Luka Jović (AFP)
Luka Jović (AFP)

Debitovali Pavlović i Morata, a Jović bi u novu sezonu mogao kao prvi špic Milana

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.08.24. | 23:19

Rosoneri na generalnoj probi četiri dana pred start sezone u Seriji A savladali Moncu 3:1

Milan će novu sezonu u Seriji A otvoriti 17. avgusta tako što će ugostiti Torino, a posle pobeda nad Mančester Sitijem, Real Madridom i Barselonom na američkoj turneji, vicešampion Italije slavio je i u generalnoj probi protiv Monce - 3:1.

Prve minute u crveno-crnom dresu upisali su Strahinja Pavlović i Alvaro Morata. Španski napadač počeo je utakmicu, a srpski štoper dobio šansu od starta drugog poluvremena. Zapravo, Pavlović se na terenu pojavio u istom momentu kada i Luka Jović, kojem je bilo potrebno manje od dva minuta da pogodi za 2:1.

Izabrane vesti

Mnogo se ovog leta pričalo o potencijalnom odlasku srpskog reprezentativca sa San Sira, kao potencijalne opcije pominjali su se Zenit i Fenerbahče, ali je u završne tri nedelje prelaznog roka Luka ostao fudbaler Milana. I ne samo to. Pre šest dana pogodio je protiv Barselone u utakmici u kojoj je imao ulogu startera, a kada ga je Paulo Fonseka večeras uveo sa klupe, isprativši akciju i udarac Noe Okafora posle kojeg se nadovezao na odbitak, još jednom je pokazao da je željan igre i pogodaka.

Pa uzimajući u obzir činjenicu da se Morata nakon napornog leta i osvajanja Evropskog prvenstva nedavno priključio novim saigračima, a da je Jović ušao u mini-seriju, ne deluje tako nerealno da Srbin počne novu sezonu kao prvi špic Milana.


tagovi

ac milanLuka JovićAlvaro MorataStrahinja Pavlović

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara