(MN Press)
(MN Press)

Dinamo Zagreb pita za Sisoka, Čukarički bi ga pustio za 1.500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.08.24. | 10:07

U igri su još dva kluba

Prošle su dve godine otkako je Sambu Sisoko stigao na Banovom brdo, prema slovu ugovora trebalo bi da prođu još dve, jer ga je Čukarički tokom leta „vezao“ papirima do juna 2026, ali bi moglo da se desi da stameni vezista napusti Beograd do kraja aktuelnog prelaznog roka.

Među klubovima zainteresovanim za 24-godišnjeg Malijca nalazi se i Dinamo iz Zagreba. Prema pisanju afričkih medija, šampion Hrvatske se raspitivao kod zastupniika Sambua Sisoka kakve su mogućnosti da promeni sredinu u završnici aktuelne transfer pijace. I nije jedini, jer se ime ovog fudbalera našlo i na radaru čelnih ljudi ukrajinskog Krivbasa i Standarda iz Liježa.

Izabrane vesti

Možda poslednja opcija deluje najrealnija, ako se zna da je Sisoko pre dolaska u Mozzart Bet Superligu igrao u Belgiji, za Kortrajk. Opet, ako mu se već nudi šansa da pređe u Dinamo, gde je maltene osiguran na trofeje i igra redovno Evropu...

Naravno, prvo se pita Čukarički. Afrikanci dodaju da klub nije baš raspoložen da pusti jednog od oslonca ekipe Gorana Stanića, međutim, napominju da bi mišljenje moglo da se promeni ako neko uplati 1.500.000 na ime obeštećenja.

Sisoko je pre dva dana, u Užicu, na susretu protiv lučanske Mladosti najpre postigao autogol, onda i pogodio mrežu rivala, ali je Čukarički izgubio meč šestog kola ovdašnjeg prvenstva (1:3).



tagovi

Dinamo ZagrebHrvatskaHrvatska 1transferiLetnji prelazni rok 2024Sambu SisokoČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara