Dejan Joksimović (MN Press)
Dejan Joksimović (MN Press)

Dejan Joksimović trener Mladosti iz Lučana

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.06.24. | 10:30

Doskorašnji kapiten Ivan Milošević promovisan u direktora Omladinske škole

Pretprošle sezone trojica trenera, prošle dvojica, a u novu će Mladost krenuti sa još jednim. Sledeći šef stručnog štaba kluba iz Lučana je Dejan Joksmović.

U pitanju je strateg koji se profilisao radom u Radničkom iz Kragujevca, a onda je posle prekida saradnje sa Šumadincima dobio posao u Nišu i sa imenjakom izborio opstanak u Mozzart Bet Superligi. Njegova naredna destinacija je Dragačevo, gde će zameniti Nermina Usenija, koji je kao privremeno rešenje priveo kraju sezonu posle rastanka sa Tomislavom Sivićem.

Izabrane vesti

Tokom srede ćemo promovisati Dejana Joksimovića u novog trenera Mladosti iz Lučana. Dogovorili smo se sve sa njim“, potvrdio je Areni sport Nenad Milovanović, ključni čovek u svim operacijama Plavih.

To je samo jedna od dve promene u klubu, u odnosu na prethodnu sezonu.

Naš dugogodišnji kapiten Ivan Milošević zvanično je novi direktor Omladinske škole Mladosti, ujedno i šef skauting službe. Bio nam je potreban neko kvalitetan za tu funkciju, dugo je u klubu, ima internacionalno iskustvo. Verujem da će našu školu podići na viši nivo“, dodao je Milovanović.

Prema njegovim rečima, pripreme za novu sezonu Lučanci će početi 17. juna, a do 25. će trenirati na lokalnom terenu, posle čega se sele na Zlatibor, gde će odigrati nekoliko kontrolnih utakmica.



tagovi

Mladost LučaniDejan JoksimovićNenad Milovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara