Dimitrije Kamenović (©MN Press)
Dimitrije Kamenović (©MN Press)

Dimitrije Kamenović ostaje u Švajcarskoj

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.07.24. | 11:04

Levi bek će još godinu dana sakupljati minutažu u Iverdonu

Fudbalski je 'prodisao' Dimitrije Kamenović na pozajmici u Iverdonu, ali je za povratak u Lacio i dalje rano te će 23-godišnji levi bek i naredne sezone minute sakupljati na pozajmici. I to u istom klubu.

Kako piše Korijere delo Sport, bivši defanzivac Čukaričkog i predstojeću sezonu provešće u Iverdonu, klubu za koji je nastupao prethodnih šest meseci.

Izabrane vesti

Kamenović je u Iverdon otišao sredinom februara ove godine i tamo ostavio vrlo dobar utisak. Zadovoljni onim što je prikazao, u Iverdonu su izrazili želju da ga zadrže, a ništa protiv nisu imali ni Lacio ni Kamenović, svesni da je za fudbalera najvažnije da ima standardnu minutažu.

Tako je makar bilo u prethodnih nekoliko meseci. Kamenović je za devetoplasirani klub švajcarskog prvenstva odigrao 13 utakmica, i to na različitim pozicijama - od štopera, preko levog beka do levog veznog, a za oko 1.000 minuta na terenu postigao je jedan i namestio dva gola.

Kamenović je u Lacio stigao leta 2021. godine iz Čukaričkog za 3.000.000 evra i od tada je odigrao samo jedno poluvreme za rimski klub, a pre Iverdona kalio se i u praškoj Sparti za koju je upisao devet nastupa.


tagovi

Dimitrije KamenovićLacioTransferiLetnji prelazni rok 2024Transferi uživo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara