Komentari na vest

Delije izdale novo saopštenje: Budimo Zvezdina deca 90 minuta

Z

Zvlat BG

pre 18 dana

Plaćenici režima nas zovu na utakmicu! "Nešto je trulo u državi Danskoj"! Ovo nije dobro! Ne može se neka iole ozbiljnija ekipa pobediti skandiranjem plaćenih navijača! Ako je Zvezda spala na to da podrškom navijača nekoga pobedi, onda to znači da ekipa nije sigurna u sebe!
D

Don Vito Corleone*

pre 18 dana

U Zvezdi je rasulo, to se oseća! Nedorastao trener (sa izuzetno lošim C.V.-ijem u poslednjih 5 godina), ekipa puna nezadovoljnih mladih igrača Zvezde, koji su jednostavno odbačeni, a oni koji su u takmičarskoj ekipi jedino služe da popunjavaju klupu, budu fikusi i rezerve tragikomičnim kreaturama iz Afrike, sa deficitom fudbalskog znanja. Sve će se doći na svoje protiv Bode/Glimpta! Zato su u Zvezdi angažovali neke javne ličnosti da zovu na “utakmicu života”. Legendarni Dule Savić je jedan od njih i on nas zove, a on vrlo dobro zna da je ova Zvezda totalno nesposobna, sa zaista smešnim igračima tipa Điga, Nedaje, Olanjika, Seol, Puma, Dačio, Dilson, Kanga! Pola od njih ne znaju šta znači Zvezda! Zašto legendarni Dule ne reče Terziću da sa ovim šarlatanima iz Afrike nema šanse da bilo šta uradimo!
O

Orthodox celt

pre 18 dana

Kad se sa severa bude skandiralo Rio tinto mars iz Srbije tada ce i Marakana biti krcata zato sto je Srbija iznad sviju nas
Š

ŠMINKANjE LEŠA

pre 18 dana

Emocija miliona od kvadrata i blejačkih fotelja je stvarnost i upinjanje na silu tu ne pomaže ma koliko se usiljavali.
D

Dre

pre 18 dana

Rio Tinto marš iz Srbije ,jedino to stavite pa da dođe narod...
a

auu jbt

pre 18 dana

koliko botova se ovde skupilo covece... neverovatno
P

Pixy

pre 18 dana

Nikad gore Delije u svojoj istoriji. Mnogo je lepše biti Zvezdaš i Cigan, nego ovi sa Severa.
O

Objavi

pre 18 dana

Zasto se ne objavljuju negativni komentari o ovim PRODANIM DUSAMA! BOJKOT SEVERA!!!BOOOOJKOOOOT.
e

ece

pre 18 dana

ti ces da pozivas na bojkot?
b

bljuc

pre 18 dana

bojkot severa ahahaha
P

Pedjast

pre 18 dana

Ne slazem se sa ovim sa Delijama,ali ni sa ovim politikantima i mudracima ,koji su gledali Zvezdu 1978.Evo gledao sam i ja imam 56 jos malo 57 godina ,ali jednostavno ovo su trenutci kada ne smije biti podjela!Moramo u srijedu biti svi kao jedan!Ne shvatate da nas samo uspjesi mogu dovesti do toga da se i stari navijaci vrate na stadion,imama sezosnsku i dolazim.Dolazim na svoj stadion,Zvezda je nasa drugu nemamo,ako mislite da se borite za povratak na staro onda dodjiteb,ne budite tetke!Sto nas je starih bice bolje,ne mozes sjedjeti kuci i mijenjati stvari.I jos nesto velika zamjerka ovoj upravi paltis sezonsku i strijepis za mjesto ima li to igdje eto ja svoje mjesto necu dati u srijedu nikom ,idem do sefa redara ako treba,to je sramota ,eto i to je vid borbe za normalnu Zvezdu!Sramotno je da das za nase uslove dobru lovu za sezonsku i onda ti neko sjedne i kaze "ma daj nema veze",ima veze!Dosta vise javasluka,ako stari Zvezdasi koji su odrasli na majcinom i Zvezdinom mleku ne dodju u srijedu i daju podrsku nista od prolaza,ali moramo i mi da posaljemo poruku upravi da nas ima i te kako,dodjite!
H

Holse

pre 19 dana

Za sad prodato 18 000 karata..stadion neće biti pun 99%
D

Delegat

pre 19 dana

Lep je ovaj sastav, nego kako deset dana pre početka školske godine? Da nije neko na popravnog pisao slobodnu temu?
B

Best wishes

pre 19 dana

Bez vas ne znam sta bih radio i mislio
D

Don Vito Corleone'

pre 19 dana

Imam dosta zamerki na stil igre koji oduvek forsira Milojević, imam dosta zamerki na igru nekih igrača, ali dajem veliku podršku Milojeviću i svim igračima pred najvažniju utakmicu sezone. Mora da grmi u sredu, mora da se trese od ludila Marakana. Što bi rekao Pešić, svi za jednog jedan za SVI. NEK SE MARAKANI VRATE SLAVNI DANI KAD SI ZVEZDO BILA IZNAD SVIH, NEK POBEDE TVOJE NAŠU DUŠU LEČE NEK TE SEVER POVEDE U NJIH, CEO ŽIVOT U SVOM SRCU NOSIM BOJE TE GRAD BEOGRAD ZEMLJU SVOJU ZVEZDO VOLIM TE, NEK NAM BOG DA SREĆE DA SE VRATE DANI SLAVNI DANI NAŠE PROŠLOSTI DA I DECA NAŠA NA MARAKANI RADUJU SE SVETSKOJ TITULI 💪
M

Miloj Face

pre 19 dana

Miloje je postao ozbiljna faca kad iza sebe ima hordu “sledbenika” (botova) koji ga brane i udaraju minuse na svaki iole konstruktivan komentar.
S

Svima je jasno

pre 19 dana

Ovo nisu prave već kupljene Delije. Čast velikim i pravim navijačima Crvene zvezde.
Д

Да се разумемо...

pre 19 dana

... "циганин" сам од рођења, а први пут годишњу карту купио још1978.Џ.Б.Г. волим Звезду а Маракана вазда крцата. Клинац из унутрашњости, а дешавало ми се да побегнем из школе, дођем у БГ. стигнем на стадион а карата нема ни код тапкароша. 3-4 пута су ме редари о полувремену пуштали на врх севера а ја, клинац, од масе људи испред мене не видим ни терен а камоли шта се доле дешава. И тако, те 1978. ми се посрећило с годишњом картом - 5 европских утакмица + финале купа УЕФА + Партизан, Хајдук & Динамо а све остале утакмице домаћег првенства му дођу чист ћар. Није ми тада требао др Мађија да ме зове на стадион - звали су ме Пижон, Дуле Савић, Неђа Милосављевић, Шеле - чаробњаци с лоптом. На Маракани сам имао част да гледам Роналда (Зубу), и привилегију да аплаудирам Марадони када нам је дао гол... Али и поред тих мајстора фудбала, моје срце је куцало за наше виртуозе с лоптом: Србу Стаменковића, Рајка Јањанина, Пиксија, Перицу, Деја- Генија, Рамба Петковића... До сутра да набрајам - некога бих (нажалост) изоставио. Обожавао сам и Југу, Шабана, Великог Жутог - Робија, Светог Илију Најдоског... Лакше сам поднео Милков прелазак у Партизан, срце ме је болело када тамо отишао Горан (брат нашег садашњег тренера) Милојевић. Данас - није остало ни З од Звезде. Наместо Џаје и Цвелета ту су Творза & Дркела, наместо управе - сада су тамо неки "јаки" момци чијом заслугом Звезда плаћа пенале за вређање Ибрахимовића, наместо чаробњака с лоптом - навукли смо буљук афричких галактикоса које не могу да кривим за напоштовање светиње - видели од Гобељића који скида гаће. Навијаче нећу ни да коментаришем. Давне 1975. против Ференцвароша сам био на Маракани (рекорд од 110.000 гледалаца) а данас, кад Мађија ни против званичног првака Европе не може да напуни стадион - тешко да ће срцепарајућа кукумавка ботова успети да ме накани да дођем да гледам ову Творзину братију.
ђ

ђуранс

pre 19 dana

Оће ова група "навијача" да подржи народ и пошаље поруку окупационој власти?
I

Iz sljivika

pre 19 dana

Poslednji mi je adidasov, ali teško da ću ga obući, ugojio sam se 30 kg od tada 😄😄😄
e

etooo

pre 19 dana

Ultras M i Milos@ je grobarski bot koji redovno menja nikove i pise jedne te iste komentare
T

Trtmrt

pre 19 dana

Miloš ti udario minus🤣. Naljutio se jer si ga provalio
M

Milos@

pre 19 dana

Sendvicaru botu bolesni .....Ultras M je Mihailo koji je sa mnom vec 25 godina na Marakani ......a ti si i dalje derpe ....nego da li si rekao roditeljima da si derpe furundzija
I

Iskreno

pre 19 dana

Ti i Mihajlo ste zajedno? pa cestitam srecno u vezi
i

ijaoo

pre 19 dana

ti i on zajedno komentarisete i plujete Milojevića 😂
G

Gfgvvnkmkkbvcc

pre 19 dana

Naredio vodja da se privuku ljudu na stadion pa svi zovu. Proslu nedelju djuka bizon, sad ce i ostali politicari obuceni u zvezdine dresove da pozivaju navijace....
G

Gostiona

pre 19 dana

Igraju ofk bg i radnicki iz 1-2 bravo terzane i ostala bando
a

ajde pali

pre 19 dana

iz 2 u 2 je ne lazi
Ц

Цане

pre 19 dana

Труст мозгова са шипке не треба да пише памфлете, јер су углавном контра продуктивни, баш ме брига шта ви мозгате, ако ми се иде ићи ћу, ако ми се не иде нећу ићи... Ви као ви сте небитни, ето...
I

Istinaa

pre 19 dana

Nase vodje nek se zapitaju zasto nema ljudi na utakmicama.I nek razmisle zasto sve vise iskrenih navijaca ne dolazi na Sever.Ako ih je uopste briga.
a

ajde pali

pre 19 dana

a onave pre 20 godina je bilo vise navijaca
a

ajde pali

pre 19 dana

koga bre boli uvo za tvoj komentar
m

mrss

pre 19 dana

zasto nema ajde reci
U

Ultras M

pre 19 dana

NE IDU NI ULTRASI DOK MILOJE NE ODE MI SE NE PRODAJEMO ZA SENDVICE
4

454

pre 19 dana

Kako inteligentan i lukav pokušaj! Bravo botino možeš biti ponosan na sebe!
D

Domaćin

pre 19 dana

Kad bude lepe igre i domaćih igrača, biće i pravih Zvezdaša. Kad bude nečega za šta čovek može da se veže, nečeg sa čim može da se poistoveti, pa i da nema instant rezultata, ali da znaš da će biti bolje, da ima neki plan! Koji plan, kad gledaju samo kako da se što više ugrade i pokradu? Kojeg domaćeg igrača kad sve što valja odmah se proda? Sa kim da se poistovetim, sa dilerima i " gradjevinarima" , Terzom lopinom, Mrkelom izgubljenim? Ni pesama pravih nema, neka depresija, nikakav uticaj na igru, nikakav pritisak, poznavanje pravila! Skandira se nekim likovima za koje nikad nisam čuo, niti bi trebalo ( Jagoda je izuzetak ❤️ ) . I znajte da ne možete nikakvim pozivom da slažete PRAVOG navijača! Do nekih boljih vremena!
M

Milos@

pre 19 dana

Bravo brate to je poenta svega . Ima neka nudala kojacsvima na ovakom komentaru pise bot ili grobar. Jos jednom bravo za komentar
h

hmmm

pre 19 dana

kad igraju domaci igraci terste ih i pljujete sad kad su tu stranci sad zelite domace igrace... vi ne znate sta hocete
@

@hmmm

pre 19 dana

Ko je lud da tera nekog ko ima kvalitet? Zašto je prodat Nedeljković, kad znaš da je dečko odličan potencijal? Ne kažem da Mimović neće biti, ali šta ćemo do tad? A i kad ga istrpimo ima li plana da Mimović ostane na duže ili Terza pada na prvu ponudu? Aleksa Terzić na levom beku, ista situacija? Joveljić u špicu? Daj im priliku da stasaju, to je sve što kažem! Nikad ne bi smo imali Bari, da je Savićević ili neko iz te generacije prodat pre vremena.
G

Ghost5

pre 19 dana

Cekaj, a dogodine u Prizrenu? Nema to. To je rezervisano kad velikom vodji dodje krizna situacija. Ovako se samo prisecaju detinjstva. Sluge svakog režima, čuveni konjanici. Po zlu čuveni.
U

Ultras M

pre 19 dana

Ja voljim vucelin sendvic
M

Mad

pre 19 dana

Svako ko ima malo mozga vidi da grobarski botovi se predstavljaju kao navijaci zvezde i teraju Milojevica ako to nije signal da se da podrska treneru zvezde ne znam sta je.
M

Milos@

pre 19 dana

Ne brate nisi u pravu ja sam zvezdas i ja ga teram zbog bunker igre, zbog Mladosti , zbog Zelez. Panceva , zbog toga sto protiv Bode nismo do 75 minuta presli pola terena i zbog toga sto je sa Mitom Gargamelom dovodio pojacanja. A NISAM NI GROBAR NI BOT NEGO NORMALAN NAVIJAC ZVEZDE
b

bljuc

pre 19 dana

kako prepoznati grobarskog bota, pa vidis da botuje protiv milojevica a da ne pise o utakmici
i

ivko svemirko

pre 19 dana

Gledah danas na iticket za karte, po onpmo što sam video ima sigurno još 20.000 slobodnih
e

evo ih

pre 19 dana

od 18 komentara vise od polovina su botovi grobarski glumeci navijace zvezde i govore kako nece da dodju na utakmicu i slicno
M

Marko Obrenovac

pre 19 dana

Ne dolazim!!!! I slazem se da Milojevic treba da ode
d

dr.Zvezdan

pre 19 dana

Dok Zvezda zadnjih 10 godina sa Terzom na celu kluba redovno igra LS i LE,osvaja cak 9 titula i 4 Duple krune za redom,sa druge strane jsd Nogometni klub iz susedne drzave vise i ne zna kako Titula izgleda posto je nisu videli punu Deceniju a LS igrali nisu preko 2 pune Decenije sto je najveci Negativan rekord u Evropi od kad se igra fudbal na ovim prostorima!
Z

Zvezda padalica

pre 19 dana

Brkaš Zvezdana i Acu Srbina
D

Don Vito Corleone'

pre 19 dana

Kaži koliko je tvoj poslodavac bacio Zvezdinih para na onih 50+ promašenih igrača. Koliko je sebi strpao u džep od raznih ugradjivanja u transfere i naduvene plate igračima. Za 10 godina doveo je 40 Afrikanaca galaktikosa, svaki prelazni rok dovede po 5-6 kapitalaca iz Afrike. Vidim šta su nam svi ti velemajstori iz Afrike doneli u Evropi svih ovih godina. A ti samo nastavi da podržavaš Doktora virtuelne ekonomije zvanog Dojče Bank kombinejšn. I neka nastavi da te lepo hrani 🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪
B

Bodo

pre 19 dana

A ja mislio podrzali narod protiv litijuma ! Bas sam naivan :)
Z

Zeljko Milosavljevic @

pre 19 dana

Bruka od igre Crvene Zvezde a jedan je covek kriv. Naravno necu doci dok on ne ode MILOJEVICU ODLAZI
e

evo ih

pre 19 dana

od 18 komentara vise od polovina su botovi grobarski glumeci navijace zvezde i govore kako nece da dodju na utakmicu i slicno
G

Grobarcina

pre 19 dana

Dinamo 9 komada to je nasa Evropska nada!
D

Dinamo 9.kom

pre 19 dana

BRAVO ZA DELIJE,SVI NA MARAKANU U SREDU,NEKA GRMI NEKA SE TRESE CEO STADION...ZVEZDA ZOVE!!!
M

Milos@

pre 19 dana

Evo ga ovaj derpe DA LI SI REKAO RODITELJIMA DA SI FURUNDZIJA??? e da li i tvoji pisu komentare ??? Koji ste vi botovi i sendvicari ako vajdica je ne placas klopu a sendvici stizu i jos kinta lepo je to al sto si DERPE pa to je bolesno
U

Ultras M

pre 19 dana

Vise od derpea mrzim botove a ova mala je i DERPE I BOT
K

Klark Kent

pre 19 dana

Nema šta da zovete na stadion. Da vas bruka Miloje. On revanš utakmicu gubi i u Bg. On nema tim za otvorenu igru. Nikad nije ni imao. Ako se otvori brinuće kroz sporu i bušnu odbranu 3 komada ako igra bunker pa na kontre opet će primiti samo jedan do dva gola. Ivanić i Hvang 2 igrača manje a igraju mu svaku utakmicu 90 minuta.
m

mrss

pre 19 dana

Botino grobarska neces nista postici
a

ajde prdi

pre 19 dana

kako vam ne dosadi grobarski botovi
R

Risto Novi Sad

pre 19 dana

Ma sta vam je ljudi ko ce ovo da gleda zvezdas sam ali ovo je ruzno za gledati. Zvezda nema igru nema snage muci se i meni je tesko sa mojih 50 godina da gledam
a

ajde ne prdi

pre 19 dana

grobarski botu nemas ti mozga ,jasno je da nisi navijac zvezde
М

Мики

pre 19 dana

Хтео сам да обучем дрес, али сад за инат нећу
l

lolololol

pre 19 dana

Samo da ONAJ ne bude na utakmici jer kad god je dolazio u lozu Zvezda je gubila ili izgledala ocajno...
M

MilojeC

pre 19 dana

Oo turci, mate na pijaci raznorazne, prodaju cigani tako da ko nema a vecina vas nema , trk po dresic na pijacu, za bolje i niste
A

Ako ljudi

pre 19 dana

dodju na utakmicu,doci ce zbog kluba koji vole a ne zbog vas .......Ko ste vi,da pozivate i urgirate .......
P

Pretorijanska garda

pre 19 dana

Ultra Kop
m

mogli

pre 19 dana

Ostaje pitanje svih pitanja - zasto samo prva utakmica u crveno belom? Valjda je normalno da svaka bude?
H

Hykshykyb

pre 19 dana

Nemam Zvezdin dres kuci, jbg, ali dolazim na zapad. Valjda me nece gledati neko popreko, bilo bi mi jako neprijatno...
V

Vuk @@@

pre 19 dana

Ma ne pada mi na pamet da gledam spor defanzivni bunker fudbal ko ima zivce neka gleda ja ne. NECU DA GLEDAM DA SE MOJ TIM MUCI I DA DO 75 MINUTA NE MOZE CENTAR DA PREDJ
M

Mateja@

pre 19 dana

Sta da gledam istu igru kao protiv Mladosti NECU
a

ajde

pre 19 dana

jedi sendvic botu
a

ajde Mrs

pre 19 dana

mrss grobarcicu
G

Gdelije

pre 19 dana

Sketa odvratna, domaći šipci.
r

rnduljo bre

pre 19 dana

Nema leba. Na žalost prošlo je to srećno vreme kad smo mi i naš stadion ulivali strah u kosti najvećim ekipama a sad se većina od svih solidnih i osrednjih klubova ne plaši ni jednog stadiona ni ambijenta.
D

Domaćin

pre 19 dana

Plašili bi se kad bi publika bila prava! Sa uticajem na igru, na desavanja! Malo teže to ide kad si nadrogiran, pa ne znaš ni koje je poluvreme ni protiv koga se igra, 'gledaš' utakmicu okrenut ledjima!
M

Milos@

pre 19 dana

Ne pada mi na pamet !!! Da gledam onog defanzivca Milojevica i njegova pojacanja koja ne mogu polovinu da predju ne hvala
D

Delirijummmmz

pre 19 dana

I mi deca zelimo kamione, avione, zgrade hahahah ultra construction crew
P

Pelemiš

pre 19 dana

U sve se oni razumeju, u Gadafija, i Nato, u natalitet i crkvu, samo se u rio tinto ne razumeju. A znamo da se oglašavaju samo za šta su eksperti, naravno.
A

Ask

pre 19 dana

Evo odmah cemo, samo recite je l i vama sleduje deo od prodaje Stojica i Mijailovica kao i svih prethodnih kombinacija ili vi nezavisno od toga imate jasnu tarifu?
a

ajde botu

pre 19 dana

jedi sendvic
Z

Zvezdarsrs

pre 19 dana

Napred Zvezdo samo napred, gde ti igras tu smo mi, nikad neces biti sama, mi smo tvoji sinovi
@

@@@@

pre 19 dana

Što ganci vole da pišu saopštenja 😂😂😂
П

Прави Звездаш

pre 19 dana

Шта је, треба лове да крене продаја дресова у Шопу? Нећу да купујем дрес да ме неки билмез пребије на путу до стадиона!
D

Dragan Z.

pre 19 dana

Probudimo emociju...kao nekada, kada nam državni poslovi u građevini i zarade miliona evra od državnih poslova nije bila na prvom mestu.
C

Cile Zulu

pre 19 dana

KOGA DA PODRZIMO BUNKER MILOJA I UPRAVU KOJA SVE RASPRODAJE A DOVODI MEDIOKRITETE . NE HVALA MOZE KADA MILOJE I MITA GARGAMEL ODU!!!!! OVO NIJE IGRA NA NIVOU ZVEZDE !!!! NE HVALA MI SE NE PRODAJEMO
R

Rsb bot

pre 19 dana

Evo cuvara rezima.. Oglasili se
r

rsczz

pre 19 dana

Emocija se budi kada neko kao Savija preuzme tribinu, uzimao je i on kesa u dosta navrata ali barem je znao kako se vodi jedna takva tribina i tribina je imala stav a ne kao danas da se za pare povinuju svakome!
L

Lobotomija

pre 19 dana

Kakva emocija!!!! Kamen da za place….