Džon Duran (©Reuters)
Džon Duran (©Reuters)

Detonacija u Londonu: Vest Hem nudi 38.000.000 evra, procente i igrača za rezervnog špica Vile!

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.07.24. | 19:42

Džon Duran na putu za London

Pre godinu i po dana plaćen je skoro 17.000.000 evra pa iako je period u Aston Vili proveo u senci Olija Votkinsa mogao bi Džon Duran uskoro da napravi novi, duplo skuplji transfer u - Vest Hem.

Londonski klub je rešio da razbije kasu za još nedokazanog 20-godišnjeg kolumbijskog napadača sa Vila parka u nadi da će njegovim dolaskom rešiti goruće pitanje. Inicijalna vest sa Ostrva glasila je da su Čekićari ponudili 35.000.000 evra da bi nekoliko sati kasnije podigli ulog na 38.000.000 evra, pride u posao uključili i centralnog vezistu Luisa Orforda (18) iz omladinske škole i obećao procente od naredne prodaje, sve kako bi se približio zahtevu kluba iz Birmingema od 47.000.000!

Izabrane vesti

I sve to za rezervnog napadača!

Otkako je u januaru 2023. godine stigao iz Čikago Fajra, Duran je za Vilu odigrao 49 utakmica od kojih je počeo tek devet, postigavši svega osam golova. Nije pored Votkinsa mogao da se izbori za ozbiljniju minutažu, ali je i pored toga bio na ceni i u prethodnom periodu. Raspitovao se za njega Čelsi, želeo ga je i Vest Hem ove zime, ali je Vila odbila predlog o pozajmici sa opcijom otkupa.

Međutim, sada je posao blizu realizacije. Fudbaler je već dogovorio lične uslove petogodišnje saradnje sa Čekićarima, a navodno su i pregovori klubova u odmakloj fazi te bi Đulen Lopetegi uskoro mogao da dobije neophodno pojačanje u napadu.

Samo u poslednjih pet godina londonski klub je na špiceve 'bacio' ukupno 100.000.000 evra. Bacio, jer ni Sebastijan Ale ni Đanluka Skamaka ni Deni Ings nisu opravdali uloženi novac, dvojica prvopomenutih su u međuvremenu i napustili klub pa je tokom prošle sezone neretko Džerod Bouven morao da igra kao najistureniji. Ako ne dođe do preokreta u pregovorima sa Aston Vilom, više neće morati.


tagovi

Transferi uživotransferiLetnji prelazni rok 2024Džon DuranAston Vilavejn runi protiv vest hema

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara