Delije, izvinite! Džabe se ovi iz Partizana nadaju da ću otići

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.01.20. | 11:35

“Ne boli me što prodaju igrače za ozbiljne pare, moraće da se i dalje bore protiv mene”, poručuje Zvezdan Terzić čelnicima crno-belih

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Turske)

Prvi put posle 2015. Zvezdan Terzić je, prethodnih dana, bio na klizavom terenu. Navijači Crvene zvezde bili su baš ljuti zbog fotografije koja sa pojavila na internetu, na kojoj se vidi kako generalni direktor crveno-belih sedi u društvu dvojice viđenijih Grobara.

Izabrane vesti

Nezadovoljstvo su iskazali i na košarkaškoj utakmici Evrolige sa Albom.
Žao mi je što je došlo do te fotografije, koja je izazvala nesporazum između navijača i mene. Te dve osobe su slučajno sele za sto. Bio sam na proslavi dana Republike Srpske, na poziv tamošnjeg predsednika, što sam doživeo kao veliku čast. Iskoristio bih priliku da se izvinim navijačima Crvene zvezde navijačkoj grupi Delije Sever. Izuzetno poštujem tu navijačku grupu, želimo da imamo skladan odnos”, objasnio je Terzić tokom posete ekipi na pripremama u Turskoj, gde je govorio i o drugim temama.

Da li ste posle košarkaškog meča pričali sa navijačima?
Ne, nisam pričao, međutim, moraću da ove dušebrižnike razočaram. Kao i ove iz Partizana što su se ponadali da ću otići iz Zvezde. Ovi iz Partizana su se ponadali da ću otići iz Zvezde. Moraće i dalje da se bore protiv mene“.

Da li vas boli što Partizan prodaje igrače za ozbiljan novac? Poslednji takav primer je Strahinja Pavlović, a najavljuje se da bi sličnim putem mogao i Filip Stevanović.
“Ne boli me. Drago mi je što posle niza loših godina staju na noge. Stvarno ih poštujem kao klub, ne mogu da poništim istoriju kluba. Oni su mogli sebi da priušte da guraju klince, jer su ostajali bez šampionske krune. Zamislite šta bi se nama desilo da smo tri godine bez titule? Mi nismo trgovačko preduzeće. Oni su imali 30 bodova manje od Zvezde i jedino im je ostalo da guraju klince. Nije samo Partizan. Pogledajte Topića iz Vojvodine i Vidosavljevića iz Čukaričkog. Crno-beli su gurali Đerleka i Svetu Markovića, pa nisu im uspeli ti projketi… Evropsko tržište priznaje samo mlade igrače. I to je tako. Za moj ukus Zvezda ima matoru ekipu, ali sam već rekao da smo pogrešili”.

(FOTO: Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara