Komentari na vest

Dibalina sudbina u rukama supruge i majke: Porodična rasprava u Rimu i pet mogućih zamena

S

SS Lazio

pre oko 1 mesec

Zasto bi Dibala otisao kad ove godine ima neto platu od 7 miliona plus 2 miliona u lako ostvarivim bonusima. Ukoliko odigra 15 utakmica, eto njemu jos godinu dana ugovora sa Romom. Ne samo to. Na taj ugovor je insistirala Roma, samo da ga ne izgubi za sicu ili dzabe. Vec dve godine se vidi da Roma bez njega je jedno 30% manje. Sa druge strane, zivi lagodan zivot u Rimu, a to je jedan od najlepsih gradova sveta. Bolje se zivi u Rimu sa 7 miliona evra godisnje nego u mnogim drugim gradovima sa 10 ili 12 miliona. Znaci, lep grad a on tek ozenjen, zivi lagodan zivot, voli ga 60% grada (ostali deo ga mrzi doduse), pun para, sto bi otisao.
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Dubala
B

Bexam

pre oko 1 mesec

Bem ti igraca kojem mamika i neka sponzica odredjuju gde ce da igra..ccc
С

Само кажем...

pre oko 1 mesec

Најгоре ми је кад професионалци себи допусте да им породица кроји судбину.
N

NR

pre oko 1 mesec

Ne idi Paolo. Arabija je sra**e!
N

Norma

pre oko 1 mesec

Jebote kad pročitam ovakve stvari, prosto mi je drago što nisam postao vrhunski igrač. Jedina žal jeste što nisam postao solidan, daj mi čoveče traku Vojvodine, Radničkog, da vidiš šta je lojalnost. Ne da mi žena i mama odredjuju, u Novom Sadu nadjem normalnu obrazovanu devojku, koja sluša Divlje 🍓 i Ekatirinu veliku, podršku. Zgadio mi se medjunarodni fudbal, dzabe ti Dibala sve kad tebi žena odredjuje. E da si ti jedini, nego vas ima milion.
D

DibaIa

pre oko 1 mesec

I onda je pao jorgan kada se probudio sa sve trakom na ruci i obrazovanom devojkom u krevetu koja sluša divlje jagode. Nema više lojalnosti u modernom fudbalu, vidiš da Dibila teraju iz Rome (zbog velike plate) i onda dovode nedostojne zamene. Svaka čast Bogi i ostalima koje su naveli, ali su daleko od Dibalinog kvaliteta. A i tebe da si zaista došao do Vojvodine bi prodali kada bi došla dobra ponuda. Prodaju se igrači protiv svoje volje (primer Jovan Mijatović).