Komentari na vest

Dobri duh Kasper četvrti asistent među Orlovima

Р

Рецепт одбране

pre 3 meseca

Лазовић десно, Младеновић лево и двојица у средини...
O

Optimus Prime

pre 3 meseca

Pixi da jeo poveo Erakovica ili da je nasao desnog beka, moga je lagano da igra sa 4 pozadi! Cupa ili neko drugi desno i Mladenovic levo.
L

Lalegale

pre 3 meseca

Neigra jel menadžeri sastavljaju tim .To je svima jasno .Ipak Srecno momci.
m

milo123

pre 3 meseca

Imao je nekoliko jako dobrih poteza na meču. Deluje u odbrani slabiji, ali mislim da bi morao da igra.
m

mare fkv

pre 4 meseca

I onda se pojave tako neki padavicari u komentarima i pljuju Tadica svako malo, koji je na svojih 108 utakmica direktno ucestvovao u 63 gola i ekipu odveo na tri velika takmicenja. Od blata cemo ga praviti posle ovog prvenstva. Uostalom, to se i protiv Austrije videlo. Ja se iskreno nadam da cemo uspeti da stvorimo takvog kreativca u neko skorije vreme, inace nam se ne pise dobro, pogotovo kad vidimo rezultate U21 ekipe.
F

Fakti

pre 4 meseca

Mrsavko Mladenovic je jako koristan za ekipu. Ima dobar centarsut i dobar je i za slacionicu. Uporan je. Samo sto izgleda kao da nista nije jeo 5 dana.
L

Laker

pre 4 meseca

Tako i treba da izgleda fudbaler a ne kao Tadic, gledaj ga kao bodibilder, zato ne moze sprint da istrci, SMS primer kako savrseno treba da se izgleda, gore mrsav a noge jake. pa jel ga dobija neko u duelu?
r

rf

pre 4 meseca

Zamisli ustanes ujutru, otvoris neki portal da procitas malo vesti. Onda se zeznes i otvoris komentare i tako neki znalci, poput Lakera, izvale da neko ne moze da potrci jer izgleda kao bodi bilder. Sedim i boga molim da je samo kvalitetan trol, te da neko pri zdravoj pameti ne moze biti ozbiljan sa ovom izjavom. Na stranu sto Tadic izgleda kao enciklopedijski primer profesionalnog sportiste (sa 36 godina), evo, pozdravio te je Adama Traore npr. Izguglaj, nije tesko, pogotovo kako se ne bi provalio ovako ponovo. Transfer blama veci od Embapeovog u Real.
L

Laker

pre 4 meseca

Hahaha ti poredis Traorea sa Tadicem... Traore je crnac i ima 27-8 god, decko kao Bolt. Tadic u godinama i umesto da malo smanji misice on se jos vise nagruvao, sto se i vidi koliko malo trci
j

jovanczv

pre 4 meseca

Milan Rodic bolji.
P

Prcko33

pre 4 meseca

Evo minusi sve govore koliko znamo 😁 Mladenovicu svaka cast, ali je Rodic zaista kvalitetniji!
v

vulex

pre 4 meseca

Bolji od Kostica trenutno, i defanzivno skroz korektno odigrao juce
D

Darjan retard

pre 4 meseca

Koji dobri duh...nema veze sa fudbalom
B

Bar Kohba

pre 4 meseca

Meni je on igrac koji uliva poverenje i ima dug kontinuitet igara po klubovima i Piksi nece pogresiti ako ga uvrsti u prvi tim. Zvezda, Bate Borisov, Keln, Standard, Lehija, Legija i sad Panatinaikos, znaci lik je igrao i u jacim i u slabijim ligama uvek pouzdan, sad u Grckoj standardan, zna i penal fino da izvede, igra dobro po boku, fino centrira, sme da dribla, vraca se nazad, skroz zahvalan igrac i kulturan porodican momak.
O

Oto

pre 4 meseca

Mladenović ima milion mana, ali jedina stvar u koju sam siguran da njegov centaršut nikad nece izdati....Tadić bi izvodjenje kornera trebao da prepusti Mladenoviću, kada on igra ili Živkoviću, obojica imaju bolji centaršut od njega
M

Mujagic

pre 4 meseca

Nekako mi je utisak da ga nismo iskoristili dok je bio u najboljim godinama…ali moze i sada da posluzi, da ima samo malo vise koncentracije u odbrani mogao bi biti vazna karika…
J

Jajsjskah

pre 4 meseca

Mladenovic je 91 godiste, znaci ima 32 ili 33 godine, nema 31 nikako