Dejan Dražić odlazi u Indiju za 100.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.07.24. | 10:35

Nekadašnji prvotimac OFK Beograda navodno dobio veoma unosan ugovor u novom klubu

Srpski fudbaler Dejan Dražić karijeru nastvlja u Indiji. Kiparski portal Sport-fm piše da je krilni fudbaler na taj način kapitalizovao odličnu prošlu sezonu u Etnikosu iz Ahne (šest golova, 14 asistencija), pošto je naovdno dobio veoma visok ugovor, a Kipranima će pripasti i obeštećenje od 100.000 evra.

Ime kluba u kom će nastupiti nekadašnji fudbaler OFK Beograda još uvek nije objavljeno, a Dražić će mu se zvanično priključiti za 10 dana. Dražić je pre mesec dana potpisao novi jednogodišnji ugvor sa Etnikosom, zahvaljujući kome su Kiprani prihodovali pomenuto obeštećenje.

Izabrane vesti

Momku iz Sombora prošla sezona je sasvim sigurno najbolja i najproduktivnija u karijeri. Iako ima 28 godina, Dražić je tokom karijere promenio veliki broj klubova, a OFK je 2015. godine od njegove prodaje u Seltu prihodovao obeštećenje od 1.200.000 evra. U prvoj sezoni je igrao u Primeri, ali je potom skrajnut u drugi plan. Igrao je na pozajmici u Valjadolidu, a potom je nastupao za Slovan iz Bratislave, Zaglebje, Honved, Bodrum, Radnik iz Surdulice i konačno Etnikos.

Na Kipar je stigao prošlog leta kao slobodan igrač i ispostavio se kao kapitalno pojačanje. Bio je jedan od najboljih igrača svoje ekipe, pa će sada biti u prilici i da to "naplati" na egzotičnoj destinaciji.


tagovi

Dejan DražićLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara