno ti bi neki sendvic za 3k da malo mases zastavicom na mitingu da se vakcinises za 3k i da zivis zivot koji zivis. Ne mozes da razumes neke stvari jbg. Mislis sve je u novcu jer isti nemas. Kad bi imao vrv ne bi isto mislio ali to ne mozes znati jer nisi u toj poziciji nikad bio.
D

Dusmanin

pre gotovo 3 godine

Rade botovi vidim, za minut novih 40 minusa, ali nebitno, da odgovorim tebi sto bar imas mozga da postavis pitanje. Decko je za razliku od Asana opaaasno zaradio do sada, i njemu je trenutno svejedno da li dobija godisnje 600k ili 2m, barem za jednu sezonu, kao i Marinu npr. A i Marin je imao platu 700k pa zbog druge Zvezdine lige sampiona dobio skoro milion ipo u toj sezoni. Mozda Dragovicevi bonusi donose njemu 1,5m za sezonu, ili cak i 2. Ali to su bonusi, to ne moze biti minus za klub, to je samo u slucaju ulaska u LS jer tad para stvarno ima za sve te bonuse i jos duplo toliko ostane. A ako se ne udje u LS oni njega moraju pustiti da ode gde god hoce, kao i Marina, za neku sicu, a on ima jos 6,7 godina fore da igra i zaradjuje. Nije tu stvar samo postovanja prema dedi, iako ima i toga, ovo je skroz razuman transfer za njega, posebno kad dodas da postaje glavna zvezda ekipe i da ce standardno igrati sto mu po intervjuima ocigledno fali...
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Dao Zvezdi jedan gol izem ti i odmah Ivica bombas baca izmisljene bombe a koliko ce ih to zadovoljstvo stvarno kostati to izgleda normalan svet nikada nece saznati posto je to UDBA vec zamazala,,,,
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Aauuu,al ovaj crv laze.Genaralni sponzor Zvezde,da pomaze Partizan!!! Pa to nema ni u crtanim filmovima.
F

Fudbalista

pre gotovo 3 godine

Da li u Partizanu, "ljudi od struke" stvarno misle da je Rikardo igrač koji se može smatrati pojačanjem? Moguće i da hoće ukoliko su ga poredili sa Bajbekom i na osnovu toga radili procenu.
G

Gost1221

pre gotovo 3 godine

Tako se unistava klub! Dovodis igraca kog ne mozes da prodas i dajes mu veliku platu koju ne mozes da ispostujes. Posle bude tuzba i jos veci dug. Ligu neces osvojiti i evropu neces igrati sa prevarom od trenera
M

MarePfcBg

pre gotovo 3 godine

Drzava placa Rikarda, ali se to krije , hvala predsednice
M

MarePfcBG

pre gotovo 3 godine

Drzava placa Evrandra valjda je to sada jasno...
N

NKPartizan32zagorska

pre gotovo 3 godine

a plata se ne zna normalno...
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Nije neki golgeter ali znacice, koliko je providno da se namerno unistava klub, da svake sezone ulaze bez trunke ambicije, da se osvoji titula ili da se plasiramo u evropu...A gde su ti fantasticni napadaci koji su se pomonjali? Gde su zadnji vezni? Pa necemo valjda sa Zdjelarom i Scekicem napasti evropu, Gde je desni bek? Jer ce opet Miljkon da nam bude, gde je jos jedan napadac, povredi se Gomes ko ce ga menjati? nece valjda mali Stulic, e boze mi smo u rangu nekog seskog kluba, od koga je ime samo ostalo!!!!
G

Gost74748

pre gotovo 3 godine

a niste ni neko veliko ime,osim u vasim glavama...
J

JMBG

pre gotovo 3 godine

Rikardo je ok igrač i dobrodošao ali ja bih da uputim koju reč upravi i građanskom licu, simpatizeru Partizana Ivici Ilievu koji u svojstvu NN (nepoznato) vodi prelazni rok. Je l' vi to nama pokušavate opet da prodate foru? Gde su te dve babaroge i aždaje Ivice? Rikardo nije ništa od toga. Je l' to vaš skauting od zime do danas, 10 istih imene svake godine koje vrtite u krug pa APP? Kada će gospodin predsedni sa odavno navršenim mandatom Vučelić i direktor Vazura da izađu i objasne zašto smo toliko neuspešni poslednje 4 godine i koja je njihova odogovornost u svemu?
C

Cek cek

pre gotovo 3 godine

Poslednja recenica ime se jos uvek drzi u tajnosti za drugog igraca?! A sta nije bilo u tajnosti kod ovog prvog? Nit plata, nit obestecenje, ja ne shvatam vas Mocarte kako iznesete tekst a nista ne objavite najbitnije. To je kao da na odgovaranju za ocenu u osnovnoj pred nastavnika kada vas pita o kosovskom boju vi ne kazete ni godinu ni nista bitno samo kazete bili se Srbi i turci... da li bi prosao makar za 2? Da li vi trebate da prodjete kod nas citalaca ovakvim tekstom? Pogadjajte... Svako bi voleo da sazna nesto o ciframa u vezi ovog detalja i grobari i delije! U buduce samo napisite Rikardo u Partizanu i nista vise ako vec nista ne znate detaljnije, ovako samo se kao trudite da nesto makar objasnite a nista niste postigli samo ste vise iznervirali... Pa nemojte da postajete kao Alo Kurir, jedino vas citam od svih novina od kada su ugasili sportski zurnal i od kada sam presao preko grane. Tako da nemojte da se brukate iskreni savet to vazi za transfere i u Partizanu i Zvezdi... ako ne znate sve detalje onda bojkujtujte muljatore ne dajte im prostora u tekstu...
G

GrobarKosmet

pre gotovo 3 godine

Previse je stresno ovo za komsinicu! Cigani 99% vasih komentara, dokaz da vas drma i fudbal posle Obradovica!
b

bojank911

pre gotovo 3 godine

Nismo na Partizanovom vebsajtu pa da lupiš tako nešto već na Mocartovom. Logično je i da ima mnogo više komentara Zvezdaša kad nas ima najmanje duplo više
k

kme

pre gotovo 3 godine

jaoj nemogu vise da spavam zbog ricarda i obradovica hahahahahha... svake godine isto sa vama, a na kraju nema Titula ni Evroliga...
u

ukiiii

pre gotovo 3 godine

ja mislim da vas grobara vise drma vas Klub nego nas Cigana hahahaha. Nema veze stice jos malo 50mio od Sadiqa a Suma dobija novi pasos.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Hahahahah, važi. Pa ja sam prvi navijao da potpišete njega a ne nekog kasvetnog igrača. Čovek je privatnik, samo gol vidi, imaćete od njega više štete nego koristi.
V

Volfgang Amadeus

pre gotovo 3 godine

Kad pogledas konmentare vidis da cigani 90% komentara ostavljaju. Samo da napomenem
J

Japi

pre gotovo 3 godine

Pa?
B

Bolek

pre gotovo 3 godine

Pa ništa, samo još jedan dokaz da ne navijate "za" nego "protiv" i da vas sopstveni klub interesuje manje od onog koji mrzite iz dna duše dok pričate kako vas to ne interesuje, kako su vaša liga Barsa, Milan i ostali velikani a na domaće miševe se ne osvrćete. Al' zamalo.
D

Dzontras

pre gotovo 3 godine

bravo Iliev ovo je igrač sa potencijalom ima 29 godina sad kad zagazi u četvrtu deceniju ima da vredi duplo više nema šta.Ali s obzirom koliko ste upropastili tim ovo će nam biti najbolji igrač
R

Ros

pre gotovo 3 godine

Statisticki uz Klea najbolji spic koji je igrao u Partizanu u zadnjih 15 godina.
O

Objektivac

pre gotovo 3 godine

Odlično imamo jednog klasičnog špica a da se povredi ne daj Bože ovi sa krila će ga menjati.Kao da smo u zonskoj ligi gde bekovi po potrebi igraju zadnjeg veznog ili krila a nekad i štoperi uskaču na špica.I mi pretendujemo na titulu i Evropu
R

Ris

pre gotovo 3 godine

Slazem se, treba nam bar jos jedan kao Rikardo i jos jedan napadac drugacijeg profila. Niko ne gleda na povrede ili kartone
j

jaaaaa

pre gotovo 3 godine

igrace za stipendijicu iz ljubavi prema klubu
A

Akademija

pre gotovo 3 godine

Ricardo igračina.
G

Gostiona

pre gotovo 3 godine

"Partizan je na kraju uspeo da u pregovorima slomi i Al Šaržu koja nije imala drugog izbora osim da pusti nezadovoljnog napadača" Pa stvarno cirkus...
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ma to je ta pregovaračka sila Partizana. Dođu i kažu "hoćemo vašeg igrača za dž, a on ima da smanji platu 90%". I tako i bude :D
M

Ma da...

pre gotovo 3 godine

Zasto ne napisete koliko je obestecenje? Ima jos jednu god ugovora pa nece ga pustiti arapi besplatno. Ima 1.4 mil e plate a pise drasticno obestecenje, a ne verujem da bi igrac pristao da igra bez min 1mil e. Zasto nesto ne napisete? Ili ako ne znate cifre napisite otvoreno uprava Partizana kao i uvek krije sve cifre kada su u pitanju transferi!
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Ali najjvaznije je da su razglabali oko Prijovica i sve znali o ciframa moguceg transfera i koliko daje klub i koliko trazi igrac a svi znali da nema nista od toga zato sto je igrac preskup a i rekao je da nece igrati po nasim livadama nikada,a sto se tice transfera u sekti tu uvek Ivica navodne bombe baca a koliko to kosta stvarno to izgleda nikada necemo saznati posto to UDBA momentalno zamaze,,,,,

Srb_7-1

pre gotovo 3 godine

Jedno pitanje za ove cigansture sto se cude kako je Rikardo pristao na drasticno snizenje plate u Partizanu.. Odgovorite vi meni kako je Dragovic odbio 2.2 mil evra godisnje plate od Trabzona ili 2 mil. od Dinama Moskve da bi na kraju potpisao za zvezdu za 600 hiljada godisnje?
9

951357

pre gotovo 3 godine

@srb 7-1 - pa isto kao i Rikardo. Da ne pričam što je Dragoviću zapravo životna želja bila da igra u Zvezdi a prilično sam siguran da Rikardu nije. A da li ti misliš da će Rikardo biti plaćen manje od Dargovića? Ja sam prilično siguran da neće, i da će verovatno da ima i malo veću platu.
B

Brojcanik u bunilu

pre gotovo 3 godine

U pravu si, Rikardu nije zivotna zelja da igra u mezimici.
g

gost123

pre gotovo 3 godine

zna se ko je sledeće pojacanje, najbolji igrac indonezanske lige koji je ispod radara promakao mnogima. To je bilo reseno jos prosle nedelje ali prosto se proculo da ga partizan trazi, menadzeri su brze bolje ponudili njega u tursku jednom klubu, kinezima i sad se u trku ukljucila C.Zvezda. Bice zanimljivo ko ce ga od večitih dovesti, vrlo zanimljiv igrac, nije mi jasno kako je taj igrac promakao mnogima, svaka cast skautima koji su ga pronasli.
G

Gost85

pre gotovo 3 godine

Kako se zove taj igrač ako nije tajna?
H

Host

pre gotovo 3 godine

Pre neki dan je neko lupetao za nekog Osvaldo Haay iz Indonezije igra za Persija Jakarta.
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Kako vas nije sramota pa dokle cete biti na nasim vestima?
O

Orao

pre gotovo 3 godine

Jel vi verujete da neko dolazi u neki klub za manje para hahaha Ajde ako uprave lazu i mazu daj novinari uozbiljite se.. Ovo vazi za bilo koji klub na svetu
d

dr. hyypia

pre gotovo 3 godine

Odakle pare za platu od milion eura kad su u dugovima 50 miliona? MOLIM mozzart da objavi detalje trasfera i platu igraca jer za Zvezdine igrace odmah sve imate. Hvala.

Lanmi23

pre gotovo 3 godine

Kako da objave kad ovi kriju sve...
C

Coneeee

pre gotovo 3 godine

Zašto se ti opterećuješ Partizanom,iskuliraj malo na bazen lepo je vreme a ne da lupas gluposti....ako je partizanov dug 50miliona onda je vaš 200,znamo na k
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Kupovina pod nepoznatim uslovima. Da li ce ikada u partizanu nesto biti objavljeno? Sve je nepoznato, za koliko je doveden igrac, za koliko je prodat, kolika mu je plata. Znamo da muljate, muljaju i nasi, al daj bar jednom bubnite neku cifru, cisto da nesto stoji.
O

Okrugli

pre gotovo 3 godine

Sta ima da bude poznato. Kupi se na rate koje se ne placaju ili se dovode besplatno.Tako su lagali da su dobili 10m za Pavlovica i kada jednom bude pukao taj balon i izaslo na videlo koliko se duguje od Partizana ce ostati samo dugmici
C

Cer

pre gotovo 3 godine

Toliko je uvek sve skriveno da kad se napise da je Pavlovic otisao za 10 miliona, jave se strucnjaci koji objasnjavaju da je to laz. Vi ionako sve najbolje znate
G

Gostaha

pre gotovo 3 godine

i koliko je plata sto ne napišete kao za zvezdu?
B

B. Grobar

pre gotovo 3 godine

Ajde ciganiiiii, tri cetiri, sad: odakle pare, vucic placa, bankomat radi.....
T

TBCZ 24

pre gotovo 3 godine

Pa pare su od Sadika i 30milki provizije, ovaj kada reanimira karijeru ide u Bayern umjesto Leve. Tu isto procenti od prodaje, ispod 40milki ne pristajte 💪
9

951357

pre gotovo 3 godine

I ti znaš da je to tačno.
B

B. Grobar

pre gotovo 3 godine

@ rojcanik, ja sam se obratio ciganima. Jesi li ti cigan?
P

Paokhara

pre gotovo 3 godine

Top transfer, decko igra u zivotnoj formi! Na 31 utakmici prosle sezone postigao je neverovatnih 5 golova! To nam treba...
1

19GR70

pre gotovo 3 godine

Niti skauting niti bilo sta.Obican raspad od kluba. Samo vrti jedne te iste igrace.A i kada nisu isti igraci se dovode od nama dobro poznatih menadzera.E ovaj ce da nas usreci. Samo kod nas i moze da daje golove Indjiji i Spartaku. Otisao od nas pre tri godine,seljakali ga po pozajmicama i nigde nista pokazao nije. Po cemu pamtimo ovoga? Dao gol Borjanu sa 20 metara. Wow. I Jojic je dao gol Zvezdi i Everton i Gogua i? Gde su i sta rade ti igraci? Mali smo klub jer se odusevljavamo malim stvarima. Jos Leonarda vratite koji nije igrao dve godine,koji je hteo da izvrsi samoubistvo i upao u depresiju pa da napadnemo evropski tron. Vazno da se skrenula tema sa Asana za koga lazete da nam nude milione a on decko predstavljen u drugom klubu.
M

Mikki

pre gotovo 3 godine

Sto ne potpisu duzi ugovor, malo je do kraja nedelje..
g

gostkost

pre gotovo 3 godine

Kad je Partizan u pitanju, nikad ali bas nikad se ne zna sta pise u ugovoru. A kad neko dolazi u Zvezdu, do tancina svi grobari znaju koliko se para trosi na pojacanja. Neverovatno.
F

Fmpdiva

pre gotovo 3 godine

Šta pričaš, jel već licitirate brojevima za Obradovića, bar 5 različitih cifara sam video za platu i budžet za igrače Za pola igrača i Trinkijerija je ista priča bila
G

Gost samo gost

pre gotovo 3 godine

Pa zar Trinkijeri nije bio u KK Pastorcad za kikiriki.Zeljko je malo skuplji,on dosao u KK Pastorcad za platu od jednog hamburgera,pomfrit i kecap dnevno.