©Starsport
©Starsport

Devet dana od rastanka sa Partizanom, Saničanin pronašao novi klub

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.07.24. | 10:19

Doskorašnji štoper crno-belih mogao bi da karijeru nastavi u Mađarskoj

Siniša Saničanin je na korak od novog angažmana, tvrde mediji u Mađarskoj. Prema navodima lokalnog portala Boon, doskorašnji defanzivac Partizana u pregovorima je sa Diošđerom, te bi mogao da proširi koloniju nekadašnjih članova Mozzart Bet Superlige.

Posle tri godine provedene u Humskoj, reprezentativac Bosne i Hercegovine je ovog leta kao slobodan igrač napustio Partizan, a ukoliko najave iz Mađarske budu realizovane, manje od dve nedelje će provesti bez angažmana s obzirom na to da je štoper zvanično slobodan igrač od 1. jula, odnosno devet dana.

Izabrane vesti

Centralnog defanzivca rođenog 1995. godine u novoj sredini bi dočekao srpski strateg Vladimir Radenković, ali i dobro poznato lice sa superligaških terena Uroš Drezgić sa kojim bi potencijalno mogao da čini štoperski tandem u predstojećoj sezoni.

Podsetimo, Diošđer će u narednom periodu biti jači i za Marka Rakonjca koji je prosleđen u Mađarsku na pozajmicu iz moskovske Lokomotive.

Nekadašnji fudbaler Rudara iz Prijedora, Borca iz Banjaluke, lučanske Mladosti i Vojvodine, tokom prethodne tri sezone u Humskoj je upisao minute na 75 utakmica, ali nije u potpunosti opravdao očekivanja. Tokom sezone 2023/24 Saničanin je pao u drugi plan, te je minute dobijao na kašičicu, ostavši u senci Svetozara Markovića i Bojana Kovačevića.

Još proletos su crno-beli najavili da Saničanin neće ostati u klubu, a po rastanku sa centralnim defanzivcem, konkurenciju u Humskoj na istoj poiciji zaoštrio je Nihad Mujakić.

Diošđer je prethodnu sezonu završio u sredini tabele, daleko od Evrope, ali i borbe za opstanak, međutim nova sezona očigledno je donela veće apetite s obzirom na to da su se u mađarskom klubu rastali sa desetoricom igrača čime su najavili veliku rekonstrukciju.


tagovi

DiošđerSiniša SaničaninFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara