Dogovoreno: Partizan doveo Vukašina Đurđevića, Voždovcu simbolično obeštećenje i procenti

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.07.24. | 18:41

Desni bek uskoro potisuje ugovor sa crno-belima

Gotovo je: Partizan ima novog desnog beka i opciju više za bonus igrača. Novi fudbaler crno-belih uskoro će postati Vukašin Đurđević posle uspešnih pregovora između Partizana i Voždovca! Klub iz Humske će uplatiti simbolično obeštećenje, a Zmajevi će dobiti 15 posto od narednog transfera momka rođenog 2004.

Pored toga Voždovac bi za uzvrat trebalo da dobije nekog igrača iz omladinske škole Partizana, koji trenutno nije u konkurenciji za tim Aleksandra Stanojevića.

Izabrane vesti

Posle turnira u Moskvi, Partizan je krenuo u potragu za desnim bekom. Povreda Živkovića učvstila je ljude iz Humske u stavu da im je potreban kvalitetna opcija na tom boku, odnosno konkurencija Filipoviću i De Medini. Izbor je pao na Đurđevića koji je dugo prisutan na terenima Mozzart Bet Superlige.

Prošle sezone je za Voždovac odigrao čak 36 utakmica, uglavnom kao desni bek, s par izuzetaka na štoperu. I kupio je stručni štab Zmajeva toliko da je na pojedinim utakmicama poneo i kapitensku traku.

Nema sumnje da će od Vukašina Đurđevića u Humskoj moći da imaju dvostruku korist. Trener Aleksandar Stanojević je dobio desnog beka, po potrebi i štopera, i to sa statusom bonusa. Crno-beli su pre nekoliko dana u tu kategoriju svrstali i Ibrahima Zubairua, koji je dobio srpski pasoš.


tagovi

Letnji prelazni rok 2024Vukašin Đurđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara