Dejan Stanković izabrao: Za mene je igrač utakmice Njegoš Petrović

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.11.20. | 21:19

„Fenomenalno je bilo“, poručio Zvezdin šef stručnog štaba

El Fardu Ben je nastavio golgeterski niz, Kanga je zatresao mrežu rivala posle izostanka zbog virusa korona, Boaći je zabeležio asistenciju. Međutim, za Dejana Stankovića je najbolji pojedinac u Surdulici bio Njegoš Petrović.

Mladi reprezentativac Srbije našao se u startnoj postavi crveno-belih umesto Sekua Sanogoa. I možda samo najavio da bi mogao da se vrati na nivo s početka proleća. Očigledno je to bilo dovoljno Dejanu Stankoviću da ga, ispred klupske kamere, proglasi najboljim pojedincem susreta.

Izabrane vesti

„Sa moje strane igrač utakmice je Njegoš Petrović. Rekao mi je Njega da nije dugo pričao. Evo, sada će da priča, jer je zaslužio. Neka vam kaže kako se danas osećao, kako je igrao, i kako je sve funkcionisalo kako treba. Svaka čast sa moje strane na odigranoj utakmici. Fenomenalno je bilo“, rekao je Stanković pred očima mladog veziste.

Bivši član Rada je u Surdulici odigrao 16 meč u sezoni. I dalje čeka prvenac, mada je danas imao razloga za zadovoljstvo.

„Kada pogledamo na tabelu i vidimo gol razliku sigurno da je da se osećate lepo. Naravno, to nam je i motiv više da iz utakmice u utakmicu postižemo što više golova, ali i sa druge strane da ih i ne primamo. Mislim da danas nismo morali da primimo gol, ali šta je tu je. Radimo dalje i nadam se da ćemo nastaviti da postižemo mnogo golova“, rekao je mladi vezista



tagovi

Njegoš PetrovićDejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara