Dodatno se zakuvalo u Breši, Baloteliju zabranjen ulazak u trening centar

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.06.20. | 17:02

Čini se da su bespovratno pokvareni odnosi između dve strane

Mariju Baloteliju danas nije bio dozvoljen ulazak u trening centar Breše, jer mu je bolovanje posle problema sa gastroentritisom isticalo u sredu. Nekadašnji napadač Intera, Milana i Mančester Sitija navodno se javio ljudima u klubu da je ozdravio, ali mu nije poslat važeći dokument, kojim bi mogao da uđe na trening, pa je vraćen ulazne kapije.

Sa druge strane, veruje se da je ovo samo nastavak "rata" između igrača i gazde kluba Masima Čelina, koji je javno poručio da žali da što ga je doveo u klub. Nestašni napadač je svojevoljno uzeo sebi još jednu sedmicu slobodno nakon pauze izazvane pandemijom virusa korona, što je razbesnelo prvog čoveka kluba. Baloteli u Breši zarađuje 1.000.000 godišnje i ima ugovor do leta 2022. godine, ali i klauzulu po kojoj klub može da raskine saradnju ukoliko ispadne iz lige.

Izabrane vesti

Baloteli je u Brešu stigao na leto 2019. godine kao slobodan igrač. Ove sezone je odigrao 19 utakmica za klub sa stadiona Mario Rigamonti i postigao pet golova. Breša se nalazi na poslednjem mestu Serije A, sa devet bodova zaostatka za Đenovom koja je prva iznad crte.



tagovi

Mario Baloteli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara