Dušan Vlahović (Reuters)
Dušan Vlahović (Reuters)

Direktor Juvea o Vlahoviću: I Ibrahimovića su kritikovali u prvoj sezoni, pa je eksplodirao

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.05.22. | 01:25

Podseća navijače Bjankonera izvršni direktor Mauricio Arivabene

Crno-beli deo Torina je s ogromnom euforijom krajem januara dočekao Dušana Vlahovića, a onda je došla do tačke usijanja kada je supertalentovani srpski golgeter s prvom pojavom na terenu u dresu novog kluba krenuo da trese mreže. Međutim, gol mašina je u poslednje vreme stala, Vlahović je postio na prethodne tri utakmice i to je javnosti bilo dovoljno da se otvore priče o ne baš tako uspešnoj polusezoni srpskog reprezentativca.

Juventus i Inter od 21.00 na rimskom Olimpiku igraju finale kupa Italije. Logično pitanje je hoće li se o drugom strelacu Serije A i autoru sedam golova i dve asistencije na 18 nastupa, u slučaju majstorskog izdanja ili gol(ov)a kojim bi Staroa Dama podigla pehar, ponovo pričati o vrhunskom pojačanju?

Izabrane vesti

"Ne postavlja se pitanje o Vlahovićevom kvalitetu. Podsetiću Juventusove navijače da je Zlatan Ibrahimović takođe bio kritikovan u prvoj sezoni u Juventusu, pa je u narednoj ekspodirao. Ovde je samo pitanje vere u igrača. Hajde da mu damo vremena, a Vlahović će pokazati da vredi - po mom mišljenju, već je pokazao", rekao je pred finale Kupa Italije Mauricio Arivabene, izvršni direktor torinskog giganta.

Juventus je zimus na transfere Vlahovića i Denisa Zakarije zbirno spisakao skoro 90.000.000 evra. Na osnovu svega viđenog ove sezone, jasno je da je Bjankonerima neophodna rekonstrukcija, naročito u veznom redu. Biće potrebno pornaći zamenu i za Đorđa Kjelinija koji se na kraju sezone izvesno seli u MLS, ali Arivabene ne najavljuje pompezan prelazni rok.

"Letnji prelazni rok će biti vrlo čudan. Sa Svetskim prvenstvom koje ide u susret, ne verujem da će biti uzburkano, možda se zakuva tek u januaru. U svakom slučaju mi nećemo praviti dramu. Volja kluba je da investira na održiv način, a da se pritom tim ojača", zaključio je Juveov izvršni direktor.




tagovi

Mauricio ArivabeneMauricio ArivabeneDušan VlahovićJuventus

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara