Luiđi Delneri (©Reuters)
Luiđi Delneri (©Reuters)

Delneri smenjen posle dve utakmice

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.10.20. | 19:16

Breša ima novog trenera

Samo dve utakmice potrajao je Luiđi Delneri na klupi Breše! Iskusni trener, koji je svojevremeno vodio Juventus, Porto, Romu, smenjen je posle samo 180 minuta fudbala u Seriji B.

Prihvati se Delneri zadatka da proba Brešu ekspresno da vrati u elitno društvo, ali gazda kluba Masimo Ćelino je uručio otkaz treneru zbog samo jednog osvojenog boda od šest mogućih i poslednjeg mesta na tabeli.

Izabrane vesti

Prvobitna ideja kluba je bila da Delneri bude tehnički direktor ali je na kraju završio na klupi, sa koje je ekspresno otišao.

Već ima Breša novog trenera. Odnosno, novog-starog trenera. Vratio se Dijego Lopez, sa kojim su se Lavovi sjurili u Seriju B. Iako je na 16 utakmica imao bilans od samo dve pobede, četiri remija i 10 poraza, Lopez je ponovo dobio posao.

To je, u neku ruku, specijalitet Masima Ćelina. Tako je prošlu sezonu na klupi počeo Eugenio Korini, koji je smenjen početkom novembra. Na njegovo mesto je došao Fabio Groso, izgubio je sve utakmice koje je vodio, pa je dobio otkaz, a onda se Korini vratio.

Da bi potom Korini ponovo otišao u februaru, a zamenio ga je Lopez. I tako u krug...


tagovi

BrešaLuiđi DelneriSerija B

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara