Komentari na vest

Detalji Kovačevog transfera u Partizan: Čukaričkom 350.000 evra i procenti

O

Odakle novci moji sinovci?

pre oko 1 mesec

Odakle vam pare za skupa pojačanja ako ste u dugovima 50 miliona Evra, porez od preko 20 miliona Evra ne plaćate godinama i ako već imate pare da se razbacujete zašto vam onda država plaća UEFA licencu?
z

zauzeto ime

pre oko 1 mesec

decko, dobro dosao, i ne osvrci se na ove klince sto se loze na "zvezdase-partizanovce", ako odradis posao na terenu kao uros djurdjevic, vladimir stojkovic, zasluzices svako postovanje kod mene, ostalo me ne zanima ........ fudbal je odavno posao, klinci nek se loze
s

salesman999

pre oko 1 mesec

to onaj sto je prosao zvezdinu omladinsku skolu i isao na sever, a sad panicno brise sa drustvenih mreza sve sto ima veze sa zvezdom? mogli bi i nekog partizanovca da dovedu kao sto stanoje rece.
P

Partizan propo skroz dovodi Zvezdinu decu

pre oko 1 mesec

Odakle vam pare kad dugujete i Bogu i narodu?
z

zauzeto ime

pre oko 1 mesec

pola ugovora bazdara prodato saragosi za 3 miliona, milenkovic presao u englesku, 10% partizanu je 1 300 000, i saldanja se prodaje po zavrsetku kvalifikacija od 4-7 miliona, to ti je od transfera desetak miliona ..... potroseno arijaga 500 000, mujakic 900 000, domingez 1 400 000, brat srbin zubairu 500 000, kovac 350 000, to ti izadje 3 650 000, skroro bazdar sam pokrio .......... sta nije jasno ?
D

DKP

pre oko 1 mesec

Hajduk Kula se ugasio zbog duga 200k u momentu kad je imao potraživanja od PFC za Fejsu (veći iznos). Ode klub, odoše i dugovi...tako to ide. PS Ostoja sredio topli obrok (sendvič+piće) zaposlenima, zna ljude! To je poslovanje.
L

Logitech

pre oko 1 mesec

A odbrana?
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Najveća preporuka mu je to navija za Zvezdu. Pitanje je da li u Partizanu ima ijedan Partizanovac osim Željka Pantića.
i

info za sve

pre oko 1 mesec

pri kraju pregovori za Železničarom iz Pančeva oko dolaska Romanića. Cena 450.000 € + %. Verovatno će se upariti on i Jovanović kada ode Saldanha. Bukvalno u rangu TSC-a se pravi ekipa... 😞
d

darkok

pre oko 1 mesec

Još jedan cigan alo bre šta rade to
@

@info

pre oko 1 mesec

Jos jedan bivsi igrac Zvezde i veliki zvezdas? Rece Stanoje da mu trebaju igraci koji "osecaju" partizan i dovede dva zvezdasa!? 🤣🤣🤣🤣🤣
k

kkkk

pre oko 1 mesec

Jovanović - Lazarević - Marković - Mujakić - Jurčević - Kovač - Arriaga - Zahid - Severina - Jovanović - Grimaldo Krunić - Đurđević - Filipović - Kovačević - Antić - Stjepanović - Owusu - Natcho - Goh (Kalulu) - Romanić( Nikolić) - Zubairu Iskreno se nadam makar po jednom ozbiljnom pojačanju na poziciji napadača i na poziciji štopera, a inače čak i nakon dolaska Kovača i Romanića nam je tim kriminalan. Za kraj prelaznog roka, Djidji ili Maraš za štopera, Geubbels ili Anderson Lopes za napadača kada ode Saldanha
Z

Zeko

pre oko 1 mesec

Nadam se da će Kovač ispuniti očekivanja trenera Stanojevića, puno tu treba rada i para da se zaustavi urušavanja Partizana
@

@zeko

pre oko 1 mesec

Kovac bolji igrac od svih u veznom redu partizana!
3

350.000

pre oko 1 mesec

Plus 15% i 3 za 3 u cetiri sezone.
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Ako se bavite sa procenama vrednosti Zvezde i njenih protivnika napišite na koliko je procenjen Kovač. Čisto da vidite koliko su procene realne.
E

Eseks

pre oko 1 mesec

Odlican igrac.Za njega i Stankovic Nikolu mi je bas bilo zao sto su otisli iz Zvezde.Zelim obojicu puno srece i da postanu top igraci.Sto se tice komentara da je mator sa 25 godina,to su gluposti,pa nema 35...Kvalitet se uvek naplati.
D

Dejanii

pre oko 1 mesec

Neka primi moje saučešće
J

Joksa1986

pre oko 1 mesec

Cuj 25 godina ima i nece niko da ga plati posle i dzaba ovih 15% 🤦, sve fudbalski strucnjaci 🤦 Neka Kovač u ovoj ligo za centralni vezni igrač da 10 golova i na to doda 4 ili 5 asistencija a Partizan nekim cudom uspije da ostane 2 u Ligi i umuva se bar u Komferencisku ligu( u grupe) tamo neka odigra sve utakmice pa ce te vidjeti kako niko nece platiti nista za igraca od 25 godina... Bajern Kejna na pragu 32 godine platio preko 100 miliona, ok nije za poredjenje ali za nauk, nekad nisu samo bitne godine vec i kvalitet, forma, napredak itd.Djakovac pre dve godine nije vredio nista a sad TSC trazi 1,5 miliona ? Ja sam Zvezdas, Kovac je vise nego solidan igrac za nasu ligu, nije za Zvezdu ali za ekipe kap sto su Partizan, TSC, Čuka i Voša je top igrac 👍, e sad Kovač to zna i verovatno razmislja racionalno, Partizan los, ali kakav god da je ako uspije svoju formu dici na visok nivo bice mu odlicna odskocna daska za dalje, a nije da nije mogao otici iz Čuke, svaki prelazni rok je imao pomude ali ocigledno nisu bile OK. Ima priliku, trenutno je najbolji vezni igrac u Partizanu i to ubedljivo, sad je sve na njemu... Visok, jak, dobar pas, odlican sut sa distance, dosta trci, borben, ako digne formu ode on dalje za godinu dana...
P

Pojacanje

pre oko 1 mesec

Neka odigra kao Belic i bice zaista OK pojacanje!
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

@@slavuj Cekaj, prijatelju, jel nije Cukaricki privatni klub? Od kud sad privatni klub poklanja igrace? Jel to lazes samo nas ili hoces i sam sebe da uvjeris u tu laz?
P

Pedja108

pre oko 1 mesec

Mene samo zanima koji se nas igrac usrecio odlaskom u Partizan.
P

Pa ko

pre oko 1 mesec

VVV jedanbje toliko uzeo da se sada bavi kupanjem u bazenu, naravno privatnom.
S

Slavuj

pre oko 1 mesec

Ovi što pominju Belića i Kovačevića i poklanjanje, zaboravljaju da je pola transfera Belića od 4 milona pripalo Čuki. Baš su naivni ovi iz Čuke što poklanjaju igrače Partizanu.
@

@slavuj

pre oko 1 mesec

Pticice, nije poenta da li su dobili procente vec da postoji i pristojno obestecenje... ne poklanjaju se Belic za 50% od prodaje sledece, onda Kovacevic za kojeg je navodno 600 hiljada obestecenje dogovoreno a nije isplacen ni evro, + onaj Jankovic za 0€ i procente... u redu su procenti ali postoji i fiksni deo, koji je uglavnom za partizane 0€... Jos se i ti nadjes da pricas kako ste to vi na kraju Cuki ucinili uslugu? Kakav 🤡
d

darkok

pre oko 1 mesec

Uvek je bilo igrača koji su igrali za recimo Zvezdu a navijali za Partizan i obrnuto naravno primera radi Rodić i Ivanić su bili navijači Partizana pre Zvezde malo pre njih Darko Lazović bio i kapiten Zvezde a okoreli grobar dolazio na jug i navijao za Partizan ja iskreno to ne volim to je za mene velika izdaja bukvalno ko da su promenili veru. Ipak želim sreću Kovaču i oprosti ću mu ružnu prošlost ako ostavlja srce mn a terenu i daje sebe 100%za dres i grb Partizana kao nekada Stojke!
A

Acko kralj

pre oko 1 mesec

Ima i igraca Partizana koji vole Zvezdu, recimo Jovetic i Mijatovic, od poznatijih, ili u kosarci Divac, Zeljko Obradovic, Savic, Novica, sad Avramovic.

Srpski samuraj

pre oko 1 mesec

Ma i Pele i Maradona navijali za Partizan, a od novijih Mesi i Ronaldo! Šteta što to niste znali, pa da ih dovedete, da ne biste dolazili u situaciju da dovodite igrače koji vas javno vređaju, a vi morate da im opraštate ružnu prošlost! 😄
R

Revizor

pre oko 1 mesec

Kupuju se sumnjivi igraci! Gde su nasa deca? Jovanovic, Roganovic,Ilic,Subotic,Kovcevic,Stjepanovic,Aleksic,Jevremovic,Petkovic,Mircetic,Bazdar,Trifunovic! Za ive dunstere timcina...i da ih trpimo i sacekamo!
L

Logitech

pre oko 1 mesec

Bazdar prodat Saragosi za 3 miliona.
N

Nasa

pre oko 1 mesec

Deca su na dvojnoj registraciji u Teleoptik.
Š

ŠumadijskaKapija

pre oko 1 mesec

Nema Hasana Dudića da se oglasi?
H

Halllo

pre oko 1 mesec

Posle.se pitamo sto nam ovako ide u fudbalu dovode se polovnjaci iz Cukarickog sta je sa nasom skolom fudbala jel radi neko nesto tamo ili je sve predao..
K

Kojom

pre oko 1 mesec

Skolom Smiljanic ce da napravi igraci za prvi tim Partizana, Bogunović, Vulicević daj ne da se zanosim, pa pola klinaca nam preslo u Zvezdu.
s

srka

pre oko 1 mesec

Ne bih zaista pisao o finansijskom momentu transfera, ali ako se uzme u obzir da je njegova tržišna vrednost oko dva miliona eura, onda je ovaj iznos za koji ga je doveo Partizan, praktično ništa. Uvek sam ga veoma cenio kao igrača i inače mislim da su on i Docić bili srce i duša Čukaričkog. Dečko koji ima 25 godina, potpuno sazreo kao igrač, poznaje jako dobro ovu ligu, jer već sedam, osam godina nastupa kao profesionalac u njoj i kad god bi ga zaobišle neke eventualne sitne povrede i suspenzije, uvek je bio standardni prvotimac. Ne znam da li je Čukarički više izgubio njegovim odlaskom, ili Partizan dobio dolaskom. Ne poznajem igrača u ligi, osim ako nije iz Zvezde, da je kompletniji i taktičko-tehnički obučeniji od njega. Možda i najpametnije pojačanje Partizana u poslednjih desetak godina. Igrač poput Darka Tešovića, ili Ivana Tomića. Neko ko komanduje ekipom u svakom trenutku. Eto koliko samo jedan igrač može da promeni krvnu sliku tima, a to će se vrlo brzo videti. Srećno momak i da te zdravlje posluži, za ostalo ćeš se ti pobrinuti, ne sumnjam u to.
d

dr finansija

pre oko 1 mesec

igrac tipa darka tesovica haha pa to i jeste problem koji crni tesovic
m

mrva zemunac

pre oko 1 mesec

ne vidim da se sad grobari javljaju kad je prodat za 350k eura a vredi 2.2m? a za iste ovakve situacije se govorilo "zvezdine filijale"
J

Jokan

pre oko 1 mesec

Poslednja godina ugovora
@

@jokan

pre oko 1 mesec

I da je poslednja godina ugovora 350k je i dalje smešno.
@

@Jokan - mrva zemunac

pre oko 1 mesec

bolan 350k za igrača vrednog 2.2mil po poznatom "Transfermarktu" čak i u poslednjoj godini ugovora je gotovo neviđeno svuda. i kovačevića ste uzeli za 600hilj i 15%. ne znam da li je on u zadnjoj godini ugovora, ali ako jeste, opet nema smisla pošto krećete sa isplatom od februara 2025??? takođe neviđeno. ponavlja se isto sa partizanom i čukaričkim.
O

Odakle novci bando crvena?

pre oko 1 mesec

Odakle vam pare kad dugujete 50 miliona Evra i preko 20 miliona Evra za poreze a država vam plaća 3,2 miliona Evra UEFA licencu?!
A

Ahaahaahaahahah

pre oko 1 mesec

😂, pa vi pored ekperata, postace te i knjigovodje Partizana, e komedija sa ovim crvenima😂
m

metalika moj dobar

pre oko 1 mesec

jos jedan koji ne moze poboljsati igru Partizana.Sad u sredini on i Ariaga ..otisi ce sve do vraga
R

Redme

pre oko 1 mesec

Dečko je profesionalac. Da smo u nekoj Švajcarskoj, Zvezda bi im prosledila i Sremčevića, Kabića, Đurića...A naš fudbal bi imao koristi od toga.
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 mesec

Celi život Zvezdaš ali ako te Zvezda ne želi,šta onda.Treba da odbiješ ponudu,da odbiješ šansu da možda za godinu ili dve odeš negde dalje za par miliona.Meni je prvom neprihvatljivo da neko ko je vatreni Zvezdaš dođe u Partizan ali ja sam samo navijač koji ne živi od fudbala i niko me ne pita nizašta.Da je nekada Darko Kovačević odbio da ode u Zvezdu i čekao da ga ga zove Partizan možda ne bi postao to što jeste.Ovome je izgleda suđeno da zaigra za Partizan.A kažu da je Dragan Kićanović onog dana sedamdeset prve kada je došao u Partizan dao izjavu da je do tada bio najveći Zvezdaš a da tada postaje najveći Partizanovac i evo ga,najveći Partizanovac i dan danas.
s

srka

pre oko 1 mesec

Znaš li ti koliko je igrača navijali za Zvezdu, a igralo u Partizanu i obratno. To su gluposti. Fudbaleri su profesionalci. Navijaju za onog ko ih plaća. To nema nikakve veze. Da su Mesi i Ronaldo igrali u klubovima za koje navijaju, sad bi sa klincima šutirali krpenjaču na poljančetu i prodavali paradajz na pijaci.
S

Samo strance kupujete

pre oko 1 mesec

A dje su vaša djeca?
m

metalika moj dobar

pre oko 1 mesec

djiga,duarte, puma,adidas, seul,tokio, hvang, dalsio kanga,prucev, felisio,lesnik, endinedaje, olinjalainka...
@

@samo

pre oko 1 mesec

Legenda kaze da su oni najbolja skola Evrope posle Ajaksove, zamisli u sta su oni sebe ubedili! A mec protiv Lugana poceli sa 9 stranaca, aparthejd nema sta! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
M

Miksea

pre oko 1 mesec

Opet neke cene sa popustom, galantno nema šta.
K

Kompleksi su neizlečivi

pre oko 1 mesec

Kad ne znaš da napraviš igrača onda kupiš Zvezdino dete..
@

@kompleksi

pre oko 1 mesec

Nemoj tako, njihova skola je druga u Evropi odmah posle Ajaksove... 🤣🤣🤣
T

Tarzan

pre oko 1 mesec

Sunce ti ko dade za onaj panj od Mujakica 1 mil? Pa jel ima neko vise normalan ?
T

Treba malo realnosti

pre oko 1 mesec

Zahvaljujuci Mujakicu najbrzem centralnom defanzivcu i Superligi i golmanu Jovanovicu Partizan nije jos primio gol u ovoj sezoni, imao je jedno nespretno ispucavanje protiv Dinama i primili smo nesretan gol sutem sa 16 m inace da su ostali igraci odbrane tipa Mujakic Partizan bi i u Evropi bio defanzivno mnogo bolji a bek Antic stalna opasnost po sopstveni gol, Sveta Steta, puz Scekic, Lazarevic i Djurdjevic jos na proveri, jedino ovaj novi Jurcevic obecava i ubacuje se brzo u napadacke akcije, Filipovic prokockao svoje sanse, De Medina prisilno na desnom beku bio bi mozda bolja kombinacija sa Mujakicem u centralnom delu odbrane i prosle sezone neiskoriscen a odbrana bila suplja i panicna!
S

Saguenay

pre oko 1 mesec

Do pre samo nekoliko godina 99% tekstova povezani sa fudbalom su bili o igrama, pobedama, porazima, igracima... Danas, vecina vesti o transferima, a to je zato sto je drzava i postavljeni radnici u fudbalu postavljeni od iste samo tu da peru novac a za rezultat nikoga briga nije.
N

Nanas

pre oko 1 mesec

E ovako, ja mislim da velika vecina ljudi ovde ne shvata tu psihologiju....covek razmislja verovatno racionalno i zeli da se ipak koliko toliko obezbedi,i racuna da ce lakse preko iz partizana nego iz cuke..., da ne bude da moralisem i patetisem, reci cu da nikada takav potez niti mogu shvatiti ,ni podrzati, jer ipak ,kako leci i mirno zaspati,ili kako sebe pogledati u ogledalo,ako znas da si citav zivot voleo jedan klub, a sad ides u vecitog rivala....,po meni,izdaja samog sebe,porodice,tradicije itd...
V

Vukkk

pre oko 1 mesec

Drugar, ima daleko bitnijih stvari u zivotu od toga za koga navijas , cuj ne bi mogao da spavas
N

Nanas

pre oko 1 mesec

@vukk, e moj drugar, ako je neko osetio te "druge bitnije" stvari,to sam ja, i je li trebam o tome sada sa tobom da pisem ???? Tema je Kovac,njegov prelazak, ostavio sam komentar, i ti i ja smo zbog te teme tu, ne znam razlog da ti sada potezes "bitnije stvari " ??? Nepotrebno bas...
R

Revision

pre oko 1 mesec

Nikom od igraca vise nije bitan klub, niti grb, vec novac i da bezi preko iz Srbije. Sta tu nije jasno? Da postoji bilo kakva vrsta osecaja pripadnosti kod nas u Srbiji, ne bi imao navijace BG blizanaca van Beograda, nego bi ljudi iz svojih gradova navijali za svoj lokalni klub. Ali, kod nas je sve odreda nakaradno, i drzava, i ljudi, i sport, tako da nema sta se sekiras. Prodane smo mi Srbi duse odavno, i to za sitan novac.
z

zapitaj se onda

pre oko 1 mesec

kako je to Radonjić kao navijač zvezdane mogao igrati u svim mladjim kategorijama Partizana, da bi po prelasku u seniorski fudbal zaigrao za istu. obraz djon.
k

kondor007

pre oko 1 mesec

Nanas , koliko si ti zaostao ne smem da napisem , toliko o tvojoj zaostalosti . Znaci nije uspeo u Zvezdi onda treba da propadne i da prodaje frule po Beogradu po tvome razmisljanju .
@

@zapitaj se

pre oko 1 mesec

Sine, Radonja je zvezdas od kad zna za sebe... mesas babe i zabe! Radonja je bio kod vas ali je uvek voleo Zvezdu i konacno ispunio zelju...a Kovac je isto zvezdas od malena i igrao u Zvezdi 11 godina...pa presao kod vas... kapiras li razliku, imas li bar toliki kapacitet?
@

@kondor

pre oko 1 mesec

Covek je rekao svoje misljenje, a to sto je vama najbitnija preporuka kada dovodite igraca to da je ili igrao u Zvezdi ili da je njen navijac to je vec vas problem...jer to je kod vas postalo normalno...
N

Nanas

pre oko 1 mesec

@kondor, a ja ne smem da napisem koliko si ti nevaspitan pa se tako obracas ljudima !!! Da je srece,prvo bi administratori pogledali sta neko pise,pa mu onda pustili komentar, a ne bi dozvoljavali takvima kao ti da lece svoje frustracije vredjajuci druge,na stranu sto si nevaspitan,nego sto si i nepismen,pa poentu moga komentara nisi ni shvatio,za tebe je to visa matematika....
p

poručnik

pre oko 1 mesec

znači otkači te devojka i ti do kraja života nećeš pogledati drugu 😂😂😂Vidiš li tupsone da ga Zvezda nije htela i šta kao čekaće poziv sa Marakane čitav život!
N

Nanas

pre oko 1 mesec

@porucnik, kazes "tupsone " ??? Aj sto menjas nickove, pa se brukas nekulturom i nevaspitanjem na vise mesta, nego sto nisi covek pa da sa jednog nastavis raspravu, a tebe tako nevaspitanog ostavila je svaka,u to ne sumnjam, tako da si to jedino u pravu....
G

Gostiona

pre oko 1 mesec

Odrasti

RealNo1

pre oko 1 mesec

Е мој Ковач. Цијела породица, па и он сам навија за Звезду и уништиш себи каријеру одласком у Партизан.
N

Nebitan10

pre oko 1 mesec

Ali ovi u komentarima koji vrednuju igraca na osnovu transfermarkta su hit stvarno i onda se tu nesto razmlacuju sa fudbalskim znanjem hahahaha
g

gost0124

pre oko 1 mesec

Kupili ga samo da oslabe Čuku pred Zvezdu...
M

Molim

pre oko 1 mesec

Hahahahaahahahahahahahha. Brate uzmi citaj ponovo terzicevo saopstenje to ti bolje ide.
d

dramarko

pre oko 1 mesec

Uopšte ni meni ali i mnogo kome nije jasna ova politika Partizana.Šta se dobija sa Kovačem i kakav je to kvalitet,pa ako on treba da bude pojačanje onda je Partizan u velikom problemu.Istina i svi dovedeni do sada su prosek a i ekipa u celini je na tom nivou.Dokle će to ići i kakva je budućnost ovog kluba je velika zagonetka.Stanoje kao da ne vidi da nema tim nema igrače i ići će teško sa svakom ekipom a Evropa je već otišla.Kada u ekipi igraju devet stranaca skromnih mogućnosti kada nema domaćih i mladih igrača ovakve igre do sada su odraz nemoći i kvaliteta koji ne postoji. Neka vam je bog u pomoći a kako igrate i kakvu ekipu imate na evropsku utakmicu dodje dve tri hiljade gledaoca nigde ne verujem da ih ima manje u Evropi.To sve govori.
B

Bojo

pre oko 1 mesec

Ma, ne brini ti za Stanoja. Zna on dobro koliko je Zvezda jača, ali , dobio otkaz u Konji a ovde mu obećali stan u BG na vodi ... Vidi on dobro!
1

156

pre oko 1 mesec

Bolje da smo doveli Djakovca
A

Akonkagva

pre oko 1 mesec

Djakovac igra u TSCu. Nije slobodan igrac.
@

@156

pre oko 1 mesec

TSC ne daje igrace na "dodjem ti"...kao sto vam Cuka poklanja Belica, Kovacevica a sad i Kovaca...
p

pesimista

pre oko 1 mesec

Ako je istina e onda bi se moglo reći da Partizan postaje Zvezdina filijala.Pa ipak imaju zvezdu u grbu!😄
B

Bojo

pre oko 1 mesec

Pored Kovača tu je i Antić, a biće ih još, ako budu pristojniji!
T

Ture92

pre oko 1 mesec

Igrali smo zajedno kao klinci neki turnir ,tada je zvezda poslala par igrača da nas pojačaju za taj turnir i medju njima je bio i Kovač ,šta znam okoreli Zvezdas u Partizan...
l

lalala

pre oko 1 mesec

na stranu ko za koga navija od ludaka koji ovde komentarisu. decko voli zvezdu vise od sebe, otac njegov bi ubio za zvezdu. mladji brat u zvezdi bio, treci sin zvezdas. odrastao ma marakani, bio ubedljivo najbolji igrac i kreator dok ga nisu unazadili u seniorskom fudbalu jer ko ce klinca da istrpi i da mu slobodu da ispuni potencijal... sve u svemu idu mu godine, verujem da posto su bili jako siromasni da ce da proba da uzme lovu, a partizan odskocna daska. sve najbolje svakako
J

Jes vala

pre oko 1 mesec

Su pametni onaj Kabić i Sremcevic da dodju u Partizan a ne da propadaju u Zvezdu.
P

Pazi

pre oko 1 mesec

danas ne možeš dobiti dobrog ekonoma za te pare a kamoli perspektivnog igrača!Pametnom dosta!
z

zaks

pre oko 1 mesec

Čekam izjavu Kovača ali već pretpostavljam kako su mu sročili istu.Naravno da dolazi u najbolji klub u zemlji i da je od rođenja grobar jer mora lagati sam sebe.
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Mora da se ljudi iz Cukarickog kopcaju na ledja ako su pristali na 350k i 15%, a on je procenjen na 2,5 miliona. Smesno je da neko iz klubova plasira ovakve izmisljotine, da ih ne nazovem jos gore...
d

darkok

pre oko 1 mesec

Jednostavno je ističe mu ugovor na kraju sezone, već za 6 meseci može da potpiše za drugi klub bez dinara obeštećenja, očigledno nemaju za njega ponude i sad je daj šta daš prelazni rok traje još koji dan i neće da rizikuju da im igrač ostane i da u januaru potpiše za drugi klub bez obeštećenja. Mislim da nema kvalitet za Partizan ali svakako je bolji igrač od trenutnih koje imamo na toj poziciji i realno je kad to sagledamo pojačanje i unaprediće igru bar u trkačkom delu jer nam to fali i nesvidja mi se njegov angažman jer je okoreli cigan takvima nije mesto u Partizanu
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Slazem se, ali onda ide za 500-750k, i za bar 20% od prodaje. Narocito sto on vec ima 25 godina, da odigra sezonu-dve u Partizanu, to je vec 27, ko ce ga uzeti i za koje pare i koliki je procenat od toga? Samim tim mora ova startna cifta da bude veca, a ne bagatela. Sto neko rece, gradjanski rat bi izbio da Cuka ovako pokloni igraca Zvezdi.
J

Jes

pre oko 1 mesec

A ko ih procenjuje, moze neko da ih procenjuje i da vrede 10 miliona, sta si toliko zapenio, ko da su di dajes svoje pare.
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

@jes - Pa ja i dajem svoje pare. Cim drzava placa, placa novcem koji dolazi od nas, pa i od mene izmedju ostalog. Tako da da, dajem svoje pare.
J

Jes

pre oko 1 mesec

Ti dajes pare, kako to dajes kuckas tu po sto komentara jedno te isto ko papagaj, lezis u krevet po ceo dan i ti dajes pare nekon i nesto plaćas, ajde bre klinac sta si se toliko zaneo i istripovao.
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

@jes - Ako ti ne razumes da i ti i ja dajemo pare za ovaj transfer onda nema poente da gubim vreme sa tobom. Mada, prvi znak da ne treba da gubim vreme je bio tvoj prethodni komentar, videlo iz aviona se da vidis dalje od nosa...

DR_PFC

pre oko 1 mesec

Smesno je koliko si dosadan sa svojim nebulozama. Ko je tebe proglasio za eksperta. Naravno kao i svi mi ovde da imas pravo da komentarises ali smiri strasti. Nije dosta sto komentarises sa stotinama razlicitih nadimaka, nego si sad postao i strucni ekspert?!?!? Ili si samo promenio taktiku za provociranje i promovisanje. SJASI bre covece. Ostavi nas da uzivamo u citanju "PRAVIH" komentara. Evo pricao sam sa drugarima i poznanicima iz kladze i svi smo se slozili da si dosadan, svi su te provalili vec. Naravno uvek se nadje neko ko se primi na tvoje koske.
J

Jes

pre oko 1 mesec

Kako mogu da razumem da dajes pare, kada nista ne radis i kuckas ceo dan i vrtis jedno te isto, koje ti to tvoje pare dajes sta ti to placas pa si toliko zapenio da dajes svoje pare, jednostavno prosipas neku klinacku pricu i to je vidljivo,ajde sinak glupa ti je mnogo prica.
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

@DrPFC - wow, postao sam slavan, pa vi diskutujete o meni u kladzi? @jes - jos jednom si potvrdio da ne treba da gubim vreme na tebe. Hvala. @obojica - Znam da je jako tesko, ali probajte da shvatite ovo - znati nesto nije lose. Znati nesto je dobro. Biti upucen u nesto nije lose, to je dobro. To te cini kvalitetnijom, boljom i obavestenijom osobom, sposobnom da bolje donosi odluke u zivotu, da ima prave stavove i vrednosti. Nadam se da cete to shvatiti pre nego sto bude kasno.
J

Jes

pre oko 1 mesec

Jedino sto znas je da lupas gluposti,nemas odgovor ni na jedno pitanje, lepo te pitam koje ti to tvoje pare dajes kada nista ne radis, kuckas ceo dan jedno te isto,nema potrebe da se zahvaljujes, treba pomoci kada je neko u velikoj zabludi kao ti i da mu se objasni kada nesto ne razume i ne shvata.
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 mesec

Zvezda šampion
w

wtf

pre oko 1 mesec

Kakve bi teorije zavere bile da Cukaricki pokloni igraca Zvezdi ovako
M

Molim

pre oko 1 mesec

A da nije mozda u poslednjoj godini ugovora pa je zato ovoliki transfer? Informisi se
@

@moli

pre oko 1 mesec

A jel su i Belic i Kovacevic bili u poslednjoj godini ugovora kad vam ih je Gale bukvalno poklonio? Uzmite im onda i ovog brazilca Mela, idealna zamena za Saldanju ali im platite nekih 150 000 u 5 rata...
M

Molim

pre oko 1 mesec

@moli Nisu druze oni bili poslednja godina ugovora, Belic je dosao kao rezervista, bio u drugom planu i imao svega nekoliko nastupa u cuki uglavnom sa klupe, pritom su kroz procente zaradili 2 miliona valjda to znas. A kovacevic je placen preko 500.000 + procenti a ti proceni da li vredi vise.
@

@molim

pre oko 1 mesec

Raspitaj se da li je Evro uplacen za Kovacevica, a za Belica ste im ucinili uslugu? Oni raskinuli ugovor sa njim da bi ga vi uzeli dzabe...koja je logika da im onda date 50%? Zato sto je imao vazeci ugovor koji je raskinut da bi ga vi uzeli...
Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

8% menadžeru? Nema dugova? Sve najbolje!
C

Cipiripi LE2

pre oko 1 mesec

Partizan je ekipa u rangu Cukarickog
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Ne vređaj Čukarički koji je bolje organizovan klub :)
G

Gost1611

pre oko 1 mesec

Partizan daje 350,000,al drzava na to dodaje maks 2miliona,klasika i posle u koga se pumpa kes,prosle godine Severina hteo da ide jel su mu kasnile plate,sad odjednom 11 novih igraca,a niko se ne pita odakle kes,a Evropu nisu igrali.Ovamo pljuju po drzavi,da vam nije drzave vi ne biste igrali kvalifikacije zadnji 4 godine,svake godine drzava im placa da igraju kvalifikacije
P

Perinco

pre oko 1 mesec

Drzava daje,ali drzava i uzima!Moras igrati kako ti oni sviraju!Da se ne lazemo,drzava postavlja sefa mesne kancelarije u nekom selu,a nece vodece ljude u Partizan!Davace drzava sve do onog trenutka dok Partizan ne bude konkurentan C.Zvezdi,znaci nikad(dok je veliki vozd tu),jer nije isto takmiciti se u ligi sa i bez Partizana!
N

Normalno

pre oko 1 mesec

Partizan je drzavni klub koliko i Zvezda.
D

Dex911

pre oko 1 mesec

Sta ste zapeli kako igrac na trasfermarktu vredi 2,5 miliona.Pa sta?!? Ko zna na koji nacin oni tamo i prave te vrednosti. Tamo i Katai vredi 4,Ivanic 7 ali nema kluba koji su spremni da daju i polovinu te sume za igrace koji su presli 30 a jedva da su igrali negde van Srbije a i tamo nista specijalno nisu pokazali. Svaki igrac vredi onoliko koliko neki klub zeli da da za njega
e

e

pre oko 1 mesec

Bitno da su vama pokazali,Katai oteo Stanoju obecanu titulu i kup.
V

Viki Miljković

pre oko 1 mesec

Čuka ponovo izvrsna. Ciolis je pokidao protiv OFK, Uroš Miladinović treba da se razigrava, a ako to ne bude radilo, čak i Kabić može da uskoči. A Partizan ako razigra i proda Kovača, biće i procenata.
D

Darko111193

pre oko 1 mesec

To je taj igrac koji oseća partizan koga je najavi stanojevic hahahahahha decko okoreli zvezdasa, au sta nam napravise od kluba bolje da nas ugase a ne ovako da nas muce
Đ

Đukin fan

pre oko 1 mesec

Jutros beše ispaljene cifre da Kovac vredi 2,5 miliona €🙃🙃🙃 Sad transfer 10 puta manji a i to je mnogo za skroz nevidljivog igrača koji bas ništa ne može da donese !!!!Cirkus u nastavcima
B

Bojo

pre oko 1 mesec

Partizan dobro prošao. Umesto 2,5 miliona plaća samo 350.000. Znači dobar je 2, 15 miliona ...
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Partizan je definitivno postao filijala Čuke. Prvo Belić, pa Kovačević i Janković, pa onda naše dete
R

Rokas

pre oko 1 mesec

usrecio si se brate 😂
L

Lik

pre oko 1 mesec

Samo lud čovek, pa još Zvezdaš, može iz jednog stabilnog kluba da ode u raštimovani Partizan. Možda je u Čukaričkom imao 100 000e, a ovde dobio 200 000, ali će u Čukaričkom te pare dobiti, a ovde će možda preko suda doći do plate. Ja ne bih nijednom igraču preporučio dolazak u Partizan, a nijednom mladom u Zvezdu.
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 mesec

Što mu nisi javio na vreme.
N

News

pre oko 1 mesec

Kojih 200k pa Goh ima milionce cisto u Partizanu. Verovatno je Kovac dobio makar pola od toga
A

Auh

pre oko 1 mesec

Partizan potrosi za pojacanje, koliko crveni potrose za jednog igraca da greje stolicu na istoku Marakane,i onda hoces da budes prvak pa to nema ni u igricama.
v

v1ad

pre oko 1 mesec

Da, Partizan jos zivi u onom svetu u kome "mali" klubovi poklanjaju igrace Zvezdi i Partizanu. Sad, realno, s kim bi pre poslovao? Zvezdom koja da 2 miliona za Sremcevica, 800,000 za Kabica, ilii Partizanom koji nateze 350,000 za Kovaca, verovatno na milion rata, za koje nisi ni siguran da ce ih isplatiti?
D

DKP

pre oko 1 mesec

350k+ 15% Zvanično!!! Nezvanično? Možda i neki keš ali to je ona ne oporezivi deo, jer to tako (neko) može.
Y

Yui

pre oko 1 mesec

I milion na ruke .. tako smo ih zajebali i za Belica i za 50 posto od dalje prodaje
@

@yui

pre oko 1 mesec

Vi dali milion na ruke??? Vi milion ukupno niste uplatili za Belica, Kovacevica, Jankovica i Kovaca ! Jedino jos da ste im uzeli milion i 4 igraca gratis... Uzmite im i Mela i Docica kad vas Gale casti!
M

Milence Pilence

pre oko 1 mesec

Ovo naše komentarisanje na Mozzartu postalo gore,nego da se iskupe BABE TRAČARE,pa ogovaraju i LAPRDAJU do MILE VOLJE!!! 🤭🙈🤣
L

Loris Bauer

pre oko 1 mesec

Sramota da Partizan dovodi osvedočenog navijaca Zvezde, a ovamo ide prica kako trebaju igraci koji osecaju klub.

Bibras Natho

pre oko 1 mesec

To je njegov kiks a ne od kluba, bas je veliki zvezdas cim dolazi kod nas....
A

Ajde

pre oko 1 mesec

Bre kakva prica, gde ti zivis sinko, sve je postalo samo kinta i materijalno i ti pricas neke price.
V

Vratnica

pre oko 1 mesec

Daj covece, koga jos zabole dal je igrac Zvezdas ili Partizanovac? Igra decko za lovu...
i

igor978

pre oko 1 mesec

Igrač vredi onoliko koliko je neko za njega spreman da plati (kao i sve ostalo u životu).
S

Sf

pre oko 1 mesec

Ima i ona: Sve ono što možeš da kupiš novcem već je jeftino.
A

Alireza Jakanbas

pre oko 1 mesec

ovo, je sramno kako ovi prvo ne skauti dovode ovog decaka i sta cukaricki pusta, a mali zvezdas pravi ko koga zeza ovde
L

Levi bek

pre oko 1 mesec

Koje su ove fore da igrac koji vredi 2.5 miliona bude prodat za 350 hiljada ? Zasto Cvetkovica ne daju zvezdi za te pare ? Predlozite TSC-u za Djakovca istu sumu, a zauzvrat im dajte drugo mesto. Svakako bice win-win i za klubove i za srpski fudbal
t

testera

pre oko 1 mesec

po tom istom transfermarketu IMT ima nekoliko igraca od milion evra. Decko ima 25 godina, a za 5 godina u Cukarickom nije uspeo da preraste ovu ligu i ode negde.
g

gonpi

pre oko 1 mesec

Ja sam partizanovac al ovaj mali sigurno nije cist kad dolazi u ovakav partizan! Zao mi ga kao i svih dok ne bude cistka
L

LFCC

pre oko 1 mesec

A na transfermarketu vrednost 2 500 000. Hahahaha.
k

klasika

pre oko 1 mesec

vredi po transfermaketu 2.2 miliona ovi ga dali za 350.000 , onda imas clanak o vrednosti Bodo Glimta kao duplo jeftiniji, a izvor naravno transfermarkt, toliko o novinarstvu i apsurdu
M

MM003

pre oko 1 mesec

Svaka čast Čukaričkom, igrača koji prema tm vred 2,2 miliona daš za 350k. Nema šta stvarno izvanredan transfer... Mada kada ga nisu nikome uvalili do sada sigurno su žurili makar i za 1 € da ga daju samo nešto da zarade, zato su ovo prihvatili.
L

Lzzzr

pre oko 1 mesec

Tesko ce biti prodat sa 25god vec
C

Civijas

pre oko 1 mesec

Bravo! Konacno ce Sveta dobiti jos jednog Srpskog fudbalera neracunajuci Jovanovica.