Deki sa Zvezdom u Antaliji startuje protiv Rogića

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.12.19. | 20:21

Poznat prvi protivnik na pripremama u Turskoj

Crvena zvezda će na početku drugog dela priprema prvu proveru imati protiv poljske Arke koju sa klupe predvodi naš stručnjak Aleksandar Rogić.

Mediji u Poljskoj javljaju da će Arka iz Gdinje odmeriti snage sa Crvenom zvezdom 26. januara u turskoj Antaliji. To bi trebalo da bude prvi ispit za Dejana Stankovića i njegove izabranike na drugom delu priprema. Podsetimo, Zvezda će prvi deo priprema obaviti na Kipru, a i tamo bi trebalo da odigra nekoliko prijateljskih utakmica. Posle Kipra je izvesno da će igrački kada biti skraćen pred put u Tursku.
“Imamo vremena da pričamo o odlascima. Sve koji ostanu hoću da vidim. Idemo svi na prvi deo priprema na Kipar, a posle toga će da usledi selekcija. Tokom 14 dana u Turskoj, imaćemo manji broj fudbalera”, rekao je Stanković pre nekoliko dana.

Izabrane vesti

Inače, meč Arke i Crvene zvezde je dobio odjek u poljskim medijim jer su Poljaci prilično impresionirani što će tamošnji prvoligaš odmeriti snage sa nekadašnjim prvakom Evrope i sveta, ali i učesnikom Lige šampiona u poslednje dve sezone. Za tim Aleksandra Rogića će to biti najjači ispit na pripremama jer još igraju sa makedonskim, kazahstanskim i bugarskim timovima.

Inače, Arka je prvi deo sezone u poljskom šampionatu završila na 13. mestu, a Rogić je njen trener od oktobra. Prethodno je samostalno vodio klubove iz Estonije, a ovdašnjoj javnosti je najpoznatiji kao saradnik Radomira Antića iz reprezentacije Srbije, a kasnije je bio pomoćnik Antiću u Kini. Radio je još kao asistent u Partizanu i reprezentaciji Gane. 

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara