Komentari na vest

Dejan Rusmir o skaut službi Partizana: Za tri godine sam pogledao 1.118 igrača, znam svakog iz Superlige

S

Smesnoooo

pre 6 meseci

Smesnoooo
I

I?

pre gotovo 3 godine

I opet nam Miljković prvi desni bek?
B

Bgd 011 011 pfk

pre preko 3 godine

Uprava napolje ! Nesposobni ljudi u nasem Partizanu!
M

Milos1708

pre preko 3 godine

Kum Ivice Ilijeva!?!? O čemu dalje mi da pričamo? Gde su te bombe i ti momci za koje kum garantuje? Koliko golova daju po sezoni, koliko imaju takmičarskih utakmica? I zasto je skaut kum čoveka iz uprave, po kojem kriterijumu je on dobio to mesto, ko njega nadgleda s obzirom na rezultate Partizana? U svakom slučaju, morate da znate da to nije vase privatni nista, vec da je Partizan ispred svakog od vas!
P

Peki30

pre preko 3 godine

Ma da, priča klasika, pogledali preko 1000 igrača preko tv-a, nema niko kvalitetan u ligi za partizan (a pola lige nas pobedi i proslavi se masa njih indivualno), a onda dovode Jojića, Miljkovića, Obradovića, koji ne igraju po godinu dana. Kako lepa priča za naivne, umesto da iskreno priznaju da nemaju para za pojačanja
Z

Zvlat BG

pre preko 3 godine

Ngoj. Menadžer: Didijer Frenaj. Bivši saigrač Ranka Stojića?
P

Pentraksil

pre preko 3 godine

Jel ovaj Rusmir nekad igrao za Novi Pazar mozda? Posto dosta dugo pratim nasu ligu, znam da je neki Rusmir, (uz Lotinca, Bihorca i Ragipovica) igrao za Pazarce.
Z

Zvlat BG

pre preko 3 godine

2013-2015
Z

Zvlat BG

pre preko 3 godine

Mala digresija ... Ješić je još dok je trajala Kadetska liga najavio da odlazi, jer mu se sve smučilo! Svi u struci su to znali! Posebna zanimljivost je da je Omladinska škola Partizana imala 5 (slovima: pet) kordinatora od kojih su čak 3 sada u skauting službi! Da crnjak bude veći, 2 su penzioneri! Kao što je i predsednik Omladinske škole penzioner! Jbga, mala penzija, ribolov nije za svakoga, a za slikanje nemaju talenta ... Pozdrav za Mocu Vukotića!
J

Jesic ko?

pre preko 3 godine

ajmo realno...na osnovu cega je taj Jesic zasluzio da krene svoju trenersku karijeru sa decom Partizana ?? Gde si igrao, koga si trenirao da ti dobijes najtalentovaniju decu Srbije ??
Z

Zvlat BG

pre preko 3 godine

Doveo ga je 2018. godine Vanja Radinović iz FSS gde je Ješić bio selektor mlađih kadeta/kadeta! Smenjen je zbog toga što je odbio da promeni spisak igrača na intervenciju "likova" iz FSS! Radinović je hteo da podmladi kadar u Omladinskoj školi i da dovede trenere sa PRO licencom! Itd. itd.
k

karamarko

pre preko 3 godine

skauting sluzba je ista kao i treneri Partizana, ne znaju da opisu sta se od igraca ocekuje da poseduju, koji je potreban kvalitet za evropski fudbal i sta ce unapediti talenat radom u Partizanu !?.........treninzi igraca sprovode treneri sa vezbama "zezalice",( svega po malo, kao rekreativci) umesto da za talentovane fudbalere budu vezbe za podizanje tezista igraca, jacanje noznih misica i zglobova ( misici kao kremen kamen) i vezbe za podizanje situacionih snalazenja na terenu jer oni su fudbaleri koji igraju na terenu 70x115 ........
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 3 godine

dzabe mu brojke i gledanje kad potpisuju i onako samo one sa kojima mogu da se tale.
G

Grobar Nish

pre preko 3 godine

Ovo sto si ispricao je sramota! Pet utakmica gledas?! Ja sam vise odgledao neke strance za koje mislim da mogu da nas pojacaju... A kad se setim kakav si igrac bio, nula! Igraci kao Baljak, Djordje Tomic, Pekovic, Kezman, Mrdakovic, Aleksandar Zivkovic se stalno dokazivali i nikad nisu valjali i bili vecite zamene, ali zato za takve neznalice kao sto su "tvoja malenkost, Stojisavljevic, Radakovic, Bajic, Savic, Bjekovicev sin, Nedovic, Stanojevic, Cirkovic, Svetlicic, Arnaut, itd.uvek bilo mesta! Mrs bre!
C

Crno na belo

pre preko 3 godine

Ako ste pazljivo procitali onda morate da shvatite ko je doveo Miljkovica, Jojica, Obradovicai druge BIVSE Partizanovce. Najtragicnije je to da cela skauting ekipa radi, a odluku donese trener. Sve ono sto je dovedeno u Partizan, a valjalo je za Savino vreme, a onda dodje dugi trener i rastera igrace i dovede svoje (za vreme Save dovedeni Asano, Natko, Sadik, dodje Stanojevic koji zapostavi Sumu, otera Sadika, Asano ode, a dodju Miljkovic, Obradovic Jojic, ...) . Kad ode ovaj trener (nadam se brzo) opet Jovo nanovo. Zato, manje kritike Rusmiru i skautima, jer u Partizanu trener nije samo trener onih igraca koje je Partizan doveo, vec hoce da bude glavni u klubu. A sto se tice Ilijeva i njegove ostavke treba se setiti da je i Terzic svojevremeno dao ostavku u CZ pa, eno ga i dalje sportski direktor koji radi po principu: Pola pije, pola Sarcu daje,
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 3 godine

@ crno na belo ...javna je tajna da treneri uzimaju procente od dolaska igrac pa nemoj da te cudi sto je Savo doveo jedne a onda ih Stanoje gurnuo u stranu i doveo "svoje" .Mi se cudimo zasto falcineli, bajbek, musa ndzaj za tolike pare ??
P

Pirlo

pre preko 3 godine

Kezman nije valjao i bio zamena?! Smatracu da nisi ozbiljan.
S

SveJasno

pre preko 3 godine

Svi partizani bi ovo trebali da pročitaju i da vide kako im dolaze vrhunski igrači:))) Posle ovoga teksta ne bi trebalo ni da pominju titulu i da se čude što šampion ide po prtu u nizu:)
R

Rakija11

pre preko 3 godine

Nije tajna, na Ješićevu radikalnu odluku uticali su opšte stanje u srpskom fudbalu i katastrofalna situacija u Partizanu. Spreman za „vjeki vjekov“ da se bori, ne i sa vetrenjačama u sopstvenim redovima, perspektivni trener, u kratkoj i burnoj karijeri, nikad nije činio ustupke. Svojevremeno, pre četiri godine, smenjen je sa mesta selektora kadetske reprezentacije Srbije, sačinjenu od dečaka rođenih 2001. i mlađih, ne želeći da promeni spisak reprezentativaca za kvalifikacioni turnir u Staroj Pazovi. Ostao je dosledan sebi i zbog dvojice spornih fudbalera, u eri predsednika Slaviše Kokeze, dobio – otkaz.
B

Bonn, Nemacka

pre preko 3 godine

Vladimir Jesic je trenercina i ljudina! Nadam se da ce ga neki posten klub dovest! Nadam se da moze da nastavi u Cuki, na Vozdu ili TSCu! Ma i CZ! Ovakav covek kao on treba da opstane u nasem fudbalu! Podrska!
M

Monterooo

pre preko 3 godine

Kad sve dobro pogledate onda zeka nazove ilijeva i kaze vidi ovog malog dobar je,da ne duzim on mora da igra.tacka.
R

Rakija11

pre preko 3 godine

Objavite da je Vladimir Jesic trener kadetske ekipe(sampioni ove sezone) napustio Partizan(penzionisao se) jer mu je muka od stanja u Partizanu. To je isti trener koji je dao ostavku dok je vodio kadetsku reprezentaciju jer nije htio da mu se menja spisak igraca. Uprava napolje
V

Vladimir ko ??

pre preko 3 godine

dobro ako je strasan trener sto ne ode negde drugde ?? i radi normalno i pokaze im da su napravili gresku
S

Sramno

pre preko 3 godine

Da pogledas 5000 dzabe je kad igraju igraci koji moraju zdjelar, Scekic, miljković... Zalosno... Kapiten partizana zdjelar moze da ide za 500 000 eurobestecenje, kako ih nije sramota i da objave to. On ne treba teleoptiku kao ni nesretni Scekic kog ne znas dal je zalosnije gledati kad ima loptu ili kad nema pa se raspada u trku.
M

Maximilijan

pre preko 3 godine

Konacno znamo ime NEZNALICE 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Zelim ti jos dugo godina posla u Partizanu.
9

951357

pre preko 3 godine

Opet, 1100 igrača za 3 godine? 1-2 dnevno. Od toga verovatno većinu ni ne pogledaju kako treba. Ali interesantno je da oni uopšte ne traže igrače, već samo "analiziraju" ove koji su im ponuđeni.
D

DDz

pre preko 3 godine

Stalno spominju tu nasu cuvenu skaut sluzbu a sta je sa pojacanjima?Propao onaj napadac iz Holandije a o zameni ni traga ni glasa.Pa sta radi onda ta nasa skaut sluzba ako su nasli samo jednog dobrog napadaca a zamene nigde?
P

PenetradorCoa

pre preko 3 godine

1118 igrača i izabere Miljkona i Markeca🤣🤣🤣, koga vi farbate🤣, sa vama grobarima uvek komedija

Vladimir Sakovic

pre preko 3 godine

Sta imamo od toga, kad posle ukradete pare, a izgleda nesto i ne gledas najbolje.
G

Gost111

pre preko 3 godine

sto su mi poznate ove izjave. jel si u glavu pogledao 1118 igraca?
N

Nebojša od Železnika

pre preko 3 godine

Ivica Iliev podneo ostavku,radi za platu od 4.000e i nikad NIJEDNOG igrača nije pogledao uživo!!! Ovaj njegov kum...veliki poznavalac fudbala i vedeta N.Pazara...kojeg igrača je pronašao i doveo u Partizan???????? Kada su Iliev i kum otišli negde preko,u Afriku npr. gde ima milion talenata da ih pogledaju,NIKAD,daleko im je,da se ne umaraju!!!
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 3 godine

glavni posao je da im odgovara menadzer kako bi smuljali kintu kroz kes a tako nema dokaza da lapaju pare. Moze bre i Mesi da dodje na probu al ako nisi sa njima u talu ,dzabe nece proci .Pogledajte koje brdo duduka smo mi dovodili .Matic, Gligorijevic, miljko, Scekic,Zdjelar, Musa norveski Nejmar, bajbek, Vitas. Lutovac...to bre nisu igraci za Partizan ali kad im velja kaze da mora da dodje igrac iz Rada onda je to zakon
D

Djosa

pre preko 3 godine

Bolje gledaj
O

Objektivac

pre preko 3 godine

Bitno je da ste vi kumovi i da plata zbog toga ide a to sto Partizan ima jednu od najgorih transfer politika u Evropi uključujući i Zvezde to ništa
D

Daj faul

pre preko 3 godine

Kakve su ovo sminke majko moja… pazi, gledas igraca uz pomoc platformi!! Zemljace, gledas utakmicu i vidis igraca- zna ili ne zna, moze ili ne moze! Ako ti je Instat skaut pokazao da Miljkovic moze, onda ti je to pokvareno burazeru
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 3 godine

druze danas sto si veci filozof to mislis da si veci strateg .Bas tako ko sto si rekao , pametnom treba 15 minuta zive utakmice da oceni igraca.Oni danas dolaze na treninge ,utakmice sa laptopovima, komjuterima ,itd.Stomak mi se okrene kad vidim da ubacuju izmenu a onaj pomocni ili sta je vec lista onu njegovu slikovnicu da mu pokaze 15 sekundi pred ulazak na teren gde da trci i sta da radi. Kad postave 1089 cunjeva na teren za trening kao da ce avion da slece !!! pa preponice, pa razne skakalice....ne znas dal ce kucici da imaju takmicenje ili je fudbalski trening u pitanju
V

VAR

pre preko 3 godine

Pogledaš toliko igrača i dovedeš Lutovca? Pa koga si gledao rođače, košarkaše?
F

Fudbalista

pre preko 3 godine

Rusmir, veliko fudbalsko ime i "legenda" Partizana. I kako je to Iliev prvi čovek, kad je koliko se zna dao ostavku... Zamisli situaciju, "skautirao" sam 1.188 igrača iz Super lige Srbije i ni jedan nije za Partizan. Doveli smo dvojicu, obojica nisu skautirani. Pa, brate, da čovek jednostavno umre od smeha i struke. Ko radi skauting za područje Makedonije, Rep. Srpske, Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Rumunije? Koliko ima talentovanih igrača tamo koji bi rado zaigrali u našim klubovima? Gde je Lalatović i ko ga je birao, koliko još takvih ima u Partizanu pod ugovorom?
M

Marlon

pre preko 3 godine

More napolje i Partizana, zbog čega primate platu, zbog Rikarda, Dače Pantića I Saničanina... Pa to je i moja baba mogla dovesti, nego gospodo skauti, kad već primate platu, zašto od tih 100tinak igrača ne iskopašte nešto, nego sve sami povratnici i vedete iz naše lige, koje sam i ja mogao skautirati.... Mnogo parazita živi na račun kluba, a da to nezaslužuju, pitajte ljude iz Šapca za Ivici Kralja.... Pametnom dosta... Treba otići protiv DAC-a i poslati upravi poruku šta mislimo o njima.... I zaboraviti na fudbal sve dok su oni u klubu, imamo sad basket, možemo to gledati....
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 3 godine

zasto uvek iste face i vrti u krug ?? zato sto su vec muljali sa njihovim menadzerima i tu je najlakse . I mi i cigani uzmemo po 100 najbolje dece u omladinskom uzrastu , menjaju ih svake godine sa novima na kraju prodje jedan i oni kazu " nasa omladinska skola je cudo" .Sta je sa onih ostalih 99 ?? Kad pogledas procenat od te najbolje dece koje oni kupe po celoj Srbiji, kolko njih uspe jedan dan pa to je bre NEUSPEH omladinske skole . Na kraju odes u IMT ili Loznicu i uzmes nekog 19 godina starog igraca !!!
G

Gosttttt

pre preko 3 godine

Sramota me vaše sramote. Dal znaš šta pričaš?
R

Rakija11

pre preko 3 godine

Ovo je klasicno cega se pametan stidi budala se ponosi!!! Uprava napolje
G

Gost2323

pre preko 3 godine

Jel si ti skautirao Lalatovica i Simunovica????
R

Radamelo

pre preko 3 godine

Ozbiljnost srpskih skauta je tolika da skaut sluzba funkcionise tako sto menadzeri nude igrace a onda skaut kaze da je nasao igraca... jezivo treba da se zove filter sluzba...
D

Dzo Black

pre preko 3 godine

I koja je poenta vase price? Krstenog igraca niste doveli i nasao si da pricas nesto... Kako poslujete tako vam se vraca ne mozese u evropu bez krstenog igraca!
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 3 godine

poenta je da oni znaju da svaki dan mogu biti smenjeni.Oni zavise od toga ko je jaci na sipci . Zato ,poenta je da se gurnu " svoji "igraci da se prodaju ne gde kao Vitas na primer i da se istale . Nek uvale takvih 10 za vreme svog mandata pa ti racunaj kolko je to. Eno ti onaj degen Gobeljic u zvezdi ,drzi ga sipka al neka on ih je izbacio protiv milana
v

v1ad

pre preko 3 godine

U prevodu: "znate li koliko sam YT klipovao odgledao?"
a

as

pre preko 3 godine

Sve vas treba rasterati.Krstenog igraca u klub doveli niste. Zajedno sa Ivicom ste nas unakazili toliko da ce nam decenija trebati da se oporavimo.I to tek da oporavak pocne kada vama svima ledja vidimo.
V

Večiti grobar

pre preko 3 godine

Zašto vam golman omladinske reprezentacija srbije ne lazar slavković ne brani nego ovi što pojma nemaju
n

neznam za tog malog

pre preko 3 godine

vreme je da se Stojkovic skloni ali izgleda i on ko Sale obara rekord jel mu neko pravi pare
R

Rakija11

pre preko 3 godine

Cak 5 utakmica pogledas pa bravo majstore. Ozbiljni klubovi prate igraca godinu (godinama) a ti pogledas 5 utakmica. Zato sto pogledas samo po 5 utakmica zato i imamo krs ekipu. Da si gledao vise od 5 utakmica nikad u ekipi ne bi imali Lutovca,Miljkovica,Obradovica,Jojica itd. Kompletna uprava i ti sa njima napolje iz Partizana. Uprava napolje!!
S

Sone orto

pre preko 3 godine

Nemoj tako vidis da je Terzica nasao u Cukarickom,znas koliko je potrebno intelekta za tako nesto... Ironija naravno
G

Gosthdus

pre preko 3 godine

Tu je zato sto je kum. i na probi u Partizanu kad je bio busio Zindovica, podsmevao mu se, sramota.
М

Мињоле

pre preko 3 godine

Какве приче за малу децу...
G

Gost2345

pre preko 3 godine

mogao je bolje da pogleda Zariju Lambulića a ne Dinge i ostale, mali je budući vrhunski štoper pri tome grobar, član šampionske generacije Brodarca...
G

Gostudud

pre preko 3 godine

samo da nije namestao meceve
M

Milan984

pre preko 3 godine

Odlican je taj Lambulic, ima iskustva kako da lobuje svog golmana, napravi penal, za kladionicu maestralan.
P

Pamtimo mi dobro

pre preko 3 godine

Vi rođaci tog malog prevaranta prekinite da terorišete sve medije porukama da ga treba neko dovesti. On je svoje pokazao kada je kao klinac namestio utakmicu u stilu Arkana. Kraj.
R

Rođaci

pre preko 3 godine

Ti što pamtiš dobro, pamtiš samo ono što si video,i sasvim normalno je da tako pišeš,da znaš momka i da znaš šta je bilo na poluvremenu utakmice nikad ne bi ovo napisao.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 3 godine

@ gost 2345 ..ti il si mu cale ili keva , nema trece . Posle one montaze ti imas obraza da ga preporucis Partizanu ??
S

Singapur

pre preko 3 godine

metalika moj dobar drugar Misliš da je do njega to oko namestaljke? Raspitaj se malo pošto vidim da pratiš fudbal,sve će ti biti jasno.Jesi ga gledao nekad bez te utakmice,jesi ga gledao npr na oproštaju Saše Ilića??? Ja sam ga pratio u Brodarcu,Proleteru...evo sad je u Lucanima,isprati...kvalitet jači od svih naših,a sudeći po instagramu okoreli grobar,mada to nije ni bitno.
B

BOLJE

pre preko 3 godine

da je pogledao deset igraca koji valjaju
G

Grum

pre preko 3 godine

Zar Ilijev, nije dao otkaz?
M

Majator

pre preko 3 godine

Zasto je onda Knezevic jos u Macvi? Zasto se nije iskoristila mogucnost da se Topic iz Vojvodine dovodi besplatno? Sta je sa Docicem? Vi i vase skaut sluzbe.. koliko nasih deca ste vi upropastili jooj
G

Gost 011

pre preko 3 godine

Sve moj do mojega
F

Faraon Bozidar

pre preko 3 godine

Ma sve ti znas Rusmire, a sve zna i Samrok Stanoje pa ispadamo iz Evrope olako ali eto Rusmir ima sta da proda