Komentari na vest

Detalj koji menja situaciju: Silas zbog 27 minuta može samo u MLS, Koreju, Kinu...

S

Siniša 5

pre 34 minute

Pa hoće li ikada da se oformi tim? Kakva je svrha kupovati igrače i prodavati ih za 7 mjeseci? Jedino da ndko dobro napuni duepove,a kako cemo igrati u europi,koga briga? Ti je dokaz da je nas klupski fudbal propao zarad trpanaj para u Terzine dzepove.Sramota jada i beda.
D

Dragoo

pre oko 1 sat

Ma nema nista od toga. Sto bi ga otkupljivala na zimu i lrodavala recimo u Ameriku??? A zarada sitnis. De ne lupajte gluposti. Tu je do ljeta pa cemo vidjeti sta i kako. Da li je vrijesan otkupa. I Djiga je bio los na pocetku i cudili se mnogi sto smo ga otkupili od Bazela. A sad je standardan i sasvim dobar stoper.

Miki

pre oko 1 sat

Do sada Silas nije fudbaler vredan 10 miliona. Ubeđen sam da CZ treba da ga proda i da nađe ovde ili u inostranstvu nekog boljeg!
Z

Zmi Zmi

pre oko 2 sata

Da li je Zvezda mogla da stavi izlaznu klauzulu za Maksimovica, npr za xxx miliona evra, i da li se to kod nas radi?
S

Stručni konsultant

pre oko 4 sata

Ova vest je potvrda da je Zvezda dovela mačka u džaku! Može li pametan čovek dovesti igrača koji je standardna rezerva u nekom klubu?! Sve igrače koje je Terzić sa svojim mapetovcima doveo su bili rezerve, ili su došli nakon isteka ugovora u klubu (Nedaje, Olanjika, Milton, Điga, Dalčo i Katompa Mvumpu). Ne znam ko je taj pametnjaković koji od ovakvih škart-igrača može očekivati uspešan nastup u KŠ, najelitnijem svetskom takmičenju u fudbalu!
V

Vi grobari nemate pametnijeg posla

pre oko 4 sata

Zamene ili istek ugovora? Pa inače ima finansija da se dovode igrači sa velikim ugovorima i platama sa Zapada. I Olajinka i Milson su primera radi bili najbolji igrači svojih timova. Taj isti Silas je u maju ove godine primera raadi dao gol i upisao utakmicu u direktnoj utakmici protiv Bajerna iz Minhena za drugo mesto u Bundesligi.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 4 sata

Svi vi što omalovažavate Silasa i terate ga iz Zvezde, možete da mu ... i meni isto da mi ... Srećom pa vaše pljuvačko mišljenje nikoga ne zanima. Većina vas su lažni Zvezdaši, navijači kluba Šalke 04 nul fir.
P

Popsi@Don Vito Corleone

pre oko 2 sata

@Don Vito Corleone (afro-fanatik) - za tvoju informaciju Katompa Mvupua niko ne omalovažava! Njega omalovažavaju njegovi nastupi! Ne znam da li se sećaš izvesnog Žan Filipa (Krasoa), inače tvog nekadašnjeg strip junaka, sada igrača francuskog drugoligaša Pariza?! Da li te on (Katompa Mvupma) podseća na Žan Filipa po svojoj nezainteresovanosti za događaje na terenu?! Ipak, razlika između ova dva “kapitalca” je ta što Žan Filip ima solidnu tehniku, dok je ovaj Katompa Mvumpa na ratnoj nozi sa tehnikom! Uživaj u igri Katompa Mvupua, tvog novog strip junaka!
B

Bas tako

pre oko 2 sata

Bas tako
I

Istinsky

pre oko 5 sati

Gledao sam Silasa svaki minut tokom igre i moje skromno mišljenje je da će taj momak do zime sigurno ostvariti prelaz, ali ne u drugi klub nego na klupu za rezerve. Vidi to i uprava i zbog toga je nastupio "panic-mode" koji proizvodi ozbiljno spinovanje po medijima. Najbolje je da ga posudimo Borcu iz BL, ali ne za Evropu, tamo im dobro ide, nego da plaši protivnike u bosanskom kupu. Praštajte zbog doze cinizma u objavi, ali Marin, Kanga, Ivanić, Hvang, Elšnik, Maksimović, ... su od "prve lopte" mnogo bolje i dublje kopali! Silas, tokom igre, uvek nekako izgleda "nenadležan".
S

Sky888

pre oko 5 sati

A Milson je se inace pokazao kao klasa od igraca! Ahahahaha
T

Trebinje

pre oko 5 sati

Hahahahahaha opet mezimica i pored silnih rekorda ne može da proda dalje od Rusije i američke lige.
M

Mutommbo

pre oko 5 sati

Juče ste objavili bombastičnu vest o odlasku Silasa, jer ste ga proglasili da nije kvalitetan igrač i da će zato napustiti Zvezdu u januarskom prelaznom roku. A sada kada ste shvatili da ne može nigde da pređe, jer je igrao 27 minuta za Štutgart, e onda nabrajate zemlje gde bi mogao a koje nisu platežno sposobne, i kao jedinu varijantu ističete MLS, gde su šanse minimalne zbog poslovne politike tamošnjih klubova. Dakle dva teksta besmislena, prvi da nešto objavite, a dugi da tom besmislenom tekstu nadogradite smisao. Mnogo je bolje da ništa ne pišete, umesto ovakvih besmislenih tekstova. Mi koji pratimo fudbal još uvek ne znamo kakav je Silas igrač. Definitivno nije onakav kakvim ste ga predstavljali. nije krilo, već može da odigra takvu poziciju. Definitivno mu leži uloga drugog špica u postavi tima, gde ume da se izvlači i po jednoj i po drugoj strani terena.
D

Da li ste

pre oko 6 sati

vi normalni sa ovakvim vestima,sleite civeka posle 5 utakmica.Odabraste li hotel gde ce da bude smesten?
r

realni noviniari

pre oko 6 sati

Danas novinar se setio ove informacije pa sad kao pise tekst odmah HAHAHHA tacno se vidi da se pise napamet, nadam se dac i ovi sa mocarta polako kao i stamnenic
S

Sale Kg

pre oko 6 sati

Prodati ga sto pre. Najgore potrosenih 10 miliona ikada. Naravno, nasi ce to da prikazu da smo ga prodali za 20 miliona i 100posto od sledece prodaje plus je usao u kancelariju predsednika tog kluba i zatrazio jos 5 miliona preko da se uplati Zvezdi. Covece u Evropi na nas gedaju kao na primitivce najobicnije i prevarante.
J

Jole al pravi

pre oko 6 sati

Nije potrosen ni evro, na pozajmoci je.. Ni celu platu mu ne daje zvezda.. Tele
J

Jhshe

pre oko 7 sati

Sve te vesti su zbog lajkova, klikova,komentara..kao i svaka vasa druga vest..kao i da Lojd prelazi u Fener, a svi znamo da ne moze pre 17 kola... Preko vecitih gde ne prepucavaju itd itd
H

Hulio

pre oko 7 sati

Sve prodaje ,samo transakcije..love po dzepovima..a klub u dogovima i rezultati nigde

VecaBg1971

pre oko 7 sati

Pa dobro, navikli smo na fantasticne poteze nase uprave, ne otkupe ga na leto i cao. Bice na gubitku za platu sto su ga placali, ni prvi ni poslednji kome su placali da ne igra.
G

Gost1979

pre oko 7 sati

Znači, bahati av milioneri već teraju i ovoga.
N

Nebitan10

pre oko 7 sati

Bravo genijalci. Nece on nidje do leta.
D

DS1989

pre oko 8 sati

Covek ce otici na kraju sezone i to je to.
n

norwegian 81

pre oko 8 sati

posle onoga PUme i onog drugog (toliko je dugo bio da mu ni imae nisam upamtio) sto su otisli nakon 2 meseca, a sad i ovog oko Silasa, zvezdini buduci afrikanci (jer samo njih i dovode) nemaju potrebu da se raspakuju, traze stan i slicno, nek lepo uzmu prenociste u nekom hotelu, fast food i fast go away... em ustede pare em u niskom letu cekaju na trejd. a u medjuvremenu pevaju onu Stojinu pesmu, JOS VECERAS SAM U OVOM GRADU.....xaxaxax, lep pozdrav
S

Simić

pre oko 8 sati

Bojim se da se njemu ne desi nešto slično kao Barkosu. Postigao je već dva gola, a sigurno je mogao bar još toliko da nije bilo sebičnosti saigrača. Protiv IMT-a pre par dana, a posebno protiv Intera, je nekoliko puta bio u dobroj poziciji na desnom krilu, potpuno sam, ali su ga Maksimović, Katai i Radonjić u potpunosti ignorisali. To se ne sme dešavati. Uvek treba pronalaziti najbolja rešenje, jer je uspeh Zvezde jedino važan.
S

S.T.A.L.K.E.R

pre oko 8 sati

Drugi tekst u dva dana o prodaji Silasa. O čemu se radi ovde? Mene bi kao novinara bilo sramota da napišem da se posle pet utakmica igrač nije nametnuo. A Šerifa smo čekali duže od pola godine da proradi. Hoće li autor da pomene i greške Krunića? Mislim ako već gledamo učinak posle tako kratkog vremena.
u

uprava

pre oko 8 sati

zašto ne piše ko je autor teksta
Z

Zn

pre oko 9 sati

Ajde ne pisite gluposti, nece on nigde
G

Grupa JNA

pre oko 9 sati

Decu treba sklanjati od igranja u Zvezdi. Jer, kad te doktor lice sa poternice Terza uzme pod svoje gotov si. Jedino da se nadas da ces nekako biti taj 1 u 100 koji ce da ode u neku zapadnu jaku ligu kao Kosta Nedeljkovic ili Grujic ali vece su sanse da zavrsis u bratskom Gasprom Zenitu za 0 od prodaje u ratnoj Rusiji. Ili u penzionerskoj MLS ligi.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 9 sati

Silas će biti otkupljen na leto, u inat svima koji mrze Zvezdu. A do tada će dati 15+ golova. Eno ga Terzić sedi u kancelariji pije Čivas i smeje vam se na ovakve objave i naslove tekstova. Na leto stižu još dva pojačanja od po 10 miliona evra, u inat dušmanima.

Kalčopolista®

pre oko 8 sati

Do tada ce gorivo skociti na 300 din/L, mleko takodje na 300 din/L a meso na 3000 din/kg
F

Forever Young

pre oko 8 sati

@Kalčo. Sve je to poskupelo zbog Željka Robije.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 8 sati

@Kalčopolista. Čuo sam da voliš da iznajmljuješ u renta karu.
D

DSCZ

pre oko 7 sati

@Don Vito. Dobra ti je fora ovo za Kalča i renta karu 😂🤣😂🤣😂🤣😂
L

LFCC

pre oko 9 sati

Kao da Zvezda prodaje uopste u jake evropske lige hahaha

Kalčopolista®

pre oko 9 sati

Prebaci ti malo na pink, hepi, procitaj informer i videces da su te lige gde zvezda prodajte igrace jace od Liga petice! Takodje ces videti da je crvena zvezda demolirala Inter I spletom nesrecnim okolnosti izgubila! Ako oni tako kazu onda je to to, ne veruj svojim ocima!
S

Sto

pre oko 9 sati

Busite ovog momka. Ko je sta pokazao u tim mecevima Pa ste se uhvatili za njega

Kalčopolista®

pre oko 9 sati

@ Kolo Nedeljkovicu ja sam napisao da igra kao Pavlovic, Milenkovic, Lukic, Vlahovic, Asano Sadika itd itd a ne da bude grejno telo Vila parka!
@

@kalca

pre oko 9 sati

Bolje da nema nego da igra kao navedeni
M

Mile led

pre oko 9 sati

Evo ga navijač Šalke 04 nul fir 0:4 0:4 0:4 0:4 0:4 0:4 0:4
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 9 sati

Ja stvarno ne razumem ovo insistiranje na njegovoj prodaji posle pet odigranih utakmica.Pokušavam i dalje da shvatim ko i zašto insistira na ovome da se što pre desi. Ovo i naglo ubacivanje Maksimovića da igra u prvom timu mada su planirali da on igra za Grafičar cele sezone svodi se na samo jedan mogući zaključak a to sam jednom već napisao. Terzić, Marin, Mrkela i Milojević su uvideli da nisu napravili konkurentan tim koji će moći da osvoji dovoljan broj bodova za 24 mesto u Ligi šampiona i prolaz u eliminacionu fazu pa otuda daj ubacuje Maksimovića u izlog i da utopimo negde ovog Silasa koji je samo trošak pa barem da skinemo 1 milion i pokrijemo njegovu platu a postoji tu i mogućnost da je onaj koji se pita za sve u ovoj državi nezadovoljan Silasom koji puno košta a ne pruža ništa a zauzima mesto Radonji, a svi koji pomno pratimo fudbal znamo ko je menadžer Radonji. Spajić je nakon one izjave izgleda završio sa nekom većom minutažom jer je uvredio i zamerio se velikom vođi koji se po svojoj prilici pita i za sastav Zvezde kao i sve ostalo u ovoj državi. Muka mi je od svega, mnogo volim ovaj klub. Od malih nogu on je sastavni deo mog života i nikada ovako nije bilo da se moj klub pretvori u Eksport-Import preduzeće. Pa Zvezda je i slabijim timom i igračima uvek težila da se takmiči i da proba da pobeđuje i prolazi dalje i puno jače klubove od sebe. A ovo sada da se predaš posle 2 kola LŠ a treba da igraš još 6 nikada nije bilo u genima moje Zvezde. Posle svega više me ni ne čudi što nema publike i što ne može da se napuni stadion protiv Benfike, neće se napuniti ni protiv Barselone u to sam siguran jer vide ljudi šta se radi i čemu služi FK Crvena Zvezda.

Bojank91

pre oko 9 sati

Tek sad vidiš da se radi o čistom biznisu?
'

'

pre oko 9 sati

Redovno nema potpisa ispod ovakvih bljuvotina od clanaka.
P

Posmatrač011

pre oko 9 sati

Kakva neozbiljnost sa vaše strane, kakav neprofesionalizam! Najpre pišete da Silas ide u Everton ili Viljareal, tj. prenosite neki drugi izvor bez provere. Tu ispadate smešni. Potom sami sebe demantujete dan kasnije. A evo, da Vam otkrijem istinu. Silas MOŽE da ide u treći klub. Iako je igrao tih 27 minuta. Raspitajte se malo... Silas je igrao u finalu Superkupa Nemačke. A to takmičenje je za UEFA revijalnog karaktera, pa se ni ne računa da je igrao za Štutgart ove sezone. Dakle, po tome Crvena zvezda mu je prvi klub i može da ide u drugi evropski ove sezone. Pa, eto, demantujte sutra ponovo sami sebe... Pozdrav!
G

Gostgost

pre oko 9 sati

Ko plasira ove stvari? Kakvo bre nije pojacanje, kako izlazili lako na kraj sa njim? Ko procenjuje pojacanja posle dve utakmice? Ko nas bre ovde folira i maze? Mislim znamo, ali ono, daj ne vredjajte nam inteligenciju. Znamo da je ispala kombina, i da ce da se uzme procenat, bolje to samo uradite umesto sto nam prodajete besmislene price.
N

Nenad1246

pre oko 9 sati

Nemački skaj najobičniji skup tračara ala Rade Bogdanović.
m

mali srbin

pre oko 9 sati

Mislim da sledece pojacanje treba da prodate posle 15 min.....nije dobro primio loptu odma salji drugom.Kakav je bre ovo cirkus sta radi terza i ovi sendvicari sa severa sto ga podrzavaju.Covek odigrao 2 meca kaze nije dobar prodajemo ima li negde sta slicno.....uzas blagi.
k

kikoman

pre oko 10 sati

ostavite nas na miru sa vasim glupostima, prvo gde je plata, gde su porezi, pa procenat stutgartu, pa nalazenje zamene (takav igrac moze samo posle 31.8 da se dovede a i onda je skupocena macka u dzaku, morao bi neko da iskesira 20 miliona da bi se bar malo isplatilo...a nema sanse da se to desi...
U

U Tem Denveru

pre oko 10 sati

Ljudi kakva prodaja? Zasto forsirate nesto? Pa momak je odigrao 5 meceva za zvezdu, dao 2 gola. Ajde dajte mu malo vremena. Ako na leto mozes da ga prodas za 15 miliona, zasto bi ga na zimu prodavao za 12?
S

Sega89

pre oko 10 sati

Koliko ste vi neozbiljni portal..juče pišete da ide u januaru,danas već sebe demantujete..pa zar je tesko prvo proveriti sta ce te napisati pa onda objaviti..

Kalčopolista®

pre oko 10 sati

Hocete li vi konacno prodati nekog u lige petice, i da taj neko igra tamo i dokaze da su vase titule posteno osvojene? Vi nekakvi sampioni koji nizu titule sa 20-30 bodova u odnosu na drugoplasiranog? Ugledajte se malo na Partizan, koliko samo nasih igraca iz ovog aparthejda I genocida nad FKP igra u ligama petice, nosioci reprezentacije! Ne treba nam placenta titula, drzava cela zna...
h

hahahahaha

pre oko 9 sati

Vidimo kako nam nose reprezentaciju sve cveta
K

Kosta Nedeljkovic

pre oko 9 sati

Pozdav iz Birmingema
B

Boners

pre oko 8 sati

Vi ste zasluzili titule zato sto je Vlahovic sa 17 godina odigrao sto minuta za vas i postigao jedan gol. Stvarno kako je moguce da vam nije doneo bar tri titule.
G

Grupa JNA

pre oko 10 sati

Hahahaha a gde ce drugde zvezdini igraci? Fiktivni transferi u Rusiju Ameriku Kinu ili Grcku. Madjija 😂
m

milo123

pre oko 10 sati

a ovo juce kad ste objavili onu budalastinu niste mogli da skontate? ovo svaki iole ozbiljan poznavalac zna, ali eto vi ciji je posao da znate - niste.
o

ovaj novinar

pre oko 10 sati

kao da izveštava sa pijace.
Z

ZV

pre oko 10 sati

Jeli bre, hocete da prestanete vise?
R

Ris

pre oko 10 sati

Države i fondovi kao stvoreni za pranje para.
O

Osoao

pre oko 10 sati

Dajte ostavite coveka na miru.
S

Sky888

pre oko 5 sati

Dajte ostavite coveka na miru da ne radi nista na terenu,ahahahah kakav balvan od igraca!!!! Za njega je onaj Sery iz Vose Rober Pires licno!!!!