Miloš Degenek i Hari Kejn
Miloš Degenek i Hari Kejn

Degenek: Vidi se da su fizički spremniji, da su razvijeniji... Kejn je najbolji špic na svetu

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.10.19. | 23:19

“Ali dobro, ovo je velika lekcija. Nema razloga da budemo utučeni“, kaže štoper Crvene zvezde posle meča

Jeste ubedljivo, ali objektivno gledano – ishod nikoga nije iznenadio. Samo što Crvena zvezda nije imala sreće pa da pokuša da bar dobrano preznoji kvalitetniju ekipu Totenhema. Štoper Miloš Degenek ne krije: Englezi su bolji, Englezi su fizički spremniji. I to se vidi golim okom.
Igrali su finale Lige šampiona, vidi se da su mnogo fizički spremniji, da su jači, kako bih rekao – razvijeniji. Oni imaju sve te mogućnosti da rade, igraju svake nedelje jake utakmice. Naravno, nema izgovor za nas, moramo mi bolje i bićemo bolji“, rekao je Degenek za TV Arenu Sport.

I zaista, ko je video kako Pevci pretrčavaju crveno-bele mogao je da uvidi tu razliku u spremi.
Ovo je za sve nas velika škola. Vidiš da nekad možeš da im pariraš, nekad ne možeš, ali onda vidiš šta treba da popraviš. Mi nemamo te utakmice kao oni. Oni sad igraju sa Liverpulom, pa Evertonom. Nama za ovakve mečeve mogu da pomognu utakmice poput derbija ili one sa Vojvodinom, Radničkim... Takve nam utakmice znače, ali nemaš ih svake nedelje“, sleže ramenima reprezentativac Australije.

Izabrane vesti

O samoj utakmici...
Nije nam nije trebalo da primimo dva gola za 15 minuta. Mada su oni u suštini realizovali sve što su šutnuli. Hari Kejn je trenutno najbolji špic na svetu. Daje gol iz svake situacije. Kao i Son. Imali smo i mi neke dobre prilike, neke šuteve u okvir gola, ali ih nismo davali. Moramo da naučimo da ih dajemo“.

Jeste teško, priznaje Degenek, ali ništa još nije gotovo.
Bajern sad ima devet bodova, Totenhem četiri, mi tri... Sad pred našim navijačima ako odigramo dobro i pobedimo mi smo drugi i sve se menja. Nema dakle razloga da budemo utučeni, glavu gore“.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara