Dogovoreno: Matić u Partizanu za 120.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.01.20. | 14:04

Ugovor na 2,5 godine

Pregovori su bili dugi, ali su na kraju bili plodonosni. Napadač Vojvodine Bojan Matić zadužiće dres Partizana i zvanično postati prvo pojačanje crno-belih u zimskom prelaznom roku, saznaje MOZZART Sport.

Prema informacijama našeg portala srpski osvajač Kupa će na ime obeštećenja Vojvodini uplatiti 120.000 evra. Reklo bi se da je Partizan dobro prošao, ako se ima u vidu da je snažni centarfor bio jedan od najvažnijih igrača Nenada Lalatovića u jesenjoj polusezoni, tokom koje je postigao devet golova. Informaciju je kasnije potvrdio i klub iz Humske na svom tviter profilu, objavivši da će se Matić novim saigračima priključiti oko 20 časova.

Izabrane vesti

Poznato je da će rođeni Zrenjaninac, koji se afirmisao golovima u šabačkoj Mačvi, potpisati ugovor sa crno-belima do leta 2022. godine.

Na taj način biće ispunjena velika želja trenera Partizana Sava Miloševića koji je Matića apostrofirao kao igrača koji će predstavljati idealnu podršku Umaru Sadiku.

Još tokom letnjeg prelaznog roka iskusni golgeter rođen u Zrenjaninu pominjao se kao želja Partizanovog stručnog štaba. Vojvodina je odlučila da ga zadrži, što je bio odličan potez. Dobrim igrama Matić je potv rđivao status jednog od najboljih špiceva u ligi, koji je počeo da stvara u Mačvi. . U jednom periodu je sam nosio ekipu iz Šapca i leta 2018. godine zaslužio transfer u korejski Seul.

Međutim, u Aziji se zadržao svega šest meseci. Igrajući za Vojvodinu od marta 2019. godine Matić je rehabilitovao karijeru. Dao je i gol u prolećnom meču protiv Partizana, pa je sigurno da je Savo Milošević do tančina upoznat sa njegovim kvalitetima.

Ovaj transfer praktično je najavio trener Vojvodine Nenad Lalatović rečima da je osetio da se Matiću ide u Partizan. Nepoznato je samo kada će se novi napadač pridružiti ekipi Partizana, pošto je danas doputovao u Belek sa Vojvodinom. Moguće je da će se vratiti sa crno-belima u Beograd za tri dana.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara