Direktor Trepče: Ovo je više od sporta! Spremali smo se za spektakl, nebitno je više gde će meč biti odigran

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.10.19. | 12:35

Ništa od meča u Kosovskoj Mitrovici

(Od izveštača MOZZART Sporta sa Jarinja)

Utakmice između Trepče i Crvene zvezde definitivno neće biti odigrana! Bar ne u predviđenom terminu, danas od 14 časova u Kosovskoj Mitrovici. Posle intervencije policije i zabrane vlasti u samoproklamovanoj državi Kosovo, kompletnoj delegaciji srpskog šampiona, zajedno sa novinarima na licu mesta, zabranjen je ulazak na Kosovo i Metohiju.

Izabrane vesti

Susret šesnaestine finala Kupa Srbije će zbog toga biti odigran u četvrtak verovatno u Staroj Pazovi, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da je ovo "velika diplomatska pobeda države Srbije, FSS i Crvene zvezde", dok je tehnički direktor Trepče Vladan Radovanović izjavio je da više nije ni važno gde će utakmica biti odigrana, jer je onemogućeno da se u Kosovskoj Mitrovici dogodi pravi fudbalski spektakl.
“Šta da vam kažem, ljudi, mi smo se spremali za utakmicu. Vidite i sami ko je protivnik, Crvena zvezda. Vidite šta se dešava, ovo je već nešto više od sporta, više od igre. Žao nam je, svima. Spremali smo se za spektakl u Kosovskoj Mitrovici. Bili ste prisutni i videli ste šta se sve izdešavalo“, poručio je Radovanović.

Terzić sa Jarinja: Došli smo da se bavimo sportom, kosovske institucije su pokazale da je sve što rade farsa i laž

Zvezdi zabranjen ulaz na Kosovo i Metohiju (VIDEO)

Danima unazad provlačile su se priče da utakmica neće biti odigrana...
“Mi smo od samog izvlačenja parova dobili najave da utakmica neće biti odigrana. Mi smo i pored toga bili veliki optimisti, sve do 10 časova danas mislili smo da će utakmica biti odigrana. Tako smo se i spremali, do poslednjeg trenutka“.

Radovanović nije još siguran gde će Trepča i Zvezda ukrstiti koplja, ali...
“Nebitno je gde će utakmica biti odigrana, ali mislimo da će biti ili Stara Pazova ili Beograd“.

Upitan da li se plaši da bi Trepči moglo da bude zabranjeno da se takmičiti u trećoj ligi Srbije, odgovorio je:
“Ne plašimo se više ničega, šta mogu da nam zabrane“, pita se Radovanović i dodaje:
“Sve su nam zabranili i eto, još samo to da nam zabrane. Nemamo strah oko toga. Mi ćemo da igramo fudbal i da se bavimo sportom, da radimo naše stvari, a oni neka se bave svojim. Neke stvari ne zavise od nas, jer se meša politika u sport, što nije dobro. Sve što bih rekao, bilo bi suvišno“.

Foto: FK Crvena zvezda


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara