Juventus u krizi

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.04.20. | 10:00

Pored Belorusije, ni Nikaragva ne odustaje od fudbala

Pored Belorusije, aktivno je i prvenstvo Nikaragve. I tamo je pregršt interesantnih duela. 

Neka vrsta derbija kola u Nikaragvi može da zaintrigira. Managva je trenutno najbolja, bez poraza ne na pet utakmica u nizu, drži čelo tabele, a Fereti je na uzlaznoj putanji. Četiri dobijena meča gostujućeg tima znači da na nogama Managvi neće biti bunker igre. Inače, poslednji put u martu na meču ovoga para slavila je Managva s minimalcem, ali su se pre toga utakmice ovih timova pokazale kao jako efikasne. Možda je vreme da se to nastavi, budući da je na poslednjem meču Managva palo čak sedam golova.

Izabrane vesti

Sabanas je na dnu tabele, ima dva vezana poraza, a pre toga dva remija. Juventus Managva je ušarenela, pa sa poslednjih pet susreta ima jedan remi, plus po dve pobede i dva poraza. Ostaje nam da se zapitamo može li ih Sabanas iznenaditi, što je malo verovatno ukoliko se setimo pobede Juventus Managve na meču ovoga para iz marta s konačnih 5:0.

 

Duel dve objektivno loše ekipe ukazuje na realne mogućnosti oba tima da ostvare povoljan rezultat. Uprkos činjenici po kojoj je Činandega sedma na tabeli, ozbiljan znak pitanja treba staviti ispred ovoga kluba budući da da govorimo o ekipi koja je vezala tri poraza. Okotal je u prošlom kolu pobedom nad Juventus Managvom prekinuo lošu seriju, što znači da će biti motivisan za novi napad na uslovno rečeno jaču ekipu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

NIKARAGVA 1

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara