Dinamo ima još jednu zlatnu koku: Livaković je Mančesterova želja

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.08.19. | 18:53

U najavi transfer vredan 15.000.000 funti

Zašto je Dinamo iz Zagreba odbio ponudu tešku 9.000.000 evra za Dominika Livakovića od Monpeljea? Zato što bi mogao da ga proda za 15.000.000 funti i to – Mančester junajtedu!

Prvi golman zagrebačkog kluba i nova „jedinica“ reprezentacije Hrvatske je u tefteru Mančestera, koji u njemu vidi naslednika Davida de Hee, ako se Crveni đavoli ne dogovore sa Špancem oko produžetka ugovora.

Izabrane vesti

Skaut engleskog kluba je bio na Maksimiru i tokom ove nedelje, gde je gledao na delu Livakovića na meču sa Rozenborgom. Dinamo je dobio meč, a golman je sačuvao mrežu netaknutom.
Ako De Hea ne potpiše novi ugovor s klubom sa Old Traforda, hrvatski reprezentativac je kandidat za novu „jedinicu“. Na potpis španskog golmana se još čeka“, stoji u tekstu koji je objavio engleski San, a prenose Sportske novosti.

Livaković je bio „već viđen“ kao novi čuvar mreže Monpeljea pre nekih mesec dana, trebalo je taj transfer da bude vredan 9.000.000 evra, ali je Dinamo otezao da potvrdi posao i sve je propalo. Kako stvari stoje, mogla bi to da bude jedna od boljih odluka zagrebačkog kluba.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara